>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ATP..:::Copa Telmex,ABN Championship,RKC Championships:::..

Status
Zamknięty.
M 0

matrix

Użytkownik
[center:f691946cdf] Copa Telmex

Strona Oficjalna Turnieju

Miejscowość: Buenos Aires, Argentina
Data: February 19-25, 2007
Drabinka: 32 Round Robin
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: US $445,000

Copa Telmex Buenos Aires - Męski turniej tenisowy zaliczany do cyklu ATP. Rozgrywany od 1993 roku na kortach ziemnych w Buenos Aires Lawn Tennis Club w stolicy Argentyny, Buenos Aires.

Regions Morgan Keegan Championships

Miejscowość: Memphis, Tennessee
Data: 19-25 Luty
Drabinka: 32
Nawierzchnia: Indoor Hard
Pula nagród: US$665,000

Regions Morgan Keegan Championships- męski turniej International Series Gold zaliczany do cyklu ATP. Panowie grają od 1976 roku na kortach twardych w amerykańskim Memphis w stanie Tennessee.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Miejscowość: Rotterdam, Netherlands
Data: 19-25 Luty
Drabinka: 32
nawierzchnia: Indoor Hard
Pula nagród: €765,000

ABN AMRO World Tennis Tournament - Męski turniej tenisowy &quot;International Series Gold&quot; zaliczany do cyklu ATP. Rozgrywany na kortach twardych w jednej z Rotterdamskich hal od 1974 roku.

Turnieje rozpoczynają się od 19.02. Zachęcam do pisania ciekawych analiz oraz swoich komentarzy.[/center:f691946cdf]

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Hewitt, Lleyton vs Monfils, Gael 2.08

Wg. mnie kur mmmniam ???? Zagram tu singa za jakies 100zł :twisted: Lubie tenis Monfilsa, który mimo ogromnego potecjału jest dopiero 51 w rankingu ATP. W zeszłym tygodniu odpadł w pierwszej rudzie w turnieju w Marsylii ze swoim rodakiem....Wygrał tam pierwszego seta. W drugim załamał przeciwnika(w pierwszym secie grał b. pewny przy swoim serwisie. Wiec byłem pewny, ze mecz wygra) lecz jego rodak zdołał złamać jego serwis i wygrał w tiebreaku...W trzecim secie była wspaniała walka, przy prawie kazdym gemie szanse na przełamanie, pierwszy tej sztuki dokonał Monfils...jednak ostatecznie przegrał 7:5 :roll: Od tego czus mineło 8dni wiec Gael na pewno popracował troche i nie ma zamiaru przegrac ponownie w I rundzie. Zagra z Hewitem który najlepszy tenis w swoim zyciu ma juz za sobą- wygrał z Monfilsem w 2004 roku podczas trnieju we Francji- 6-3 7-6(3). Monfils w tym meczu miał dużżżo breaków i ten mecz mogł potyczyć sie zupełnie inaczej. Ciekawe kto w te 3 lata zrobił wieksze postepy. W 2004 roku Monfils był tenistą o którym nikt nie szłyszał teraz gra dużżżżżo lepiej i wg. mnie wygra w 2 setach :!:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Vliegen, K - Nieminen, J 1.97 ✅

Nieminen zagrał b.dobrze w Marsylii gdzie po walce przegrał dopiero w 1/2 finału! Wg. mnie bedzie starasznie zmeczony i watpie aby wyszły mu dwa takie turnieje. We Francji grał wszytskie spotkania 3-setowe to ogromna dawka! Dochodzi podróz...Panowie spotkali sie trzy razy w karierze za kazdym razem wygrywał Belg. Vligen ostatni raz grał podczas Davis Cup gdzie wygrał dwa spotkania. Ale tam grał u siebie i to na innej nawieszchni, ale w tym czasie na pewo potrenowal na hali i potwierdzi swoja dobra forme!

