>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym (08.05.2022 - 15.05.2022)

Status
Zamknięty.
D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Djoko zje go na Szlemie w best of five.Mlody nie ma doswiadczenia, z reszta pierwsze mecze juz pokaza, jak Alcaraz sie odnajdzie w dluszej grze.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Musieli by się jeszcze spotkać o to że Novak dojdzie co najmniej do półfinału jestem raczej spokojny choć myślę że może wygrać , a nie zdziwię się jeśli ktoś odwali Alcarzaza , to może być pomysł na lekką progresję , ale nie zapominajcie że królem Paryża jest wciąż niejaki Rafa Nadal , ostatni raz grał półfinał na Garosie z Nowakiem , przegrał choć chwilę wcześniej wygrał z nim w finale w Rzymie.
Ten konik też się może jeszcze rozpędzić , przegrana z Alcarazem i Schapovalovem nie wiele znaczy , mogła to być taktyka by nie grać z Novakiem.Robi się CIEKAWIE.

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Musieli by się jeszcze spotkać o to że Novak dojdzie co najmniej do półfinału jestem raczej spokojny choć myślę że może wygrać , a nie zdziwię się jeśli ktoś odwali Alcarzaza , to może być pomysł na lekką progresję , ale nie zapominajcie że królem Paryża jest wciąż niejaki Rafa Nadal , ostatni raz grał półfinał na Garosie z Nowakiem , przegrał choć chwilę wcześniej wygrał z nim w finale w Rzymie.
Ten konik też się może jeszcze rozpędzić , przegrana z Alcarazem i Schapovalovem nie wiele znaczy , mogła to być taktyka by nie grać z Novakiem.Robi się CIEKAWIE.
Nadal z jego lewa stopą to może sobie do max 4 rundy dojść. Obejrzyj choć skrót z ostatniego meczu...

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
widzialem mecz nie skrot , moze i masz racje ale do French Open jeszcze sporo czasu , przed Australian Open tez nie wygladal najlepiej ale to wielki mistrz , najwiekszy na tej nawierzchni , czym jest jeden mecz wobec trzynastu wygranych French Open

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
widzialem mecz nie skrot , moze i masz racje ale do French Open jeszcze sporo czasu , przed Australian Open tez nie wygladal najlepiej ale to wielki mistrz , najwiekszy na tej nawierzchni , czym jest jeden mecz wobec trzynastu wygranych French Open
Tydzien plus pewnie zagra wtorek, sroda to wcale, nie tak duzo czasu. Owszem Rafa krol Paryza, ale widac, ze problem ze stopa spory I jak nawet zacznie gubic sety po drodze, to bedzie mu sie to kumulowac.Tez osobiscie uwazam, ze mimo wszystko Alcaraz moze odpasc wczesniej niz SF I ktos niespodziewanie wyskoczy na RG.Tak jak np Swiatek z Sakkari kiedys

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
Myślałem że będzie miał cięższą przeprawę dzisiaj Novak ze względu na to że Tsitsipas jest w stanie dobrze przetrwać fizycznie trudy całego turnieju. W kontekście zbliżającego się French Open wydaje się że obecnie jedynie Alcaraz może stanowić konkurencje. Pytanie jeszcze co z Medvedevem widzę że teraz będzie grał turniej w Szwajcarii więc chyba warto śledzić w jakiej jest formie.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Theim w Rzymie w końcówce meczu z Fogninim się rozegrał , wyglądał całkiem dobrze , do tego Alcaraz ostatnio przegrał z Korda z którym wygrał finał next generation rok temu , Rublev , Berettini , Zverev co prawda w finale w Madrycie się posypał , ale następnym razem kto wie , jeszcze się Coric znowu pojawił , też pokonał Nadala jako nastolatek kilka lat temu ale ponad to niewiele a też myślę że wciąż ma potencjał , Davidowic Fokina też tylko 22 lata i też uczynił duży progres.....
Post automatycznie złączony:

Medvedev na mączce wciąż poszukuje , co nie znaczy że kiedyś nie znajdzie jakiegoś optimum , Nowak na mączce ładnych kilka lat szukał podejścia do Nadala.Na pewno warto Medvedeva obserwować, też spokojnie może zlać Alcaraza zwłaszcza na hardzie.

Ostatnia edycja:
Ori1995 288

Ori1995

Użytkownik
Jakie tu spekulacje idą to głowa mała, Nadal na początku roku wrócił do gry, były te same posty, że potrwa zanim wróci do swojej optymalnej gry po czym wygrał chyba 20 + meczy pod rząd. Djoko po powrocie ostatnio przegrał 2-3 mecze były tematy co jest z nim, a nagle 1 turniej i już optyminizm z niesamowitą formą i faworytem do wygrania szlema.

louisarmstrong 1,4M

louisarmstrong

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dokładnie jest faworytem , do tego broni tytułu a inna sprawa że w ubiegłym roku nie był faworytem ale wygrał , druga sprawa że w Tokio i w w Nowym Yorku był faworytem ale nie wygrał .W tegorocznym Australian Open też był faworytem, ale przegrał z polityką i biurokracją .
Ale jeno trzeba mu przyznać chłop się ciągle rozwija ,nawet włoskiego się nauczył , myślę że wygra pozostałe 3 szlema w tym roku i tego bym mu rzyczył i żeby olał Australian open 2023.
CHOCIAŻ najbardziej bym chciał żeby Wimbledon wygrał sztuczne biodro.
Mam na paru kuponach pograne Andy Murray zwycięzcą Wimbledonu e/w
Na paru kuponach trixi nawet z konikami co powchodziły
Kurs ostatnio poszedł do góry
51-55 hahaha

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom