>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Barcelona, Budapeszt - 24.04-30.04.2017

Status
Zamknięty.
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Miało przestać padać o 13 a pada dalej. Wątpię by coś pograli bo od wieczora kolejne opady nadają. Jutro cały dzień podobna pogoda.

J 0

jaszczur_

Użytkownik
Ma ktoś może jakieś super info, które negowało by typ na 1 w meczu Ramos A. - Ruud. C (Barcelona)?
Tak pytam bo mi został ostatni na kuponie i sie zastanawiam czy jest sens puszczać kontre.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ma ktoś może jakieś super info, które negowało by typ na 1 w meczu Ramos A. - Ruud. C (Barcelona)?
Tak pytam bo mi został ostatni na kuponie i sie zastanawiam czy jest sens puszczać kontre.
Super info to nie jest, ale osobiście raczej unikam grania na zawodników, którzy w poprzednim tygodniu grali w finale. Tym bardziej, że dla Ramosa finał w Monte Carlo to jeden z największych sukcesów w karierze, a być może i największy. Natomiast Ruud to jeden z większych talentów, który już w tym sezonie dał o sobie znać. Typu nie neguje, ale w takich sytuacjach warto uważać.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Fognini - Kuznetsov⛔
FOGNINI 1.63 unibet

Odrazu wpadł mi w oko ten mecz . Fognini ostatni mecz w Monte Carlo przegrał z Carreno Busta i sadze ze moze to nie jest wypadek przy pracy bo Carreno w tym sezonie osiaga dobre wyniki ale taki mecz odskocznia troche od tego turnieju w Miami gdzie odpadł dopiero w SF z Nadalem .
Teraz ma na drodze słabego Kuznetsova , który raz na poczatku sezonu w Sydney dotarł do SF i w sumie tyle , reszta jego wystepow bez histori .
Mozliwosc jest tylko taka ze Fogniniemu moze cos odje... i wtedy wszystko do kosza , ale sadze ze tak nie bedzie .
Mysle ze warto warto pojsc tutaj w strone Włocha .

Otrzymane punkty reputacji: +2
dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Zeballos-Paire 2 @1.55
Czysta spekulacja, ale tak typuje. Paire od szesciu sezonow przyjezdza grac do Barcelony. Calkiem przyzwoite wyniki i zawsze jakies mecze wygrywal, rok temu dotral nawet do polfinalu. Forma Paire&#39;a osttanio clakiem niezla w Marakeszu i francuskim challengerze Sophia Antipolis. Niby mecze Paire nie sa latwe od typowania i to prawda, ale probuje. Horacio Zeballos to jednak ten gracz, ktory rzadko zaskakuje bardzo wynikiem i nie zdarza sie to az tak czesto. Zeballos zaslynal najbardziej z faktu, ze kilka seoznow temu pokonal zaskakujaco w finale turnieju w Vina del Mar Rafaela Nadala. Ponadto Zeballos ostatni raz w Barcelonie zagral 7 lat temu, wiec w startucie z graczem, ktory gra tam regularnie to daje plusa dla Paire.
Oplaca sie tutaj dobrze zagrac tym graczom, ktorzy slabiej wypadli w Monte Carlo. Barcelona jest jednka &quot;piecsetka&quot;, a w przyszlym tygodniu mamy trzy turnieje rangi ATP 250. Pozniej juz zawodnicy graja tradycyjnie Madryt i Rzym i tam kazdy bedzie chciec zaistniec, wiec punktowac i zarabiac w Barcelonie powinno sie oplacac. W zwiazku z tym licze tez, ze Paire wykaze sie zaangazowaniem, poniewaz to nieraz klucz do sukcesu w jego meczach. Stawka zachowawcza.

A 332

adriano778

Użytkownik
Murray A. - Lopez F.
2 + handicap 5.5 gemów, iforbet 1.70
Gram tutaj na Lopeza handi +5,5 pod wpływem tego co widziałem w meczach z Mullerem(naprawdę szczęśliwie wygrany mecz) czy też Ramosem (7 razy przelamany nie poradził sobie prowadzać 4;0 3 secie). Promocja dnia jak dla mnie. Gołym okiem widać że Andy wyraźnie nie jest w najwyższej formie po kontuzji(brakuje czucia ,siły, duzo niewymuszonych błedów.Lopez też nie jest w jakiejś oszałamiającej formie lecz wczoraj pokonał pewnie Montanesa 6:2, 6:2 a poza tym clay to moim zdaniem nawierzchnia gdzie czuje sie najlepiej.

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
Murray A. - Lopez F.
2 + handicap 5.5 gemów, iforBet 1.70

Gram tutaj na Lopeza handi +5,5 pod wpływem tego co widziałem w meczach z Mullerem(naprawdę szczęśliwie wygrany mecz) czy też Ramosem (7 razy przelamany nie poradził sobie prowadzać 4;0 3 secie). Promocja dnia jak dla mnie. Gołym okiem widać że Andy wyraźnie nie jest w najwyższej formie po kontuzji(brakuje czucia ,siły, duzo niewymuszonych błedów.Lopez też nie jest w jakiejś oszałamiającej formie lecz wczoraj pokonał pewnie Montanesa 6:2, 6:2 a poza tym clay to moim zdaniem nawierzchnia gdzie czuje sie najlepiej.
Też myślałem, żeby pograć coś w tę stronę, Andy póki co bardziej się męczy tenisem, niż sprawia mu to przyjemność. Lopez pewnie meczu nie wygra (jego bilans z Murrayem wynosi 0-10!), ale nie powinien przegrać bez walki.

Odmienne zdanie mam odnośnie tego clay&#39;u, jako ulubionej nawierzchni Lopeza. Moim zdaniem, jest to chyba jedyny Hiszpan w tourze, który woli grać na trawie. Potwierdzają to chociażby wyniki turniejów wielkoszlemowych, gdzie w Wimbledonie 3 razy dochodził do ćwierćfinałów, podczas gdy na Rolland Garros jego najlepszym osiągnięciem jest 4 runda (tylko raz). Wygrał w swojej karierze 5 turniejów, z czego właśnie 2 były na trawie, a jeden na mączce. Styl Lopeza bardziej pasuje do gry na szybszych nawierzchniach, ma dobry serwis i lubi grać wolejem, co bardziej przydaje się na trawie. Często też gra podciętym backhandem, a jest to uderzenie bardzo skuteczne właśnie na kortach trawiastych.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Murray A. - Lopez F.
2 + handicap 5.5 gemów, iforbet 1.70
Lopez jest zupełnym zerem już od bardzo dawna, w dodatku na takiej nawierzchni argumentów nie ma żadnych. Zawodnik, którego bh jest po prostu beznadziejny, jedyne co gra to w miare ogarniety fh i świetne volleye, ale tutaj też nawierzchnia musi być bardzo szybka, żeby rywal nie mijał go sobie przy siatce jak chce i żeby serwisy Lopeza cokolwiek mu dawały.
Tutaj po prostu warto zagrać Murraya po 1.15 i nie ma prawa sie nic stać. +5.5? jak dla mnie 50/50 z lekkim wskazaniem na Murraya. Lopez bez formy na mączce jest zerem bez żadnych argumentów

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie da się ukryć, że Sugita i Chung mocno zaskoczył w Barcelonie nie tylko i mnie.
???? Ramos A. - Bautista-Agut R.
Ramos A. +1,5 seta ::: 1,59 ::: 2/3 ✅ +1,18
H2H 4:4 z lat 2004-2016. Znają się jak łyse konie, dwóch Hiszpanów, w Barcelonie. Czego tutaj się można spodziewać jak nie zaciętego meczu. Ja liczę na Ramosa, w tym roku pokazał, że jest w świetnej formie. Już sam finał turnieju rangi Masters 1000 w Monako tym świadczy. Ograł w pierwszym meczu młody nastoletni talent Ruuda C. świadczy to mojej opinii, że Barcelony 500 tak szybko nie odpuści. Za tydzień mamy trzy 250 więc można tutaj trochę zmobilizować o dobry wynik. Agut za to ostatnio szybko odpadał z turniejów, jest mocny, ale to nie jest ten typ zawodnika typu Nadal czy inny top, że można mu zaufać na wynik 2:0 i to jeszcze z takim Ramosem. Liczę na zacięty mecz. Ja osobiście dałbym tutaj delikatnego faworyta Alberta, jednak w opinii oddsmakerków jest inaczej, wchodzę w seta.
Wynik: 2:1

frederer 104

frederer

Użytkownik
Kolejny raz warto spróbować na Azjatów, z meczu na mecz grają coraz lepiej widać dobrze pasuje im Barcelona.
Chung +6,5 gema, Anderson tyle ugrał z Nadalem, czemu by nie koreańczyk
Sugita +5,5 z Thiemem, tu też dużo zależy od Thiema, trochę większa niewiadoma, bo Sugita grał przeciwko stosunkowo słabo serwujacym Gasquet i Busta, jak narazie poczyna sobie niczym Goffin w Monte Carlo

arass1 383,4K

arass1

Użytkownik
Panowie, nie miałem okazji oglądać dzisiaj Sugity z Carreno-Bustą i Chunga z młodszym z braci Zverev, a chciałbym się dowiedzieć jak wyglądały te mecze? Czy faworyci zawiedli, czy może przeciwnicy zagrali aż tak dobrze?

N 0

nutter93

Użytkownik
Oglądałem wszystkie mecze, Azjaci grają bardzo pewnie i w wymianach wyglądają super. Sam skłaniam się bardziej na + handi niż na jakiś minus. Pytanie czy się nie spalą, bo to różnie bywa.. Chung też miał plusa w tym, że było stosunkowo mało miejsca do grania za liniami, grali na bocznym korcie, każda piłka grana pod ściane była dla Zvereva nie do odegrania, ale on coś ostatnio nie za bardzo chce, co dobitnie widać było w deblu w Monte Carlo..

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Chung +6,5 gem @1,79 ✅

Gram grubo, kursy na Chunga kosmiczne jak na każdego kto gra teraz z Nadalem ale on nie jest robotem by ciągle wygrywać z każdym, aż taką przewagą. Trafia na zawodnika, który w tym turnieju pokazuję się z bardzo dobrej strony w wcześniejszych meczach też nie był faworytem a jednak gładko pokonał przeciwników. Nadal nigdy nie grał z Koreańczykiem nie wie czego można się po nim spodziewać i nie ma przewagi psychicznej jak z poprzednimi rywali dzięki bilansowi h2h. Chung zagra swoje i to wejdzie a jak zagra mecz życia to może być duża niespodzianka. Kursy na niego już lecą w dół.

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 28

jawa1989

Użytkownik
Tez zagralem ten typ na Chunga I do tego + 5.5 na Sugite. Obaj grali bardzo fajnie jak do tej pory I mysle ze w zadnym z tych meczow nie bedzie pogromu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom