>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP French Open 2025 (25.05.2025 - 08.06.2025)

louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Lorenzo Musetti v Holger Rune
Match And Both Players To Win A Set- Rune kurs 3.75 Betfair
Lorenzo Musetti Over 4 Aces & Holger Rune Over 9 Aces kurs 13.00 williamhill

Musetti tutaj sporym faworytem i chyba zgoda to już nie ten sam Lorenzo co sezon 2 temu , mocno dojrzał ale ma z Holgerem 0:2
i nawet seta nie ugrał (choć trzeba dodać że na hardzie i trawie )
Rune może i ostatnio spuścił z tonu ale wcale z pierwszej łapanki nie jest , wydaje mi się że to może być bardziej wyrównany mecz niż wskazywały by to kursy .Próbuję w stronę Duńczyka wydaje mi się że szanse bliżej 50/50 nawet na cleyu.
Bardzo wysoki kurs wystawili na asy , owszem Musetti ostatnimi czasy odbiera niemal wszystko ale warunki chyba dzisiaj są.
Saba 11 asów , Shelton w chwili gdy to piszę z Alcarazem w asach 5:3 .
Rune ma tę broń w arsenale , raczej stawia na Króle i Damy ale gdyby był w opałach to może i po asy sięgać,
Hm gdyby mecz poszedł w dystans i jakieś tajbreki się przydażyły to 5 asów Włocha i 10 Duńczyka po kursie 13.00
to miom zdaniem dosyć atrakcyjna propozycja.
Liczę na zacięty wyównany mecz z przeciąganiem liny.

zimny94 26,8K

zimny94

Użytkownik
Musetti vs Tiaofe
Ponizej 12.5 asów
@1.87 1xbet

Ide dalej w under asów jak gra Musetti, powtórze - chłop sięga po wszystko, rywale są bezradni jeśli chodzi o asy. Sam Musetti nie kręci mega wyników , Tiaofe także, dochodzi aspekt dobrej obrony Włocha i typ mocny. Prosto i na temat

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2626
little-dj 33K

little-dj

Użytkownik
Musetti 🇮🇹 vs. Tiafoe 🇺🇸
Over 3,5 seta @ 1.70, Superbet

Nie pojmuję tego kursu. W siedmiu meczach H2H między nimi Tiafoe nigdy nie przegrał bez zdobycia chociaż jednego seta. Grali wprawdzie na różnych kortach, ale na mączce jest 2-1 dla Musettiego (ogólnie 4-3), więc nie ma tu dominacji. Tiafoe ten rok na clay'u ma wyjątkowo dobry, przynajmniej w porównaniu z ostatnimi - w kwietniu choćby wygrał turniej w Houston. Dotąd na French Open gra bez straty seta, a nie we wszystkich spotkaniach był wyraźnym faworytem, choćby w spotkaniu w trzeciej rundzie z Kordą. Właściwie to chyba można śmiało uznać, że gra najlepiej na French Open w karierze.
Musetti jest w tym meczu zdecydowanym faworytem, w tym roku zrobił półfinały na turniejach clay'owych w Madrycie, Rzymie i finał w Monte Carlo, który przegrał po trzech setach z samym Alcarazem. Prawdopodobnie łyknie i ten mecz, ale w ogóle nie widzę tu wskazań na łatwe 3-0.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4480
zimny94 26,8K

zimny94

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Sinner vs Bublik
Sinner -7.5 gema @1.38

Dla Bublika dziś się kończy RG bo na przeciwko mocny w tej edycji Sinner który nie pozwoli na takie cyrki jak w poprzednich meczach Bublika, skarci go dość mocno , ale wybieram delikatny hc

Zverev vs Djoko
Djok @1.93

Nie będzie to prosty mecz ale doświadczenie, h2h oraz to że Niemiec w ciężkich chwilach "pęka" daje mi do świadomości że kurs 1.93 na Novaka trzeba grać.

Otrzymane punkty reputacji: +1051
adik1992 718K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Bublik o7,5 asów @1,72
superbet

Jeżeli Kazach chce się liczyć w tym meczu to musi zdobywać łatwe punkty na serwisie. Im dłuższa wymiana tym Włoch będzie mieć większe szanse na wygranie punktu. Bublik na RG notował 16, 12, 9 i 8 asów. Sinner natomiast przyjmował 7, 2, 3 i 7 asów, a wszystkie mecze były dość krótkie i kończyły się w 3 setach. Bublik dysponuje mocnym podaniem, tylko zawsze w jego meczach pozostaje jenda niewiadoma. Z jakim podejściem na korcie zobaczymy Saszę. Jednak skoro dotarł pierwszy raz w karierze do 1/4 szlema to myślę, że zaprezentuje się z jak najlepszej strony a nie przejdzie łatwo obok meczu.

Vavassori/Errani @1,98
Djokovic o5,5 obronionych bp @1,92

Ostatnia edycja:
inkub1986 734,2K

inkub1986

Użytkownik
Alcaraz + Sinner 1,34 betclic

Jeden ze spokojniejszych dubli tego roku. Spokojniejszych mam na myśli pewniejszych. Tzw. lokata. Nic dodać nic ująć. Nie ma co się rozpisywać. Alcaraz to bierze i Sinner to bierze. Razem zagrają w finale i tam już się okaże, kto króluje na clayu. Ale półfinały pewne jak cholera. Djokovic i Musetti muszą obejść się smakiem. To zupełnie inny pułap i inny poziom jaki prezentują ci panowie na obecną chwilę. A przecież mogą być tylko lepsi w kwiecie wieku. Do perfekcji wiele im nie brakuje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +515
I 53,6K

iti

Użytkownik
Skreślanie Novaka notabene na nawierzchni na której niecały rok temu udowodnił wszystkim (mi też), że nie powinno się go na niej skreślać to brak wyciągania wniosków. Paradoksalnie w każdym innym turnieju mniejszej rangi bardziej uwierzyłbym w ten typ. Zobaczymy jak kondycyjnie Novak to wytrzyma.
O ile na trawie już mogłoby mu brakować czasu na uderzenie, tak na mączce kozioł jest wyższy, wczoraj ze Zverevem było to fajnie widać w wielu momentach.
Dla mnie to żadna lokata i osobiście będę mu kibicował z całego serduszka żeby wygrał brakujące mu do wygranej dwa mecze w Paryżu.

Alcaraz? 1.15? Serio? Na wolnej mączce jak był zdrowy to dawał radę w MC (drugi i trzeci set to Musetti grał na stojąco, dokładniej to od drugiego czy trzeciego gema w drugim), nawet seta wygrał, a u siebie w domu na podobnej nawierzchni już nie przegrał 6-1 6-1 tylko w drugim secie był tb.

I nie debli, a dubli.

louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Alcaraz + Sinner 1,34 betclic

Jeden ze spokojniejszych debli tego roku. Spokojniejszych mam na myśli pewniejszych. Tzw. lokata. Nic dodać nic ująć. Nie ma co się rozpisywać. Alcaraz to bierze i Sinner to bierze. Razem zagrają w finale i tam już się okaże, kto króluje na clayu. Ale półfinały pewne jak cholera. Djokovic i Musetti muszą obejść się smakiem. To zupełnie inny pułap i inny poziom jaki prezentują ci panowie na obecną chwilę. A przecież mogą być tylko lepsi w kwiecie wieku. Do perfekcji wiele im nie brakuje.
Skomętuje to tak :
Już lokowałeś kilka lat temu w starciu
Krejcikova - Pary podobny kurs
Lub w starciu Medvedev - Cilic
O ile mnie pamięć nie myli na tym samym Garrosie.
Tyle że te dwie wymienione lokaty miały 50% szans powodzenia , ta którą proponujesz ma matematycznie 25% szans powodzenia.
Ale lokuj Kubusiu to faworyci a nuż Ci się uda pomnożyć postawiony kapitał o
34% z tym że moim zdaniem to jednak słaba stopa zwrotu w stosunku do ponoszonego ryzyka.
Ale Lokuj! Kto bogatemu zabroni spać w kaloszach.:)

