Brown-Querrey Typ 1 2,25 Bet365
Myśle że kurs jest jest promocją ze strony bukmacherów, Jamajski Niemiec grający radosny
tenis, kontra drewno które bez serwisu nie istnieje, wszystko w tym spotkaniu przeważa za Niemcem, nawierzchnia, kurs- ponieważ nie lubię grać Browna kiedy jest faworytem jak i ogolnie technika, serv & volley, chip & charge opanowane do perfekcji, do tego czucie volleyowe i znakomity return, Querrey wyglądał blado w starciu z Bogo Juniorem kiedy 1 serwis nie siedział przegrywał większość wymian jak i jego wypady pod siatkę kończyły się przeważnie niepowodzeniem, udało mu się wygrać i z Hewittem jednak ten w tym sezonie bez formy przegrywał z Russelem itp, moim zdaniem możemy się spodziewać wielu gemów ale z dużym wskazaniem na Dustina, w meczu z Rhyne Williamsem zagrał kapitalnie wiele winnerów no i gra pod siatką-prawie każdy wypad kończył się zdobytym punktem, do tego dodamy zwycięstwo nad Isnerem, ja nie widzę innego wyjścia jak win Browna choć wiadomo jest to
tenis i dyspozycja dnia zadecyduje.
Drugi Pik jaki rzucił mi się w oko:
Carballes-Baena-
Andrey Kuznetsov Typ 2 2,00 Bet365
Młody Hiszpan idzie jak burza w tym turnieju, ale miał wiele szczęścia i w sumie drabinkę patałachów, zerowy Goffin i Jao Sousa który prowadził 5:4 w 2 secie a mimo to nie potrafił skończyć meczu, obydwa mecze Hiszpana oglądałem i nie zachwycił mnie swoją grą, masa podwójnych błędów serwisowych jak i jego rywale nie potrafili dobrze serwować bo return jak i serwis kuleje u tego zawodnika, jedynym plusem jest regularność,jak i mało agresywnej gry, klepanie na środek kortu i liczenie na błąd rywala, jednak jeśli ktoś przyspiesza grę to Roberto ma wielkie problemy, z takim zawodnikiem jak Kuznetsov który dysponuje dużo lepszym podaniem jak i returnem i uderzeniem kończącym będzie miał wielkie problemy,do tego gra kątowa Rosjanina i jego 2bh przyspieszenia powinny sprawić masę kłopotów Hiszpanowi, ze stawką nie szaleć bo Rusek to niezdyscyplinowana gorąca głowa, moim zdaniem ma duża szansę na półfinał
ATP i myślę że jest bardziej doświadczony niż młody Hiszpan, wczoraj spędzone prawie 3 godziny na korcie dały się na pewno młodemu zawodnikowi we znaki jak dla mnie value więc pobieram taki kurs a jak będzie okaże się na korcie.