>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Acapulco, Delray Bech & Dubaj, 23.02 - 02.03.2009

Status
Zamknięty.
diego71 0

diego71

Użytkownik
Koubek St. - Rochus C. 2-0 2,6

Obydwaj zawodnicy znaja sie bardzo dobrze grali ze soba juz pieciokrotnie i lepiej te pojedynki wspomina Koubek ktory wygrywal czterokrotnie a tylko raz przegral.Stefan swoje lata juz ma jednak ciagle utrzymuje dobra forme w drodze do 1/8 nie stracil jeszcze seta rywali jakich mial do czolowki nie naleza choc zwyciestwo z Lu ktory wyeliminowal Hewita warte odnotowania.Rochus rowniez po drodze nie stracil zadnego seta w pierwszej rundzie dosc latwa przeprawa z Karsunicem w drugiej natrafil na Querreya ktory nie mial serwisu a co za tym idzie przegral mecz.Obydwaj znakomicie serwuja jednak wieksze umiejtnosci widze po stronie Koubka ktory przy dobrych wiatrach powinien odprawic Rochusa w dwoch setach.

rooni 135

rooni

Forum VIP
N. Djokovic vs D. Ferrer typ: 2 kurs: 2.85

W finale w Dubai zagrają Serb Novak Djokovic z Davidem Ferrerem. Obaj w tym sezonie grają bardzo dobrze. Hiszpan dwa półfinały,Johannesburg oraz Auckland. Moim zdaniem Ferrer będzie jednym z faworytów do wygrania Rolanda Garrosa. Hiszpan jest w bardzo dobrej formie, a jak wiemy Ferrer bardzo lubi grać na cegle. Djokovic w tym sezonie grał tylko w trzech turniejach, w których osiągnął dwa półfinały oraz ćwierćfinał w Australian Open. Jak dla mnie turniej w Dubaiu należy do Ferrera. Od początku bardzo dobra gra i pewne pokonywanie przeciwników. Serb takźe bardzo dobrze prezentuje się w tym turnieju. W drodze do finału pokonał Hernycha, Cilica oraz w półfinale Simona. Ferrer w dotychczasowych meczach lepiej się prezentował. W bezpośrednich pojedynkach tych panów jest remis i myśle że po dzisiejszym meczu będzie prowadził Hiszpan.

midel 189

midel

Użytkownik
Porównując Ferrera do Djokovicia przychodzi mi na myśl pytanie: &quot; z czym do ludzi?&quot;. Djoković mimo nie najwyzszej formy pokonał bardzo dobrze dysponowanych zawodników, natomiast Ferrer męczył się ze słabym Ljubiciciem i pokonał kontuzjowanego Andreeva i benzdziejnego Gasqueta. Patrzac na styl Hiszpana też mu się daję wielu szans. Djoković, gdy jest skoncentrowany nie popełnia wielu błędów - a na błędach rywala bazuje gra Ferrera. Dodatkowo Djoković całkiem dobrze w Dubaju serwuje, natomiast podanie Ferrera jak zawsze przypomina bardziej popisy z serii WTA. Typ 2-0 z kursem w okolicach 2-0 w mojej ocenie jak najbardziej można próbować.

artur202 4

artur202

Użytkownik
N. Djokovic vs D. Ferrer typ: 2 kurs: 2.85

W finale w Dubai zagrają Serb Novak Djokovic z Davidem Ferrerem. Obaj w tym sezonie grają bardzo dobrze. Hiszpan dwa półfinały,Johannesburg oraz Auckland. Moim zdaniem Ferrer będzie jednym z faworytów do wygrania Rolanda Garrosa. Hiszpan jest w bardzo dobrej formie, a jak wiemy Ferrer bardzo lubi grać na cegle. Djokovic w tym sezonie grał tylko w trzech turniejach, w których osiągnął dwa półfinały oraz ćwierćfinał w Australian Open. Jak dla mnie turniej w Dubaiu należy do Ferrera. Od początku bardzo dobra gra i pewne pokonywanie przeciwników. Serb takźe bardzo dobrze prezentuje się w tym turnieju. W drodze do finału pokonał Hernycha, Cilica oraz w półfinale Simona. Ferrer w dotychczasowych meczach lepiej się prezentował. W bezpośrednich pojedynkach tych panów jest remis i myśle że po dzisiejszym meczu będzie prowadził Hiszpan.

Roni spójrz w h2h Djoko jeszcze ani razu nie przegrał z Fererrem na korcie twardym otwartym, co więcej nie stracił seta. Moim zdaniem po wyeliminowaniu Cilica, Simona nie ma innej opcji niż zwycięstwo Serba. Sądzę,że skończy się to w 2 setach. Co do Rolanda Garrosa to cięzko typować w tej chwili faworytów zwazywszy na to,że jeszcze nie zaczęły się turnieje na na cegle, choć potocznie wiadomo,że wszyscy Hiszpanie oprócz Lopeza są na niej rewelacyjni.Mój typ na zwycięstwo N.Djokovic kurs 1,45, typ w setach 2-0

bukmacherd 537

bukmacherd

Użytkownik
Ogladalem mecz Djoko z Simonem i mimo ze serbowi nie szlo to potrafil sie przelamac i wygrac z francuzem ktory praktycznie nie popelnial niewymuszonych bledow. Novak w 3 secie juz pokazal naprawde bardzo dobry tenis i mowiac szczerze niewyobrażam sobie zeby Ferrer mogl wygrac z nim ten dzisiejszy mecz. Ferrer pokonal jak juz wyzej pisaliscie moim zdaniem batdzo slabego Ljubicicia w tym sezonie oczywisicie . beznadziejnego Andreev i rownie slabo grajacego Gasqeta . Moim zdaniem hiszpan nie ma czym ugrysc serba i mecz zakonczy sie wygrana Novaka Djokovicia w 2 setach .To co rzuca sie w oczy moim odczuciu to przedewszytskim bardzo mocna psychika Djoko w najwazniejszuch momentach nigdy mu reka nie drzy i wykonuje swoje najlepsze zagrania z dziecinna latwoscia. potrafi grac naprawde slabo przy stanie 0-15 czy np po 15 jednak gdy przychodzi do szans na przelamanie lub na bronienie BP przy swoim podaniu pokazuje tenis absolutnie kosmiczny jak dla mnie nieosiagalny dla Davida. Jak bedzie zobaczymy.....

Djokovic-Ferrer 2-0 1.9 ako :spokodfhgfh:

zaba1989 80

zaba1989

Użytkownik
JAK DLA MNIE WIN FERRER, djokovica juz nie powinno byc dawno w tym turnieju mecz z henrychem ktory wygral 2-1 mial szczesliwe zakonczenie dla Novaka, w 3 secie przewage przelamania mial Jan H. niestety nie zdolal jej wykorzystac i przegral. Ale chce tu zwrocic uwage na to ze w kazdym pojedynku djokovic zostal przelamany przy swoim serwisie, co do tego idzie jego gemy serwisowe wcale nie sa az tak rewelacyjne jak piszecie, jak dla mnie ferrer potrafi odebrac mocny serw by pozniej przelamac przeciwnika mecz z gasquetem chyba pokazuje ze dobrze mu to wychodzi. Dodatkowo kieruje sie tym ze Djoko po kontuzji wraca do dobrej gry ale rozegranie w tym turnieju az 97 gemow przy 77 ferrera moze byc w tym meczu decydujace. Dziwie sie ze pisszecie o podaniu ferrera ze przypomina popisy z serii WTA jak dla mnie serw hiszpana jest na tyle dobry by po nim mogl dobrze konczyc atak na korcie. Wystawienie u bukow kursu 1,5-2,76 odpowiednio na djokovica 1,5 i ferrera 2,76 moim zdaniem jest bledem, dla mnie w tym meczu bedzie 3 setowy pojedynek i tym razem w 3 secie przy zmeczeniu i slabszym serwisie djokovic nie da rady hiszpanowi i przegra mecz 2-1.

