Garin @ 1.97 unibet
Konsekwentnie w stronę Garina. Co prawda H2H na korzyść włocha 2 razy gładko 2:0, ale po tym co dzisiaj oglądałem nie mogę postawić inaczej. Garin jest w gazie, mało błędów i agresywna, fajna gra. Dzisiaj w drugim secie 2 piłki meczowe, ale trochę się podpalił i musiał się jeszcze pomęczyć ze Zverevem, ale myślę, że ten trzeci set tylko go wzmocni psychicznie. Natomiast Cecchinato w pojedynku z Fucsovicsem na początku w ogóle nie istniał, potem się przebudził, backhand jako tako zaczął funkcjonować i wyciągnął ten mecz, ale uważam, że na jutro to nie wystarczy.
Goffin @ 2,38 unibet
Tutaj typ bardziej intuicyjny i ryzykowny, więc proszę się nie sugerować. Nie oglądałem ani jednego pojedynku Tsitsipasa w tym turnieju, ani dzisiejszego meczu Goffin z Jazirim. Widziałem natomiast mecz z Sousą i belg wyglądał tam super. Dzisiaj po wyniku widzę, że się trochę pomęczył z Jazirim, ale w ogóle mnie nie dziwi, że tunezyjczyk się postawił, bo widziałem jego mecz z Mayerem i jak na niego to grał nadzwyczaj dobrze. Uważam, że Goffin wygra swoją zimną krwią i
poker face. Tak jak pisałem typ bardziej intuicyjny.