Z tym że przy jakimś 0 :30 w gemie dla przeciwnika serwującego Alcaraza bądź Sinnera będziesz miał lciut epszą stopę zwrotu na aktualnego gema serwujacego , 50% szans i czas oczekiwania na zwrot lokaty kilka minut a nie dobę czy kilka godzin.
A jeśli jednak chcesz lokować zaczął bym od tego który mecz będzie grany pierwszy , bo chyba jeszcze nie jest to ustalone.
To tylko moja opinia , nic więcej.

I jeszcze tylko przypomnę półfinał na Garossie Djokovica z Alcarazem gdzie Carlos źle postawił nogę i ja minimalnie skręcił , dokończył mecz ale nie mógł już równorzędnie rywalizować.
Ale Lokuj!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +227
louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Skomętuje to tak :
Już lokowałeś kilka lat temu w starciu
Siniakova - Pary podobny kurs
Lub w starciu Medvedev - Cilic
O ile mnie pamięć nie myli na tym samym Garrosie.
Tyle że te dwie wymienione lokaty miały 50% szans powodzenia , ta którą proponujesz ma matematycznie 25% szans powodzenia.
Ale lokuj Kubusiu to faworyci a nuż Ci się uda pomnożyć postawiony kapitał o
34% z tym że moim zdaniem to jednak słaba stopa zwrotu w stosunku do ponoszonego ryzyka.
Ale Lokuj! Kto bogatemu zabroni spać w kaloszach.:)

Z tym że przy jakimś 0 :30 w gemie dla przeciwnika serwującego Alcaraza bądź Sinnera będziesz miał lciut epszą stopę zwrotu , 50% szans i czas oczekiwania na zwrot lokaty kilka minut a nie dobę czy kilka godzin.
A jeśli jednak chcesz lokować zaczął bym od tego który mecz będzie grany pierwszy , bo chyba jeszcze nie jest to ustalone.
To tylko moja opinia , nic więcej.

I jeszcze tylko przypomnę półfinał na Garossie Djokovica z Alcarazem gdzie Carlos źle postawił nogę i ja minimalnie skręcił , dokończył mecz ale nie mógł już równorzędnie rywalizować.
Ale Lokuj!
Na jednego gola Francuzów jest trochę lepiej niż na proponowanego przez Ciebie dubla i 50% szans a strzelili w finale Ligi Mistrzów kilka dni temu 5goli.

G 16K

gracz83

Użytkownik
Musetti- Alcaraz
1set: Musetti, 3.5
Fortuna

Dojdzie dziś do dwóch arcyciekawych pojedynków, i o ile w jednym na obecną jedynkę mamy kurs 1.25 to uważam że pewniejszy niż ten drugi 1.16, najprostszymi słowami uważam tak tylko dlatego że Sinner gra super równo (w meczu z Bublikiem popełnił pierwszy podwójny błąd serwisowy w turnieju) ale głównie chodzi o kondycję Novaka która nie wytrzyma z obecną formą Jannicka(nie ujmując mu wielkich tytułów i Niebywałej formy jak na swój wiek- coś niesamowitego, profesor, majstersztyk, no ale wracajmy do meczu Włocha z Carlito, ten drugi jak wiecie często ma krótkie przestoje, w jakimś pojedyńczym secie zawsze trafi się moment zbyt dużego rozluźnienia, zlekceważenia przeciwnika, myślę że to jeden z powodów, dla którego warto postawić, na przykładzie Djokovicia ze Zverevem widzieliśmy jak przegrał własne pierwsze podanie i dzięki temu Zverev wygrał seta, Musetti na początku będzie super świeży, skoncentrowany, moment rozluźnienia, nie wejścia na Wyższe obroty może się przydarzyć Carlito w 1secie, oczywiście na dystansie meczu mocno w to wątpie, ale liczę właśnie na ten 1set, Polecam bo kursy juz nie adekwatne do wygrania tego seta!dla mniej ryzykujących powyżej 30gemów w meczu, kurs 1.57.

Otrzymane punkty reputacji: +1685
adik1992 718K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Sinner - Djokovic u8,5 przełamań @1,8 4
superbet

U większości buków linia na przełamania jest 7,5. Sinner w tym turnieju bardzo dobrze wygląda na serwisie. Tylko w meczu z Rinderknechem dał się przełamać. Później jedynie musiał bronić pojedyncze bp. Djokovic jeżeli chce się załapać na grę z Włochem musi trzymać swoje podanie. Jannik mocno rozpędzony, demolował rywali. Dziś jednak czeka wymagający rywal. Djokovic już w zeszłym roku na IO pokazał wielki charakter i nie pękł przed Alcarazem. Dziś jednak gra toczy się do 3 wygranych setów więc może być trudniej utrzymać poziom Sinnera. Spodziewam się podobnego meczu do spotkania Djokovica ze Zverevem gdzie nie było zbyt wielu przełamań, a o losach seta decydowały pojedyńcze przełamania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +621
D 1,8K

dsnq123

Użytkownik
Sinner - Djokovic
Djokovic - 4.25 fortuna

Wszyscy zachwycamy się "walcem sinnerem'' który to gniecie kolejnych rywali jak puszki , stracił tylko raz serwis nie mówiąc już o secie. Po prostu bajka.
Dziś jednak można znaleźć kilka atutów które mogą przemawiać za Serbem - Sinner nie był mówiąc tenisowo jeszcze przetestowany ( rublov i bublik okazali się za słabi) , natomiast djoko mocno przetestowany przez Zvereva który był lepszy w wymianach a jednak Serb znalazł na niego sposób. Nowy sztab robi świetną robotę taktyczną i to powinniśmy dziś zobaczyć w meczu z włochem.
Nadal powiedział kiedyś że Novak zdobył te 24 tytuły ponieważ nie wyobrażał sobie ich nie zdobyć . Dziś w jego głowie pojawia się stwierdzenie - nie wyobrażam sobie zakończenia kariery bez zostania samodzielnym tzw. GOAT i zdobycia 25 tytułu a motywacja na numer 1 ATP chyba mówi sama za siebie. Stawiam na Djoko.

inkub1986 734,2K

inkub1986

Użytkownik
Salisbury/Skupski 3,00 lvbet

Stawiam na parę brytyjską z dwóch powodów. Pierwszy jest taki, że pokonali świetną parę Harrison/King w ostatniej rundzie, rundzie półfinałowej, którzy robią teraz absolutny top. Drugi natomiast to sprawa turnieju w Rzymie. Tam udało się wygrać z dzisiejszymi przeciwnikami bez straty seta. A turniej w Rzymie poprzedza bezpośrednio ten tutaj w Paryżu. Czy to żadne wyznaczniki obecnej sytuacji między tą czwórką? Nie sądzę. Ok, jest jeszcze trzeci powód. Trzeci to bajeczny kurs. Na betclicu niższy, ale że bez podatku to warto tam grać no chyba że duże sumy to już raczej nie. Ponoć tam dają grać tylko za grosze. Nie wiem, nie dotarłem do tego punktu, że mnie zlimitowali. Najwyższy kurs macie w lvbet.

Ostatnia edycja:
Pablito91 2,1M

Pablito91

Typer Miesiaca
Sinner powyżej 1.5 podwójnych błędów @1.70 superbet boże co za robot, tyle grania, tyle szans i ani razu się nie pomylił...