F 0

filweb

Forum VIP
Jak można pisać o Ferrerze, że jest faworytem na RG argumentując to 1/2 finału w Johannseburgu czy Auckland, czyli dwóch najgorszych turniejach roku? Ferrer jak gra GS to masz przykład na AO spokojnie 3 runda nikt nawet o tym nie napisał słowa:p

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
JAK DLA MNIE WIN FERRER, djokovica juz nie powinno byc dawno w tym turnieju mecz z henrychem ktory wygral 2-1 mial szczesliwe zakonczenie dla Novaka, w 3 secie przewage przelamania mial Jan H. niestety nie zdolal jej wykorzystac i przegral. Ale chce tu zwrocic uwage na to ze w kazdym pojedynku djokovic zostal przelamany przy swoim serwisie, co do tego idzie jego gemy serwisowe wcale nie sa az tak rewelacyjne jak piszecie, jak dla mnie ferrer potrafi odebrac mocny serw by pozniej przelamac przeciwnika mecz z gasquetem chyba pokazuje ze dobrze mu to wychodzi. Dodatkowo kieruje sie tym ze Djoko po kontuzji wraca do dobrej gry ale rozegranie w tym turnieju az 97 gemow przy 77 ferrera moze byc w tym meczu decydujace. Dziwie sie ze pisszecie o podaniu ferrera ze przypomina popisy z serii WTA jak dla mnie serw hiszpana jest na tyle dobry by po nim mogl dobrze konczyc atak na korcie. Wystawienie u bukow kursu 1,5-2,76 odpowiednio na djokovica 1,5 i ferrera 2,76 moim zdaniem jest bledem, dla mnie w tym meczu bedzie 3 setowy pojedynek i tym razem w 3 secie przy zmeczeniu i slabszym serwisie djokovic nie da rady hiszpanowi i przegra mecz 2-1.
ale chyba nie policzyłeś gemów Ferrera, które grał w deblu:zoltakartka:
w takim wypadku tych gemów jest ok. 120 + dodatkowe minuty na TB w deblu
dla mnie w tym meczu bedzie 3 setowy pojedynek i tym razem w 3 secie przy zmeczeniu i slabszym serwisie djokovic
zmęczenie Djokovica ????, grał mniej, jego pojedynek był wcześniej, więcej czasu na regeneracje, Ferrer z Ryśkiem + debel....inna sprawa, że na korcie spędzili wczoraj tyle samo czasu

słabszy serwis:?: wg mnie to Hiszpan ma gorszy serwis, 29-16 w asach dla Serba, z czego aż 12 wczoraj, żeby nie było, że tylko asy tu wchodzą w grę, serwis Nole jest groźniejszy imo

ja uważam, że David już i tak daleko doszedł... zaimponował mi tym, ale Novak w tym sezonie pierwszym raz w finale i będzie chciał to wygrać...
wczoraj mecz trwał długo, z powodu błędów Nole, dzisiaj je wyelimuje i wygra

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jak można pisać o Ferrerze, że jest faworytem na RG argumentując to 1/2 finału w Johannseburgu czy Auckland, czyli dwóch najgorszych turniejach roku? Ferrer jak gra GS to masz przykład na AO spokojnie 3 runda nikt nawet o tym nie napisał słowa:p

Nie argumentuje to tym że doszedł do półfinału w Auckland i Johannseburgu. Napisałem w poście tylko że po jego dotychczasowych meczach widać że dochodzi do optymalnej formy i najwyższa powinna przyjść właśnie na RG. Źle trochę się wyraziłem, pisząc że jest jedenym z faworytów do wygrania RG. Ferrer gra bardzo dobrze na cegle, i może trochę zamieszać na paryskich kortach. Pisząc że jest jednym z faworytów do wygrania RG, trochę źle się wyraziłem.

pablo_aimar 38

pablo_aimar

Użytkownik
Ferrer a Djoko to inna bajka. Po pierwsze technicznie Hiszpan do pięt nie dorasta serbowi, nie wspomne o tragicznej grze serv&amp;volley, jednak nie idzie tutaj wspomnieć że na linni końcowej Ferrer czuje się naprawde świetnie i potrafi w ymianach zaganiać nawet Nadala. Ale wracając do stawiania to nie widze innej możliwości niż zwycięstwo Djoko, który w drabince pokonał już moim zdaniem większego pretendenta do wygrania tego turnieju niż Ferrera a mianowicie Simona. Co do drabinki to warto wspomnieć trudny mecz z nieobliczalnym Cilicem, a strata seta z Hernychem to żadne uchybienie, Czech jest teraz w fenomenalnej formie, za to Ferrer stracił seta z Ljubicicem...Napewno nie podwazam tego ze Ferrer potrafi zagrac dobry tenis ale na dzisiejszy pojedynek z Djoko ma troche za malo asow w rekawie i sadze ze bardzo prawdopodobne jest 2-0 dla Serba ...

zaba1989 80

zaba1989

Użytkownik
CO bedzie to bedzie, dla mnie liczy sie tylko zwyciestwo ferrera, fajnie ze wszyscy maja cos do powiedzenia, w koncu co kilka glow to nie jedna. Postawilem na hiszpana bo wydaje mi sie ze ma jak dla mnie 40% na zwyciecstwo moze troche wiecej, a co do serwisu pamietajcie ze w jednym dniu wychodzi a w drugi go moze nie byc wczoraj mial 12 asow dzis moze byc 6albo i mniej albo wiecej. A i jeszcze w celu wyjasnienia nie napisalem ze djoko ma gorszy serw bo oczywiscie tak nie jest, ale wygrywanie jego gemow serwisowych bardziej opiera sie na pkt z serwisu niz w gemach ferrera i licze na to ze dzis serb nie bedzie trafial 1 serwisem i wygra hiszpan 2-1 6-4 3-6 7-5

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
CO bedzie to bedzie, dla mnie liczy sie tylko zwyciestwo ferrera, fajnie ze wszyscy maja cos do powiedzenia, w koncu co kilka glow to nie jedna. Postawilem na hiszpana bo wydaje mi sie ze ma jak dla mnie 40% na zwyciecstwo moze troche wiecej, a co do serwisu pamietajcie ze w jednym dniu wychodzi a w drugi go moze nie byc wczoraj mial 12 asow dzis moze byc 6albo i mniej albo wiecej. A i jeszcze w celu wyjasnienia nie napisalem ze djoko ma gorszy serw bo oczywiscie tak nie jest, ale wygrywanie jego gemow serwisowych bardziej opiera sie na pkt z serwisu niz w gemach ferrera i licze na to ze dzis serb nie bedzie trafial 1 serwisem i wygra hiszpan 2-1 6-4 3-6 7-5
tu się nie zgodzę do końca...
wczoraj widziałem tylko połowę 2. seta i cały 3. set i tam dużo było długich wymian, Novak niewielką część pkt zdobył dzięki serwisowi

dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Jak dla mnie może być tylko jeden zwycięzca DJOKO!
Ferrer to inna liga. Dziś co najwyżej może urwać seta Serbowi, choć i to jest mało prawdopodobne. Djokovic, we wczorajszym meczu z Simonem gdyby nie popełnił tyle niewymuszonych błędów wygrałby spokojnie do zera. Pokonal Hrenycha który jest w formie. W ostatnich 3 turniejach był 2 razy w półfinale i raz w ćwierć. CZAS NA WIN!
Ferrer, za nim jakoś nic nie przemawia. Tak jak napisał Pablo Aimar, stracił seta z Ljubicicem, a Gasquet i Andreev nie są w najwyższej formie, więc wygrana z nimi nie była jakims wielkim sukcesem.
Djokovic-Ferrer 2:1

dexter_romanista 17

dexter_romanista

Użytkownik
Nikt nie bierze Williams na dzisiaj?
jak dla mnie kurs w okolicach 1,3 to nie inwestycja
Penetta upodobała sobie turniej w Acapulco, dobre wyniki w tym turnieju w zeszłym roku i w tym

Venus natomiast bez szału wygrywała, bo &quot;musiała&quot;

finał na papierze tez powinna wygrać, ale warto zwrócić uwagę na h2h:
3-2 Włoszka i jedyny mecz na clayu dla niej....

dla mnie Hc gemowy na Flavię

P 0

phobeus

Użytkownik
chyba zly temat, bo to atp jest...
Co sadzicie o dzisiejszym finale w meksyku?
Nie wiem wlasnie jak gral Almagro, ale po wynikach patrzac raczej gladko wygrywal ze swoimi przeciwnikami. Co do monflisa to wczoraj mial juz przegrac z acasuso ktory niby byl w genialnej formie, jak sie skonczylo?
monflis wygrywa 6-3,6-4, przy czym nie przegral ani razu swojego podania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom