>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Rzym (07.05.2025 - 18.05.2025)

dx2 313,9K

dx2

Użytkownik
Y.Bu-Darderi 2 @1.46

Wczoraj wyzszy kurs do zlapania, ale rzecz jasna podaje aktualny. Po Darderim spodziewma sie dobrej gry. Zapamietalem dobrze WLocha z ubieglego wystepu w Rzymie. Darderi wygral dwa mecze, ale najbardziej utkwil mi w pamieci mecz ze Zverevem, gdzie naprawde mocno nacisnal Niemca, ktory kilka dni pozniej wygral caly Rzym. Bedzie wsparcie dla Wlocha, uwazam, ze jezeli zblizy sie do tego co zagral w poprzedniej edycji to jest faworytem. Yunchaokete Bu to dla mnie nie do konca zweryfkowany gracz na cegle. W Monte Carlo mial wyrownay mecz z Musetiim, ale to byla 1 runda i to roznie z topowymi graczami na poczatku turniejow bywa. Turniej taki jak Forro Italico to na pewno dla Wlochow wazny przystanek, a Darderi mysle, ze jest w stanie znouw pokazac sie z dobrej stony, wiec kombinuje kupon wraz z tym typem.

Otrzymane punkty reputacji: +631
louisarmstrong 2,1M

louisarmstrong

Użytkownik
Carlos Taberner v Aleksandar Kovacevic
Kovacevic 2.75
Kovacevic & over19.5 gema 3.25
Williamhill
Zimnej kewi zabrakło bo już serwował na mecz.

No niby Taberner to twardy ziemniak ale Kovacevic okrzepł , miewa fajne wyniki w ostatnich sezonach. Na Ao 2023 wygrał 2:0 Hiszpan ale w drugim secie grali tajbrek.Nie powinno być do jednej bramki a szanse raczej bliżej 50/50 niz widzą to buki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1132
dx2 313,9K

dx2

Użytkownik
Dzisiejszy dzien dzis pod znakiem ostatniego wystepu w Rzymie Fabio Fognini'ego (tzn. mowa tu o ostatnim meczu w Rzymie, nie w karierze), wiec kino wieczorne dzis praktyznie zaklepane.

Vukic-Moreno de A. [email protected]

Nicolas Moreno de Alboran to z pewnoscia malo znany gracz szerszej publicznosci, ale chyba niewiele sie pomyle, ze chlopprzzywa teraz najlepszy okres w swoim tenisowym zyciu. Malo pewnie osob tego tenisiste widzialo, a tym roku dlugo tez pauzowal od staru sezonu, ale wydaj mi sie, ze znalazl teraz forme. Przede wszytskim urzekl dwoma wygranymi meczami w eliminacjach do turnieju w Rzymie, gdzie pokonal faowryzowanego Collignona, ale zawodnika gospodarzy Zeppieri, gdzie zwlaszcza urzekl w tym ostatnim secie. Pokonanie eliminacji do takiego turnieju jak Rzym to naprawde nie jest prosta sprawa, dlatego daje mu szanse, ze wygra tez mecz w turnieju glownym. Amerykanin byl na poczaku w tym meczu lekkim underdogiem, ale obencie to go bukmachrzey wskazuja jako delikatengo faworyta

Paradoksalnie obydwaj tenisisci spotkali sie w ubieglym tygodniu w challengerze w Estroril i wygral w trzech setach Vukic, ale to jednak jest turniej docelowy, a te wspomnanie dwa zwycieskie mecze Moreno spowoduja, ze ta dyspozycja Amerykanina pojdzie jeszcze w gore. Przeczucie mowi mu, zeby dam mu szanse w tym spotkaniu na pierwsza wygrana w turnieju ATP 1000, bo losowanie to wciaz dobre i jest na to szansa.

Ostatnia edycja:
adik1992 686,6K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Tien - Opelka 1 set u1,5 przełamań @1,6
1 set o10,5 gemow @2,65
1 set Tb @3,4
Tb w meczu @1,83

Nawierzchnia w Rzymie wolna, ale sprobuje w kierunku wyrownanego 1 seta. Opelka wiadomo mocny serwis, gorzej w wymianach i w poruszaniu sie po korcie. Tien w wymianach znacznie lepszy czym zasłynął w AO. Glownie licze na to, że Opelka bedzie pilnowal wlasnego serwisu i staral sie dojechac do tb. Na returnie pewnie bedzie szukal ryzykownych strzalow.

Ostatnia edycja:
S 25,3K

StaszekWawrinka

Użytkownik
moze ktos doradzic apropo następujących meczy:

1. Rublew - Marozan

2. Tiafoe - Ofner

3. Hurkacz - Martinez

Kusi mnie tutaj zagrac same "jedynki" po dobrych kursach, ale wolałbym zasięgnąć opinii kogoś mądrzejszego ode mnie :)

Pablito91 2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Paul poniżej 2.5 podwójnych błędów serwisowych @1.44 fortuna 0 👌

Dzisiaj na pierwszy ogień mecz dwóch Tomków :D jeden jest z Ameryki a drugi z Czech. Lekkim faworytem jest Paul chociaż korty ziemne to nie jest jego najlepsza nawierzchnia. Machac jest nieobliczalnym zawodnikiem. Czasem potrafi zagrać tak, że napsuje krwi tym najlepszym a czasem odstawia takie.cyrki, że głową mała. U niego też jest problem z kontuzjami, które często łapie. Nie chce typować zwycięzcy, ale podoba mi się Typ na under podwójnych Paula. Robi ich na prawdę mało. W pierwszym meczu miał 0 a wcześniej 1 max 2. Nie wydaje mi się by miał zrobić aż 3 w tym meczu i dlatego to proponuję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2562
Pablito91 2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Miedwiediew poniżej 3.5 asów serwisowych @1.57 superbet 2 ;)

Dzisiaj pod lupę biorę spotkanie Włocha Musettiego z Rosjaninem Miedwiediewem. Faworytem jest Włoch. I należy się z tym zgodzić. Gra u siebie, lubi korty ziemne i do tego jest w niezłej formie. Finał w Monte Carlo i Półfinał w Madrycie. Tutaj również ma szanse daleko zajść. W tym typie podobają mi się asy serwisowe Daniła. W poprzednich meczach zaserwował po 4, ale dzisiaj będzie miał ciężko o taką liczbę. Włoch świetnie returnuje a Danił nie posyła już takiej ilości asów jak kiedyś. Jego serwis nie jest już taką mocną bronią. Myślę, że 4 asów dzisiaj nie powinien zrobić i to też gram.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2267
G 6,2K

grajek19

Użytkownik
Bondioli/Caniato - Doumbia/Reboul TYP 1
Kurs 4.80
Fortbet
Ryzykowany typ ale kurs też piękny.
Włosi zagrają u siebie więc to jakiś mały handikap dla nich .
13 ostatnich męczy to 12 wygranych. Tak wiem że na poziomie niżej ale widać że dobrze im idzie.
Pokonali tu w 1 rundzie świetna parę Bolleli Vavassori to czemu nie mają pokonać kolejnej pary która jest słabsza od Włochów z 1 rundy.
Kurs zachęcający.

dx2 313,9K

dx2

Użytkownik
Draper-Alcaraz (-2,5 gema) 2 @1.52

Mysle, ze wygra Hiszpan, chociaz mam margines niepewosci. Co raz blizej French Open i to ostatnia tak duza proba generalna. Alcaraza zabraklo w tym roku w Madrycie po tym jak wygral turniej w Monte Carlo i zameldowal sie w finale w Barcelonie back-to-back. Hiszpan na pierwszy ruzt oka w tych dwoch poprzednich meczach nie mial latwo, ale Djere przed meczem z Alcarazem zdemolowal dwoch swoich rywali, siejac spustoszenie forehandem, a Khachanov tez stanal na wysokosi zadania. Ogolnie ja licze, ze te przetarcie wyjdzie Alcarazowi na dobre.
Alcaraz z pewnoscia mysli tez pod katem zbierania do kolekcji tych duzych turniejow na cegle. Madryt juz zrobil dwukrotnie, w tym sezonie dorzucil Monte Carlo i zakladam, ze po nieobecnosci w Madrycie bedzie celowac w Rzym.
Rywal z pewnsocia nie jest latwy. Draper zostal zawodnikiem scislej czolowki, wrecz pierwszej piatki. Brytyjczyk w tym roku byl bliski wygrania dwoch turniejow ATP 1000, swoj pierwszy taki tytul wygral w Indian Wells, a w poprzednim tygodniu po znakomitym finale w Madrycie byl minimalnie gorszy od Ruuda po bardzo emocjonujacym finale.

Ogolnie jednak, licze na Alcaraza, ktory jest lepszym tenisista, a juz na pewno na cegle. Rzecz jasna nie mozna takze nie wsponiec, ze obydwaj tenisisci spotkali sie w tym roku w polfinale Indian Wells i gora byl w trzech setach Draper, wiec Alcarazowi na cegle tym bardziej powinno zalezec na rewanzu. Z jednej strony troche te wyniki Alcarazowi w Rzymie wydaje sie przychodzic z trudem, ale mysle ze pora tez w tym Rzymie zaistniec jako ze dotad Hiszpan wystarowal tutaj tylko w jednej edycji, ktora zakonczyl wtedy bardzo zaskakujaca porazka na etapie 3 rundy z Marozsanem (chociaz nie mozna nie wpsomniec, ze byl wtedy po jednym ze swoich triumfow w Madrycie). Dzis licze na rewanz i Alcaraza nad Draperem, ale rowniez ze ten nieduzy handicap uda sie pokryc oraz ze Alcaraz lepiej wejdzie w ten mecz niz z Djerem i Khacahnovem, gdzie na poczatku obydwu meczow musial odrabiac breaki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1104
Do góry Bottom