No i czas na Finał mężczyzn. Kończy się 2 tygodniowy turniej w Paryżu, który nie ukrywam był w bardzo dobrym również moim typersko turniejem. Zmierzą się najlepsi. I tak to powinno wyglądać by na szlemie w finale spotykali się nr 1 i nr 2 światowego rankingu. Jestem sercem za Alcarazem a rozumem za Sinnerem. Jannik idzie jak burza. Carlos się męczy praktycznie w każdym z meczów poza Paulem. Jednak Carlitos ma patent na Sinnera. Akurat udowadnia, że z nim potrafi grać i wygrywać. Spotkali sie w Rzymie I Carlos wygrał 2:0. Mecze między nimi są równe i zacięte. Chyba każdy liczy i chce zobaczyć również 5 setów. Moją propozycją na ten mecz są podwójne Sinnera. Jannik mało robi DF-ów dlatego linia na niego jutro jest niziutka dlatego próbuję to zagrać. Linia na 1.5 jest niziutka a historia pokazuje inaczej. Nawet w Rzymie Jannik zrobił 3 w 2 setach. W zeszłym roku spotkali sie w półfinale tutaj w Paryżu i zarowno jeden jak I drugi popełniali masę błędów na serwisie. Będzie to finał, stres i napięcie. Mordercze wymiany. Być może i jutro wiatr da o sobie znać tak jak dzisiaj u Pań. 2 podwójne to nie jest wygórowana linia a tak jak wspomniałem historia ich spotkań pokazuje, że panowie popełniają błędy na serwisie. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +204
versa 964,4K

versa

Typer
Sinner - Alcaraz
Sinner wygra mecz i powyżej 3.5 setów
Fortuna @2.63

Alcaraz ma sposób na wygrywanie z Sinnerem ale myślę, że tym razem ta sztuka się nie uda. Włoch aktualnie prezentuje tak wysoki poziom gry, że nawet Alcaraz będzie miał z tym problem i finalnie przegra, lecz jak to na finały przystało nie można przejść obojętnie obok podbitki kursowej w postaci conajnniej 3.5 setów, nikt na tym turnieju nie urwał jeszcze seta Sinnerowi i myślę, że tylko Alcaraz jest w stanie go naruszyć, tymbardziej w finale.

inkub1986 734,2K

inkub1986

Użytkownik
Alcaraz 2,00 (hit dnia) sts

Alcaraz broni się lepszą grą z kortu. Sinner ma za to serwis. Obaj panowie potrafią grać w tenisa i to udowodnili, dochodząc tu do finału. W większym stylu to osiągnął moim zdaniem Hiszpan i to jemu przypadnie trofeum. W defensywie mocarz w ofensywie mocarz. Wygrał Rzym właśnie z Włochem. Nawet zaczynam się zastanawiać czy na pewno dojdzie do 4 setów lub więcej. Jak odpali Alcaraz od razu to może nie być czego zbierać zwłaszcza, że Sinner miał przerwę wiadomo z jakiego powodu. Może nie być ograny jeszcze na 100%. A więc Alcaraz mistrzem French Open? Nie wyprzedzajmy faktów. Trzeba trochę jeszcze poczekać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +652
G 16K

gracz83

Użytkownik
Sinner - Alcaraz
Typ: 2, 1.91
Fortuna

Witam serdecznie, doczekaliśmy się oczekiwanego finału w którym zasłużenie spotykają się nr.1, nr.2 (nie wiemy co by było gdyby nie kontuzja Musettiego, a tym bardziej po prowadzeniu 2-0 w setach, ale to już przeszłość)Włoch był w mega formie, na najlepszej dla siebie nawierzchni i potrafił się postawić, może jednak włożył w to tyle sił że zabrakło tchu?kto wie, mogło tak być, ale co do Carlito mecz meczowi nierówny i chyba nie należy patrzeć na to że się męczył ze wszystkimi oprócz Paula, ok.może to być mały odnośnik ale spójrzmy na mecze między sobą: 8-5 dla Carlitosa, w tym 3-1 na ziemi, na Rolandzie spotkali się 2lata temu i po zaciętym 5setowym meczu wygrał Hiszpan, każdy mógł tam wygrać, teraz wydaje się że Jannick jest jeszcze równiejszy, nabrał doświadczenia, bo tak jest, wszystko mu wychodzi, Serwis, piekielne uderzenia z forhendu, beckhend niczego sobie, co chcieć więcej?przed meczem półfinałowym na Eurosporcie była taka wzmianka o Jannicku (obecnie mu kibicuje po Federerze) że brakuje mu tytułu na Rolandzie, przypomniał mi się wtedy Federer, przed meczami z Nadalem(tez na Rolandzie, do 3setów, że teraz to już w końcu go załatwi, i wiemy jak to się kończyło, nie mógł z Rafą nic zrobić, co innego na innych kortach, wygrywał z nim wiele razy, był dla mnie lepszy ale na ziemi ten drugi był lepszy, mamy podobnie, Carlos podkręca piłki gdzie na mączce się szybciej odbijaja, Jannick płasko waląc sieje większe spustoszenie na hardach i trawie, Jannick preferuje twarde korty, trawę (wygrał chyba w 2022 na Wimbledonie z Hiszpanem, ogólnie 3 wygrane szlemy poza Rolandem) Carlitos natomiast na 4 finały wielkoszlemowe 4 wygrane (100% skuteczności) a tu mamy jeszcze jego najlepszą nawierzchnię z możliwych- ziemię, na której Jannick pomimo że zaczął sobie Suuuper radzić tak naprzeciwko ma gościa który ma pewnego rodzaju patent, wygrywa z nim choć rzadziej na twardych nawierzchniach, mimo że są dla Jannicka najlepsze, to co będzie jak się dziś spotkają na ulubionej ziemi Carlito i dojdzie jeszcze presja przed pierwszą wygraną w Paryżu?Jannick gra super, Djoko potrafił się stawiać w niektórych momentach i już nie z ta kondycją co parę lat wstecz, a co będzie jak Carlos będzie dochodził do piłek do których nie powinien dojść?bo tak często bywa że jeszcze do takich dochodzi, na obecną chwilę ma inną kondycję od Djoka i pewnie to wykorzysta, bomby Jannicka nie będą siały(aż)takiego spustoszenia jak z innymi graczami, mamy NAJLEPSZĄ NAWIERZCHNIE DLA CARLOSA, który na 4 finały wygrywał 4razy, sercem jestem za Jannickiem ale bukmachersko, rozsądek za Hiszpanem, dla lepszego oglądania za drobne , bo w przypadku wygranej Włocha jeszcze bardziej będę się cieszył, pomimo że Jannick gra mega równo, wyśmienicie to jednak trofeum dla tego drugiego

Otrzymane punkty reputacji: +1038
adik1992 718K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Zapowiada się kolejny wielki mecz w finale zawodników, którzy dzielą ostatnie szlemy między siebie. Licząc z obecnym RG to szósty szlem który wygra ktoś z dwójki Alcaraz lub Sinner. Jak na razie Włoch wygrał 2x AO i jeden raz US Open z tych 5 tytułów. Hiszpan natomiast triumfował w RG i Wimbledonie. Panowie spotkali się ostatnio w finale turnieju w Rzymie i tam góra był Alcaraz. Był to jednak pierwszy tytuł po zawieszeniu dla Włocha. Dziś raczej ciężko sobie wyobrazić, by spotkanie zakończyło się w 3 setach. Ja dla lepszego oglądania wybrałem takie zakłady:

najdłuższa wymiana w meczu o25,5 uderzeń @1,85 22 uderzenia, 385 pkt rozegrali i na palcach jednej ręki wymian ponad 20 uderzeniowych
Dwa przełamania z rzędu NIE @3,83
Sinner o40,5 uderzeń kończących włącznie z serwisami @1,95
wszystkie typy z 1xbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +652
G 16K

gracz83

Użytkownik
Witam, może u mnie jakiś błąd jest ale czy Alcaraz nie wygrał Wimbledonu 2023, 2024 , Roland 2024 i Us Open 2022?z góry dzięki za poprawkę

Do góry Bottom