Powoli wracam...
???? Kyrgios N. - Cuevas P.
Cuevas P. ::: 2,44 ::: 1/3
H2H 1:0 podczas turnieju
Australian Open czyli wtedy gdzie wszyscy liczyli na Nicka, włącznie z nim samym. Tym razem wynik moim zdaniem może pójść w drugą stronę, bo nawierzchnia dla Pablo Cuevasa jest wyśmienita. Urugwajczyk w tym roku ma bilans 15-3 przegrywając jedynie z zawsze nieobliczalnym Paire, sensacją sezonu Raonicem i Davidem Ferrerem w Buenos Aires. Pablo wygrał do tego w tym roku dwa turnieje w Brazylii - Rio i Sao Paulo. Tutaj jak na razie zagrał dwa kapitalne mecze pokonując zwycięzcę turnieju w Monachium Kohlschreibera i szalonego Monfilsa który w tym roku wskoczył na wyższy poziom. Kyrgios zaskakuje swoją dobrą drogą na mączce, pokonał Wawrinkę w poprzedniej rundzie, ale ten wynik nie robi na mnie dużego wrażenia z powodu częstej nieobliczalności tenisisty ze Szwajcarii.
Wynik:
???? Berdych T. - Ferrer D.
Ferrer D. ::: 2,15 ::: 1/3
H2H 5:7 z lat 2004-2015 na korzyść Hiszpana. Wydaje mi się, że w tym meczu atutem po jego stronie jest lepszy bilans meczów bezpośrednich, nawierzchnia i fakt, że gra u siebie w Hiszpanii. Niby Ferrer w tym roku gra o wiele gorzej niż w poprzednich latach to jednak ostatnio wrócił po długiej przerwie na korty, nie grał nic od turnieju
Masters w Miami. Jestem zdania, że taka przerwa wyjdzie mu tylko na dobre, podobnie jak i mi. Uważam też, że Berdych wcale nie gra dużo lepiej w tym sezonie i wcale takim faworytem tego meczu nie powinien być.
Wynik:
Proszę dopisać bukmachera./Macko18