>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP Tour - Gstaad, Los Angeles & Umag, 25-31.07.2011

Status
Zamknięty.
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Dimitrov Grigor vs. Bogomolov Alex 1,70

Jeszcze wczoraj kurs na ten mecz wynosił 1,80- spadki są zrozumiałe. Bułgar musi być tutaj faworytem. Pokonał w 1r bez problemu Haasa. Grigor jak wiemy ma oghromny talent ale nie potrafi zagrać dwóch trzech spotkań na wysokim poziomie, często przegrywa mecze których nie powinien przegrać. W Newport 2r z Kudla, w tamtym tygodniu porażka w dwóch setach z Ramem. Teraz ma szanse powalczyć o coś więcej niż jedna wygrana w turnieju. Amerykanin męczył sie w 1r z Jonesem, anonimowy grajek. Jeżeli tylko Bułgar nie zrobi jakiś fochów i normalnie podejdzie do tego meczu to wygra w dwóch setach.

Otrzymane punkty reputacji: +6
lighter 2,3K

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Gstaad
Data, godzina: 28.07, godz. 16.30
Spotkanie: Nicolas Almagro - Jarkko Nieminen
Typ: Jarkko Nieminen wygra co najmniej 1 seta
Kurs: 2,07
Bukmacher: Bwin

Analiza: Spotkanie II rundy tenisowego turnieju w szwajcarskim Gstaad. Na przeciwko siebie staną Hiszpan Nicolas Almagro oraz Fin Jarkko Nieminen. Bukmacherzy jako zdecydowanego faworyta stawiają Nicolasa Almagro, ciężko się z nimi nie zgodzić jednak aż tak wysokie kursy na Fina wydają mi się być przeszacowane. Prawda, Hiszpan szedł w turnieju w Hamburgu jak burza, pokonywał wszystkich 2-0, aż do finału z Gillem Simonem. I praktycznie ten mecz Almagro bardziej przegrał niż Simon go wygrał. Wystarczyło tylko dostarczać piłki na drugą stronę Hiszpanowi, a ten w najważniejszych momentach nie potrafił zdobyć punktu. Gdy mu nie szło widać było na jego twarzy strzelane minki, mówił do siebie, itd. Pokazał, że jednak jest trochę chimerycznym zawodnikiem. Jarkko Nieminen zaś zdaje się łapać dobrą formę. W Hamburgu ograł Giraldo i Dolgopolova, odpadł dopiero z późniejszym tryumfatorem turnieju Gillem Simonem po wyrównanym trzysetowym boju. W Gstaad w pierwszej rundzie ograł dobrze serwującego Victora Hanescu i myślę, że dzisiaj także jest w stanie powalczyć z Almagro.

Otrzymane punkty reputacji: +1
duo 303

duo

Użytkownik
Stanislas Wawrinka - Marcel Granollers @3.33✅✅✅

Typ dość ryzykowny ale ja tu widzę value. Wawrinka co prawda gra u siebie, jednak ostatnich turniejów nie zaliczy do udanych. W Londynie przegrał w pierwszej rundzie z Wardem, z Wimbledonem pożegnał się w 2 po porażce z Bolellim. W Gstaad jak narazie pokonał Luczaka jednak nie było to tak gładkie zwycięstwo jak należało się spodziewać (6:3 7:5). Granollers jak narazie mierzył się z Bohlim (6:1 6:0) oraz Andreevem (6:1 6:3). Obaj rywale Granollersa są wyżej notowani aniżeli Luczak. Myślę, że dziś Granollers spokojnie może pokonać Wawrinkę, który ostatnio odpada z dużo słabszymi rywalami niż Marcel.

Otrzymane punkty reputacji: +9
lighter 2,3K

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Gstaad
Data, godzina: 29.07, godz. 14.00
Spotkanie: Marcel Granollers - Stanislas Wawrinka
Typ: Marcel Granollers
Kurs: 3,10
Bukmacher: Unibet
Analiza: Ćwierćfinał tenisowego turnieju w szwajcarskim Gstaad. Do boju staną Hiszpan Marcel Granollers, 45. w rankingu ATP oraz reprezentant gospodarzy, Stanislas Wawrinka, 17. w rankingu. Bukmacherzy zdecydowanego faworyta upatrują w Wawrince, ja jestem jednak odmiennego zdania (jak widać nie sam, bo prawie wszędzie lecą w dół kursy na Granollersa). Hiszpan jak do tej pory w pierwszych dwóch rundach imponował swoją grą. Pokonał Stephana Bohliego i Igora Andreevanie tracąc w tych meczach więcej niż 4 gemy! Marcel gra bardzo rozważnie, trzyma swoje podanie, umiejętnie prowadzi wymiany, często podnosi technicznie piłki co sprawia problem jego rywalom, jest bardzo dobry w obronie, bardzo dużo biega i przebija, fajne są też jego skróty tuż za siatkę szczególnie skuteczne na clayu. Wawrinka wydaje mi się być w ostatnim czasie w niespecjalnej formie. Tutaj wygrał w II rundzie z Peterem Luczakiem, ale za bardzo go nie zdominował, rywal ugrał 8 gemów. Wcześniej Szwajcar był w słabej dyspozycji. Na Wimbledonie odpadł w 3 setach z Bollelim, a w Londynie w 2 z Jamesem Wardem, challengerowcem raczej. Dzisiaj Szwajcar będzie miał za sobą trybuny, ale czy da radę bardzo dobremu na clayu Hiszpanowi?

Otrzymane punkty reputacji: +5
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Bogomolov Alex vs. Bellucci Thomaz 1,53
Fajny kurs, dla mnie Brazylijczyk jest zdecydowanym faworytem tego meczu. Widziałem Alexa wczoraj w akcji i reprezentuje poziom challi. Słabe podanie i gra tylko na przerzut, na Dimitrova który popełniał juniorskie błędy to wystarczyło. Teraz inna bajka Bellucci wczoraj rozegrał pierwszy mecz od Wimbledonu i zdemolował Falle 6:0,6:1! Dzisiaj może to spokojnie zrobić z Bogomolovem.

Otrzymane punkty reputacji: +3
oldhand 266

oldhand

Użytkownik
M. Youzhny - M. Granollers
M. Youzhny @ 1.704
Pinnacle
⛔ 36 63 26
Na wstępie zaznaczam, że nie lubię stawiać na Mikhaila, ale Granollers to idealny przeciwnik dla Rosjanina. Youzhny nie lubi grać z zawodnikami którzy atakiem wywierają na nim presję i spychają do obrony lub bardzo dobrze się bronią. Wtedy Rosjanin gubi się i nie czuje się pewnie, co wpływa źle na jego psychikę, którą Youzhny ma ciekawą. Taki zawodnik jak Granollers który jest typowym przeciętniakiem nie ma czym postraszyć Rosjanina. Hiszpan gra kombinacyjnie i nie widzę go jako rozpracowującego Youzhnego. To Misza będzie rozrzucał Hiszpana po korcie i spokojnie wygra ten mecz.

krocze-szatana 18

krocze-szatana

Użytkownik
Za Twoim typem przemawia jeszcze to, że Youzhny pokonał już w tym roku Granollersa na clayu i to dosyć gładko bo 6-3 , 6-4.
Natomiast martwi mnie postawa Youzhnego który męczył się wczoraj Haider. M i oddał mu nawet seta (!) podczas gdy Granollers pokazał naprawde ładny tenis i pewnie rozprawił się z Wawrinką który może i nie jest w najwyższej formie ale grał u siebie.
Dlatego bardziej skłaniam się ku typowi na over 22.5

lukasss 35

lukasss

Użytkownik
Chyba chciałeś napisać, ze Granollrrs to najgorszy możliwy przeciwnika dla Youzhnego. Hiszpan nie jest żadnym wierności tenisa, ale jak jest s formie a teraz jest w fantastycznej to jest szalenie konsekwentnym graczem, błędów praktycznie nie popełnia, na lini końcowej potrafi wiele, i na chimerycznego, niechlujnego, grającego z przestojami Rosjanina to wystarcza w 100%. (patrz choćby mecz z Simonem) dodatkowo Youzhny nie jest w najwyższej formie i dlatho gram na Hiszpana po świetnym kursie.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Fogini - Cilic @ 1.51
Oglądałem mecze obu panów.
Cilić grał porządnie, dość agresywnie. Nie popełniał dużo błędów, z zimną głową. Ewidentnie wiedział co robi. Tłum też był spory i dzielnie go dopingował. Chorwat rozegrał porządny mecz. I jak na mój gust na Foginiego grającego tak jak wczoraj to starczy. Miał on spore problemy z Potito. Robił głupie błędy, dużo w siatkę, dużo chybionego szukania linii. W końcu się otrząsną i wygrał to, jednak nie urzekła mnie jego gra. Myślę, że głdko 2-0, lecz na to bym nie stawiał.

Dla odważniejszych Cilić - 3,5 gema @ 2.02
Lub TB - Nie @ 1.53

Tie Break według mnie pewniejszy, to jest dość wartościowy kurs jak dla mnie. Kursy na Betfair.

Otrzymane punkty reputacji: +1
komar77 18

komar77

Użytkownik
Dyscyplina:Tenis M|Umag
Spotkanie: Ferrero- Dolgopolov
Typ: 1
Kurs:1.76
Bukmacher: Pinnacle Sports

VS

Analiza:

Już dziś o godzinie 20:00 na korcie głównym w chorwackim Umag dojdzie do pojedynku pomiędzy doświadczonym 31-letnim hiszpanem Juanem Carlosem Ferrero , a młodszym o 8 lat Alexandrem Dolgopolovem.
Co ciekawe będzie to ich 2 mecz między sobą, ostatni raz grali dokładnie rok temu o tej samej godzinie w tej samej miejscowości i na tym samym korcie , i to spotkanie łatwo 2-0 wygrał hiszpan.

Faworytem bukmacherów jest hiszpan i moim także ponieważ ten zawodnik jest w świetnej formie i gra na swojej ulubionej nawierzchni jaką jest ziemia.
Dla Dolgopolova jest to pierwszy turniej od Wimbledonu i radzi sobie w nim całkiem nieźle.
Styl gry obu panów polega na bardzo dobrej grze w wymianach , a także rzadkim podchodzeniu pod siatke. Można się spodziewać wielu przełamań gdyż nie sa to zawodnicy wysocy i ich atutem nie będzie serwis.
Uważam że powinien to wygrać starszy hiszpan gdyż jest po prostu lepszym zawodnikiem i bardziej ogranym.

Polecam typ w meczu na Ferrero kurs dość wysoki, dla odważnych polecam dw 2:0 :wink:.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Już dziś o godzinie 20:00 na korcie głównym w chorwackim Umag dojdzie do pojedynku pomiędzy doświadczonym 31-letnim hiszpanem Juanem Carlosem Ferrero , a młodszym o 8 lat Alexandrem Dolgopolovem.
Co ciekawe będzie to ich 2 mecz między sobą, ostatni raz grali dokładnie rok temu o tej samej godzinie w tej samej miejscowości i na tym samym korcie , i to spotkanie łatwo 2-0 wygrał hiszpan.

Faworytem bukmacherów jest hiszpan i moim także ponieważ ten zawodnik jest w świetnej formie i gra na swojej ulubionej nawierzchni jaką jest ziemia.
Dla Dolgopolova jest to pierwszy turniej od Wimbledonu i radzi sobie w nim całkiem nieźle.
Styl gry obu panów polega na bardzo dobrej grze w wymianach , a także rzadkim podchodzeniu pod siatke. Można się spodziewać wielu przełamań gdyż nie sa to zawodnicy wysocy i ich atutem nie będzie serwis.
Uważam że powinien to wygrać starszy hiszpan gdyż jest po prostu lepszym zawodnikiem i bardziej ogranym.

Polecam typ w meczu na Ferrero kurs dość wysoki, dla odważnych polecam dw 2:0 :wink:.
Zgodzę się, faworytem jest Ferrero ale ja bym nie dawał mu aż tak dużych szans. Szczególnie na 2:0. Jeżeli tak będzie, to z pewnością będzie po dużych nerwach. Problem z JC jest taki, że ostatni ma trochę odchyły. Potrafi wygrać gładko ogrywając przeciwnika bez mrugnięcia lub męczyć się i oddawać głupie piłki. Generalnie ja bym polecił to spotkanie na rynek live, kiedy będzie już wiadomo czy Ferrero jest na wzlocie czy na upadku.
Ps. Ja bym tutaj postawił TB - Nie. Tak na mój gust. Ani jeden ani drugi to nie są mistrzowie serwowania a jedynie wymian. To oznacza break-i. Może nawet kilka na serw. Powinno łatwo wejść.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ferrero + Cilic @ 2.23 Bet365
Zdecydowanie dobry dubel prosto z Umag. Dwóch murowanych faworytów do finału chorwackiej imprezy najprawdopodobniej jutro zmierzy się w bezpośrednim finale. Ferrero zagra dziś z Dolgopolovem, który w turnieju jest jeszcze głównie dzięki świetnemu podaniu i solidnej grze z głębi kortu. Jednak jak na razie grał z rywalami, których serwis stoi na bardzo przeciętnym poziomie, dlatego był w bardzo uprzywilejowanej sytuacji. Przed tygodniem gdy grał z nieźle serwującym Nieminenem nie miał już takiej przewagi. Ferrero serwuje bardzo niewygodnie, do tego jest inteligentny na korcie i potrafi wykorzystać okazje po własnym podaniu. Do tego dodam świetny return i solidność o której może tylko pomarzyć Dolgo z głębi kortu. Myślę, że mecz zakończy się gładkim zwycięstwem Hiszpana, podobnie jak przed rokiem.

Marin Cilic ostatnio jest w całkiem niezłej formie. Tydzień temu przegrał w 1/4 w Hamburgu, w dużej mierze przez pech, bo miał dwie piłki meczowe, a przy pierwszej szansie meczowej dla Miszy Jużnego piłeczka odbita przez niego, prześliznęła się po siatce i wpadła w karo serwisowe Marina. Tym razem gra u siebie i jest niezwykle pewny. Widać, że na USO Series będzie bardzo, bardzo groźny. Fognini ostatnio w przeciętnej formie, szczerze mówiąc nie ma zbyt wielu atutów w meczu z reprezentantem gospodarzy...

duo 303

duo

Użytkownik
Fernando Verdasco - Marcel Granollers +1,5 seta @1.70✅✅✅
Na dzisiejszy finał wybrałem zakład na ugranie seta przez Granollersa. Jak dotąd Verdasco w 2 z 3 meczy tracił seta. Jedyne zwycięstwo 2:0 zanotował ze słabym Gilem. Granollers tutaj prezentuje się naprawdę dobrze. Pokonał reprezentanta gospodarzy Wawrinkę oraz mocnego Youzhnego. Verdasco wczoraj w meczu z Almagro zanotował 8 podwójnych błędów przy serwisie (dla porównania Granollers w meczu z Youzhnym nie popełnił żadnego). Jeżeli dziś także Verdasco popełni tyle błędów to Granollers może to wykorzystać. Ugranie w tym meczu seta przez Granollersa jest wielce prawdopodobne choć zastanawiam się czy nie pograć czystej dwójki po kursie 2.40 ✅✅✅.

robel 153

robel

Użytkownik
Mardy Fish - Ernest Gulbis
Kurs: 1.50
Expekt

Nikt się chyba nie spodziewał że Gulbis w tym turnieju zajdzie tak daleko, mógł odpaść już w pierwszej rundzie z Mallise, jednak wygrał w tie breaku do 5, potem łatwy mecz z Kosakowskim i niespodzianka - łatwo poradził sobie z Del Potro 6:2 6:4. Mardy Fish w ostatnich tygodniach w świetnej formie. Na kortach Wimbledońskich ćwierćfinał, Atlanta finał wygrany z Isnerem, teraz 2 finał z rzędu na betonie, w półfinale męczył się z Harrisonem, wygrał w tie breaku do 3. Myślę, ze dzisiaj większość stawia na Gulbisa, ja myślę że Fish dzisiaj wygra i to bardzo łatwo.

Marin Cilic - Alexandr Dolgopolov 1:2⛔⛔⛔
Kurs: 1.73⛔⛔⛔
Sportingbet

Myślę, że gdyby nie zwycięstwo Ukraińca z Ferrero to kurs by był na poziomie 1.4-1.5. Dolgopolov lubi grać na clayu, w tym roku jednak gra chimerycznie, potrafi wygrać z Fererem, ale też potrafi przegrać z np. Acasuso Jose (256 ATP). W Umag wygrał z przeciętniakami Volandrim i Ramosem. Cilic w moich oczach wygląda w ostatnich miesiącach na cegle dużo pewniej i stabilniej. W Umag pokonał bardzo solidnych grajków Haase, Seppi, Fogniniego i w finale stawiam właśnie na niego.

duo 303

duo

Użytkownik
Mardy Fish - Ernests Gulbis @1.60

Jakim cudem Gulbis doszedł do finału to nie wiem ale dziś koniec niespodzianek z jego strony. W finale przyjdzie mu się mierzyć z Fishem, który na swoich kortach w USA rzadko przegrywa, a już napewno nie z takimi zawodnikami jak Łotysz. Fish dopiero co wygrał turniej w Atlancie pokonując w finale znacznie bardziej wymagającego Isnera. Gulbis przed Los Angeles prezentował się bardzo słabo aż wreszcie niespodzianka i mamy Ernestsa w finale. Fish nie powinien tego meczu przegrać choć nie wykluczam że Gulbis urwie mu seta. Co do finału w Umag to nie podejmuje się typowania choć delikatnie wskazałbym na Cilica.

midel 189

midel

Użytkownik
Mardy Fish - Ernests Gulbis @1.60
Jakim cudem Gulbis doszedł do finału to nie wiem ale dziś koniec niespodzianek z jego strony. W finale przyjdzie mu się mierzyć z Fishem, który na swoich kortach w USA rzadko przegrywa, a już napewno nie z takimi zawodnikami jak Łotysz. Fish dopiero co wygrał turniej w Atlancie pokonując w finale znacznie bardziej wymagającego Isnera. Gulbis przed Los Angeles prezentował się bardzo słabo aż wreszcie niespodzianka i mamy Ernestsa w finale. Fish nie powinien tego meczu przegrać choć nie wykluczam że Gulbis urwie mu seta. Co do finału w Umag to nie podejmuje się typowania choć delikatnie wskazałbym na Cilica.
Jeżeli chcesz znać odpowiedź na pytanie dlaczego Ernests jest w finale to przejrzyj jego statystyki serwisowe i nie szukaj cudów, gdzie ich nie ma. Łotysz na tym turnieju wreszcie gra na miarę swoich ogromnych możliwości.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Duo interesujesz się tenisem nie długo i Gulbis jest dla Ciebie nieznany i jego obecność w finale jest niespodzianką. Łotysz ma na swoim rozkładzie największe gwiazdy z Federerem na czele, jeszcze kilka miesięcy temu był jednym z największych talentów w turze. Jednak jego ostatnie starty to same porażki, nie angażował się do końca w grę. Potrzebował takiego turnieju jak ten. Wygrał po walce z Mallise i pozniej pokonał zdecydowanie faworyzowanego Del Potro. Może wygrać z niemal każdym jak będzie grał na 100%. Tenis Fisha mnie nie przekonuje ale przyznaje jestw zyciowej formie, awans do top10 i taki poziom obecnie reprezentuje. Lecz wczoraj po wygranym secie do 0 pozniej dużo słabsza gra która niemal skończyła się porażką! Jak tak będzie grał cały mecz z Gulbisem to On może spokojnie Fisha pokoknać. Jak dla mnie typowe NO BET. Jednak musiałem Ci/Wam przybliżyć trochę ten mecz w innym kontekście niż tylko suche wyniki. Ja osobiście jestem fanem talentu Gulbisa i ma nadzieje, że zacznie grać na takim poziomie i US OPEN SERIES będzie należało do niego.
Drugi finał 60:40 dla Cilic, ale ja tego również nie gram.

robel 153

robel

Użytkownik
Duo interesujesz się tenisem nie długo i Gulbis jest dla Ciebie nieznany i jego obecność w finale jest niespodzianką. Łotysz ma na swoim rozkładzie największe gwiazdy z Federerem na czele, jeszcze kilka miesięcy temu był jednym z największych talentów w turze. Jednak jego ostatnie starty to same porażki, nie angażował się do końca w grę. Potrzebował takiego turnieju jak ten. Wygrał po walce z Mallise i pozniej pokonał zdecydowanie faworyzowanego Del Potro. Może wygrać z niemal każdym jak będzie grał na 100%. Tenis Fisha mnie nie przekonuje ale przyznaje jestw zyciowej formie, awans do top10 i taki poziom obecnie reprezentuje. Lecz wczoraj po wygranym secie do 0 pozniej dużo słabsza gra która niemal skończyła się porażką! Jak tak będzie grał cały mecz z Gulbisem to On może spokojnie Fisha pokoknać. Jak dla mnie typowe NO BET. Jednak musiałem Ci/Wam przybliżyć trochę ten mecz w innym kontekście niż tylko suche wyniki. Ja osobiście jestem fanem talentu Gulbisa i ma nadzieje, że zacznie grać na takim poziomie i US OPEN SERIES będzie należało do niego.

Drugi finał 60:40 dla Cilic, ale ja tego również nie gram.
Tak jak na wielu tyle będzie różnych myśli, Gulbis talent ma bezsprzecznie, nasza Aga też ma ogromy i co...... Według mnie pojedyńcze zrywy będzie miał, ale talent to za mało, liczy sie też psychika, która u niego szwankuje.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ale pojechałeś, Aga ma talent? Może i ma ale nie jakiś super, teraz są nowe dziewczyny jak Azarenka,Lisicki ito które mają talent plus warunki fizycznie no ale to rozmowa na inną okazje.
Zgadzam sie Gulbisowi brakuje psychiki, ale na pewno może dzisiaj pokonać Fisha. Mecz no bet. Wszystko już chyba napisałem na ten temat.
P.S nie porównuj więcej Agi do takich graczy, heh ????

robel 153

robel

Użytkownik
Tak wiem że Agnieszka to rozmowa na inne okazje, choć nie zgadzam się że nie jakiś super, jednak tak na szybko podałem przykład żeby wiadomo było o co mi chodzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom