Weź bo się czytać tego nie da... Gdzie ja napisałem że Nadal zagrał słabo w meczu z Djoko??? Przeczytaj jeszcze raz bo widzę że nie zrozumiałeś tego co miałem na myśli i do czego zmierzałem...
Jak można też napisać że Raonic to "
tylko serwis" i "
jesliby zrobiono eksperyment tenis bez serwisu z gory Kanadyjczyk poleglby np.z Radwanska " !!! To tak jakby napisać
piłka nożna bez piłki,
hokej bez krążka !! Weź się opanuj, bo Twoja wypowiedź do niczego nie prowadzi a pisząc takie brednie się pogrążasz... Serwis to przecież nieodłączny i bardzo istotny element tego sportu... Jeśli babka miała by wąsy byłaby dziadkiem, tak to można podsumować...
Po za tym, Raonic to bardzo utalentowany grajek i jeżeli twierdzisz że Raonic to tylko serwis to jesteś w dużym błędzie, no ale nie zamierzam Cię pouczać i jak chcesz to sobie tkwij w tym rozumowaniu...
Pamiętam jaki były napinki przed meczem Dimitrov - Nadal , gdzie kursy na seta dla Bułgara wynikiły ponad 5 i co ? i cud się wydarzył i Nadal przegrał seta ???? A skoro dużo nie zabrakło też Paire aby urwać seta "królowi mączki" to czemu nie miałby tego dokonać klasę lepszy Raonic ?
Jak najbardziej jest to możliwe, ale jak wolisz to graj sobie "logiczne handi" na Nadala ale uprzedzam, że Raonic bardzo rzadko daje się połamać więcej niż raz w secie ...