>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ATP Tour - Bastad i Stuttgart 13.07.-19.07.

Status
Zamknięty.
A 23

adam2173

Użytkownik
Nicolas Kiefer v Łukasz Kubot
Typ: 2 i 2 [+1,5 seta]
Kurs: 2,75 i 1,70
Betclick/Interwetten

Ćwierćfinał Mercedes Cup, Nicolas Kiefer zmierzy się z Łukaszem Kubotem. Faworytem jest Niemiec, jednak Łukasz ma tutaj naprawdę wielkie szanse na zwycięstwo, a kurs jaki Interwetten wystawiło na dodatnie handi setowe jest świetny. Kiefer nie należy do solidnych graczy, bardzo dobre wyniki przeplata tymi słabszymi, a to odpuści, a to skreczuje... W turnieju w Stuttgarcie jak dotąd nie miał żadnych problemów ze swoimi rywalami (Berdychiem i Greulem), ale żaden z nich na Clay&#39;u nie gra jakoś świetnie. Za Kubotem stoi przede wszystkim nawierzchnia, już nie raz udowodnił i to w tym roku, że potrafi tutaj grać świetnie, finał w Serbii, teraz właśnie ćwierćfinał, po drodze pokonał będącego w bardzo dobrej formie Kohlschreiber-a, a wcześniej Andujara, oba mecze bez straty seta i teraz prawdę mówiąc to droga do finału stoi przed nim otworem, Kiefer jest zdecydowanie do ogrania, to samo zarówno z Chardym jak i Zverevem (na zwycięzcę z tej pary trafi triumfator pojedynku Kubot-Kiefer), no i kolejny finał w tym roku? Szczerze mu tego życzę, ale najpierw musi dzisiaj pokonać Kiefera, kursy są bardzo atrakcyjne i według mnie powinny być bardziej wyrównane, bo tak jak napisałem, Kubot jest w formie i taką szansę powinien wykorzystać.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Kiefer Nicolas - Kubot Lukasz
Typ:zero:2
Kurs:4.30
Buk:Expekt
analiza:
W fantastycznym stylu ograł nasz Kubot Kohlschreibera.Niemca,który imponuje mi gra.Czesto lubie porównywać go do stylu samego Federera,jednak ilośc jego wpadek jest powalajaca.Dziś była kolejna,wpadka jak wpadka,bo tak to wyglada patrzazc na wynik.Przebieg meczu całkowicie kontrolowany przez Kubota.Kubot zagrał wczoraj jak by był co najmniej trzeci w rankingu atp,a nie tenisista z 127 miejsca.Nie było prawa by Polak tak dysponowany przegrał tamto spotkanie.Kubot zaczał fantastycznie,przełamujac w pierwszym gemie niemca i w kolejnym serwujac 3 asy.Kolejne 4 gemy zapisywane były dla serwujacych.Nastepnie przy stanie 4-2 dla Polaka,niemiecki tenisista oddał podanie i w efekcie przegrał 6-2.Drugi set był mniej emocjonujacy.Polak nadal kontrolował sytuacje na korcei i oddał zaledwie 4 punkty.Jezeli Kubotowi wchodziło pierwsze podanie to gry praktycznie nie było,z drugiego podania Polak naciagał rywala,a ten oszołomiony nie wiedział co się dzieje.
Kiefer zagrał równie rewelacyjnie,choć nad nim juz nie ciazy taka presja jak było to 2,3,4,5 lat temu.Teraz ten 32 letni pan gra bez presji,co mu słuzy.Kubot stał dziś przed meczem na straconej pozycji i musiał grać odwazniej.z całym szacunkiem azle drugi taki mecz dzień po dniu mu nie wyjdzie.Jednak mimo to stawiam go w roli faworyta.
I typuje zwycięstwo 2-0 Kubota.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Nicolas Kiefer - Łukasz Kubot 1 @ 1.50 5/10
Chyba muszę Was wyprowadzić z błędu. Kubot ma wygrać z Kefirem??:| Śmiech na sali. Nie przeceniajcie zwycięstwa nad Kohlschreiberem. Zauważcie pewną prawidłowość. Większość tenisistów zmagających się w Davis Cupie odpadła w pierwszych rundach. Berdych, Koli...wszyscy widzieli jak wczoraj grał Verdasco, który praktycznie nie biegał do skrótów ( fenomenalnych swoją drogą ) Koellerera. Po prostu, zawodnicy włożyli wszystkie siły w walkę dla swoich krajów i w tym tygodniu dalecy są od optymalnej formy. Rozsądnie postapili np. Del Potro czy Stepanek, którzy po prostu odpuścili ten tydzień sezonu. Kiefer łatwo wygrał z ww. Berdychem ( to samo w przypadku Łukasza z Kohlim ), poza tym bez konieczności grania TB pokonał b.dobrze serwującego Greula. Kefir to klasa sama w sobie. Doceniam pracowitość U-bota, postęp jaki zrobił w tym sezonie, ale niestety, jest on o klasę słąbszy od doświadczonego Niemca. Przewiduję dość zacięte dwa sety, ale ze wskazaniem na Kefira, nie mam co do tego wątpliwości.

A 0

a-rod

Użytkownik
Tommy Robredo @ 1.85
(J.Monaco v T.Robredo, ATP Bastad)
bah
No dla mnie zdecydowana promocja. Tommy gra bardzo dobrze w tym turnieju i bardzo mnie zaskoczył taki kurs przeciwko Monaco. Rewelacyjnymi bym nie nazwał wyników Aregentyńczyka z tych zawodów. Pokonał po 3 setach Maximo Gonzaleza i już nieco łatwiej Victora Cirvoi. A wiemy jak grał w Szwecji Nando a dodatkowo zkreczował przez uraz. Robredo pokonał swoich rywali pewnie. W wywiadach deklarował się, że jest bardzo zmobilizowany i chce tu ugrac jak najwięcej, a wiadomo, że jest w stanie grać równo jeśli się stara. Vamos Tommy!

looker29 0

looker29

Użytkownik
Juan Monaco - Robin Soderling 1 @ 2,81⛔
betsson

Turniej w Bastad zbliża się do końca.. parę groszy dało się zarobić. Jutrzejszy mecz finałowy zdaniem większości ma faworyta w osobie R.Soderlinga.. za nim przemawia publiczność i ściany, jest na wciąż na fali po sukcesie na RG, szwedzi liczą na jego zwycięstwo od samego początku turnieju.
ja zagram jednak przeciwko Soderlingowi. A skłaniają mnie do tego obejrzane w ciągu tygodnia spotkania obu tenisistów, a szczególnie dzisiejsze półfinały. Monaco zmiótł z kortu Tommiego Robredo, który do tej pory spisywał się świetnie. Soderling pokonał dziś Vinciguerrę ale tylko pierwszy set przypominał Sodę z Paryża. W drugim męczył się niemiłosiernie popełniając mnóstwo niewymuszonych błędów.. jeśli ktoś widział te 2 metrowe auty to wie co mam na myśli. Wynika z tego że Soderling pod presją gry gem za gem może mieć problemy. Monaco to nie Vinciguerra - to 3 poziomy lepszy zawodnik, grający być może najlepszy turniej w sezonie i z pewności nie położy się na korcie. Przypominam że Soderling odżył w tym sezonie dopiero we Francji, początek sezony miał beznadziejny i zdaniem wielu powodem tego że do tej pory nie odnosił sukcesów na miarę swoich możliwości (którym nie przeczę) była głowa. Czuję że jutro może być podobnie dlatego 1,40 na Soderlinga to zbyt duże ryzyko. Monaco zrobi wszystko by pokrzyżować plany gospodarzom a jego forma przekonuje mnie do tego by grać średnią stawką na argentyńczyka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom