Paolo Lorenzi 1,60
Jak opisywałem, Paolo sprytniejszy, bardziej solidny, potrafi skończyć akcję przy siatce, broni punktów za finał, lepsze podanie, Carballesa szanuje za jego umiejętności gry na cegle, nie podda się bez walki, bardzo wybiegany waleczny zawodnik, lecz koniec końców zabraknie tutaj na Paolo
Gerald Melzer 1,90
Nie wierzę w Victora, choć to jego turniej Geralda oceniam na cegle półeczkę wyżej, do tego jest leworęczny , forhand ze spinem, będzie próbować grać na jednoręczny backhand Victora który nie oszukujmy się jest na żenującym poziomie,Estrella będzie obiegać backhand i nadawać ton gry z forhandu, jednak Melzer bardziej cierpliwy i uważam że poradzi sobie z Dominikańczykiem
Corentin Moutet 2,49
No przeciw doktorkowi, jakże by inaczej, Moutet bardzo ciekawy zawodnik, leworęczny, świetna technika, lewa ręka świetna będzie grać dużo skrótów, serwis dobry, oburęczny backhand na gorszym poziomie, forhandem zamiata, dosyć niecierpliwy zawodnik jednak liczę na kilka podwójnych błędów Karlovica, dużo lepszy zawodnik niż Escobedo i myślę że może zaskoczyć na returnie, granie cokolwiek w stronę Ivo na nawierzchni ziemnej mija się z celem
Stevano Travaglia 2,32
Travaglia lepszy gracz niż Jarry, w pierwszej rundzie odprawił po bardzo dobrym spotkaniu solidnego grajka który wygrywał turnieje
ATP Pablo Andujara, super serwis i forhand który zdobywa dużo winnerów, grałem dzisiaj przeciwko Jarremu,Bagnis w tie breaku popełnił wiele prostych błędów i podpalił się gdy mógł skończyc proste piłki,Facundo dominował w każdej wymianie,Chilijczyka ratował jedynie serwis,
TYP DNIA bo Travaglia to zawodnik o klasę lepszy niż Chilijczyk, kurs papierowy, Travaglia bardziej kompletny gracz, dzisiaj potwierdził to w grze deblowej wyrzucając z turnieju solidnych deblistów , oburęczny backhand Chilijczyka będzie kopalnią punktów dla Włoskiego gracza
Casper Ruud +1,5 seta 1,75
Młody Norweg w pierwszej rundzie dosłownie przejechał się jak walec po cegłotłuku jakim jest Berlocq, jego forhand to istna petarda, i do tego bardzo myślący zawodnik na korcie, nie mam pojęcia co robi tutaj Monfils ale granie coś w jego stronę w 1 rundzie mija się z celem, wiadomo Monf król defensywy i trzeba się napocić żeby wygrać z nim punkt na nawierzchi clay, oglądałem Ruuda i zrobił na mnie piorunujące wrażenie, oburęczny backhand na gorszym poziomie niż forhand ale potrafi mieszać tępo gry, bardzo utalentowany zawodnik, myślę że stać go na seta tutaj spokojnie, jeśli będzie trafiać to seta może spokojnie tutaj ugrać.
Carreno + Ramos 1,50
Faworyci do wygrania turnieju, półka wyżej niż rywale, nie ma co się tu wiele rozpisywać
John Millman 2,05
Ciekawe za co Paire faworytem? Millman ostry rzemieślnik, będzie przebijał biegał, biegał i jeszcze raz biegał, to wystarczy na takiego kretyna jakim jest Francuz, Paire zacznie wyrzucać i popełniać błędy i na tym bym zakończył analizę
Haase/Middelkoop 1,84
Nestor już stary, Linstedt to chyba był w formie ostatnio jak wygrywał z Kubotem AO, Haase w parze z krajanem wygrany turniej już w tym sezonie, odpadł w singla więc może skupić się na deblu, duże Value w kursie, czuję że spadnie do rana
Blaz Kavcic 3,15
Kpina 1,35 na Rumuna który poza serwowaniem niewiele potrafi, ogromne value, Kavcic dużo lepszy gracz niż Rumun, oceniłbym Słoweńca jako gorszą wersję Milmana, bieganie do wszystkiego i przebijanie to potrafi Kavcic,defensywny gracz, potrafi z obrony przejść do ataku, swoje podanie powinien trzymać, pokonał Djere który jest wg mojej opinii lepszym graczem w wymianach i jeśli chodzi o całokształt niż Rumun, mecz będzie na styku i aż grzech nie spróbować zagrać na Blaza w jakiejś kombinacji, h2h na korzyść Słoweńca, Rumun wygrał z Haase bo ten się wyeksploatował na Pucharze Davisa, grał tam kilka morderczych setów, kursy już zaczynają spadać i wcale się nie dziwie