>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Kuala Lumpur, Shenzhen 22-28.09.2014

Status
Zamknięty.
rickross 71

rickross

Użytkownik
Matkowski M. / Paes L.-Melzer J. / Petzschner P. 1 1.75 William Hill ATP Kuala Lumpur Typuje w tym spotkaniu zwycięstwo pary polsko-indyjskiej.Panowie w danym składzie grają ze sobą pierwszy turniej jednak uważam,że jest to ciekawe połączenie umiejętnosci.Matkowski zapuścił wąsa i forma wróciła na turnieje na nawierzchni hard.Tydzien temu zwyciestwo w turnieju w Metz gdzie pokonał z Fyrstenbergiem kilka ciekawych par.Widac ze gra Marcinowi sie klei a przy takim wirtuozie jakim jest Paes na pewno bedzie chciał pokazac sie z dobrej strony. W pierwszej rundzie gładko pokonali pare Tomic/Matosevic. Zwyciestwo to nie jest dla mnie wyznacznikiem w typowaniu danego spotkania lecz na pewno pokazało że panowie znalezli wspólny język.Na przeciw siebie beda mieli utytułowaną pare deblistów zwyciezców Us Open sprzed 3 lat. Gdyby mecz odbywał się jakiś czas temu nie odwazyłbym się typować . Jednak para austryjacko-niemiecka od tego czasu zaczeła spadac po rowni pochylej.Watpie by wrocili kiedykolwiek jeszcze do swiatowego topu.Petzchner szuka formy i ogrywa sie w challangerach a Melzer tez ostatnio bardzo słabo. Jedyny atut tej pary to wieksze zgranie jednak na przestrzeni dwóch lat rozegrali ze sobą 2 mecze takze mogli duzo zapomniec. Na pewno zdecyduje dyspozycja dnia,Jednak ja typuje ze wygra skill Paesa przy siatce i mocny serwis Matkowskiego. Bedzie to mały rewanz za finał z Us Open 2011✅ 6-2 6-7 10-6 . Brawo Marcin zdecydowanie man of the match . Po akcji w super tiebreaku nawet taki wyga jak Paes co nie jedno widzial na korcie,poklonil sie Marcinowi by wyrazic podziw dla jego formy dzisiejszego dnia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
dx2 328,3K

dx2

Użytkownik
Giraldo-Robredo 2 @1.45
Santi na twardej az tak dobrze z reguly nie grywa, chociaz pamietam jeden swietny turniej w USA w IW czy Miami to bylo. Ponad 600 tysiecy w puli raczej srednio, ale polfinaly to juz wazny etap. Malo z tego turnieju widzialem, ale Robredo od dluzszego czasu gra na bardzo wysokim poziomie, a Santi w 1 rundzie meczyl 3 sety z bardzo malo znanym graczem, wiec Robredo kandydatem do finalu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
ATP Shenzhen:
Giraldo Santiago - Robredo Tommy
Robredo Tommy ::: 1,49 ::: Pinnacle ::: 3/10

Robredo jest po prostu lepszym zawodnikiem i bardziej doświadczonym. Na pewno nie przepuści takiej okazji by znaleźć się po raz kolejny w finale turnieju ATP. Dzisiaj zagrał całkiem dobry i wyrównany mecz z Andreasem Seppim który kosztował go sporo sił. Widać, że zależy mu na tym turnieju, a jak mu zależy to nie ma &quot;zlituj&quot;! Chociaż martwi mnie jedynie H2H 2:1 na korzyść Giraldo. To jednak Kolumbijczyk był przed tym turniejem kompletnie bez formy, 6 porażek z rzędu.
Tutaj trafił w 1 rundzie na zawodnika o którym nie mam pojęcia, a w kolejnej rundzie pokonał równie młodego Kokkinakisa który ledwo liznął ATP. Mecz z Troickim to bukmacherski kabaret... Serb prowadził dzisiaj 5:2 w gemach... później w tie-breaku 5:1 i przegrał set po czym cały mecz.
Robredo powinien zweryfikować jutro jego umiejętności. Dla lubiących większe ryzyko polecam czyste 2:0 po kursie 2,10.
Wynik: 1:6 4:6 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Giraldo Santiago - Robredo Tommy 2 @1.50 WH✅
Wynik: 1:6, 4:6
O tym meczu zostało już sporo napisane. Tommy jest w dobrej formie, doszedł niedawno do 4 rundy US Open, gdzie odpadł z Wawrinką. W Shenzen póki co radzi sobie całkiem nieźle, wygrywa i znalazł się już w półfinale. Myślę, że na tym etapie już na pewno nie odpuści i będzie chciał wejść do finału. Giraldo przed tym turniejem wszystko przegrywał, dopiero teraz zaczął wygrywać. Jednak wcale mnie nie przekonał. AKA SHAKAL już napisał o jego meczu z Troickim. Można wywnioskować, że to bardziej Victor przegrał mecz niż Giraldo go wygrał. Stawiam na Hiszpana.
Monaco Juan - Murray Andy 2 @1.12 WH✅
Wynik: 6:2, 3:6, 0:6
Typ do AKO.
Łączę to razem i gram Robredo + Murray @1.68 WH✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Robredo Tommy(+4 games) - Murray Andy 1 @1.88 Pinnacle ZWROT
Ehh Robredo, grać nieźle całe spotkanie i przegrać w 3 secie 1-6...

Robredo awansował do finału bez większych problemów, pokonując Grotha, Seppiego i Giraldo. Murray pokonał Lacko, Devvarmana i ostatnio Juana Monaco. I właśnie w tym ostatnim meczu go oglądałem i nie przekonywał mnie zbytnio. Kilka razy się połamał, jego gra też była przeciętna, zarówno w 1 jak i w 2 secie. Robredo ten handicap jest w stanie spokojnie pokryć.

Krótkie podsumowanie Shenzen&amp;Kuala Lumpur:

Donskoy - Lacko 2 @1.72 Marathon 0-2✅
Pospisil Vasek - Monaco Juan 1 @1.60 Marathon⛔
Robredo Tommy - Groth Samuel 1 @1.48 Marathon✅
Nishikori Kei - Ram Rajeev 1 @1.14 Marathon✅
Berankis - Lacko(+1.5 gema) 2 @1.93 Pinnacle✅
Becker Benjamin - Herbert Pierre-Hugues 1 @1.50 WH✅
Cuevas Pablo - Benneteau Julien 2 @1.58 Marathon✅
Nieminen Jarkko - Andujar-Alba Pablo 1 @1.48 Marathon✅
Nishikori Kei - Matosevic Marinko 1 @1.19 Marahon✅
Giraldo Santiago - Robredo Tommy 2 @1.50 WH✅
Monaco Juan - Murray Andy 2 @1.12 WH✅