>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Madryt (23.04.2025 - 04.05.2025)

inkub1986 662,4K

inkub1986

Użytkownik
Wszelkie niepowodzenia tenisistów z tego tygodnia, które są niespodziankami można zwalać na sfokusowanie się graczy na Madryt1000... Swoją drogą ciekawostka, bynajmniej u mnie... ATP500 i WTA500 są bardziej wiarygodne od tysiaków. Skąd to się bierze? Nie wiem czy do skasowania, jak tam mod chce.

louisarmstrong 2M

louisarmstrong

Użytkownik
Bu Yunchaokete v Jacob Fearnley
over 2,5 seta kurs 2,30
Bu wygra 2.1 kurs 4,50
Livescorebet
Ciekawa sprawa niektóre buki wystawiły kursy po równo , niektóre minimalnie faworyzują Brytyjczyka.Chyba przez to że prowadzi w h2h z Bu 2:0 , jedno zwyciestwo na hardzie i jedno na trawie.
Obaj z cleyem mają bardzo na bakier bop Bu ledwie 13 meczy w karierze a Fearnley jeszcze mniej bo 7 na tej nawierzchni.
Ale obaj miewają ostatnio przebłyski Jacob w Barcelonie pogonił Baenę a Bu w Montecarlo wygrał z Ramosem i był bardzo blisko pokonania Mussetiego zabrakło bardzo niewiele.
Farnleya dawno nie widziałem ale Bu zrobił ostatnio bardzo dobre wrażenie.Wydaje mi sie że spore szanse na zacięte wyrównane spotkanie idę w kierunku 3 setów a dalej tym tropem próbuję dokładny wynik.

Ostatnia edycja:
Pablito91 1,9M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Cobolli @1.59 superbet zagrał jak cipa. Błąd za błędem

3 runda turnieju w Madrycie. Zmierzą się Amerykanin Nakashima z Włochem Cobollim. Według mnie to Nakashima nie ma szans w Tym pojedynku. Korty ziemne to nie są jego ulubione. Zdecydowanie lepiej radzi sobie na kortach twardych. Dałem przeciwko niemu w Barcelonie i Typ wszedł. Teraz uważam podobnie. Cobolli to jeden z tych włoskich talentów, który za niedługo może być w topce jeżeli dalej będzie się tak rozwijał. Na początku kwietnia wygrał turniej w Bukareszcie. Tutaj ograł bardzo dobrych zawodników, którzy specjalizują się w grze na kortach ziemnych. Ogral Marozsana i w drugim meczu Rune skreczował. W wymianach Włoch powinien Zdecydowanie zdemolowac Nakashime. Gram póki Kurs jest jeszcze w miarę atrakcyjny, bo wydaje mi się, że będzie spadał im bliżej meczu.

Ostatnia edycja:
adik1992 680,4K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Bublik @3,7
Set @1,92
superbet
6:4 0:6 6:4

Jak grać w kierunku Saszy to tylko gdy jest dogiem. Mecz dla ludzi o mocnych nerwach, bo zagrają dwaj zawodnicy, którzy bardzo łatwo lubią się podpalić i zamiast grać to skupiają się na wszystkim innym tylko nie tenisie. Bublik w Madrycie o dziwo dość spokojny. Wygrał dwa mecze bez straty seta z czego trzy sety po TB. Także głowa wytrzymuje trudne momenty, ale w jego przypadku wystarczy moment i się posypie. Rublev bez meczu po walkowerze w poprzedniej rundzie. Forma Rosjanina faluje i w tym roku bez większego szału, poza turniejem w Doha, który wygrał. Później porażki w maksymalnie drugich meczach turniejowych. Bublik potrafi zaskoczyć, ale musi się mu chcieć. Jak ktoś nie ma planów na niedzielne przedpołudnie to polecam ten mecz, bo Panowie potrafią dać prawdziwy popis na korcie. Żaden wynik i przebieg meczu mnie nie zdziwi więc ze stawką radzę uważać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3831
arass1 541,7K

arass1

Użytkownik
Podobno na kortach w Madrycie w dalszym ciągu nie ma prądu.

Edit:
Zasilanie zostało przywrócone, a mecze mają rozpocząć się o godz. 12.00.

Ostatnia edycja:
Pablito91 1,9M

Pablito91

Cerundolo poniżej 2.5 asów @1.57 superbet 1.

O awans do ćwierćfinału w Madrycie zmierzą się Zverev oraz Cerundolo. Obaj zawodnicy lubią grę na kortach ziemnych. Nawet wysoki Kurs jest na Zvereva. Chyba przez to, że strasznie męczył się w poprzedniej rundzie z Fokiną. Korcą mnie tutaj under asów Argentyńczyka. Nie jest jakimś serwismenem a do tego Zverev głęboko w korcie stoi przy returnie i ma potężny zasięg ramion. Zagrali ze sobą dwukrotnie na kortach ziemnych i Francisco miał 1 i 2 asy. Spróbuję zagrać dzisiaj, że też 3 nie zaserwuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2137
Pablito91 1,9M

Pablito91

Arnaldi poniżej 4.5 asów @1.64 fortuna spacerek

W jednym z ćwierćfinałów zagra jeden z moich najbardziej ulubionych zawodników w tourze a więc Draper, którzy zmierzy się z Włochem Arnaldim. Faworytem jest Draper. Jednak nie Typuję jego zwyciestwa a under asów Włocha. Draper świetny zasięg ramion i odbiera serwis bardzo daleko za linią końcową. Arnaldi tutaj kręci około 6 asa na spotkanie jednak przeciwko Draperowi rywale zaserwowali max 3 asy. Dlatego linia 4.5 wydaje mi się atrakcyjna I nie sądzę by Włoch zaserwował 5 asów w tym spotkaniu. Wszystko zależy, kto odbiera. W Barcelonie Włoch zagrał z Kordą 3 setowe spotkanie i miał 0 asów. A Draper to na prawdę bardzo solidny gracz na returnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1767
magnum89 367,8K

magnum89

Znawca - Serie A
Cerundolo - Ruud 1 2.03 Fortuna
Jak dla mnie jest to mecz 50/50 i w związku z tym, że wyższy kurs jest na Argentyńczyka to właśnie na niego dzisiaj gram. Oglądałem jego ostatnie dwa spotkania i zwycięstwo ze Zverevem w dwóch setach zrobiło na mnie wrażenie, a ostatnia wygrana z Mensikiem po zaciętym boju utwierdza mnie w przekonaniu, że po przegranym pierwszym secie w tym turnieju potrafi się pozbierać i wygrać ostatecznie spotkanie z bardzo dobrze dysponowanym w ostatnim czasie Jakubem. Casper nie przegrał jeszcze seta w tym turnieju i o ile zwycięstwa z Miedwiediewem i Fritzem robią wrażenie, to wiadomo, że obaj lepiej czują się na kortach twardych. Obaj panowie spotkali się w tym roku na kortach twardych w Miami, gdzie w dwóch setach wygrał Cerundolo. Według mnie mecz będzie na styku i każdy wynik jest tutaj możliwy, ale z uwagi na wyższy kurs gram na Francisco Cerundolo.

Do góry Bottom