pikarafa17
Użytkownik
Obserwuje Verdasco w turnieju w Bukareszcie i chlopak tam naprawde dobrze gra.. Wczoraj meczyl sie z Garcia - Lopezem ale drugi z hiszpanow wcale nie odstawal poziomem.. Jednym slowem grali naprawde niezly tenis.. Pouille wyrzucil Delbonisa, poza tym nic specjalnego.. Jest to gracz wg mnie mniej solidny, mniej rowny od Verdasco. Patrzac na przekroj calego turnieju i na forme jak i gre obu graczy dla mnie faworytem jest hiszpan.. Nie mowie, ze bedzie to latwy pojedynek ale mysle, ze nawet jak beda 3 sety, hiszpan wygra ten turniej.. Podsumowujac:
Verdasco vs Pouille Verdasco win 1.5
Z Nadala vs Kei
Nadal super forma, ale tak jak juz ktos wczesniej pisal to zmeczenie moze wyjsc.. Kei wyglada solidnie w tym turnieju i jak mu sie czacha nie zagotuje powalczy.. W tym meczu warto postawic na over gemowy, 3 sety.. Ja osobiscie ide bardziej ryzykownie: Kei wygra 1 seta po kursie 2.5.. Licze na dobre wejscie w mecz japonca, wygrana seta, a pozniej odzew Nadala i wygrana hiszpana 2:1. Rowniez powodzenia.
Verdasco vs Pouille Verdasco win 1.5
Z Nadala vs Kei
Nadal super forma, ale tak jak juz ktos wczesniej pisal to zmeczenie moze wyjsc.. Kei wyglada solidnie w tym turnieju i jak mu sie czacha nie zagotuje powalczy.. W tym meczu warto postawic na over gemowy, 3 sety.. Ja osobiscie ide bardziej ryzykownie: Kei wygra 1 seta po kursie 2.5.. Licze na dobre wejscie w mecz japonca, wygrana seta, a pozniej odzew Nadala i wygrana hiszpana 2:1. Rowniez powodzenia.