>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Nottingham - 20.06-26.06.2016

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Anderson vs Johnson Typ: Johnson win @2,62 Bet365 ✅

Johnson przegrał trzy z czterech pojedynków z Kevinem ubiegłym roku, ale wygrał ostatni raz! Johnson jest mocnym zawodnikiem, i nie jest z nim łatwo grać na trawie. Ma mocny serwis i ciekawe opcje z gry BH. Johnson z Millmanem rozprawił się bezproblemu w swoim pierwszym meczu tutaj. Australijczyk nie miał szans. Amerykanin wygrał 6:2 6:2 co jest imponującym wynikiem na tej nawierzchni.W drugim pojedynku mierzył się z Vaskiem i miał pewne problemy, gdyż wygrał po 2 tie breakach. Ale nie ma co się dziwić to jednak bd wymagający rywal niż Millman. Ostatnio w Londynie zaliczył ćwierćfinał w Londynie, gdzie przegrał dopiero z Cilicem.
Anderson ma atomowy serwis, gra płasko i agresywnie ale to drewno jakich mało. Do tego jest nieregularny i słabo porusza się po korcie. Niby jest lepszy pod każdym względem od swojego rywala, ale tym razem nie zmierzy się z Verdasco czy Dodigiem którzy przegrali na swoje życzenie. A graczem który gra z jajem i nie bd. się bronił. On wrócił po kontuzji. Ostatnio coś pograł na clay-u ale baz rewelacji, ale nie ma co się dziwić on nie przepada za tymi kortami. W Londynie było już lepiej przegrał w ćwierćfinale z Tomicem.
Pojedynek powinien być wyrównany i możemy zobaczyć tie breaki, ale mówię Johnson jest mocny, widziałem go i z drewnem który może zagrozić tylko serwisem może sobie poradzić. W wymianach Johnson powinien być górą. A kursy to nieporozumienie....

Otrzymane punkty reputacji: +26
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Muller G. - Cuevas P.
Muller G. -1,5 seta ::: 1,87 ::: 1/3 Pinek ⛔
Cuevas nadal mnie zaskakuje, gość który przez większość swojej kariery praktycznie nie grał nic wielkiego na trawie, teraz znalazł się w półfinale turnieju w Nottigham, ale nie przyszło mu to łatwo. Tie-break z Robertem w pierwszym meczu, później Evans miał go na widelcu, ale koniec końców przegrał, podobnie było z Baghdatisem który miał nawet piłkę meczową, a ostateczny tie-break zaczął od stanu 4:0 i przegrał.
Choć na mniejszych turniejach do tego przed Wimbledonem wszystko się może zdarzyć, to dzisiaj liczę na koniec przygody Pablo z tym turniejem. Rok temu Istomin po 11 latach zawodowej gry wygrał tutaj pierwszy turniej w karierze, to teraz na takie &quot;nowinki&quot; tenisowe nie liczę.
Muller od kilku tygodnik gra na trawie bajkę, to jest dla niego ulubiona nawierzchnia, pod jego styl gry. Piekielnie mocny i precyzyjny serwis, szybkie kończenie akcji i dobra gra przy siatce, to jest to co on kocha najbardziej. Był w finale &#39;s-Hertogenbosch, zaliczył półfinał w Queen&#39;s Club i teraz gra w półfinale. Tak naprawdę to właśnie Muller jest tutaj głównym kandydatem do końcowego zwycięstwa.
Wynik: 6:3 (3)6:7 4:6

roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Muller - Cuevas
Cuevas +1,5 seta 1.91 Unibet
To co gra tutaj Cuevas to jest bajka, człowiek który do tej pory unikał gry na trawie radzi sobie na niej bardzo dobrze. Jest to spotkanie tenisisty leworecznego z praworecznym grajacym jednorecznym backhendem, który jest niezwykle regularny. Ostatnio było bardzo podobne spotkanie miedzy Mullerem a Youzhnym z tym, że Youzhny ugrał seta a mógł wygrać mecz bo prowadził w Tie breaku ale dał się odłamać by przegrać 2:1. Youzhny sprawił bardzo wiele problemów Mullerowi mimo, że jest mniej regularny niz Cuevas i gra mniej agresywnie. Ja tutaj widze spokojnie wygrany set przez Cuevasa bo Muller w koncu się zatnie tak jak wczoraj i przegra seta, Pablo starczy na niego cierpliwosci nie tak jak Dolgopolovovi, który go połamał i od razu było przełamanie powrotne, dla mnie to jest bet dnia ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Muller - Cuevas

Cuevas +1.5 seta 1.91 Unibet ✅✅✅

Ja idę w drugą stronę. Doświadczenie Cuevasa wiadomo malutkie, ale i z tak marnym doświadczeniem bardzo dobrze sobie radzi, można patrzeć na to, że z Evasnem praktycznie już przegrał ale jest też druga strona medalu, że z tak beznadziejnej sytuacji jeszcze się podniósł, jeszcze mu się chciało i odwrócił losy meczu na swoją korzyść. Wczoraj miał przegrać z Bagdadisem 0:2, kurs na Marcosa wynosił 1.25 przed meczem a jednak go pokonał, Muller wiadomo specjalista od trawy, wczoraj trafiłem jego zwycięstwo 2:0 mimo, iż zdecydowana większość szła w stronę Dolgopolova. Czas na półfinał, tutaj już nie gra nikt z przypadku, skoro Cuevas za każdym razem sprawiał niespodziankę, to czemu nie po raz kolejny? A Muller mógłby wygrać 2:1 i i tak zagrać w finale. Pozdrawiam!

E; pograł ktoś? ;)

Otrzymane punkty reputacji: +38
roxed94 308

roxed94

Użytkownik
Johnson vs Cuevas
Cuevas 2.7 Marathonbet
Spotkanie pomiedzy 26 letnim Stevem, dla ktorego bedzie to drugi final ATP, pierwszy przegral z Ferrerem, a Pablo Cuevasem ktory specjalizuje sie w grze na ziemi.W tym roku Urugwajczyk wygral juz 2 turnieje na clayu co potwierdza jego dobra forme. Doswiadczenie zdecydowanie po stronie Cuevasa, jest on 30 letnim tenisista do tej pory unikal trawy ale widac ze ma argumenty by na niej grac, jest regularnym zawodnikiem potrafi grac dobrze jednorecznym backhandem i forhendem. Steve gra glownie forhendem i slajsem. Nie potrafi grac oburecznym beckhendem a trafil na tenisiste zdecydowanie bardziej ulozonego technicznie, co warto powiedziec madrego nie grajacego na sile, ktory na pewno wykorzysta braki w backhendzie Johnsona. Kurs jak dla mnie powinien byc po rowno a na takim poziomie jest w nim duze value a ja taki kurs pobieram z pocalowaniem reki

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Johnson vs Cuevas
Johnson |1,50| bet365 ✅

Nie zgodzę się z przed mówcą i ja jutro idę w stronę Amerykanina. Póki co nie zagrałem bo widzę, że kurs leci w górę i z 1,44--&gt;1,50 i wyczuwam tutaj jeszcze większe skoki i na to czekam. Nawet jeśli nie wzrośnie to i tak wjeżdżam w Stiva. Kursy idą w górę bo masówa leci na Urugwajczyka, ale moim zdaniem jest to mydlenie oczu. Nie można patrząc i kierując się głównie tym, że sprawił w dwóch ostatnich spotkaniach niespodzianki, wielu zapomina że mimo wszystko nawierzchnia sprawa tutaj podstawową rolę. Największy błąd to właśnie kierowanie się stylem gry jak robi to kolega wyżej (oczywiście to tylko moje zdanie). Urugwajczyk owszem ma ten jednoręczny bh, ale nie oszukujmy się, że jest on na poziomie nie zbyt wysokim i nie zawsze nim trafia. Forhendu nie ma takiego potężnego jak choć by Stivi. Powiem troszkę o ostatnich dwóch spotkaniach bo to z Evansem był faworytem a koniec z końców mega wymęczył ten mecz. Spotkanie z Bagietą, który miał już piłkę meczową, ale Cuevas z niej wybrnął i ostatecznie jak wiadomo wygrał, wcale nie grał jakiegoś świetnego spotkania. Pierwszy set to 3 pierwsze gemy to taka mała patologia, albo jak kto woli &quot;WTA&quot;, później już poszło . Drugie set zdecydowanie pod dyktando Cypryjczyka, gdzie Cuevas ugrał do stanu 4:4 zaledwie 2 punkty!!! przy serwisie Bagiety a jak mamy porównywać podanie Johnsona do Cypryjczyka to teoretycznie jak i praktycznie nie mamy co porównywać. Trzeci set wygrany po taju, ale mega przecisnął się do tego tb, gdzie nie miał nic do powiedzenia przy podaniach Bagietki a w taju już wiadomo jak to było gdzie powrócił z 4:0 a Bagieta miał 100% piłki do skończenia na 5:0 a wtedy było by już po spotkaniu. Ostatecznie kto oglądał to wie o czym mówię, bo taka prawda, że to spotkanie wymęczone. Z Mullerem, który rozegrał dużo spotkań na trawie w tym sezonie i oczywiście świetnych spotkań i znów jeśli chodzi o przebieg spotkania to przypomina to mecz z Bagda. Pierwsze 3 gemy przy podaniu Mullera, Urugwajczyk nie wygrał ani jednego punktu...jedno przełamanie i seta na stronę Luksemburczyka, ależ jak najbardziej zasłużenie. W drugim secie panowie pewnie trzymali swoje podanie chodź zdecydowanie pewniej oczywiście Muller. W taju pewnie Urugwajczyk. Trzeci set już zdecydowanie pod dyktando Cuevasa, ale Muller za dobrze już w nim nie wyglądał chodź to nie jest żadne usprawiedliwienie. Chcę zwrócić uwagę jakie znaczenie ma serwis, który Urugwajczyk ma po prostu przeciętny a to na trawie jest mega ważne, ale to rzecz oczywista. Amerykanin pewnie wygrał swoje spotkania tutaj i głównie dzięki serwisowi. Dziś po nocy wyszedł na kort i w porównaniu do Andersona to właśnie on &quot;wyszedł&quot;. Po kilku godzinach pewnie pokonał wygę na trawie Seppiego. Johnson jak dla mnie na jutro jest bardzo pewnym typem i Cuevas tutaj już niespodzianki nie sprawi bo John zabije go serwisem a w wymianach wcale wielkiej przewagi Urugwajczyk miał nie będzie. To jest trawa! Trzeba o tym pamiętać! Na trawie John &gt; Cuev. Jak na cegle to wiadomo.

Otrzymane punkty reputacji: +14
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Johnson - Cuevas typ Johnson wygra 1 seta kurs 1.6 unibet ✅✅
MagiK90 praktycznie wyczerpał temat. Podpisuje się obiema rękami pod analizą i typem. Ja jednak zagram typ na pierwszego seta dla Steva. Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobny bet. Oglądałem tutaj 3 mecze Cuevasa , odpowiednio z Evansem, Bagietą i Mullerem. I za każdym razem Cuevas potrzebował sporo czasu żeby wejść na obroty i zacząć grać swój najlepszy tenis. Wygrał co prawda 1 seta w meczu z Marcosem ale każdy kto oglądał mecz ten wie co Cypryjczyk wyczyniał na starcie spotkania..... Fakty są takie że Cuevas ma fureeeeeee szczęscie w tym turnieju . Mógł już odpaść z Evansem któy serwował na mecz a potem cud uratował go z Bagiętą. Różnica w meczu z Johnsonem będzie taka że Cuevas może mieć problem ze złapaniem rytmu gry gdyż Johnson gra w sposób mocno rwany i dąży do jak najszybszego kończenia wymian. On nie będzie grał długich wymian jak Evans czy Bagieta. Jeżeli Johnson ma to wygrać to w moim odczuciu musi wygrać pierwszego seta bo gdy Urugwajczyk wejdzie w swój rytm praktycznie nie psuje. Fakty są jednak takie że w tym turnieju w każdym meczu 1 sety Cuevas miał słabe. I myśle że tak będzie i tym razem.

zlo 1,7K

zlo

Użytkownik
Myślę że nie należy patrzeć na to że Cuevas specjalizuje sie w grze na ziemi, na tym turnieju na trawie gra naprawdę dobrze, zdarzają mu się króciutkie przestoje w grze, poza tym gra świetnie. Porusza się po korcie zdecydowanie lepiej niż Johnson, ma lepszy backhand (dużo lepszy... ), serwisem też za bardzo nie odstaje ???? z tego co słyszałem, komentatorzy chwalą Stevena za mądrość gry, wyciąganie wniosków - racja, ale wystarczy też mądry rywal po drugiej stronie żeby go czasem skarcić za ten słaby backhand i obieganie go na forehand i punkt w plecy. Aż tak słabych punktów w grze Cuevas nie ma, poza tym gra w miare bezpiecznie i popełnia mało UE, Johnson z backhandu idzie w wymiane i wyczekuje tylko na możliwość ataku z forehandu - chwilowa niedyspozycja i nie ma kompletnie czym zagrozić... Zdarzało mu się to już w poprzednich meczach, on również mógł odpaść w poprzednich rundach (wczoraj ???? ) z Andersonem czy Seppim - pierwszemu nie siadł serwis w końcówce i przegrał, drugi grał zbyt asekuracyjnie i co do niego nie podobne - źle taktycznie. Poza tym głowa... Psychicznie Cuevas podchodzi do każdej piłki tak samo, Johnson? Tu mogę się mylić, ale kojarze go zawsze z zawodników lekko gotujących się w kryzysowych sytuacjach. Dla mnie mecz pół na pół, wiec widząc kursy np. 2.78 w pinku, to nic tylko brać, spore value, patrząc na przebieg poprzednich meczów nie ma aż takiej różnicy między tymi graczami.
Nie pisze nigdy analiz, jeśli coś przekręciłem bądź gdzieś nie mam racji to proszę naprostować ????

J 23

jerzy_janowicz

Użytkownik
Trawa to jedyna nawierzchnia na której Johnson prezentuje dobry poziom.
1 post i piszesz takie bzdety. Lepiej nie pisz nic.
Johnson za lata 2011-2016 gdzie wyszedł z USTA. (rok później)
Hardcourt: 107 wygranych 70 porażek (bilans kariery 125-85)
Indoors: 30-18
Te wyniki w ogóle nie różnią się od bilansu na grasscourtcie.
Tenisista , który ukształtował swoją grę na szybkich amerykańskich kortach , a Ty piszesz , że spisuje się dobrze tylko na trawie. To nie brytol. I nie jest to jego najlepsza nawierzchnia.
Co nie zmienia faktu , że warto jutro grać na Amerykanina , ale bądźmy poważni.

Otrzymane punkty reputacji: +19
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Oczywiście że Johnson nie jest mistrzem gry na trawie . Amerykanin to przede wszystkim korty twarde i to najlepiej w USA. Jednak jak ktoś pisze żeby grać na Cuevas bo Johnson jest słaby na trawie to jest to jakaś wierutna bzdura..... Kim jest Cuevas na trawie ? ten człowiek nie liczać teraz tego turnieju wygrał 4 mecze na grassssie w całej karierze!! Johsnon ze swoim stylem gry ma o wiele więcej argumentów na tej nawierzchni. Kapitalny serwis , nie jest to zwykła łupanka, tylko miesza tym serwisem non stop, świetny forhend i bardzo dobra gra przy siatce. I mam wrażenie że niektórzy nasłuchali się specjalistów z eurosportu o backhandzie Johsnona i teraz wypisują brednie. Faktem jest że jest to najsłabsze uderzenie w jego grze tylko haczyk jest taki że gramy na trawie a tutaj slajs czyli coś co zagrywa cały czas z backhandu Steve jest bardzo dobrym zagraniem na tej nawierzchni. Trzeba dodać że gra tego slasja bardzo pewnie i chociażby Seppi miał z nim problem bo nie jest to balonik tylko cięte tuż nad siatką zagranie. Na hardzie czy ziemi ten slajs byłby kopalnią punktów dla Cuevasa ale na trawie tak nie będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kapitalny serwis , nie jest to zwykła łupanka, tylko miesza tym serwisem non stop, świetny forhend i bardzo dobra gra przy siatce.
To samo można o Cuevasie napisac..

Sam mam Johnsona 2:0 bo widziałem mecz Pablo z Bagieta i nie zachwycił mnie po prostu.

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
To samo można o Cuevasie napisac..
Jeżeli tak będziemy upraszczać to ok. Serwis i dobry forhend to mocne strony 80 % czołowych zawodników. Ale chyba każdy kto troszeczke zna się na tenisie doskonale wie że styl Johsnona jak i jego argumenty są naturalne do gry na trawie czego nie można powiedziec o urusie. Nie jest przypadkiem że gość do tego turnieju wygrał w życiu 4 spotkania na grassie.

mariuszm127 134

mariuszm127

Użytkownik
Johnson vs Cuevas
Johnson |1,50| bet365

Chcę zwrócić uwagę jakie znaczenie ma serwis, który Urugwajczyk ma po prostu przeciętny a to na trawie jest mega ważne, ale to rzecz oczywista.
Nie pisz takich głupot, że Cuevas ma przeciętny serwis. Gość z przeciętnym serwisem nie serwuje przez cały porównywalnej liczby asów co Anderson.

Typu nie neguję, ale nie podpalałbym się, że jest to jakaś &quot;mega pefffka&quot;.

Racja, Cuevas nie radził sobie z serwisami Bagiety i Mullera, ale akurat oni wtedy naprawdę świetnie serwowali. W 3 secie z Mullerem returnował już całkiem nieźle.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Cuevas 2,62 Bet365
Urus miał tutaj trudne mecze i w kluczowych momentach wykazywał się spokojem i to było chyba najważniejsze wg mnie lepiej sie prezentuje niż Johnson w tym turnieju, mocno sie zdziwię jeśli wygra Amerykanin, w wymianach Urus zamiecie Johnsona jak zechce który obiega 2bh i gra często slajsem lub napierdala z całem siły jak cepem tym forhandem przy sieci do minięcia, defens żałośny i to chyba tyle, jeśli swerwis opuści Amerykanina będzie szybkie 2:0 dla Pablo,Cuevasa będzie ciężko złamać bo serwuje może nie mocno ale dosyć precyzyjnie i miesza ciągle tymi rotacjami, Johnson mistrzem returnu nie jest, wydaje mi się że Pablo to wygra choć mecz może być trudny to tyle.

Ps. Granie Johnsona 2-0 to jak strzał w stope, jakby mnie podpalano pochodnią bym nie zagrał tego, w tie breakach (a myślę że takie zobaczymy) Urus zachowa więcej spokoju niż Johnson i go cyknie jak zechce w tych najważniejszych punktach, jest to zawodnik lepszy w defensywie i bardziej opanowany na korcie... Kogo tu Johnson pokonał? Millmana który nie ma z trawą wiele wspólnego, zerowego Pospisila, Andersona po kontuzjach i braku gry a ten mecz powinien tak a propo Anderson wygrać no i pokonał kolejne zero czyli Seppiego króla uderzeń w siatkę, Pablo pokonał zawsze groźnego na każdej nawierzchni i niezwykle doświadczonego Roberta, Evansa który wychował się na trawie i jest specjalistą od tej nawierzchni, bardzo doświadczonego Baghdatisa który może nie lubi grac na trawie ale jest bardzo sprytnym i przebiegłym graczem na tej nawierzchni i specjalistę Mullera, to tak w ramach wyjaśnienia.
Edit: 2 set 2:1 serwuje Johnson, szacun dla tych co grali Amerykanina.

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Tak się podniecacie, że wygrał tylko 4 spotkania na trawie nie licząc tego turnieju i ze Johnson jaki to on nie jest.. Aż żal się robi czytając takie cuda. Ted
pobrał Johnsona 2:0 bo Cię nie zachwycił mecz z Bagieta? - To skoro ten mecz Ci się nie podobał to zostań przy WTA gościu ???? piszecie takie głupoty ze aż trzeba to skomentować haha. Johnson który jest typowym service manem i jak opuści go pierwszy to się gra sypie jest wielkim faworytem według&quot; speców &quot; tego forum? XD weźcie się kopnijcie w czoło &quot;experci&quot; bo to są bzdury. Urugwajczyk ma swój turniej, w którym pokonał juz paru dobrych zawodników na trawie i nie zdziwię się jak zje dzisiaj waszego Johnsona który bd obiegal bh do bólu i skończy się to padaka dla niego. Jeden gem z gorszym Pierwszym serwisem wielkiego faworyta i po secie,także powodzenia Tedzik i reszta expertow!
Mój Typ Cuevas bet365 2.62

Otrzymane punkty reputacji: +10
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Tak się podniecacie, że wygrał tylko 4 spotkania na trawie nie licząc tego turnieju i ze Johnson jaki to on nie jest.. Aż żal się robi czytając takie cuda
Pisanie faktów nazywasz cudami?
Trzeba być ślepym żeby nie widzieć tego że Cuevas miał tak nieprawdopodobnie dużo szczęscia w tym turnieju że głowa mała. Powinien już odpaść z Evansem , nastepnie 0-4 i szalona wymiana w TB z Bagietą , nawet nie wiem jak to nazwać .... z Mullerem też bronił 3 BP w 2 secie , ciągle się ślizga a dzisiaj się to już skończy . Nie można ciągle przy BP trafiać na linie albo liczyć na cuda jak w meczu z Bagietą.

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
A Johnson nie bronił BP z Andersonem? Z Seppim tez w pierwszym secie wiec co to za wyznacznik dla Ciebie? Skoro obaj bronili to hmmmmm Twój argument jest &quot;powalający&quot;! Gratuluje logiki i życzę powodzenia w typowaniu!

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Johnson - Cuevas

Johnson WYGRA 1 set i WYGRA cały mecz 1.72 Bet365 ✅✅✅

Dobra, Cuevas super turniej ale nie taki żeby go wygrał chyba. Typowałem tu przedwczoraj zwycięstwo Mullera 2:0 z Dolgopolovem, mimo że wielu było na przeciw, siadło. Wczoraj typowałem zwycięski set Cuevasa z Mullerem mimo iż większość szła w 2:0 dla luksemburczyka. Siadło. Teraz daje zwycięstwo w 1 secie Johnsona i całym meczu bo doświadczenie w końcu wyjdzie mimo iż tak dobry turniej gra Cuevas, ale amerykanin przecież też taki gra skoro też jest w finale. Cuevas również 3 z 4 meczy miał długie 3 setowe i to te trzy ostatnie, bo pierwszy wygral 2;0. Johnson tylko raz miał trzy setówke z Andersonem i to myślę że zaważy na tym oraz doświadczenie. I co by nie było widziałem mecze to Johnson jednak prezentuję się tutaj chyba po prostu lepiej. Powodzenia i mam nadzieję że znów pomogę!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Johnson S. - Cuevas P.
Johnson S. -2 gemy ::: 1,79 ::: 1/3 Pinek ✅
Dawno finał mniejszego turnieju ATP nie wywołał tak interesującej dyskusji przed meczem. Zapewne mało kto spodziewał się takiej obsady w ostatnim spotkaniu w Nottingham. 30-letni Pablo Cuevas typowy &quot;ziemniak&quot; przed tym turniejem miał bilans w swojej dość długiej karierze zaledwie 4-6 na kortach trawiastych, a tutaj dokonał wręcz niemożliwego:
Evans prowadzi 7:6(4) 5:3 i przegrywa ostatnie spotkanie.
Baghdatis ma w 3 secie 5 piłek na przełamanie w tym jedną meczową, w tie-breaku prowadzi 4:0 i ma wygrywającą piłkę na 5:0, kończy się to tak, że przegrywa spotkanie.
Muller genialny zawodnik na trawie, nie wykorzystuje w 2 secie 3 BP, a w tie-breaku traci dwa razy swoje podanie, Cuevas żadnego.
Cuda na kiju, ale rok temu było dość podobnie, z podobnymi kursami Istomin vs. Querrey. Denis w końcu po 11 latach zawodowej gry wygrał swój pierwszy tytuł w ATP, a sam mecz był jednym z najbardziej dramatycznych spotkań w ciągu całego sezonu. Tym razem liczę na zupełnie inny scenariusz i wygraną faworyta.
Johnson jak się rozkręci to potrafi wskoczyć na poziom gry zbliżony do top 10-20. Tak też było pod koniec sezonu 2015 gdzie doszedł do finału w Wiedniu ulegając jedynie gospodarzowi Ferrerowi, następnie zagrał morderczy półfinał w Bautistą-Agutą w Valencii, 3 set 7:6(8).
Johnson na pewno ma lepszy serwis, do tego w ostatnich tygodniach dość dobrze wypadł na kortach trawiastych. Pokonanie zawsze groźnego Seppiego, Andersona budzi na pewno podziw, do tego w Queen&#39;s Club pokonał Gasqueta i Mannarino, a samemu Cilicowi urwał set. Amerykanin do tego ma bilans w ciągu ostatniego roku 7-2 z zawodnikami jednoręczny backhand. Liczę na dość pewną wygraną Steva który prezentuje się tutaj zdecydowanie równiej bez dramatycznych meczy.
Wynik: 7:6(5) 7:5

Otrzymane punkty reputacji: +20
bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
A Johnson nie bronił BP z Andersonem? Z Seppim tez w pierwszym secie wiec co to za wyznacznik dla Ciebie? Skoro obaj bronili to hmmmmm Twój argument jest &quot;powalający&quot;! Gratuluje logiki i życzę powodzenia w typowaniu!
ewidentnie masz problem z logicznym czytaniem i rozumienie tego co sie do ciebie pisze. Napisałem że Cuevas wisiał na włosku w każdym z 3 ostatnich swoich spotkan . Jako przykład podaje ci że evans serwował już na mecz , z Bagietą bronił już meczowe do tego w 3 secie czyli decydującym łącznie 5 BP . Nastepnie bronił 3 BP w drugim secie po przegraniu pierwszego w meczu z Mullerem. Jak się ma do tego BP w 1 secie na początku meczu z Seppim? w decydującym secie Johnson nie dał ani jednego BP Andersonowi . Fakty są takie że Cuevasa już dawno tu nie powinno być.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom