mateusz190
Użytkownik
Skąd taki wzrost kursów na Miedwiediew? Z 1.56 za 1.78?
Zgadzam się z typem. Włoch trafił z formą w turniej i jest w stanie ograć Miedwiedwiewa, który gra mega nierówno raz tak raz siak. Wczoraj na dobrą sprawę mógł już odpaść z Herbertem, gdyby Herbert nie był takim Herbertem ???? często odgrywał piłki na środek kortu i Miedwiedwiew miał szansę się wykazać. Seppi to stary lis i kiedyś się mówiło, że lubi pohandlować spotkaniami, ale to plotki. Tak czy inaczej Włoch wie, że to 500-tka i kasa jest do zgarnięcia po prostu na korcie. Lubi pograć raz szybciej, raz wolniej, krótko, długo i jego tenis mimo, że nie jest tak spektakularny jak kończące zagrania Rosjanina, jest na pewno ciekawy i bardziej zróżnicowany. Dodatkowo gra przy siatce lepiej i w spotkaniu z Sousa bardzo ładnie to wyglądało.Andreas Seppi 1,92
Seppi gra tutaj dobrze, nadspodziewanie dobrze, sprytniejszy jest często skraca wymiany przy siatce i dokładniejszy, Medvedev gra falami 2 gemy dobrze potem jest łamany jak dziecko i myślę że wygra tutaj doświadczenie solidność i regularność choć to zależy od dyspozycji dnia, jednak Seppi pokazał w starciu ze Zeverevem że potrafi zdominować wymiany a Medvedev wręcz przeciwnie po 2 gemach dobrych tracił podanie jak amator tak było w spotkaniu z Mullerem a wygranej nad Herbertem nie brałbym tak mocno pod uwagę, Seppi pokonał tu lepszych graczy jeśli chodzi o całokształt kariery Zvereva i Jao Sousę i graczy mocnych na halowych nawierzchniach, kort dosyć wolny i to jeszcze bardziej mnie skłania żeby postawić coś w stronę Andreasa, mam nadzieję że nie włączy mu się tryb "zamknij oczy uderz w siatkę" z przed 2 sezonów, kursy spadają bo potencjali inwestorzy widzą duże value w kursie jak i obserwują ten turniej, będzie można zobaczyć mecz na żywo w telewizji, tak podejrzewam na kanale super tennis hd, platforma nc+ kanał 306, pokazują tam wszystkie mecze włoskich tenisistów