namemartin
Użytkownik
Nie chodzi o to, że trafiłem typ. Chodzi o turniej. Każdy mecz, każdy detal w meczach. Całokształt gry, rywali finałowych pokazywał lepszą dyspozycję Szwajcara. Ewentualnie mógłbym się zgodzić na 50/50 przed finałem. Ale nie na to co zaproponowały buki.Tak przy okazji się włączę. Oczywiście, że gładka wygranie Federera w dwóch setach to niespodzianka. Równie dobrze 1 seta mógł wygrać Djoko. Miał sporo breakpointów, miał je jako pierwszy. Na tym poziomie często jedno przełamanie załatwia seta, a nawet mecz... Także kolego namemarin spokojnie. Gratuluję celnych, wyważonych typów, ale przecież dobrze wiesz, że w tenisie jedna piłka może zmienić obraz, a co najważniejsze w y n i k całego meczu... ????
Rozumiem, że jakby Novak zamkną mecz w 2 setach to nie była by niespodzianka? Przynajmniej tak, tak to brzmi...
Równie dobrze mógł wygrać 1seta Djoko, ale nie wygrał. Bo? Bo popełniał błędy, a Federer skorzystał i to niespodzianka ma być...
Poza tym Szwajcar nie wygrał tak gładko, obronił też kilka BP nie prawda?
conors ja jestem spokojny i chętnie podyskutuje, od tego jest forum.
Wysłucham także każdej krytyki pod warunkiem, że będzie konstruktywna inaczej nie ma o czym dyskutować...