Mała taśemka na dzisiaj (bet365):
Goffin D. (Bel) - Basilashvili N. (Geo) 1- 1,11
David bardzo uniwersalny zawodnik, potrafi bardzo dobrze zagrać na każdej nawierzchni. Porażka na IO z zawodnikiem gospodarzy Belluccim - pewnie do teraz nie wie jak przegrał tego pierwszego seta bo 2 razy serwował na set. W drugim jedno przełamanie i po zawodach. Gruzin ostatnio notuje bardzo dobre wyniki w eliminacjach pokonał po 2'0 Mathieu oraz Eliasa. to pierwsze zwycięstwo może robić wrażenie ale jestem pewien ze na goffina to za mało,
Mannarino A. (Fra)-Gasquet R. (Fra) 1- 1,22
Różnica klas. Wszyscy rozpisują sie o wielkich możliwościach Mannarino I TO BY BYŁO NA TYLE BO WYNIKI ICH NIE BRONIĄ. Jak wygrywa to z zawodnikami pokroju Halys czy Moryia Tiafoe/. Martwić może tylko to że od maja Rysiek nie grał na twardej nawierzchni ale myślę ze na spokoju ogarnie.
Monfils G. (Fra)- Carreno-Busta P. (Esp) 1- 1,22 zł
Carreno to typowy ziemniak, ostatnio nawet coś tam odbija na twardej ale jak dostanie kogoś mocniej grającego to go nie ma. w tym roku wygrania gaela 2:0 w Indiana. Co do Monfisa to bardzo dobry okres ostatnio, Poprawił znacząco głowę .
Johnson S. (Usa) - Delbonis F. (Arg) 1- 1,20
Świetna forma amerykanina. Serwis na najwyższym poziomie do tego nieżle w wymianach - stara się szybko kończyć. Delbonis ceglak, coś odbija na twardej ale na pewno nie jest to poziom Johnsona.
Karlovic I. (Cro) - Monaco J. (Arg) 1- 1,36
Perełka. Gdyby ten mecz był wczoraj to może bym sie zastanawiał bo ivo ostatnio finał ale mijają już 2 dni więc można śmiało grac. Argentyczyk w beznadziejenj formie. Przegrywa z każdym jak leci. Ivo 2:0 na spokoju
Fognini F. (Ita) - Isner J. (Usa) 2- 1,3
Foggini gorąca głowa, raz dwa się zagotuje jak isner będzie niszczył go serwisem. tylko czekać aż zacznie wywalać wszystko po autach.
Pouille L./Tsonga J-W. - Kontinen H./Peers J.2- 1,36
Kurs taki że żąl nie pograć. Peers jeden z najlepszych deblistów już w krotce może nawet nr 1. Bardzo dobre występy w tym roku z Kontinenem.
Francuzi to sklejka singlistów którzy czasem coś poodbijają w debli.
Johnson S./Querrey S. - Tomic B./Troicki V. 1-1,33
Podobna sytuacja co wyżej. Nie sądzę żeby tomic i troici mogli na coś liczyć z lepsza i bardziej zgrana parą.
Errani S./Suarez Navarro C.-Olaru I.R./Voracova R. 1, 122
Włoszka i hiszpanka już od dłuższego czasu grają razem i wychodzi im to bardzo dobrze. Jak już przegrywają to tylko z lepszymi parami niż ta dzisiejsza.
Zasanawiam sie jeszcze nad graniem na vesely tomicia i jaziriego i debel
Huey T. C./Mirnyi M. ? ktoś jakies opinie??
Proszę pisać swoje opinie na temat tych meczy.
Mam nadzieje że temat jakoś się ruszy dzięki temu ????
Sorry za błędy ale pisałem z komórki.