>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Mutua Madrilena Masters 11.05 - 17.05

Status
Zamknięty.
radosny 0

radosny

Użytkownik
to ja może jeszcze wtrące swoje 3 grosze do dyskusji. Ogladałem 2 mecz Potro z Berdychem i Wawrinką oraz ostatni mecz Murraya. Tak jak koledzy wyżej napisali Czechem Argentyńczyk poradził sobie na prawdę w dobrym stylu. Lecz to co pokazał juz z Wawrinka nie budzi optymizmu. Popełnia bardzo duzo błedów. W 1 secie punkty zdobył prawie tylko z serwu co trzeba przyznac ma potęzny. Później poprawił troche gre ale i tak dla mnie ten mecz nie był za ciekawy.
Radek03 stwierdził ze Murray nie pokazał nic wielkiego. Ani tak ani nie. Popełnia czasami głupie błedy ale tez miał znakomite zagrania. Dzisiaj uważam ze Murray powinien sobie spokojnie poradzic z Potro. Jeżeli tylko przejmie inicjatywę i zacznie Argentyńczyka rozrzucac na boki to ma zwycięstwo w kieszeni. Ponieważ wtedy Potro robi najwięcej błedów.
Moj typ na mecz Andy Murray.

sodzikksc 131

sodzikksc

Użytkownik
Nikt z Was nie napisał, że Andy Murray obchodzi dziś urodziny. A jest to chyba dość ważny argument...;) 15 maj 1987 C&#39;mon Andy!

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Rafael Nadal - Ferdando Verdasco over 18,5 games / 1,72 ✅ 2-0 (6-4, 7-5)
Rozgrywka dwóch Hiszpanów na własnym terenie. Zawodnicy grali ze sobą ostatnio w Romie, dwa tygodnie temu i mecz wygrał &quot;wiadomo kto&quot; (6-3, 6-3), ogólnie H2H zdecydowanie na korzyść Rafaela. Więcej o pierwszej rakiecie świata nawet nie będę wspominał, więc przejdę od razu do Fernando. Otóż będący na ósmej pozycji w rankingu ATP, Verdasco spisuje się znakomicie. Trzy dni temu pokonał wcale nie wykluczonego z roli potencjalnego zwycięzcy, Juana Carlosa Ferrero, a wczoraj kolejnego Juana - tym razem Monaco. Oba mecze 2-0. We wczesniejszych turniejach również szło mu conajmniej dobrze i odpadał najwcześniej w ćwierćfinałach i to nie z byle kim (z Murray&#39;em w Miami, Djokovicem w Monte Carlo i trochę wpadka z Gonzalesem w Barcelonie, dwóch ostatnich męcząc w trzy setowej walce). Oczywiście w tym meczu nie liczyłbym na niespodziankę, aczkolwiek niewiadomo czy Nadal nie odpuści trochę tego pojedynku rodakowi, w końcu już niedługo French Open, który planuje wygrać (u can hate me now). Typ wchodzi nawet w przypadku dwusetówki 6-4 i 6-3, a nie wierzę, by Verdasco dał aż tak się złoić i szczerze po cichu liczę na 3 sety ;)

F 0

filweb

Forum VIP
Zapomniałeś o najważniejszym - korty w Madrycie są wyjątkowo szybkie, więc szanse Verdasco rosną. Nie zdzwię się, jak Fernando sprawi tutaj niespodziankę. Gdyby nie wyjątkowo niski kurs na handi gemowe na Pinnacle to z pewnością bym się pokusił. Nieporównywalnie lepszy serwis Fernando może tutaj odegrać dużą rolę, Nadal już w meczu z Melzerem nie wyglądał tak, jak większość kibiców mogłaby sobie wyobrażać, a Verdasco wczoraj z Monaco zagrał znakomicie.

Rafael Nadal - Fernando Verdasco 2 11,50 1/10
Oczywiście, nie chodzi mi o pieniężną wygraną, każda porażka Nadala przynosi mi więcej radości niż trafiony kurs powyżej 10.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Dodam tylko, że panowie się nie znoszą wiec gra bedzie na maksa, od czasu duzej klotni wygrywal chyba tylko Szkot. Bylo ostro i do dzis to pamietaja, troche nerwy zjadaja Argentynczyka jak z nim gra. Wiadomo, ze Del Potro jest bardzo religijny i rodzinny i jak sie uderzy w ten punkt to bedzie to dlugo pamietac. Dobry mecz do ogladania, gorzej do grania. Powodzenia.
O co Tobie tutaj chodzilo? To Del Potro obrazil matke Andiego, a nie na odwrot

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Nie rozumiem? Skad wiesz? Masz gdzies kamery zainstalowane?

Przeciez to byla dluzsza klotnia, po za kortem, ja sie opieram tylko na opisach z mediow, 100% pewnosci nie mam ale skoro Ty wiesz kto kogo obrazil to napisz ;p

marcins 224

marcins

Użytkownik
Wczoraj nawet podczas meczu mówiła ta sierotka co komentowała spotkanie, że del potro pojechał po matce murray&#39;a ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Swoja droga mamusia Murraya to akurat na to raczej zasluguje, dziwna kobieta a synus ma charakter po niej.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Nestor/Zimonjic--Del Potro/Fish
typ: 2:1
3.75
Bet365
Analiza:
Dzis w polfinale turnieju deblowego zmierza sie nestor i zimonijc oraz del potro i fish . Para Amerykansko-Argentynska pokonala juz w tym turnieju nasz debel Fyrstenberg i Matkowski . Lecz jest to para specjalnie stworzona na ten turniej , obaj zawodnicy nie maja jeszcze ze soba dobrego zgrania , ponadto nie sa oni typowymi zawodnikami deblowymi . Preferuja raczej gry singlowe . Nestor i Zimonijc to absolutna czolowka jesli nie najlepszy debel na dzis w swiatowym rankingu . To bardzo doswiadczona para , glowny faworyt do zwyciestwa w tym turnieju . Uwazam ze pokonaja oni dzis swoich przeciwnikow . Chociaz moze nie byc latwo gdyz zarowno Del Potro jak i Fish posiadaja bardzo dobre serwisy i trudno bedzie ich przelamac . Uwazam ze sa oni w stanie wygrac jednak co najwyzej seta .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom