louisarmstrong
Użytkownik
Eubanks - Medvedev
Eubanks kurs 10 williamhill
Eubanks i ponizej 19.5 gema
Kurs 100 forbet
Hm a w Williamhil wystawili na Eubanksa i ta linię kurs 36
Ja zagrałem za 3e czyli za 2 puszki piwa.
Ten kurs 100 opisuje szanse ale
Alcaraz wygrał w IW 6:3 6:2
Novak ostatnio jakos podobnie.
Lutem w Holandii Timo Van Rijtoven
6:4 6:1 na trawie.
I tu jest troche podobna sytuacja
Eubanks to solidny chelengerowiec ale złapał tu zyciową formę , zna amerkanskie korty bo gra tam całe zycie , No i dla Medvedeva to kolejny mecz a dla Eubanksa to najwazniejszy mecz w zyciu gra tu od kwalifikacji ,
Nic nie widziałem dawno , widzoałem chwile meczu z Mannarino i zaczęło padac.Tu jest troche jak kilka lat temu z Janowiczem w Paryzu ten mecz to drzwi do wiekszego Tenisa do Kariery.
Typ jest ryzykowny i mało prawdopodobny ale 5-10 zł po kursie 100 dla lepszego ogladania.????
Najlepszy artysta to głodny artysta.
Eubamks raczej bedzie szukać szczescia w tajbrekach ale gdyby Medvedev zle wszedł w mecz???
Eubanks kurs 10 williamhill
Eubanks i ponizej 19.5 gema
Kurs 100 forbet
Hm a w Williamhil wystawili na Eubanksa i ta linię kurs 36
Ja zagrałem za 3e czyli za 2 puszki piwa.
Ten kurs 100 opisuje szanse ale
Alcaraz wygrał w IW 6:3 6:2
Novak ostatnio jakos podobnie.
Lutem w Holandii Timo Van Rijtoven
6:4 6:1 na trawie.
I tu jest troche podobna sytuacja
Eubanks to solidny chelengerowiec ale złapał tu zyciową formę , zna amerkanskie korty bo gra tam całe zycie , No i dla Medvedeva to kolejny mecz a dla Eubanksa to najwazniejszy mecz w zyciu gra tu od kwalifikacji ,
Nic nie widziałem dawno , widzoałem chwile meczu z Mannarino i zaczęło padac.Tu jest troche jak kilka lat temu z Janowiczem w Paryzu ten mecz to drzwi do wiekszego Tenisa do Kariery.
Typ jest ryzykowny i mało prawdopodobny ale 5-10 zł po kursie 100 dla lepszego ogladania.????
Najlepszy artysta to głodny artysta.
Eubamks raczej bedzie szukać szczescia w tajbrekach ale gdyby Medvedev zle wszedł w mecz???