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ivo Karlović-Sam QUerrey
typ: 2
kurs: 2,20
:spokodfhgfh: ✅
Ivo jest średni na hardzie, co prawda niedawno doszedł do finału co było dla mnie zaskoczeniem :!: Sądzę że 2 dni odpoczynku dla tego tenisisty to za mało i nie sprosta gigantycznej postury Samowi, który miał ok 4-5 dni relaxu. DOdatkowo grają na hard, czyli ulubionej nawierzchni amerykańców, mam nadzieję że serwis Querreya będzie działał i wypunktuje zmęczonego Karlovića
Inne typy:

Hrbaty-Mayer
typ: 1
kurs: 1,6
sts
⛔ :wowsdf:

Berdych-Youhzny
typ: 1
kurs: 1,6 ⛔ :wowsdf:
sts

M 0

matrix

Użytkownik
vs.

Youzhny M. - Berdych T. 1 2,10 6-4 6-7 6-1 ✅ ✅ Expekt

Wierze w Rosjanina. Ostatnio znakomicie grał ale odpadł na własne życzenie. Wierze że forma nadal wysoka i wyciągnął wnioski z poprzedniego spotkania. Berdych jakoś nie zachwyca. W AO doszedł daleko ale w Davis Cup już tak nie zachwycał. Pojedynki między tymi zawodnikami były zawsze ciekawe ale moim zdaniem to Youzhny jest w lepszej formie i ma napewno ambicje aby dojść w tym turnieju do finału bo naprawdę gra świetnie tylko popełnia głupie błędy. Obaj mają korzystny bilans na hardzie ale Berdych raczej nie jest tak dobrze przygotowany jak Mikhail i takie unikanie turniejów o czymś świadczy. Mam nadzieje że typ wejdzie.

PozdrawiaM

Matrix

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ech i moj świenty tym na Monfilsa poszedł sie... poniewaz Hewitt wycofał się z turnieju w Rotterdamie z powodu przykurczu mięśni uda

Miejsce Hewitta, zwycięzcy z Rotterdamu sprzed dwóch lat, zastąpi - jako &quot;lucky loser&quot; Holender Dennis van Scheppingen, który przegrał w ostatniej rundzie eliminacji. Jego rywalem w środę będzie Francuz Gael Monfils.

Nie ma watpliwości ze Monfils wygra ale kurs ..... ech szoda

P.S Matrix, masz ostatnio świetne typy i wykonujesz fantastycznie prace moderatora- oby tak dalej :spokodfhgfh: Mysle, se razem pomagamy innym bo niezla skutecznosc mamy :grin:

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Horna, Luis - Nalbandian, David 1.40

Argentyńczyk nie grał nigdzie od AO gdzie wypadło niezle... Wiec miał czasu na spokojny trening i właściwie na odpoczynek bo mial strasznie meczący poprzedni sezon...Horna wygrał dosyć słabo obsadzony turniej Movistar Open poprzednie cztery turnieje zakończył na pierwszej rundzie. Zawodnicy mają identyczny zwrost, dzieli ich 40 miejsc w rankingu ATP z którego David strasznie spadł i ma dużżżżżą ochote na powrót do pierwszej trójki!

M 0

matrix

Użytkownik
???? Mayer Florian - Van Scheppingen Dennis 1 1,40 ✅ ✅ Expekt ????

Florian Mayer pokonał wczoraj Dominika Hrbatyego 2-1 w setach walka była bardzo wyrównana. Dzisiejsze spotkanie raczej takie nie będzie. Reprezentant gospodarzy Dennis Van Scheppingen raczej nie ma dużych szans na pokonanie Mayera. Mayer jest ogólnie lepszym i bardziej znanym zawodnikiem. Dennis jest w kiepskiej formie nie prezentuje się za dobrze a jego wczorajsza wygrana to duża niespodzianka. Dennis praktycznie w zeszłym sezonie nie występował w tego typu turniejach grał w mniej znanych Challengerach. W tym sezonie rozegrał tylko 3 spotkania i raczej gra tutaj bo jest ten turniej rozgrywany u niego w kraju. Kiepska forma brak doświadczenia to jego duże minusy napewno o wiele lepiej gra Mayer i forma także o wiele wyższa. Florian gra całkiem nieźle tylko że zawsze dość szybko trafia na jakąś gwiazdę tenisa i odpada w 1/8 lub 1/4 finału. Myśle że to spotkanie wygra Mayer forma i jego umiejętności przemawiają za nim za Dennisem tylko i wyłącznie to że Turniej jest rozgrywany na kortach w Holandii.

M 0

matrix

Użytkownik
???? Chela Juan Ignacio - Andreev Igor 1 1,67 ✅ ✅ Expekt ????

Bardzo ciekawy pojedynek. Chela w Brazil Open pokazał się z dobrej strony i doszedł do półfinału gdzie przegrał dość gładko z Canasem. Tym razem zmierzy się z Igorem Andreevem. Chela w zeszłym roku nie grał za dobrze na kortach twardych i w tym roku bilans nie jest porywający. Jeszcze gorzej w tym roku spisuje się na nich Igor. Zaledwie 1 spotkanie wygrane kortach twardych. W Brazil Open odpadł szybko ale w Davis Cup grał świetnie. W poprzednim spotkaniu Copa Telmex wygrał po 3 setowym boju 2-1, choć ostatnie 2 sety wygrał gładko. Jego forma to wielka nie wiadoma potrafi zagrać świetnie ale miewa kiepskie występy jak w Brazil Open. Moim zdaniem Chela będzie chciał się tutaj pokazać z jak najlepszej strony gdyż gra praktycznie u siebie. Kibice będą go dopingować a forma także niezła. Juan już nie gra tak porywająco jak kiedyś ale wciąż potrafi zagrać świetne spotkania moim zdaniem wygra z Igorem, któremu raczej nie odpowiadają korty w Ameryce Południowej co potwierdził turniej Brazil Open.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Na wieczór Murray, Querrey i Canas AKO ok 2.6 powinno wejść gładko, może to komuś pomoże, sorry, że bez analizek ale mecze zaraz się zaczynają, następnym razem skrobnę coś więcej...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
D. Ferrer - M. Youzhny

Rosjanin b.dobrze gra na hali co pokazał w zeszłym tygodniu W Maryslii gdzie właśnie w tej fazie turnieju odpadł z pozniejszym finalistą...Teraz na pewno nie chce tylko powtórzyc swojego wyczynu, poniewaz jego celem jest zwyciestwo w turnieju! Panowie spotkali sie w tym sezonie podczas US OPEN gdzie po czterech setach wygrał Ruski. Hiszpan w tym turnieju spisuje sie dobrze, moze dlatego bo nie miał jeszcze przeciwnika z najwyzszej połki w przeciwieństwie do Youzhnyego który w pierwszej rundzie pokonał samego Berdycha. Rosjanin jest wyższy i silniejszym zawodnikiem co na grze na twardych kortach na pewno jest spora przewaga. Spotkanie bedzie b.wyrownane i lepsza dyspozycja serwisowa może byc decydująca...Niech wygra lepszy, szanse 60:40

I. Ljubicic - F. Mayer

Turaj wmiare pewnie zagram na Chorwata, który w tym sezonie nie błyszczy ale na Holenderskim turnieju spisuje sie dobrze. Zaserwował dzisiaj ponad 20asów! I poza pierwszym gemem przy swoim serwisie był praktycznie nie zagrozony. Mayer nie jest pierwszoligowym graczem i podczas spotkania miedzy tymi zawodnikami w zeszym sezonie przegrał kładko 6:3 6:3. Niemiec nie ma nadzwyczajnego serwisue Ivan myśle bedzie w stanie go złamać i jezeli utrzyma swoj dobry serwis z dzisiejszego dnia moze nie byc wielkiej walki..Szanse 70:30

Robredo, Tommy 1-1 Djokovic, Novak
ich bilans

To na pewno hitowe spotkanie jutrzejszych ćwierćfinałów. Stawiałbym zdecydowanie na Novaka lecz moim zdaniem nie jest w najlepszej formie przed turniejem leczył drobną kontuzje...Dobrze serwuje ma przewage na Hiszpaną jezeli chodzi o zwrost i siłe. Hiszpanowi moze byc ciezko go przełamac, lecz moim zdaniem Tommy jest obecnie w lepszej formie. Szanse 50:50 choc mimo wszystko skaniałbym sie ku Djokovicowi

N. Davydenko - P. Kohlschreiber

Rosjanin zaskoczył mnie troche tym jak łatwo poradził sobie dzisja z Gicquelem. Kohlschreiber miał za to morderczą przeprawa popwracającym do wielkiego tenisa Stepankiem z którym wygrał w dwóch setach po dwóch tiebrekach!!! Panowie spotkali sie w zeszłym sezonie i niespodziewanie pokonany z kortu schodził Rosjanin 2-6 4-6! Teraz moim zdaniem Davydenko wezmie rewanż za tą porażke. Lecz spotkanie bedzie na pewno b.trudne ale dla Kohlschreiber ćwiercfinał to i tak niezłe osiagniecie na wiecej przyjdzie pora innym razem Szanse 70:30

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Jużny, M - Djokovic, N 1.90

Jestem niezykle zaskoczony kursem na Rosjanina, który jest w znakomitej wręcz formie. Dzisiaj nie dał szans Ferrowi, którego łamał przy jego serwisie jak chciałi tylko poprzez swoje rozluznienie dał sie przełamać w drugim secie przy stanie 5:4 i serwij, ale pozniej wrócil na swoje obroty i wygrał dwa gemy z rzedu. Serb przezył straszne meczarnie z Robredo, zagrał niezłe spotkanie ale wg. mnie ten młody chłopak troche pęka w najważniejszych momenatch ale to jeden z najwiekszy jak nie najwiekszy talent młodego pokolenia. Serb dwa razy spotkał sie z Jużnym i dwa razy wygrał, ale za kazdym razem stracił jednego seta wiec mecze było zaciete. Djokovic jak zagra swoj najlepszy tenis - w co watpie bo nie jest w super formie to Rosjanin... Ale jestem pewnien, ze to Jużny wygra te spotkanie ponieważ gra w tej chwili duzo lepszy i pewniejszy tenis! Szanse 60:40

Dawidienko, N - Ljubicić, I 1.97

Wg. mnie kurs tez troche nie adekfatny do szans...Ivan gra znakomicie na hali a Nicolas nie zachwyca dzisiaj stracił seta i wygrał bo niezywkle zacietej walce nie z jakims super zawodnikiem. Obecnie nikt nie ma takiego serwisu jak Chorwat, który przy swoim podaniu jest absolutnie nie zagrożony &quot;wali&quot; około 20 asów na mecz... Dzisiaj jak to ma zwyczaju wyglądał niezwykle ospale az sie bałem o niego ???? Mayer na równiez dobre podania wiec wygrywał swoje gemu bez wiekszego problemu az do stanu 5:4 kiedy to przegrał swoje podanie do 15 wystaczyło ze Ivo troche pzycisnał. W drugim secie niemiec został złamany w pierwszym gemie i było po zawodach. W ich bezposrednicj pojedynkach jest remis 2:2, lecz ostatnie dwa mecze wygrał Ivan, czy jutro bedzie trzecie? Szanse 60:40

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
???? Roddick - Haas 1.60

Jak widać turniej w Memphis służy Roddickowi..... W dosyć łatwy sposób ograł Murra&#39;ya. Gra u siebie, czyli ma wsparcie publiczności i to mu na pewno pomaga. Poza tym jego przeciwnik Haas w jakiejś tam fenomenalnej formie nie jest, ale gra bardzo przyzwoicie. Myślę, że w takiej formie w jakiej jest Roddick ( czytaj pokonanie Murra&#39;ya w 2 setach) świadczy o tym, że za cel obrał sobie wygranie tego turnieju dla amerykańskiej publiczności no i oczywiście dla $$$. A więc tak wsparcie publiczności , lepsza dyspozycja no i lepsze umiejętności to przemawia za Roddickiem. Za Haasem przemawia to , że nie jest faworytem i może grać na luzie ... a , że potrafi wygrywać z Roddickiem udowodnił niejednokrotnie.

???? Ljubicic - Youzhny 1.55

Ljubicic po morderczej walce w ostatnim 3 setowym pojedynku gdzie ograł Davydenke będzie na pewno zmęczony .... Jednak świadomość tego, że zwycięstwo jest blisko na pewno doda mu energii. Chorwat będzie zapewne bardzo zmobilizowany bo nie często udaje mu się wygrywac turnieje. Jednak zaskakuje mnie trochę postawa jego przeciwnika, czyli Youzhny&#39;ea (nie wiem jak się odmienia ???? ) H2H na korzyść Ljubicica. Poza tym Ci dwaj Panowie spotkali się ze sobą nie dawno bo 3 lutego i wygrał wtedy Ljubicic.

I. Ljubicic - M. Youzhny 2-6 6-3 7-5

Po tym meczu grał mecz finałowy i niestety przegrał go z Baghdatisem. Dzisiaj jednak wygranie nie powinno mu przysporzyć wielkich problemów, ale jak będzie to zobaczymy bo ... Youzhny w finale nie znalazł się od tak ..... :p

???? Monaco - Di Mauro 1.30

Ci dwaj Panowie nie mieli ze sobą okazji jeszcze nigdy grać. Jednak lepszym zawodnikiem jets na pewno Monaco. Chcoiaż nie zawsze wychodzi mu pokazywanie własnych umiejętności ... Jednak zważywszy na to iż gra u siebie , czyli w Argentynie będzie jeszcze większą motywacją do tego aby wygrać ten mecz i za razem cały ten turniej. Monaco miał także trudniejszych przeciwników w tym turnieju niż Di MAuro a to świadczy tylko o tym, że on ma zamiar ten turniej wygrać ...

Znawca tenisa to ja nie jestem, ale tak mówi mój &quot;mózg bukmacherski&quot; z analiz i statystyk wynika, że są to pewniaki, ale czym byłby sport bez niespodzianek :jezora:

rooni 135

rooni

Forum VIP
Ljubicic - Youzhny 1.55

Ljubicic po morderczej walce w ostatnim 3 setowym pojedynku gdzie ograł Davydenke będzie na pewno zmęczony .... Jednak świadomość tego, że zwycięstwo jest blisko na pewno doda mu energii. Chorwat będzie zapewne bardzo zmobilizowany bo nie często udaje mu się wygrywac turnieje. Jednak zaskakuje mnie trochę postawa jego przeciwnika, czyli Youzhny&#39;ea (nie wiem jak się odmienia ) H2H na korzyść Ljubicica. Poza tym Ci dwaj Panowie spotkali się ze sobą nie dawno bo 3 lutego i wygrał wtedy Ljubicic.

I. Ljubicic - M. Youzhny 2-6 6-3 7-5
Ja mam troche inne zdanie niż ty PATRO ;-) Jest to spotaknie odwiecznych rywali, ale Rosjanin nie może znaleźć patentu na dobrze serwujacego CHorwata. W tym sezonie przegrał z Ljubą już dwa razy. Jednak to wszystko trzeba zostawić i przystąpić do tego meczu nastawiony na zwycięstwo. Ivan bardzo się męczy z Davydenko który jest daleki od dobrej formy. Za to Youzhny gra z turnieu na turniej co raz lepiej. Pokonanie Djokovica to jest naparwde coś, ponieważ Serb jest w dobrej formie i napewno przyszłością tenisa. Rusek napewno będzie chciał wziąść odwet, za przegrane mecze w tym seoznie. Jak dla mnie warto zaryzykować i postawić na Rosjanina, bo dla takich kursów warto ryzykować.

peja 1

peja

Użytkownik
Przejżałem dzisiaj kilka for bukmacherskich... i dziwi mnie jedno... dla czego większość gra na Jużnego :?: Wiem, że kurs jest wart ryzyka... ale chyba lepiej zagrać na Ljubicicia o mniejszym kursie... ale po meczu liczyć $$$ Wg mnie Chorwat wygra to spotkanie po zaciętym meczu... :jezora: ale jak będzie zobaczymy... znawcą tenisa to ja nie jestem :p

Ljubicic - Youzhny 1.55

go go go Ljubicic ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Jużny, M - Djokovic, N 1.90
Brawo
Dawidienko, N - Ljubicić, I 1.97
Super

Teraz jest mecz Roddick-Haas co typujecie bo ja że będą 3 seciki grane a szanse 65-45 na Andye&#39;go. Co wy na to :?: Kurs not so special ale jest ok . Co do Jużnego on jest niesamowity w hali, w następnym turnieju nie gram na niego (za dobrze i zbyt często grał-może być przemęczenie i kreczyk niepotrzebny)

rooni 135

rooni

Forum VIP
I teraz chyba peja wiesz, czemu wszyscy grali Ruska. Ljubicic w tym meczu nie miał nic do powiedzenia. Rusek jest formie i było pewne że ma większe szanse na wygraną niż Chorwat. Co do meczu Roddick - Haas, moim zdaniem wygra Andy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom