>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Madrid, 05.01-05.08.2016

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Powoli wracam...

???? Kyrgios N. - Cuevas P.
Cuevas P. ::: 2,44 ::: 1/3

H2H 1:0 podczas turnieju Australian Open czyli wtedy gdzie wszyscy liczyli na Nicka, włącznie z nim samym. Tym razem wynik moim zdaniem może pójść w drugą stronę, bo nawierzchnia dla Pablo Cuevasa jest wyśmienita. Urugwajczyk w tym roku ma bilans 15-3 przegrywając jedynie z zawsze nieobliczalnym Paire, sensacją sezonu Raonicem i Davidem Ferrerem w Buenos Aires. Pablo wygrał do tego w tym roku dwa turnieje w Brazylii - Rio i Sao Paulo. Tutaj jak na razie zagrał dwa kapitalne mecze pokonując zwycięzcę turnieju w Monachium Kohlschreibera i szalonego Monfilsa który w tym roku wskoczył na wyższy poziom. Kyrgios zaskakuje swoją dobrą drogą na mączce, pokonał Wawrinkę w poprzedniej rundzie, ale ten wynik nie robi na mnie dużego wrażenia z powodu częstej nieobliczalności tenisisty ze Szwajcarii.

Wynik:

???? Berdych T. - Ferrer D.
Ferrer D. ::: 2,15 ::: 1/3

H2H 5:7 z lat 2004-2015 na korzyść Hiszpana. Wydaje mi się, że w tym meczu atutem po jego stronie jest lepszy bilans meczów bezpośrednich, nawierzchnia i fakt, że gra u siebie w Hiszpanii. Niby Ferrer w tym roku gra o wiele gorzej niż w poprzednich latach to jednak ostatnio wrócił po długiej przerwie na korty, nie grał nic od turnieju Masters w Miami. Jestem zdania, że taka przerwa wyjdzie mu tylko na dobre, podobnie jak i mi. Uważam też, że Berdych wcale nie gra dużo lepiej w tym sezonie i wcale takim faworytem tego meczu nie powinien być.

Wynik:

Proszę dopisać bukmachera./Macko18
nie zgodzę się z nawierzchnią na H2H, zważ na to, że ost mecz na mączce rozegrali w 2007 roku, jaki ma sens odnoszenie się do czegoś takiego

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Gasquet 2.25 bet365 ⛔ świetna agresywna gra Nishikoriego, dużo mu dziś siedziało

Ja z kolei nie rozumiem czym może imponować Japończyk. Wczoraj gdyby Fognini nie zamykał oczu i nie strzelał z całej pary w końcówce spotkania to Nishikori byłby w drodze do Rzymu. Rzadko zwracam uwage na h2h ale 7:0 dobitnie świadczy o tym, że Gasquet ma sposób na Nishikoriego. Według mnie pokonanie Verdasco na jego terenie w Madrycie to bardzo okazałe zwycięstwo i na pewno Rysiu tego meczu nie puści bez walki.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Ja nie wiem o co chodzi z pytaniami typu czym imponuje Japończyk? Czym w takim razie imponuje Rychu? H2H? Co zrobił takiego na cegle, że ma dzisiaj zagrozić Keiowi? Forma za nim na pewno nie przemawia, wyniki lepsze po stronie samuraja. W finale bęcki or Nadala po bardzo wyrównanym meczu, a ten już pogrywa bardzo fajnie. Nie wiem, czy ludzie w ogóle widzieli Ryśka, bo jak ktoś pisze, że jego magiczny bh funkcjonuje bardzo dobrze, to mocno wątpię. Ale to tylko sport, kursy jak dla mnie poprawnie wystawione.
Poza tym, nie można pisać, że kogoś nie powinno być w turnieju bo rywal serwował po mecz ???? A bajki, że Fog zamykał oczy i walił na pałę przemilczę...ale to trzeba czasem zagrać w tenisa by o tym wiedzieć. Te wszystkie piłki jakoś musiały do Foga wrócić, by ten mógł popełnić błędy.
tak samo nie rozumiem jak ktoś pisze, że Nick przegrał z wiatrem... to cygan z wiatrem wygrał? Warunki takie same mieli czy nie wiało przy serwisach Almagro? Pewnie, że przy wietrze traci na serwisie, no ale on raczej jest wszechstronnym tenisistą...

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Madrid - Masters, round of 16, clay
Pospisil, Sock - Huey, Mirnyi
HUEY/MIRNYI @1.80 WilliamHill⛔

Zacznę od pary kanadyjsko-amerykańskiej , gdzie sądze , że to właśnie oni zostaną dzis pokonani . W tym sezonie w deblu na ziemi nie grali bo obaj sa bardziej nastawieni na gre w singlu , a niżeli w deblu jak to ma miejsce u pary białorusko-filipińskiej , gdzie są to typowi debliści .
Pospisil juz w Madrycie odpadł , ale Sock po deblu ma pojedynek z Sousa i własnie nie nastawiałbym sie tutaj na pełne zaangazowanie z jego strony .
ogólnie z harda ich bilans to 6/3 , gdzie na AO odpadli w QF , a an IW przegrali dopiero w finale , ale jak wiadomo turniej w ameryce w dodatku na własnych &quot;śmieciach&quot; .
Huey i Mirnyi w tym sezonie jest to mega mocna para , gdyż dochodzą w każdym turnieju praktycznie do półfinału . Odpadli dwa razy w tym sezonie w QF na AO gdzie rozpoczynali współną grę w deblu oraz początek gry na mączce gdzie zaliczyli QF w Monte Carlo .
Bilans z obeznego sezonu to 19/8 z czego 7/3 na ziemi .
Wg. mnie większą siłą rażenia dysponuje para Huey / Mirnyi i oni dziś zwyciężą . Przemawia za nimi mega doświadczenie oraz to , że to typowi debliści .

e: tak zgadza się Maćko , pierwszy mecz to singiel amerykanina , pzdr

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Pospisil juz w Madrycie odpadł , ale Sock po deblu ma pojedynek z Sousa i własnie nie nastawiałbym sie tutaj na pełne zaangazowanie z jego strony
Skarpeta najpierw zagra singla, a dopiero później debla. Taka sytuacja to standard, zawsze najpierw gra pojedyncza, a dopiero później podwójna.
Co do doświadczenia, to nie deprecjonowałbym tak młodszej pary. Wygrali Wimbledon, jak i kilka innych ważnych turniejów, więc w kwestii ich meczów z innymi starszymi deblistami nie można już za bardzo mówić o argumencie związanym z doświadczeniem ich rywali.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Sock Jack - Sousa Joao 2:0, Pinnacle Sport 2.29
Analiza na szybkiego. Faworytem w tym spotkaniu jest Amerykanin mimo tego, że Portugalczyk rozegrał znacznie więcej meczów na kortach ziemnych i ma o wiele więcej doświadczenia. Skarpeta to bardzo uniwersalny tenisista, który potrafi grać na każdej nawierzchni. W tym roku zanotował dwa finału, w Brisbane na hardzie oraz w Houston na oszukanej mączce. W tym turnieju pokonał nieobliczalnego Paire 2:6, 6:2, 7:6 oraz niespodziewanie Del Potro 6:4, 7:6. Jack gorzej czuje się w obronie, ale ofensywę ma fenomenalną. Forhend piekielnie szybki strzela z nadgarstka i rywale często odprowadzają piłki wzrokiem, bekhend znacznie gorszy. No i oczywiście ogromny handicap pod względem grania pod siatką oraz na małe pola.
Joao Sousa to tenisista również umiejący grać na każdej nawierzchni, ale mimo wszystko glina to jego najlepsza bajka. Obecny sezon ma zły ponieważ wygrał tylko 7 meczów a przegrał aż 13. W tym turnieju pokonał Mahuta 6:4, 6:4, czyli gościa, który nieogrania gry na mączce oraz Granolersa 6:3, 6:3, czyli Hiszpana specjalizującego się od przebijania balonów, który ostatnio złapał lepszą formę. Portugalczykowi na kortach ziemnych niczego nie brakuje, tylko w ostatnim czasie jak ma grać z lepszym przeciwnikiem to żre, żre o zdycha, ponieważ wszystko wychodzi do czasu i nagle przychodzą 2-3 gorsze piłki i mamy łamanko. Moim zdaniem skarpeta w tym meczu jest w stanie wygrać 2:0, ponieważ preferuje znacznie agresywniejszy tenis i tak też stawiam.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Tsonga 2,50 Bet365 ⛔⛔⛔ Tsonga jak zwykle zagrał piach, brawo dla Raonica
Typ przeciwko Raonicowi który na mączce jest słaby, Tsonga będzie tutaj trzymał podanie i nie sadzę aby Raonic mógł go w jakiś sposób złamać, jedyna szansa dla Kanadyjczyka to jakiś tie break, Raonicowi przydarza się masa błędów w każdym meczu i myślę że Francuz to skrzętnie wykorzysta ponieważ w wymianach jest zawodnikiem dużo lepszym, psychicznie Raonic mocniejszy ale tak coś czuje że dzisiaj odpadnie z turnieju

T 86

tenisowywariat

Użytkownik
Tsonga 2,50 Bet365

Typ przeciwko Raonicowi który na mączce jest słaby, Tsonga będzie tutaj trzymał podanie i nie sadzę aby Raonic mógł go w jakiś sposób złamać, jedyna szansa dla Kanadyjczyka to jakiś tie break, Raonicowi przydarza się masa błędów w każdym meczu i myślę że Francuz to skrzętnie wykorzysta ponieważ w wymianach jest zawodnikiem dużo lepszym, psychicznie Raonic mocniejszy ale tak coś czuje że dzisiaj odpadnie z turnieju

Raonic notuje w tym sezonie świetne wyniki. Tsonga co osiągnął? Dalej ma dziurawy backhand i wystarczy tam pograć, a mecz się &quot;sam wygrywa&quot;. Tsonga też nie jest wirtuozem mączki, a na dodatek w Madrycie clay jest szybki, więc Milos nie jest tutaj na przegranej pozycji, a wręcz przeciwnie. Jak dla mnie gra na Francuza jest w tym przypadku zasadna tylko z powodu wysokiego kursu, bo jest lekko zawyżony. Nic więcej za nim nie przemawia.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Bopanna/Mergea - Cuevas/Granollers 1
4/10

.
Zwróciłeś moja uwagę na ten typ. Bardzo sensowna argumentacja, którą podzielam.
Wziąłem to samo po kursie @ 2,15. ✅ 6:7 6:4 10:4 z 6:7 1:3 coś było na rzeczy.
Dodatkowo za typem przemawia to, że nasi faworyci bronią tutaj tytułu oraz fakt, że Cuevas niedawno skończył kolejną 3-setówkę z Kyrgiosem.
Przeciw - ich tegoroczna forma oraz to, że Cuevas i Granollers to naprawdę bardzo solidni debliści.
Ni mniej ni więcej argumenty nazwijmi to nie do końca sportowe przemawiają tutaj bardziej do mnie. Zobaczymy co przyniesie los.

dx2 263,8K

dx2

Użytkownik
Kyrgios-Nishikori 2 @1.5 b365
Dokladnie takiego kursu na wstepie sie spodziewalem. Japonczyk jest faworytem. Daw adobre zaciete mecze za nim. Forma z kazdym meczem powinna zwyzkowac. Zreszta w Barcelonie Nishikori ostatnio pokazla, ze nie jest mu tak daleko do Nadala. Nishikori dzis pewna wygrana z Gasquetem jednak. Gasqueta widzialem z Verdasco i Francuz gral bardzo poprawnie technicznie w tamtym meczu z glebi. Nawet myslalem, ze moze Gasquet sie dzis troche postawi chociaz, ale Nishikori zmusil Gasqueta do bardzo glebokiej defensywy. Kyrgios pokonal Wawrinke, co mnie zaskoczylo jednak, ale chyba jednak Wawrinka wciaz nie jest w najwyzszej formie. Cuevas dzis mogl smialo pokonal Kyrgiosa. Dla Kyrgiosa ta cegla i te warunki na &quot;polhalowe&quot; to jest dobra rzecz przy jego sile. W Rzymie kyrgios na tak dobre mecze szans juz raczej nie ma w typowo klasycznych kortach ceglanych. Wciaz jednak to wedlug mnie to bedzie za malo. Nishikori zagral naprawde bardzo dobre dwie ostyatnie edycje tego turnieju, gdzie docieral dwa lata temu do finalu i rok temu do polfinalu, a w obydwu wypadkach przegral z pozniejszymi zwyciezcami. Nishikori bez watpienia jest lepiej ulozonym tenisista i jak zaznaczam z kazdym meczem powinno byc tu w Madrycie tylko lepiej.

Otrzymane punkty reputacji: +4
howardleb 136

howardleb

Użytkownik
Oglądał ktoś może spotkania Berdycha oraz Murraya? Zastanawiam się nad graniem DW 2:0 Murray. Z tego co tak niedokładnie oglądałem to Berdych z Ferrerem tak na zmianę pokazywali, że nie chcą przejść do kolejnej rundy a dowodem tego może być tiebreak z pierwszego seta. Obydwaj &#39;lekko&#39; pod formą i właśnie nie do końca jestem przekonany, może na siłę czegoś szukam, także chciałbym wyczytać od Was jakichś opinii.

Mogę napisać więcej na temat Berdycha, bo mecz Murraya widziałem tylko urywkami.
Berdych przede wszystkim bardzo słabo jak dla mnie grał na returnie, Ferrer wcale nie serwował jakoś mega dobrze, a jednak błędów było u Czecha skoro. Choćby pierwsza piłka setowa gdzie mając serwis dość prosty do forehandu Czech zagrał w siatę. Do tego błędu akurat jakby to napisać po czasie wcale się nie zdziwiłem, bo Tomas ewidentnie przy sytuacjach, które powinien wykorzystywać czyli piłki setowe, meczowe grał jakby go ktoś zaczarował, czyli pasywnie albo w aut, siatkę. Generalnie bardzo mi się podobała gra Czecha, bo z głębi kortu grał na prawdę solidnie chyba miał ponad 20 winnerów, ale tak jak napisałem przy sytuacjach w których powinien się na prawdę spiąć i wygrać był bardzo mierny. Przy 5-4 w drugim secie oddał podanie do 15. Przy 6-5 bronił znowu 2 break pointów i mało brakowało żeby zagrali drugi tie break.
Jak dla mnie jutro Murray wyjdzie zwycięsko z tego meczu, ale nie koniecznie w stosunku 2:0.
Tak, więc Murray to win 1.40 BET365
Właśnie trochę ochłonąłem, poprzeglądałem statystyki, jakies h2h i ogólnie 6-7 dla Murraya, jednak 3:0 dla Berdycha na mączce. Także spokojniej Murray @1,40✅

e: no jednak 2:0 ????

mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Oglądał ktoś może spotkania Berdycha oraz Murraya? Zastanawiam się nad graniem DW 2:0 Murray. Z tego co tak niedokładnie oglądałem to Berdych z Ferrerem tak na zmianę pokazywali, że nie chcą przejść do kolejnej rundy a dowodem tego może być tiebreak z pierwszego seta. Obydwaj &#39;lekko&#39; pod formą i właśnie nie do końca jestem przekonany, może na siłę czegoś szukam, także chciałbym wyczytać od Was jakichś opinii.
Mogę napisać więcej na temat Berdycha, bo mecz Murraya widziałem tylko urywkami.
Berdych przede wszystkim bardzo słabo jak dla mnie grał na returnie, Ferrer wcale nie serwował jakoś mega dobrze, a jednak błędów było u Czecha skoro. Choćby pierwsza piłka setowa gdzie mając serwis dość prosty do forehandu Czech zagrał w siatę. Do tego błędu akurat jakby to napisać po czasie wcale się nie zdziwiłem, bo Tomas ewidentnie przy sytuacjach, które powinien wykorzystywać czyli piłki setowe, meczowe grał jakby go ktoś zaczarował, czyli pasywnie albo w aut, siatkę. Generalnie bardzo mi się podobała gra Czecha, bo z głębi kortu grał na prawdę solidnie chyba miał ponad 20 winnerów, ale tak jak napisałem przy sytuacjach w których powinien się na prawdę spiąć i wygrać był bardzo mierny. Przy 5-4 w drugim secie oddał podanie do 15. Przy 6-5 bronił znowu 2 break pointów i mało brakowało żeby zagrali drugi tie break.
Jak dla mnie jutro Murray wyjdzie zwycięsko z tego meczu, ale nie koniecznie w stosunku 2:0.
Tak, więc Murray to win 1.40 BET365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Murray DW 2:0 2.12 Unibet ✅✅

Witam. Na dziś wybrałem starcie ćwiećfinałowe turnieju rangi ATP1000 Panów. Dzień wcześniej w typach dnia trafiłem po kursie 2.80 wygraną 2:0 właśnie Berdycha z Ferrerem. Tutaj jednak idę w jego przeciwną stronę. Wiadomo, że Andy genialnie broni i lubi grać z takimi zawodnikami którzy atakują a on ich wtedy kontruję. H2 patrze tylko z najbliższej przeszłości, dalej nie ma sensu. W ubiegłym roku, grali trzy razy, Murray wygrał wszystkie trzy, odpowiednio po 2:0 w turniejach normalnych, i raz w Wielkim Szlemie 3:1. Wszystkie handicapami. Warto również odnotować zwycięstwo Berdycha właśnie nad Murrayem w tym turnieju w roku 2013 i to 2:0, lecz wtedy Murray nie był jeszcze tak silny jak obecnie. Teraz broni tytułu z 2015 roku wywalczonego w Madrycie, przewidywałem jego wczorajszą wygraną w dwóch setach z Simonem po kursie 1.65 i również się nie pomyliłem. Murray jutro wygra bo zagrał z Simonem o wiele lepszy mecz(obydwaj taki zagrali) niż Berdych z Ferrerem, wygra i to w dwóch setach, a każdy czeka już na jego prawdopodobne coraz bardziej starcie w 1/2 z Nadalem. Byłby to rewanż za rok obecny. Murray tym bardziej ma o co grać, ponieważ jeżeli nie obroni tytułu spadnie w rankingu na 3 miejsce, gdyż nie obroni punktów, i wyprzedzi go Federer mimo iż nawet w tym turnieju nie zagra, więc Berdycha powinien przejść gładko, będzie chciał to zrobić szybko aby zaoszczędzić sił na ewentualny półfinał z Nadalem bądź sam finał pewnie z samym HEHEMONEM Djokoviciem. Tutaj musi załatwić to w dwóch setach, bo jest lepszy, bo H2H jest na jego korzyść, bo musi zbierać siły na o wiele mocniejsze starcia w 1/2 i finale ewentualnym, bo pewnie nawet z Nadalem już nie będzie faworytem mimo iż to właśnie rok temu pokonał w finale i to w dwóch setach. Jutro Murray 2:0. Pozdrawiam.

IZI na jutro może też coś wrzucę

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Berdych @3.25
Murray ostatnimi czasy nie zachwyca, owszem mial sezon temu na maczce mega wyniki, ale w tym roku tego nie powtorzy, nie jestem pewien, czy Tomas zatrzyma go dzisiaj, ale szanse sa, skoro pokonal Ferrera, mitrza przebijania. Andy robi dokladnie to samo co Ferrer tylko z wieksza sila, szanse widze, zobaczymy!!

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Berdych - Murray typ 1 kurs 3.33 Pinnacle⛔3-6 2-6
Dziś ćwierćfinałowy mecz na kortach ziemnych w Madrycie przyznam, że kursy lekko mnie zdziwiły rozumiem,że Andy poprawił grę na kortach ziemnych jest triumfatorem z ubiegłego roku jednak mączka mimo że Murray to bardzo dobry defensor to nie jest jego nawierzchnia. W bezpośrednich pojedynkach 6-7 dla Szkota jednak na kortach ziemnych 3-0 dla Tomasza. Obaj w tym roku przeciętnie wiadomo dobry występ Murraya w Monte Carlo i półfinał natomiast Czech niespodziewanie odpadł z Dzumhurem, ale w Madrycie Tomasz gra dużo lepiej wczoraj wygrana z groźnym na kortach ziemnych z Ferrerem. Oglądałem natomiast Szkota w meczu ze Stepankiem i grał bardzo przeciętnie. Moim zdaniem szanse wyrównane jednak z lekkim wskazaniem na Berdycha.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Berdych vs Murray
Andy 2:0 |2,05| Unibet ✅
PIENIĄDZE LEŻAŁY NA ZIEMI

Jestem zaszokowany, że są tutaj osoby które grają na Czecha
, który dziś nie wygra i jestem co do tego w 100% przekonany! Tak wiem, &quot;nie ma pewniaków&quot; otóż dla mnie to spotkanie jest pewniakiem, może nie 2:0 ale zwycięstwo Brytyjczyka jest pewne jak to że po dniu będzie noc. Stwierdzać, że szanse są wyrównane i &quot;z lekkim wskazaniem na Berdycha&quot; cóż za absurd! Czech jest na 8 pozycji w rankingu ATP i jestem przekonany, że lepiej już nie będzie a na pewno nie zasługuję swoją grą. Patrzenie na ich spotkanie przeciwko sobie na cegle i sugerowanie się tym to jest po prostu żenada. 2010,2012 i 2013 obaj zdecydowanie inni zawodnicy teraz a kilka lat temu. Berdych zaczął od Monte Carlo gdzie poleciał w pierwszej rundzie z Dzuzmurem. Zwycięstwo w Madrycie z Istominem 2:0 i wczoraj męczarnie z Ferrerem, który drugiego seta oddał na własne życzenie zdecydowanie. I po za tym tyle w tym sezonie na mączce i wy twierdzicie, że Berdych ma ciut większe szansę jak rozegrał 3 spotkania w tym sezonie i w dodatku bardzo przeciętne. O Brytyjczyku już pisałem wcześniej. W Monte Carlo przeciętny turniej chodź taką odskocznią na pewno było spotkanie z Raonicem który wygrał pewnie i finał z Nadalem gdzie bardzo dobry pierwszy set w jego wykonaniu. Murray wyjdzie skoncentrowany jak z Nadalem w finale i Czech nie będzie miał nic do powiedzenia bo jego gra nie zachwyca, chodź Murraya również, ale na pewno forma idzie w górę i w tym momencie jest w stanie spokojnie poskładać Tomka 2:0.

Otrzymane punkty reputacji: +18
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Kyrgios N. - Nishikori K.
???? Berdych T. - Murray A.
Nishikori K. &amp; Murray A. ::: 2,02 ::: 2/3 Pinek ✅
H2H 0:2 z 2015 roku. Wydaje mi się, że Kyrgios na mączce traci swój największy atut czyli siłę serwisu. Ten młody chłopak zrobił olbrzymi progres w swojej grze, na koncie ma już swój pierwszy tytuł w ATP, ostatnie tygodnie to świetna gra z jego strony, ale dzisiaj przyjdzie zmierzyć mu się z jak dla mnie jednym z topów tenisistów pod względem umiejętności. Oczywiście Nishikori zawodzi niekiedy mentalnie, ale on spokojnie wygrywa z resztą poza Djokovicem, Nadalem, Federerem, Murrayem? W tym roku z tego co wiem to pokonał go jeszcze chyba Tomic na początku roku w Brisbane i Querrey w Acapulco. Wczoraj po 6 z rzędu porażkach z Gasquetem w końcu zlał go niesamowicie.

H2H 6:7 z lat 2005-2015. Grali ze sobą 3 razy w ubiegłym roku i Berdych tak naprawdę nawet nie powąchał Murraya. Andy ma też tu co bronić, rok temu wygrał swój pierwszy turniej Masters na mączce nie dając najmniejszych szans bezradnemu Nadalowi. Dla mnie Berdych to taki trochę &quot;umysłowy beton&quot;, oczywiście niezwykle solidny zawodnik, ale Murray jest moim zdaniem o wiele mądrzejszy na korcie i dlatego tak często ostatnio wygrał z reprezentantem Czech.
Wynik I: 7:6(6) (1)6:7 3:6
Wynik II: 3:6 2:6

Otrzymane punkty reputacji: +9
grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Jak widzicie mecz Herbert/Mahut z klonami ? kursy widocznie spadają na Francuzów, Herbert jest zgłoszony do kwalifikacji w Rzymie ?

S 13

sheltie3706

Użytkownik
Jak widzicie mecz Herbert/Mahut z klonami ? kursy widocznie spadają na Francuzów, Herbert jest zgłoszony do kwalifikacji w Rzymie ?
nawet jak jest nie brałbym tego pod uwagę. On skupia się głównie na deblu ostatnie 3 mastersy poszły w ich ręce moim zdaniem sa tutaj zdecydowanymi faworytami. Grali niedawno na kortach twardych i tam górą byli Francuzi, to na mączce tym bardziej sobie powinni poradzić ze starymi już bliźniakami. Wymiany z głębi kortu zdecydowanie dla francuzów powinny padać, serwują obaj również bardzo dobrze a tak jak Herbert czasami returnuje kątowo to chyba nawet rafa by nie potrafił. Wiadomo różnie może być ale jak dla mnie 1.8 w Unibet na Herbertów jak najbardziej do grania i to dość grubo.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Kyrgios vs Nishikori
Nishikori |1,48| Unibet ✅
Murray według planu spokojna wygrana, ale nie o tym.
Gram dziś na Japończyka bo według mnie jest to zdecydowanie dobra inwestycja jak Andy. Kyrgios, który wczoraj spokojnie mógł odpaść. Wczoraj Cuevas rozrzucał Kyrgiosa swoim forhendem, który mu świetnie działa i czasem ma bardzo dobre przyśpieszenie. Dziś będzie musiał się przeciwstawić i taka jest prawda, jeszcze lepszemu forhendowi a co bardzo ważne, regularnemu! Nick nie jest zdecydowanie regularnym zawodnikiem i tu jest pies pogrzebany, bo Nishikori z żelazną psychiką i swoją regularnością spokojnie może go dziś poskładać w dwóch setach. Nie tak dawno bo miesiąc temu Japończyk pewnie wygrał 2:0 w USA na hardzie. Kyrgios na pewno zagra w swoim stylu, będzie ofensywny i to go dziś zgubi. Będzie biegał jak dziecko za tym forhendem Japończyka. Oczywiście to tylko moje zdanie, bo jak zauważyłem przez te kilka miesięcy to na forum są bardzo podzielone zdania jeśli chodzi o sprawy oczywiste, ale mniejsza z tym. Polecam dziś grę na Japończyka.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom