>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Sydney (nawierzchnia: hard; pula: 436 000 $)

Status
Zamknięty.
lordrobo 0

lordrobo

Użytkownik
Znalazłem fajny mecz.

Ginepri R. v Mayer F. 1.45
Kurs z BetGun

Ginepri pod koniec sezonu zaprezentował dobrą formę. Niewiele moge powiedziec o aktualnej, ale mysle, że do tego przygotowałe się jeszcze lepiej...
A Mayer to niższa liga.

bercik 169

bercik

Użytkownik
W MB anulowali spotkanie,bo nie gra Tursunov tylko Korolev ;)
wlasnie zauwazylem ze inne nazwisko, ciekawo co zrobi betsson bo to moj ostatni mecz na kuponie ;

wlasnie zauwazylem ze inne nazwisko, ciekawo co zrobi betsson bo to moj ostatni mecz na kuponie ;[

S 0

siner

Użytkownik
A co mi tam,może się szczęście i do mnie uśmiechnie ;)

Clement A. vs. Mathieu P-H. - 2 (GB kurs 2) 6-7 4-6 Lekko,miło i przyjemnie ???? ✅

Pokoleniowy pojedynek. Niewielu już pamięta,jak w AO przed laty w półfinale spotkali się Grosjean S. i właśnie Clement. Ale kiedy to było :mrgreen: . Teraz we Francji prawdziwy wysyp młodych talentów. Jednym z młodych wilków jest z pewnością Mathieu, który rozpoczął sezon niezbyt szczęśliwie,ale tak często bywa z młodymi graczami. W sumie Clement również nic wielkiego nie pokazał,więc typ na młodszego wydaje się być dość dobry.

Gasquet R. vs Benneteau J. - 1 (GB kurs 1,28) 6:1;6:4 ✅

Benneteau co prawda zagrał niezły turniej w poprzednim tygodniu,ale wszelkie jego braki wspaniale uwypuklił Koubek,który zniszczył wprost rywala. R. Gasquet przegrał z rewelacją turnieju w Adelaidzie C. Guccione. Był to jednak moim zdaniem wypadek przy pracy. Kurs jest dość niski i to może być jedyny &quot;-&quot; w wyborze tego typu.

Melzer J. vs Santoro F. 2 ( GB kurs 1,7) 6:2;2:6;6:4 eh sił zabrakło ⛔

Coś mam sentyment do tych Francuzów ???? . Jednak do Santoro w szczegołności. Jest on bowiem jednym z najwszechstronniej grającym tenisistą w obecnyhc rozgrywkach. W poprzednim sezonie udowodnił,że gra wybornie w Australii. Mam nadzieję,że spokojnie pokona swojego mniej utytułowanego rywala. Kurs bardzo przyzwoity,aczkolwiek mała różnica świadczy o tym,że będzie to równy pojedynek ????

Davydenko N. vs Spadea V. 1 (GB kurs 1,2) 3:6;6:3;6:4 było gorąco,ale się udało ✅

Kurs dość niski,ale jestem przekonany,że wpadka w poprzednim tygodniu podziała mobilizująco na Rosjanina i spokojnie wygra z doświadczonym Amerykaninem. Można się tutaj pokusić o obstawianie dokładnego wyniku 2:0. Niestety GB nie ma tego jeszcze w ofercie :sad: .

Ale miałem farta ???? Dałem 3 wygrane na jeden kupon i Santoro na inny ????

pawwel 0

pawwel

Użytkownik
Clement - Mathieu typ:1 kurs:1,7 ⛔
a ja stawiam na Clement. Arnaud w sezonie obecnym o wiele lepiej sobie radził na kortach.Wygrał w Waszyngtonie z faworyzowanym Murrayem i w Marsyli na początku sezonu z Ancicem. Co prawde w innych turniejach niezbyt kolorowo mu szło ale jak na swój no prawde mówiąc lekko podeszły wiek jeśli chodzi o gre w tenisa , to i tak godne szacunku jest. Mathieu z tego co pamiętam z relacji telewizyjnych w meczu przegranym z Nadalem pokazał naprawde ciekawą gre.Tu moze być róznie , ale uwzam ze Clement wygra

gusto 695

gusto

Forum VIP
Popieram typy Sinera plus jeszcze Srichaphan, Gasquet i Koubek. Na Koubka kurs jest przepiękny, ponad 1.4 a Koubek jak wiemy jest w dobrej formie.

Dziwi mnie faworyzowanie Clementa w meczu z Mathieu z którym przegrał 2 ostatnie spotkania.

Co do niespodzianek to może porażka wilekiego Rafaela i małego ruskiego Denka :p
Dlaczego? Dlatego iż Nadal nie zachwyca na hardzie, natomist w pierwszym turnieju tego roku Guccione błysnał formą, pokonując, takie sławy jak Hewitta czy młodego Ryśka Gasqueta.
Denko to dla mnie nieporozumienei tenisowe, małe to kruche, zero techniki, tylko wyćwiczone głównie forheandy. Spadea może nie ma juz tej świeżości co kiedyś jednak na hardzie zawsze był groźny a przesadne faworyzowanie Denki w tym meczu my gracze możemy wykorzystać.

Z debli faworyci nie powinni zawiść, tak więc, Bryany, Knowles z Nestorem, Damm z Paesem no i nasi Mariusz i Marcin (kurs na Polaków zawyżony moim zdaniem 1.75).

S 0

siner

Użytkownik
Moya C. vs Baghdatis M. 2 (GB kurs 1,4) ⛔

To już nie jest ten Hiszpan,co wygrywał m.in. w Paryżu. Wiek robi swoje. Uważąm,że w tym meczu młody Cypryjczyk wygra w dwóch setach z dawnym mistrzem. Wczoraj młodzieniec pokonał po trudnym spotkaniu bardzo groźnego Hernycha. Możliwe,że jest podmęczony i w tym bym upatrywał szanse Hiszpana.

Gasquet R. vs Mathieu P-H. - na ten pojedynek zwracam szczególną uwagę, jednak nie ze względu na bukmacherkę tylko przyszłość tenisa. Są to moim zdaniem jedni z najlepszych młodych graczy,którzy mogą kiedyś zagrozić Federerowi. Dla mnie no-bet, aczkolwiek większe szanse dawałbym Richardowi ;) .Jak ktoś ma możliwość,zachęcam do oglądania ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom