>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Metz & Sankt Petersburg, 17-23.09.2012

Status
Zamknięty.
J 1,3K

jasper

Użytkownik
Po wygraniu Kubota z Istominem spojrzałem, czy w jakimś bukmacherze można obstawić wygraną Kubota w St. Petersburgu. Kubot do finału ma w 2 rundzie Gimeno-Travera, w ćwierćfinale zapewne Zemlja, a w półfinale mamy Stakhovskyego, Kamke, Fogniniego lub Andreeva. W finale pewnie zagra Youzhny. Jedyny bukmacher jaki oferuje taki kurs to BetVictor. Porażka w finale dzieli nam kurs na dwa. A poza tym BetVictor oferuje nam 25 funtów freebeta. Ja się poważnie zastanawiam czy nie zagrać czegoś takiego. Przy takim Freebecie do wygrania mamy 350 funtów jak wygra i 175 funtów jak dojdzie do finału. A wydaje mi się, że do finału ma przeciwników na swoim poziomie, z którymi powinien wygrać.
Kubot to win ATP St. Petersburg @14 BetVictor

Jednak oferta nie dla Polski, więc trzeba zagrać za swoje, ale i tak można spróbować ;)

Otrzymane punkty reputacji: +13
kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś z was śledzi przebieg meczu Seppiego ale to jest jakaś kpina, koles łamał Dodiga chyba z 5 razy i za każdym razem gdy odjedzie oddaje mu gemy bez walki, tak samo jak w tie braku wyszedl z 1-5 na 6-5 i tez przegral. Jak dla mnie to smierdzi mi tu ostrym wałem bo az takim ogórkiem to seppi chyba nie jest
Chyba trochę brakło koncentracji i też Dodig nie chciał tak łatwo oddać seta. W 3 secie już Seppi planowo i oby dociągnął do końca. Szkoda tylko tego Stebe, bo jak na razie to nic nie gra..

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
F.Mayer @2.00 5/10 ✅
Ciekawy pojedynek z bukmacherskiego punktu widzenia. Blake u siebie na USopen zagrał ładnie i doszedł do 3 rundy gdzie poległ z Kanadyjczykiem. Mayer na USopen zagrał słabiutko i odpadł już w 1 rundzie ale za to w Devisie ograł najpierw Hewitta a później Tomica obydwóch bez straty seta więc według mnie forma zaczyna wracać i taki kurs trzeba pobrać.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś z was śledzi przebieg meczu Seppiego ale to jest jakaś kpina, koles łamał Dodiga chyba z 5 razy i za każdym razem gdy odjedzie oddaje mu gemy bez walki, tak samo jak w tie braku wyszedl z 1-5 na 6-5 i tez przegral. Jak dla mnie to smierdzi mi tu ostrym wałem bo az takim ogórkiem to seppi chyba nie jest
W 100% się zgadzam. Seppi z Ivanem łamali się jak dzieci zapałki. Wydawało by się, że ten mecz mógłby się szybko skończyć wynikiem 2:0, ale Adreas co przełamał to zaraz stracił i tak w kółko. W 3 secie to już pod koniec miałem obawy o wynik. Niby Włoch prowadził już 5:2 i własne podanie, a po chwili robi się 5:4 30:30.
Radzę omijać szerokim łukiem Włocha w następnych rundach, bo jak tak będzie utrzymywał swoje podanie to szybciej z tego turnieju wyleci niż się zapisał.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Większych bzdur dawno nie czytałem. Już pomijając bełkot, błędy ortograficzne i brak polskich znaków.
Jaki handicap grania na własnym terenie? Bo Sierioża jest Ukraińcem, a Igor Ruskiem? Bez jaj. Stakhovsky WYGRAŁ TEN TURNIEJ trzy lata temu. A w finale ograł po dramatycznym pojedynku (broniąc piłek meczowych)... kogo? Zeballosa właśnie, wyobraź sobie. Horacio naturalnie woli piach, ale ze swoim solidnym serwem i dobrą grą przy siatce spokojnie może grać na szybszych nawierzchniach. Szymka z kolei ostatnio widziano w Rosji z 5 lat temu, a teraz przyjeżdża tu prosto z cegły... podczas gdy jego rywal pobiegał trochę w hali w Petange w ubiegłym tygodniu.
Nie można pisać analiz na siłę, nie uwzględniając WAŻNYCH rzeczy. Nawet jak typy wejdą (Horacy bez formy raczej, Stachu wiadomo - dziwny jest) to chłopaki przeciwko, którym grasz przeszli na tych kortach m.in. Gulbisa, Dolgo czy Safina i zrobili ciekawe, dramatyczne show w finale tego turnieju. Wiem, bo oglądałem.
Pozdrawiam.
1. Moze i belkot z bledami ale swojego sposobu pisania nie zmienie czy to ci sie podoba czy nie. Sory ale nie pisze jakas prace magisterska czy zdaje jakis egazmin pisemny aby literka po literce wszystko bylo idealnie napisane. Skoro masz problem z odczytanie wyrazu gdy zamiast &quot;ż&quot; jest &quot;z&quot; to musisz byc nieco ograniczony. Mi tak wygodniej pisac i tego nie zmienie.
2. Mam sie zachwycac Zeballosem ktory gral tu dobrze 3 lata temu? Tylko kogo on tam pokonal. Jesli niewiesz to ci napisze: Schukina (haha kto to jest? ???? ( Slaby challengerowiec glownie grajacy na clayu) , Dolgopolov wtedy poziom challengerowy i byl jeszcze malo znany , Gulbis przegrywa mecze sam ze soba , Kusnitsyn zwykla przecietnosc. Skoro juz przywolujesz wyniki Zeballosa z tego turnieju to wypadalo by napisac ze rok pozniej w 2010 r dostal niemal rower od Hanescu ( haha ). Bolelli writuozem zadnym nie jest , ale to taki niespelniony talent a udalo mu sie kilka niespodzianek sprawic na szybszych kortach wiec przy jego dosc dobrej dyspozycji i ograniu typowalem dzisiaj jego zwyciestwo. Skonczylo sie podobnie jak w 2 miesiace temu w Austrii czyli 2-0 z overowym wynikiem. Stachu wygral tu 3 lata temu ale i tak nie zasluzyl na to aby byc takim faworytem. Andreev kreczowal w DC ale skoro dla ciebie jest to taki duzy wyznacznik do typowanai to pokaz mi w ten sposob jak zarabiasz kase ;) Typowanie przeciwko tenisistom ktorzy albo kreczowali ostatnio albo wracaja po dluzszej przerwie spowodowanej kontuzja nie za bardzo sie sprawdza wiec takie argumenty do mnie nie trafiaja. Tym razem Andreev widocznie nie czul sie na silach i zryzgynowal wiec i tak nikt twoim mysleniem nie mogl zarobic na tym meczu. Stakhovsky nigdy nie bedzie wielkim tenisista i zawsze jak widze tego typu kursy na niego gdy gra z tenisistami typu Andreev to albo odpuszcze albo sproboje zagrac przeciwko. Jedyny powazny blad ktory popelnilem to wrzucilem Davydenko do Petersburga ktory przeciez gra w Metz a wiec przepraszam. To tyle...
F.Mayer @2.00 5/10
Ciekawy pojedynek z bukmacherskiego punktu widzenia. Blake u siebie na USopen zagrał ładnie i doszedł do 3 rundy gdzie poległ z Kanadyjczykiem. Mayer na USopen zagrał słabiutko i odpadł już w 1 rundzie ale za to w Devisie ograł najpierw Hewitta a później Tomica obydwóch bez straty seta więc według mnie forma zaczyna wracać i taki kurs trzeba pobrać.
Mayer mimo niekorzystnego h2h 0-3 ma spore szanse bo Blake im starszy tym mniej grozny. Trzeba pamietac ze Florian Mayer rok temu w tym okresie sezonu rozgrywal bardzo dobre mecze wiec moze ma to w pamieci i bedzie chcial nawiazac do dyspozycji z tamtego roku.

M 28

mitch

Użytkownik
Polecam jutro zagrac na Millota.
Seppi dzisiaj dawal sie bardzo latwo przelamywac - w ogole nie blyszczy ostatnio forma. Widac, ze po prostu troche &quot;zwolnil&quot; po calkiem nielzym okresie w swojej karierze.
Millot to zawodnik, ktory zaskakuje tutaj wszystkich wygrywajac mecze nie bedac faworytem. Gral bardzo slabo ostatnimi czasy, ale w tym turnieju od poczatku kwalifikacji wyeliminowal teorytycznie lepszych rywali od siebie (Hernych, Sisjing, Brands).
W Bet365 kurs 3.75 - moze pozniej spasc.

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Martin Klizan - Simone Bolelli @ 1.62
Obaj typowi clay&#39;owcy, h2h wynosi 2-0 dla Martina, Bolelli po dwugodzinnej grze wygrał z Zeballosem, a Martin rozprawił się z reprezentantem gospodarzy - Elginem. Bolleli nie pasuje na takie nawierzchnie, Klizan był &#39;małym czarnym koniem&#39; rozgrywek US Open, doszedł do 4r, pokonując wyżej notowanych przeciwników, tj. Tsongę czy Chardy&#39;ego. Jak serwis słowaka będzie się utrzymywać, nie widzę innego wyjścia niż wygrana właśnie jego. Kurs bardzo dobry do gry.

M 28

mitch

Użytkownik
Martin Klizan - Simone Bolelli @ 1.62
Obaj typowi clay&#39;owcy, h2h wynosi 2-0 dla Martina, Bolelli po dwugodzinnej grze wygrał z Zeballosem, a Martin rozprawił się z reprezentantem gospodarzy - Elginem. Bolleli nie pasuje na takie nawierzchnie, Klizan był &#39;małym czarnym koniem&#39; rozgrywek US Open, doszedł do 4r, pokonując wyżej notowanych przeciwników, tj. Tsongę czy Chardy&#39;ego. Jak serwis słowaka będzie się utrzymywać, nie widzę innego wyjścia niż wygrana właśnie jego. Kurs bardzo dobry do gry.
Ja bym uwazal z tym typem.
Niby Bolelliemu nie pasuja takie nawierzchnie ale kilka niezlych spotkan w jego wyknaniu na hali widzialem. Przypominam, ze w 2009 roku urwal seta Nadalowi.

Edit: Zreszta rok wczesniej potrafil odprawic Berdycha, Almagro, Stakhovskiego...
Klizan to wielki talent, ale mimo wszystko wciaz bardzo nierowny.
Edit: Ja wiem, ze mu calkiem dobrze pasuja, nie chce prowokowac klotni, jest ich wystarczajaco w tym dziale : )

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ale czemu nie pasują? Udzielił takiego wywiadu czy coś? Bolelli akurat dobrze sie czuje na szybszych kortach stąd &#39;te kilka niezłych spotkan&#39;

re up: ja tez nie chce, tylko chciałem wyprostować te opinie o clayowcu Bolellim :p

alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Data: 20.09.12 (12:20)
Dyscyplina: Tenis, ATP Sankt Petersburg
Spotkanie: L. Kubot - D. Gimeno Traver
Typ: Gimeno Traver AH +1,5 seta
Kurs: 1,84
Bukmacher: Betsafe
Mecz drugiej rundy halowego turnieju ATP w Sankt Petersburgu gdzie zmierzą się dziś ze sobą Hiszpan Daniel Gimeno Traver z Polakiem Lukaszem Kubotem. Faworytem tego spotkania jest Kubot, jednak myślę, że bukmacherzy troszkę przeceniają możliwości naszego zawodnika. Hard, również w wydaniu halowym to jego domena, wiadomo, że Łukasz w swojej grze bazuje na mocnym serwisie i szybkie nawierzchnie bardzo mu pasują. Jednak dzisiaj wcale nie musi być tak łatwo z awansem do kolejnej rundy. Hiszpan to co prawda typowy clayowiec, ale od czasu do czasu również na twardych kortach potrafi zaskoczyć. Poza tym jeśli zawodnik jest w formie, czuje się dobrze to nawierzchnia nie ma większego znaczenia, a Gimeno zdaje się złapał odpowiednią formę bo jego wyniki w ostatnim czasie są naprawdę godne odnotowania. Dość powiedzieć, że z ostatnich 10 spotkań przegrał zaledwie jedno, na turnieju w Alphen w Holandii. Później pojechał do Sewilli i wygrał cały turniej bez straty seta (!) pokonując w finale Tommy&#39;ego Robredo. Forma zatem jest, wystarczy ją tylko potwierdzić. Pierwszy krok Hiszpan już zrobił eliminując w I rundzie Serrę 2:0, teraz pora na Kubota. Z naszym Łukaszem wiemy jak jest, może zagrać kapitalne spotkanie a może również sam siebie wyeliminować głupimi błędami własnymi czy seryjnym marnowaniem piłek setowych/meczowych. To taki typ zawodnika, że nigdy nie wiadomo do końca jak się danego dnia zaprezentuje. W I rundzie pokonał 2:1 Denisa Istomina, ale Uzbek w ostatnim czasie zapomniał jak się gra w tenisa bo ponosi porażkę za porażką, więc trudno ocenić na co stać Kubota na tym turnieju. Mecz z Gimeno Traverem na pewno będzie dużo cięższy, obaj zawodnicy w historii swoich występów spotkali się ze sobą dwukrotnie i w obu przypadkach triumfował Polak, ale w obu przypadkach były to też trzysetowe, zacięte boje. Biorąc pod uwagę fakt, że Hiszpan prezentuje się ostatnio bardzo dobrze sądzę, że jest w stanie nawiązać dzisiaj wyrównaną walkę z Łukaszem. Na pewno jest w stanie urwać seta, zwłaszcza, że Polak jest zawodnikiem dość nieobliczalnym i często zdarzają mu się przestoje w trakcie meczu. Jeśli Daniel będzie potrafił wykorzystać nadarzające się okazje, to ma szanse powalczyć w tym spotkaniu nawet o zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
4 96

46ckm

Użytkownik
Paire (+1.5 seta) - Kohlschreiber @1,60 Expekt ✅
Paire (+2.5 gema) - Kohlschreiber @1,85 Expekt ⛔
Może to być całkiem ciekawe spotkanie i wcale bym tu nie odbierał Francuzowi szans nawet na końcowy sukces w tym pojedynku. Jeżeli zagra przeciwko Niemcowi tak jak zrobił to przed niespełna trzema tygodniami w US Open to sprawa jest otwarta, tam dla przypomnienia Kohlschreiber wygrał z młodszym o 5 lat Francuzem po morderczej walce w 5 setach.
Paire w swoim pierwszym spotkaniu w Metz rozbił w pył Belga Xaviera Malisse natomiast dla Niemca będzie to pierwszy mecz w tym turnieju. Czy łatwy! uważam że nie ale jak będzie w rzeczywistości to przekonamy się wieczorem.

M 28

mitch

Użytkownik
Paire to tez jest bardzo utalentowany tenisita, ale podobnie jak Klizan bywa nierowny.
Niemniej - w tym spotkaniu ma bardzo duze szanse. Na US Open walczyli jak rowny z rownym a wydaje sie, ze hala lekko faworyzuje francuza...

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Klizan mimo wygranej w dwoch setach meczyl sie z Elginem, z graczem ktory jest cienki jak woda, a drugi serwis ma jak Radwanska. Bolelli wiadomo - jak nie ma dnia to zacznie swirowac i przegra. Ale pierwszy mecz z Zeballosem pokazal ze nawierzchnia mu pasuje i dobrze wszedl w turniej. Nie dal Argentynczykowi nawet BP.

Podsumowujac - moj typ na dzisiaj: Bolelli

Sorry za brak polskich znakow.

hmmmm 113

hmmmm

Użytkownik
N.Davydenko @1.66 5/10 ✅
Na pierwszy rzut oka wydawać by się mogło że Muller powinien gładko wygrać z ruskiem który najlepsze lata ma już za sobą ale jeśli przyjrzymy się dokładniej temu spotkaniu to im dalej w las tym szanse dla ruska rosną i dlatego na niego gram. Ostatnio forma przyzwoita w przeciwieństwie do jego rywala gdzie meczy się ze słabiakami a zwycięstwo ze słabym Mathieu w 1 rundzie niczego tutaj nie zmienia. Warto wejść w ten mecz ale ze stawka nie przesadzać.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Klizan - Bolelli

Sporo osób się obawia występu Klizania, ale ja mimo wszystko stawiam na niego z dość niezłym kursem w granicach 1,60. Słowak zaliczył genialny występ na US Open, gdzie pokonał m. in. Tsongę. Udane występy także na Davis Cup. Jednym słowem mówiąc jest faworytem.. Obaj grali ze sobą już 2 razy w tym roku, oba mecze wygrał Martin, nawet na ceglanej nawierzchni gdzie Bolelli czuje się lepiej. Dziś gramy w hali, uważam, że stać Klizania na spokojny win. Simone nie jest jakiś tam sobie grajek, 2 miesiące temu na hardzie wygrał turniej. Według mnie dziś Klizan 2:0 pokonuje Włocha.

Klizan @ 1,63 || Pinnacle

Klizan(-1,5s) @ 2,55 || Pinnacle

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Cipolla-Gimeno-Traver
Jeśli ktoś oglądał wczorajsze spotkanie Cipolla-Zemlja ten nie będzie się chyba zastanawiał na kogo dziś postawić.Gra obu zawodników pozostawiała bardzo wiele do życzenia,dużo przełamań,masa błędów po obu stronach.Jeżeli więc Włoch będzie grał taką padakę jak wczoraj to o zwycięstwo Hiszpana jestem jak najbardziej spokojny.
Cipolla już w pierwszej rundzie męczył się z zawodnikiem,który znajduje się na 793 miejscu w rankingu wygrywając 7-6,7-6.
Hiszpan wczoraj wygrał z Kubotem.Przed meczem większość nie dawała mu szans na to,że przejdzie do następnej rundy,a jednak powalczył i wygrał w dwóch setach.W pierwszej rundzie pokonał faworyzowanego Serrę również 2-0.
[email protected]✅
Gimeno-Traver wygra [email protected]
✅
buk:bet365

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Na Kubota duzo nie trzeba , wystarczy przeczytac jego gre,serwis i dobrze mijać ???? ja bym odpuscil ten mecz,szczegolnie ze kursy na GT pospadały i tak

P 160

peter42

Użytkownik
Taki dubelek dla zabawy✅

Roberto Bautista-Agut - Fabio Fognini 4-6,6-7✅
typ 2 kurs 1,55
Tobet

Hiszpan i włoch w ćwiartce na szybkiej nawierzchni,takie czasy haha. Dla mnie faworytem jest fognini,poniewaz ma wieksze doswiadczenie i w ostatnim czasie naprawde w niezłej formie.Bautista zaliczył ostatnio wpadke w 1rundzie challengera w hiszpanii,a w rosji wygrywał z kontuzjowanym lu i gabashvili.Ten drugi tez mial klopoty zdrowotne w drugim secie,wiec bautista miał ułatwione zadanie.Fognini odprawił kamke i staha a to lepsi zawodnicy.H2h 1-0 na korzysc Fabio

Mikhail Youzhny - Guillermo Garcia-Lopez6-4,0-6,6,3✅
typ over 20,5
Tobet

H2h 4-0 na korzysc Hiszpana!!! Garcia to nie wygodny gracz i do tego ambitny,stać go na podjecie walki nawet z Ruskiem.Youznyi natomiast nie zawsze sie stara,wczoraj ogral ogórka Rama ale dzis zadanie napewno trudniejsze,powinny byc 3sety.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Akurat Bautista woli szybsze korty a z ta kontuzja Gaby to bym uwazal ???? Agut psuł mase piłek i dlatego nie postawiłbym na niego a Fog to pajac dlatego lepiej odpuscic

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Martin Klizan v Ricardas Berankis 2 @2,6

Klizan niby życiowa forma, zaskakujący wynik na US Open. Mimo to widzę tu value na Litwina, Berankis w hali gra świetnie, bilans 49/23 mimo młodego wieku robi wrażenie. Tutaj jak na razie miał sporo szczęścia gdyż obaj rywale(Petzschner i Zopp) kreczowali jednak oba pierwsze sety padły łupem Ricardasa. Przede wszystkim bardzo dobry serwis, ani razu nie dał szansy rywalom na brejka. Liczę na podobną formę serwisową i dziś. Klizan serwisem odstaje, 2nd serve bardzo mizerny. Jak tylko forhend Berankisa będzie funkcjonował powinno być dobrze. Spodziewam się zaciętego meczu a obok takiego kursu obojętnie przejść nie mogę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom