>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Casablanca,Houston 7-13.04.2014

Status
Zamknięty.
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Moim zdaniem warto stawiać Kukushkin potrafi grac na ziemii, ostatnio dobra forma zacięte sety z Wawrinką i Federerem, na dodatek spada kurs na Hiszpana którego obserwowałem podczas turniejów w Rio i wyglądał bardzo blado, na dodatek Kukushkin to ofensywny gracz potrafi skończyć akcję a Hiszpan długo klepie i jego 1bh na dosyć słabym poziomie piłki z dużego kozła Kazach powinien kończyć bez problemu.
Typ Kukushkin 2,50⛔

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis ATP
Godzina: 12:00
Spotkanie: Garcia Lopez - Kukushkin⛔7-6 7-6
Typ: Kukushkin
Kurs: 2.77
Bukmacher: Pinnacle
Przeglądając ofertę bardzo pozytywnie zaskoczył mnie kurs na Kukushkina. Nie wiem czym się sugerują buki chyba nawierzchnią korty ziemna to ulubiona nawierzchnia Hiszpana jednak forma zdecydowanie za Kukushkinem. Ostatnio dobrze zaprezentował się w Pucharze Davisa tocząc wyrównany bój z Wawrinką. Prawdą jest że Garcia Lopez ograł w Miami na kortach twardych Monfilsa ale Francuz w tym sezonie gra przeciętnie. Dotychczasowy bilans 2-1 dla Kazacha wszystkie mecz na kortach twardych. Według mnie po takim kursie należy grac Kukushkina , który chociaż preferuje korty twarde w pojedynku z Hiszpanem ma duże szanse na wygraną . Moim zdaniem 50/50. Niepokoi mnie , że dla Kukuskina to pierwszy mecz na kortach ziemnych w sezonie, ale mimo wszystko stawiam na Kazacha.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Vesely Jiri-Mayer Leonardo 1 Pinnacle Sports 2.05

6:4, 6:3 ✅

VS.

Stawiam tutaj na utalentowanego,młodego Czecha który na pewno zrobi większą karierę niż Argentyńczyk. W chwili obecnej Vesley jest w szczytowej formie, pozycja 67 na jakiej się znajduje jest jego najlepszą. Moim zdaniem Czech o wiele lepiej porusza się na kortach ziemnych od swojego dzisiejszego przeciwnika. Największy sukces Leonardo w tym roku na w.w nawierzchni to dojście do finału na początku roku w Vina del Mar, pokonując po drodze Haier Maurera, Robredo, Gimeno Trvera,Giraldo aby przegrać w finale z Fogninim. Później powietrze już z niego zeszło ponieważ porażka w II rundzie Buenos Aires, w I Rio de Janerio i w San Paulo z Pellą. Ostatni mecz Argentyńczyk rozegrał 24 lutego,także sporo czasu poza turniejami, opuścił wszystkie mecze na hardzie w okresie marca. Jiri w tym roku na clayu jeszcze nie grał,co nie oznacza,że nie miał styczności z tą nawierzchnią. Młody Czech ma pojęcie jak grać na mączce bo w roku 2013 wygrywał wiele w Futuresach, w 2013 w challengerach,a w 2014 próbuje swoich sił w ATP,czyli jest wielki progres. Vesley jest leworęczny także będzie to dodatkowym utrudnieniem,jest również wyższy ponieważ ma 198cm. Mayer do niskich też się nie zalicza ponieważ ma 188cm. Moim zdaniem Vesley wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +2
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Anderson - Hanescu WYNIK 46 ⛔
TYP: TIE BREAK w pierwszym secie
KURS: 4.33
Bet365

Czemu nie ? ???? Kurs bardzo fajny na to zdarzenie na prawdopodobieństwo trafienia wg mnie całkiem całkiem. Jak gra Kevin to każdy wie, głównie bazuje swoją grę na serwisie i jak serwis siedzi to łatwy do przełamania nie jest. Hanescu natomiast też potrafi ładnie trzymać swoje podanie i też podobnie jak Anderson stosunkowo często gra TIE BREAKI. Ja tutaj założyłem wariant jeszcze odważniejszy (TIE BREAK w pierwszym secie), bo wg mnie Victor postawi się dziś turniejowej &quot;jedynce&quot; i myślę, że w pierwszym secie powinno być sporo walki.

Jeżeli chodzi o nawierzchnie to reprezentant RPA raczej unika grania na mączce no ale dużymi krokami zbliża się RG więc pasowałoby coś pograć ???? Hanescu wręcz przeciwnie, na tej nawierzchni czuje się najlepiej i po słabym początku sezonu na HARDZIE na pewno będzie się starał tutaj coś ugrać. Losowanie widać nie za ciekawe ale ... na pewno się łatwo dziś Rumun nie podda.

Grali ze sobą 5 razy - w dwóch przypadkach w pierwszym secie padł TIE BREAK. Dziś wg mnie dojdzie do trzeciej takiej sytuacji.

@EDIT:
Dwie dogodne sytuacje na odłamanie Victora miał Anderson przy stanie 3:4* oraz 4:5* ale oczywiście przestrzelał a w zasadzie powinien się zapytać gdzie ma zaagrać piłkę ...

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Querrey Sam-Hewitt Lleyton 1, Unibet 1.92

6:3, 6:4 ✅

VS.

Idę konsekwentnie w stronę Querreya oraz przeciwko Hewwitowi,jednego gracza jak i drugiego w tym turnieju już opisywałem,także nie będę się powielał. Oglądałem mecz Amerykanina jak i Australijczyka. Sam w pierwszym secie przeciwko Bogomolovi poza jednym gemem zagrał bardzo dobry tenis, to był ten styl dzięki któremu Querrey dochodził do swoich najlepszych wyników. W drugim secie wyglądało to znacznie gorzej ponieważ na początku został dwukrotnie przełamany i stało się 4:1 dla Bogomolova,lecz kolejno on przegrał dwa swoje podania, ogólnie doszło do tie breaka gdzie 6:8 wgrał reprezentant USA. Jak wyglądał Leyton? Ogólnie w tamtym meczy był festiwal przełamań niczym w WTA. W trzecim secie na 10 gemów mogliśmy zaobserwować,aż siedem przełamań, w drugim tylko cztery,a w pierwszym 5. Niby był to mecz walki,ale z ogromną ilością błędów u jednego jak i drugiego. Moim zdaniem taki kurs wystawiony na Amerykanina to value ! H2H 1:3 dla Leytona,w tym 3 mecze między nimi były bardzo wyrównane. 2008 Indian Weels 6:4, 6:3 dla Hewwita, 2009 Cincinnati 6:1, 2:6, 6:3 dla Hewitta, 2013 San Jose 7:6, 1:6, 7:6 dla Querreya oraz również w 2013 roku podczas Quenn`s na trawie 5:7, 6:3, 6:4 dla kangura. Grali na trawie,na hali jak i na hardzie, nie grali na mączce ze sobą. Dzisiaj moim zdaniem na tarczy wróci Hewwit, nie zapominając o tym,że turniej rozgrywany jest w Houston i kibice są za nim.
Do boju Querrey !

Otrzymane punkty reputacji: +3
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Isner John-Brown Dustin Over 12.5 gemów w pierwszym secie, Bet365 3.40

4:6, 7:6, 6:7

Były dwa tie breaki ale w II i III secie ⛔ :-|

VS.

Pachnie mi tutaj overovo dlatego postanowiłem zaryzykować i postawić,że w pierwszym secie dojdzie do tie breka. Amerykanin jest w życiowej formie,ponieważ na pozycji 9 ATP,jest to jego najlepszy wynik w całej karierze. Jak na razie sezon 2014 może zaliczyć do bardzo udanych ponieważ wygrana w Auckland, półfinał w Dalary Beach, półfinał w Indian Wells. Forma niby jest,ale zaczął się najgorszy okres dla Isnera,ponieważ turnieje na mączce. Na 12 lat zawodowej kariery wygrał na tej nawierzchni zaledwie 33 mecze przegrywając przy tym 31,ale nie ma się co dziwić,jego styl i gibkość nie pozwalają mu na wiele. Nazywany potocznie &quot;drewniakiem&quot; przez typerów, amatorów w tamtym roku wygrał ten turniej pokonując kolejno Harrisona, Socka, Berankisa, Monaco oraz w finale Almagro 6:3, 7:5, a w 2012 doszedł do finału,czyli suma summarum ten turniej leży Johnowi,może dlatego,że amerykańskie korty są trochę &quot;oszukane&quot; szybsze od europejskich. To będzie pierwszy mecz na clayu dla niego w roku 2014. Po drugiej stronie siatki znajdzie się Dustin Brown, Niemiec-Jamajskiego pochodzenia. Jest to bardzo uniwersalny gracz,ma przyzwoite wyniki na każdej nawierzchni poza trawą. Lecz najwięcej rozegranych meczy ma właśnie na mączce ponieważ aż 330 z czego 200 wygrał. Brown w I rundzie pokonał łatwo faworyzowanego Williamsa 1:6, 2:6 nie dając żadnej szansy na przełamanie przeciwnikowi. Ogólnie ja ten mecz w pierwszym secie widzę tak: Isner o ile się nie zatnie będzie jak to zawsze bombardował swojego przeciwnika nie dając szansy na przełamanie,a Dustin który również do knypków nie należy ponieważ ma 196 cm wzrostu będzie umiejętnie rozrzucał Isnera po korcie i w taki oto sposób dojdzie do tie breaka. W drugim secie,może być podobnie. Tak jak wspomniałem liczę na 13 gemów w pierwszym secie dzięki atomowemu serwisowi Johna oraz doświadczeniu Browna na clayu. Nie zgaduję już kto tego tie breaka wygra bo to prawie zawsze loteria.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Sousa - Carballes Baena
Sousa @ 1,30 Bet365
Sousa -4,5g @ 1,90 Unibet

O Sousie już pisałem stronę wcześniej, że regularny dość gracz, pewnie pokonał Sijslinga i znów stawiam na niego. Gra jutro z kwalifikantem, który pokonał Goffina, ale młody Belg od dłuższego czasu nie może się odnaleźć. Carballes typowy ziemniak, ale na ten moment poziom słabszy niż Portugalczyk. Nie widziałem jak on gra, ale widziałem mecz Sousy vs. Sisjling i trzeba przyznać, że spisał się tam dobrze, grał pewnie, nie psuł wiele i serwis nawet zły. Powinno być lajtowe na zwycięstwo.
Brown @ 4,00 Bet365
Tak na dodatek, ale raczej za drobne można zagrać na Browna. Bardzo dobrze zagrał z Williamsem, bawił się grą i czerpał z tego sporą przyjemność. Dobrze spisywał się pod siatką, Isner na mączce? No niekoniecznie, więc czemu nie spróbować? Jeśli Big John wygra, to nie będzie to łatwy mecz...

Otrzymane punkty reputacji: +21
dx2 328,3K

dx2

Użytkownik
Carreno B.-Nedovyesov 1 @1.48
Jedynie w unibet znalazlem narazie kursy do tego meczu. Hiszpan wydaje mi sie lepszym graczem do takiej gry. Swietnia technika, beda ludzie z Carreno. Rok temu Carreno po przejsciu kwalifikacji dotal do 2 rundy, teraz chyba bedzie dalej. W 1 rundzie bardzo latwa wygrana nad Tobiasem Kamke, chociaz Niemiec przyjechal bezposrednio z rozgywek Davis Cup i na pewno na dobre mu to nie wyszlo. Nedovyesov narazie mnie nie przekonuje w cyklu glownym i te jego challngerowe dokonania z ubieglego roku z drugiej czesi seoznu narazie slabo przekladaja sie na tour glowny. Sam nie wiem co Nedovyesovi bardziej pasuje pod katem nawierzcni, bo dobre wyniki zaczal krecic na cegle latem, zagral nawet w finalach challnagerowych na koniec seoznu, ale to zawodnik ktory wychowal sie w USA jako tenisista. Ukrainiec...przepraszam od tego sezonu Kazach ogral Robina Haase, ale tutaj cos mi nie pasuje jakos, jest dla mnie Hiszpan faworytem i daje mu wieksze szanse na awans do kolejnej rundy.

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Montanes Albert-Paire Benoit 2, Pinnale Sports 2.80
4:6, 7:5 ,4:6✅

W II secie 4:5 i serwis Francuza,ten kto nie oglądał zapewne powie,że przegrał przez jego gorącą głowę. Prawda była taka,że nagle nadleciała plaga insektów które oblatywały każdego w okolicy. Odganiał się od nich każdy od kibiców,przez sędziów aż po chłopców do podawania piłek z Pairem na czele,co nie umożliwiło mu granie. Po drugiej stronie kortu,gdzie stał Montanes takie miejsce nie miało miejsca,ponieważ tam nie było kwiatków. Od taka ciekawostka
:grin:
VS.

Montanes to typowy przebijacz stworzony do gry na kortach ziemnych, tutaj czuje się najlepiej. W całej swojej zawodowej karierze rozegrał 655 meczy z czego 377 wygrał. W obecnym sezonie rozegrał siedem meczów na mączce, z czego cztery wygrał i ogólnie to wygląda bez szału ponieważ na początku roku przegrana z Giraldo, następnie wygrana z Haase, przegrana z Nadalem, wygrana z Bedene i Souzą, w plecy z Delbonisem oraz wczoraj wygrana z de Schepperem który jak wiadomo nie nadaje się na tą nawierzchnie. Paire ostatni swój mecz rozegrał 18 stycznie na AO czyli bardzo dawno temu,nie mogłem znaleźć dlaczego nie grał,o kontuzji nic nie znalazłem,może słabo szukałem. W każdym bądź razie Francuz ma niesamowity talent, piekielny bekhend lecz niestety braki w forhendzie oraz w psychice największe. W ubiegłym roku pokonał już Montanesa 6:1, 6:4 oraz innych ciekawych zawodników, takich jak: Monaco, Benneteau, Del Potro. Bukmacherzy faworyzują tutaj Alberta tylko dlatego,że Benoit nie grał oficjalnie długo,ja uważam,że Francuz pokona Hiszpana.
P.S Ta strona jest zawsze wiarygodna,w tym roku nie ma nic napisane o kontuzji Francuza.
http://www.tennisexplorer.com/player/paire-4a33b/
EDIT. Znalazłem informację na temat kontuzji kontuzji &quot; Po kilku tygodniach nieobecności leczenia kontuzji kolana Benoit,wreszcie powraca na kortach! Czuje się dobrze. &quot; Źródło, fan page na Facebooku.

Otrzymane punkty reputacji: +4
C 92,1K

cybul100

Forum VIP
???? Montanes A. - Paire B. @ 1.62

Albert w gazie. Dobra forma, potwierdził to w pierwszej rundzie, wygrywając bez najmniejszych problemów z Kamke, tracąc tylko trzy gemy! Paire tutaj jak wygra jednego seta będzie według mnie spory sukces. Francuz ostatni mecz rozegrał w połowie stycznia podczas AO. Brakuje mu ogrania na pewno,a takie posiada Hiszpan, który ostatnio gra i co ważne nie schodzi poniżej swojego poziomu.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
???? Garcia-Lopez G. - Berlocq C.
Berlocq C. ::: 1,60 ::: Pinnacle ::: 3/10
H2H 1:0, ale wynik z 2006 roku gdzie mecz był bardzo zacięty, obaj są z tego samego rocznika. Hiszpanowi kompletnie nie wyszło tourne po Ameryce Południowej gdzie praktycznie nic nie wygrał, a odpadał z bardzo słabymi przeciwnikami jak np. Klizan czy Da Silva. Tutaj w pierwszej rundzie musiał się sporo napocić z Kukushkinem gdzie wygrał dopiero po 2 tie-brekach. Warto dodać, że Lopez popełnił aż 7 podwójnych błędów.
Berlocq to waleczny zawodnik, jak jest w formie to potrafi napsuć krwi najlepszym zawodnikom. W pierwszej rundzie bardzo łatwo wygrał z Gabashvilim który nie oszukujmy się, zagrał bardzo słaby mecz. Carlos jest tutaj słusznym faworytem meczu.
Wynik: 6:2 7:5 ⛔
???? Montanes A. - Paire B.
Montanes A. ::: 1,50 ::: Pinnacle ::: 2/10
Paire nie grał nic od Australian Open, a wszyscy wiemy jak ciężko się wraca do tenisa po długich przerwach. Montanes jest o 9 lat starszy, gra przede wszystkim na mączce, rozegrał już tutaj swój pierwszy mecz, gdzie wygrał bardzo łatwo. H2H 1:1. Kursy spadły z granicy 1,70 dlatego stawka delikatnie niższa, bo takie mass-picki różnie lubią się kończyć.
Wynik: 4:6 7:5 4:6 ⛔

???? Granollers-Pujol M. - Ramos A.
Ramos A. ::: 1,81 ::: Pinnacle ::: 3/10
Co tu się dużo oszukiwać, Granollers-Pujol jest w tym sezonie bez formy, podobnie jak Volarandi. Bilans 4:8 o nim nie najlepiej świadczy, na nawierzchni ziemnej 1:4 w 2014 roku. Tylko jedno zwycięstwo nad przeciętnym Bedene reprezentującym poziom Challenger.
Ramosa bardziej cenie jako zawodnika, do tego w 2014 roku sporo gra na mączce, ma znacznie lepsze wyniki. Po takim kursie wchodzę z przyjemnością w ten typ, gdyby było 1,50 mocno bym się zastanowił.
Wynik: 6:3 7:6(3) ⛔

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Montanes A. - Paire B. @ 1.62 Albert w gazie. Dobra forma, potwierdził to w pierwszej rundzie, wygrywając bez najmniejszych problemów z Kamke, tracąc tylko trzy gemy!
Kolego, o czym Ty piszesz ? W pierwszej rundzie Montanes spotkał się z Schepper, który na clay niemal nie istnieje, a i tak ugrał Hiszpanowi 5gemów. W gazie? Bez komentarza...
Albert Montanes - Benoit Paire @2,8✅✅ Pinnacle
Francuz wraca po kontuzji, nie grał od tegorocznego AO. Była to kontuzja bodajże, o ile dobrze pamiętam kontuzja pleców, która uniemożliwiała mu normalne poruszanie się po korcie. W 2r przegrywając 2:0 w setach wygrał niemalże samy, świetnym serwisemi mocnymi uderzeniami zza linii końcowej z Nickiem Kyrgiosem. Liczę, że wszystko jest z Paire w porządku i dziś pokaże swój normalny tenis, wtedy spokojnie pokona Montanesa, który od zeszłorocznego USO, po którym mocno spuścił z tonu, 34 lata robi swoje, jednoręczny backhand jest mocno narażony na takie ataki jakie prezentuje Paire. Przekonał się o tym podczas ich zeszłorocznego meczu w Hamburgu, gdzie Francuz wygrał gładko na clayu 6:1, 6:4.
Jeśli tylko Benoit, nie powtórzy wyczynu Tomica, który wyszedł na kort po kontuzji kompletnie nie przygotowanym do meczu to jestem dobrej myśli, a taki kurs na lepszego zawodnika należy pobrać.

Otrzymane punkty reputacji: +11
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Monaco-Young Typ 2 3,50 Bet365 ✅
Kursy na takiego karaczana jak Monaco w okolicach 1,30? Nie żartujmy sobie to typowy przebijak, brak uderzenia kończącego słaby serwis,ogolnie żenująca forma w tym sezonie, Donalda Younga porównuje do Dolgopolova jak ma dzień jest w stanie powalczyć z każdym,przede wszystkim potrafi kończyć akcję,niezła gra kątowa,agresywna gra bez żadnych zahamowań, niezły na returnie, już w Miami powalczył z Isnerem urywając mu seta,w poprzedniej rundzie zmiótł z kortu Harrisona który gra podobnie jak Monaco długo klepie piłki na drugą stronę, ja widzę duże value w tym kursie i myślę ze warto spróbować

Carreno-Busta-Nedovyesov Typ 1 1,45 Bet365 ✅
Wczorajszy mecz Haase z Nedovyesovem stał na żenującym poziomie, myślałem że oglądam futursy, jeden i drugi wart siebie, Ukrainiec stanie dzisiaj do walki ze ścianą, młodym walecznym chłopakiem który jest bardzo regularny i nie odpuści żadnej piłki, Ukrainiec ma problemy z głową potrafi wyrzucić banalnie piłki w aut, jak dla mnie pewny win Carreno

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Popieram typ kolegi wyżej na Ramosa. Młodszy z Hiszpanów w tym sezonie bardzo dużo już grał na mączce i bilans ma do przodu, co prawda dużo wygranych na poziomie challengerów, ale turniej w Cassablance to jest poziom challengerowy (a pewnie zdarzają się nawet lepiej obsadzone challe w sezonie) i wydaje mi się, że ta forma wystarczy na tak nędzny turniej i myślę, że powinien zajść tu wysoko. Granollers w tym momencie to dno, dostawał do tej pory baty od każdego jak leciało i typ bardziej przecwiko niemu.
Ramos - Granollers 1 1.74 Betsson

tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Monaco Juan-Young Donald 2:0, Bet365 1.80

VS.

Nie żartujmy sobie to typowy przebijak, brak uderzenia kończącego słaby serwis
Z tym się całkowicie nie zgodzę, wystarczy spojrzeć na ten filmik np. na momenty

0:08-0:32, 1:43-1:49, 2:26-2:31, 3:12-3:32, 3:55-4:13, 4:44-4:50, 5:36-5:41, 5:57-6:60 oraz wiele innych.....

Z tym,ze ma żenującą formę mogę się zgodzić. Tylko gdzie Argentyńczyk nie ma odbudować swojej formy jak nie na swojej ulubionej nawierzchni? Albo na clayu albo nigdzie. Juan to prawda jest pod formą od samego roku,ale jak przyjrzeć się na wyniki bliżej to można go usprawiedliwić bo: AO I runda z Gulbisem, Buenos Aires I runda z Ramosem, Rio de Janerio to pokonanie Zebbalosa i porażka w II z Beluccim, San Paulo wygrana z Ramosem i porażka w II z Lorenzim który dotarł tam do finału,Indian Wells wygrana w I z Polanskym i porażka z Tursunovem, Miami porażka z Chrardym. Przyglądając się jego rywalom można stwierdzić,że nie byli to zwykli chłopcy do bicia. Wczoraj Argentyńczyk pokonał pewnie Dev Varmana 7:6, 6:2. Jeszcze warto wspomnieć,że Monaco bardzo lubi ten turniej i dobrze mu się tutaj gra ponieważ w 2007 zaliczył ćwierćfinał, w 2012 wygrał i w 2013 półfinał. Teraz wezmę pod lupę jego przeciwnika, Donalda Younga. Pierwsze co się mi rzuca w oczy to kolosalna różnica w doświadczeniu na mączce,ponieważ Amerykanin ma bilans 28/29 a Argentyńczyk 282/154. Doland pokonał wczoraj swojego kolegę, Harrisona bardzo pewnie 0:6, 1:6,tylko moim zdaniem Rayan przegrał ten mecz sam ze sobą,a nie Young go wygrał. Pokonał Harrisona który również na clayu jest zielonym graczem. Donald w przeszłości dostawał &quot;w papę&quot; na kortach ziemnych z : Arguello 2:0, Simonem 2:0, Mathieu 2:0, Odesnikem 2:0, Blake 2:0, Karlovicem 2:0 i z wieloma jeszcze innym zawodnikami gorszymi od Monaco. Moim zdaniem Young dzisiaj odpadnie w dwóch setach.

https://www.youtube.com/watch?v=yp7ZYI56OnU

dx2 328,3K

dx2

Użytkownik
Sock-Ben.Becker 1 @1.35
Sock moim zdaniem wygrac. Rano widnialo wiecej na Socka, ale rano to ja analiz pisac nie bede z powodow zawodowych rzecz jasna. Widzialem jak Sock potrafi grac na cegle rok temu na French Open w ubieglym roku. Amerykanin przeszeld wtedy kwalifikacje w Paryzu i zagral z Tommy Haasem bardzo dobre zawody, ktore mialem przyjemnosc obejrzec, a przypomne ze Haas mial wetdy pozniej niezly run w Paryzu. Benji juz tam dawno na cegle nic nie wykrecil, chociaz zaczla grac troche lepiej. Mam wrazenie, ze Sock wygra, rok temu tez Amerykanin zagral dobrze i przegral dramat po z Isnerem, ktory wygral tu w Houston. W mojej opinii wiec Sokc ten mecz przyklepie i jest faworytem. Porazka bedzie rozczarowaniem na pewno. Do kombinacji probuje.

K 6

kondzio1610

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, ATP Casablanca (Maroco)
Mecz: Carballes Baena R. (Hisz) vs Kuznetsov A. (Rus) 6:4,6:2
Data: 11.04.2014 11:00
Typ: 1
Kurs: 1,72
Bukmacher: Bet365

Hm, młodziutki hiszpan 273 w rankingu ATP kontra rusek który wskoczył na miejsce Mofilsa, na poczatku sceptycznie podchodziłem do hiszpana, nie wrózyłem mu długiego pobyutu w Casablance, ale po spotkaniu i wygraniu kolejnej rudny skłonił mnie bym przyjzał mu się bliżej po meczu z Suoza po którym sadziłem ze to juz kres hiszpana, musze przyznac ze pogrywa calkiem niezle, na moj gust z meczu na mecz lepiej radzi sobie, chyba zwyciestwa na wyzej klasyfikowanych zawodnikach i stawianych w roli faworytów mobilizuje go podwujnie, a chęć pokazania sie i zaistnienia w świecie tenisowym sprawia ze jego apetyt na wygrana rośnie! i tak bedzie i jutro, wątpie ze teraz odpuści, wrecz przeciwnie pójdzie za ciosem i pogna ruska tak jak go odprawił słabiutko grajacy Simon, dla Kuznetsova skonczyły sie przedłuzone wakacje w Casablance, mam nadzieje tylko ze kondycja Hiszpana nie zawiedzie w koncu to juz byłby 6 mecz jego. Podsumowując stawiam na młodego głodnego sukcesu hiszpana! POLECAM!

ericcantona 99

ericcantona

Użytkownik
Granollers-Pujol M. - Carreno-Busta P. @ 1.70 Marathon ✅
W Sobotę zaczynają się kwalifikacje do dużego turnieju w Monte Carlo i Carreno-Busta jest na liście zawodników zgłoszonych do kwalifikacji, także jutro ostatni moment, aby odpaść w Casablance. Granollers ma miejsce w turnieju głównym i może spokojnie dograć turniej do końca i nabrać pewności w swojej grze.
Hanescu V. - Delbonis F. @ 1.50 Pinnacle ✅
Podobny przypadek jak w parze powyżej. Hanescu jest na liście kwalifikacji w Monte Carlo, w ostatnich latach pojawia się nw tym turnieju regularnie i nie wiem czemu, akurat w tym roku miałby odpuścić. Delbonis młody zdolny, jest już w turnieju głównym. dobra forma w tym sezonie, wygrał dobrze obsadzony turniej w Sao Paulo. Także powinno być łatwe zwycięstwo. Można też pomyśleć o jakimś hindi -2,5 po 1.72 lub -3,5 po 2.20. Spokojnie do zrobienia.

Otrzymane punkty reputacji: +12
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Brown-Querrey Typ 1 2,25 Bet365
Myśle że kurs jest jest promocją ze strony bukmacherów, Jamajski Niemiec grający radosny tenis, kontra drewno które bez serwisu nie istnieje, wszystko w tym spotkaniu przeważa za Niemcem, nawierzchnia, kurs- ponieważ nie lubię grać Browna kiedy jest faworytem jak i ogolnie technika, serv &amp; volley, chip &amp; charge opanowane do perfekcji, do tego czucie volleyowe i znakomity return, Querrey wyglądał blado w starciu z Bogo Juniorem kiedy 1 serwis nie siedział przegrywał większość wymian jak i jego wypady pod siatkę kończyły się przeważnie niepowodzeniem, udało mu się wygrać i z Hewittem jednak ten w tym sezonie bez formy przegrywał z Russelem itp, moim zdaniem możemy się spodziewać wielu gemów ale z dużym wskazaniem na Dustina, w meczu z Rhyne Williamsem zagrał kapitalnie wiele winnerów no i gra pod siatką-prawie każdy wypad kończył się zdobytym punktem, do tego dodamy zwycięstwo nad Isnerem, ja nie widzę innego wyjścia jak win Browna choć wiadomo jest to tenis i dyspozycja dnia zadecyduje.
Drugi Pik jaki rzucił mi się w oko:
Carballes-Baena-Andrey Kuznetsov Typ 2 2,00 Bet365
Młody Hiszpan idzie jak burza w tym turnieju, ale miał wiele szczęścia i w sumie drabinkę patałachów, zerowy Goffin i Jao Sousa który prowadził 5:4 w 2 secie a mimo to nie potrafił skończyć meczu, obydwa mecze Hiszpana oglądałem i nie zachwycił mnie swoją grą, masa podwójnych błędów serwisowych jak i jego rywale nie potrafili dobrze serwować bo return jak i serwis kuleje u tego zawodnika, jedynym plusem jest regularność,jak i mało agresywnej gry, klepanie na środek kortu i liczenie na błąd rywala, jednak jeśli ktoś przyspiesza grę to Roberto ma wielkie problemy, z takim zawodnikiem jak Kuznetsov który dysponuje dużo lepszym podaniem jak i returnem i uderzeniem kończącym będzie miał wielkie problemy,do tego gra kątowa Rosjanina i jego 2bh przyspieszenia powinny sprawić masę kłopotów Hiszpanowi, ze stawką nie szaleć bo Rusek to niezdyscyplinowana gorąca głowa, moim zdaniem ma duża szansę na półfinał ATP i myślę że jest bardziej doświadczony niż młody Hiszpan, wczoraj spędzone prawie 3 godziny na korcie dały się na pewno młodemu zawodnikowi we znaki jak dla mnie value więc pobieram taki kurs a jak będzie okaże się na korcie.

kedziorek 58

kedziorek

Użytkownik
Dyscyplina: Tennis - Casablanca ⛔⛔⛔
Godzina:
14;30
Spotkanie:
Granollers-Pujol M. (Esp)Carreno-Busta P. (Esp)
Typ: 2
Kurs: 2.02
Bukmacher: betsafe
Analiza:
Dzisiaj dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku pomiedzy dwojgiem hiszpanow. Pierwszy z nich to jak dla mnie sredniak bedacy zdecydowanie poza forma, ujemny roczny bilans:zoltakartka: i tylko dwa zwyciestwa w 10 meczach mowia duzo. Z drugiej strony utalentowany i swietnie presperujacy młody Carreo-Busta ktory kocha gre na ziemi, zeszly rok bardzo udany 70\12:browar565: , wiadomo ze nie byly to turnieje najwyzszej rangi ale pozwolily one hiszpanowi nabrac doswiadczenia i pewnosci siebie. Tak wiec kiedy jak nie teraz pora na gre juz na wyzszym poziomie a dowodem tego bedzie dzisiejsze pokonanie Granollersa. W pierwszej rundzie latwo odprawil Kamke po jednostronnym meczu, wczoraj juz nie bylo tak milo i przyjemnie ale ten mecz pokazal ze mlody hiszpan ma charakter i takie mecze powoduja ze staje sie coraz silniejszy.
Nie wykluczam tego ze ten mecz bedzie zaciety, byc moze potrzeba bedzie gry w 3 setach, jednak po tym kursie warto postawic na Carrero ,w dodatku kurs na niego stale maleje , polecam i pozdrawiam:grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom