A co mi tam,może się szczęście i do mnie uśmiechnie
Clement A. vs. Mathieu P-H. - 2 (GB kurs 2) 6-7 4-6 Lekko,miło i przyjemnie ????
Pokoleniowy pojedynek. Niewielu już pamięta,jak w AO przed laty w półfinale spotkali się Grosjean S. i właśnie Clement. Ale kiedy to było :mrgreen: . Teraz we Francji prawdziwy wysyp młodych talentów. Jednym z młodych wilków jest z pewnością Mathieu, który rozpoczął sezon niezbyt szczęśliwie,ale tak często bywa z młodymi graczami. W sumie Clement również nic wielkiego nie pokazał,więc typ na młodszego wydaje się być dość dobry.
Gasquet R. vs Benneteau J. - 1 (GB kurs 1,28) 6:1;6:4
Benneteau co prawda zagrał niezły turniej w poprzednim tygodniu,ale wszelkie jego braki wspaniale uwypuklił Koubek,który zniszczył wprost rywala. R. Gasquet przegrał z rewelacją turnieju w Adelaidzie C. Guccione. Był to jednak moim zdaniem wypadek przy pracy. Kurs jest dość niski i to może być jedyny "-" w wyborze tego typu.
Melzer J. vs Santoro F. 2 ( GB kurs 1,7) 6:2;2:6;6:4 eh sił zabrakło
Coś mam sentyment do tych Francuzów ???? . Jednak do Santoro w szczegołności. Jest on bowiem jednym z najwszechstronniej grającym tenisistą w obecnyhc rozgrywkach. W poprzednim sezonie udowodnił,że gra wybornie w Australii. Mam nadzieję,że spokojnie pokona swojego mniej utytułowanego rywala. Kurs bardzo przyzwoity,aczkolwiek mała różnica świadczy o tym,że będzie to równy pojedynek ????
Davydenko N. vs Spadea V. 1 (GB kurs 1,2) 3:6;6:3;6:4 było gorąco,ale się udało
Kurs dość niski,ale jestem przekonany,że wpadka w poprzednim tygodniu podziała mobilizująco na Rosjanina i spokojnie wygra z doświadczonym Amerykaninem. Można się tutaj pokusić o obstawianie dokładnego wyniku 2:0. Niestety GB nie ma tego jeszcze w ofercie :sad: .
Ale miałem farta ???? Dałem 3 wygrane na jeden kupon i Santoro na inny ????