arass1
Użytkownik
Prognozy mówią, że za godzinę ma przestać padać, więc pewnie pograją.Dzisiaj nie pograja w Barcelonie ?
Ktoś się orientuje czy na kortach w Barcelonie jest zamontowane sztuczne oświetlenie?
Prognozy mówią, że za godzinę ma przestać padać, więc pewnie pograją.Dzisiaj nie pograja w Barcelonie ?
Super info to nie jest, ale osobiście raczej unikam grania na zawodników, którzy w poprzednim tygodniu grali w finale. Tym bardziej, że dla Ramosa finał w Monte Carlo to jeden z największych sukcesów w karierze, a być może i największy. Natomiast Ruud to jeden z większych talentów, który już w tym sezonie dał o sobie znać. Typu nie neguje, ale w takich sytuacjach warto uważać.Ma ktoś może jakieś super info, które negowało by typ na 1 w meczu Ramos A. - Ruud. C (Barcelona)?
Tak pytam bo mi został ostatni na kuponie i sie zastanawiam czy jest sens puszczać kontre.
Też myślałem, żeby pograć coś w tę stronę, Andy póki co bardziej się męczy tenisem, niż sprawia mu to przyjemność. Lopez pewnie meczu nie wygra (jego bilans z Murrayem wynosi 0-10!), ale nie powinien przegrać bez walki.Murray A. - Lopez F.
2 + handicap 5.5 gemów, iforBet 1.70
Gram tutaj na Lopeza handi +5,5 pod wpływem tego co widziałem w meczach z Mullerem(naprawdę szczęśliwie wygrany mecz) czy też Ramosem (7 razy przelamany nie poradził sobie prowadzać 4;0 3 secie). Promocja dnia jak dla mnie. Gołym okiem widać że Andy wyraźnie nie jest w najwyższej formie po kontuzji(brakuje czucia ,siły, duzo niewymuszonych błedów.Lopez też nie jest w jakiejś oszałamiającej formie lecz wczoraj pokonał pewnie Montanesa 6:2, 6:2 a poza tym clay to moim zdaniem nawierzchnia gdzie czuje sie najlepiej.
Kiedy ma przestać?W Barcelonie znowu dzisiaj pada. Rozpoczęcie gier zapewne trochę się opóźni.
Deszcz ma niebawem przestać padać, a w godzinach popołudniowych prawdopodobieństwo opadów ma być coraz mniejsze.Kiedy ma przestać?
Lopez jest zupełnym zerem już od bardzo dawna, w dodatku na takiej nawierzchni argumentów nie ma żadnych. Zawodnik, którego bh jest po prostu beznadziejny, jedyne co gra to w miare ogarniety fh i świetne volleye, ale tutaj też nawierzchnia musi być bardzo szybka, żeby rywal nie mijał go sobie przy siatce jak chce i żeby serwisy Lopeza cokolwiek mu dawały.Murray A. - Lopez F.
2 + handicap 5.5 gemów, iforbet 1.70
Gram tutaj na Lopeza handi +5,5 pod wpływem tego co widziałem w meczach z Mullerem(naprawdę szczęśliwie wygrany mecz) czy też Ramosem (7 razy przelamany nie poradził sobie prowadzać 4;0 3 secie). Promocja dnia jak dla mnie. Gołym okiem widać że Andy wyraźnie nie jest w najwyższej formie po kontuzji(brakuje czucia ,siły, duzo niewymuszonych błedów.Lopez też nie jest w jakiejś oszałamiającej formie lecz wczoraj pokonał pewnie Montanesa 6:2, 6:2 a poza tym clay to moim zdaniem nawierzchnia gdzie czuje sie najlepiej.