Wybrałem 8 spotkań i mimo dużej przepaści kursowej w niektórych z nich, moim zdaniem w każdym z tych spotkań może paść każdy wynik:
???? Nikolay Davydenko (RUS) - Gilles Simon (FRA) 2007-05-16 11:00
Simon - 4.01
W żadnej z moich analiz nie posłużę się h2h bo za dużo wyczytałem tego w powyższych postach. Nie lubię Denko i niektórzy z Was powinni o tym wiedzieć. A że w typowaniu często posługuję się sympatią lub antypatią gram tym razem przeciwko Ruskowi. Poza tym Simon dobrze rozpoczął sezon na kortach ziemnych, pokonując Murraya i Canasa.
???? Fernando Gonzalez (CHI) - Paul-Henri Mathieu (FRA) 2007-05-16 13:30
Mathieu - 2.25
Większość gra Gonza i kursik na Mathieu rośnie, i dobrze. Ja gram Francuza ponieważ występ Gonza w Rzymie uważam za przypadkowy i jednorazowy. Moim zdaniem w tamtym turnieju powinien odpaść już z Massu ale jakoś z nim wygrał. Mathieu od zawsze był specjalistą od cegły, przynajmniej dla mnie, a Gonzo to taki hardowiec według mnie.
???? Juan Ignacio Chela (ARG) - Lleyton Hewitt (AUS) 2007-05-16 11:00
Hewitt - 2.87
Cały czas kursy na Lleytona są bardzo wysokie bo nikt nie docenia jego gry na cegle. Ja postanowiłem docenić i postawic przeciwko faworyzowanemu Cheli. Argentyńczyk po ciężkim boju pokonał swego rodaka Canasa ale w tym spotkaniu nie pokazał nic specjalengo (częściowo oglądałem). Być może zwycięstwo Australijczyka to będzie niespodzianka, ale nie dla mnie.
???? Philipp Kohlschreiber (GER) - Igor Andreev (RUS) 2007-05-16 13:30
Kohlschreiber - 1.69
Już wiele o tym typie zostało napisane, ja dodam jeszcze, że jest to nadzieja niemieckiego tenisa.
???? Marat Safin (RUS) - Juan Carlos Ferrero (ESP) 2007-05-16 14:45
Safin - 1.91
I znowu za wysoki moim zdaniem kurs na Rosjanina. Obserwując jego poczynania na cegle mozna stwierdzić, ze jest on cieniem siebie sprzed kilku lat, ale podobnie rzecz sie ma z Hiszpanem. W tym meczu zadecyduje dyspozycja dnia i psychika, którą moim zdaniem Hiszpan ma gorszą.
???? Tomas Berdych (CZE) - Carlos Moya (ESP) 2007-05-16 11:00
Moya - 2.70
Jakoś nie przepadam za Czechem. Męczył sie z Verdasco w pierwszej rundzie nie pokazując nic niezwykłego oprócz siły. Natomiast Moya zachwycił mnie w dzisiejszym pojedynku z Fishem. Robił na korcie co chciał, widać, ze na clayu Carlos czuje sie jak ryba w wodzie. Kurs moim zdaniem także nie adekwatny do ryzyka, gdyż jest ono mniejsze niż ten ładny kursik.
???? Jose Acasuso (ARG) - Filippo Volandri (ITA) 2007-05-16 11:00
Volandri - 2.52
Wszyscy nagle grają na Argentyńczyka po fuksownym awansie do drugiej rundy przez Włocha. Ale co pokazał Acasuso w pojedynku z Garcią-Lopezem? Według mnie Volandri miał dzisiaj zły dzień a może tylko zły pierwszy set i mimo wszystko ograłby Szkota. Kurs także zawyżony po kiepskiej grze dzisiaj, ale z gema na gem Filippo zaczynał grać swoje. Następne gemy zagra z Acasuso i moim zdaniem będą to gemy zwycięskie. Przypomni sobie jak ogrywał Federera, Gasqueta czy Berdycha i wtedy Acasuso nie będzie dla niego żadnym problemem.
???? Jarkko Nieminen (FIN) - Florian Mayer (GER) 2007-05-16 16:00
Mayer - 2.20
Fin to dla mnie jeden z brzydziej, obok Ljuby i Denki, grających zawodników. Być może na hardzie coś tam pogrywa ale cegła to raczej nie dla niego. Mayer gra w swoim kraju i już dzisiaj pokonując Youzhnego pokazał, że będzie się liczył w tym turnieju. Aby się liczyć musi pokonać niewielką (a może wręcz przeciwnie?) przeszkodę, jaką jest dla mnie Jarkko. Doping miejscowych pomoże wygrać zwinnemu Florianowi.
To tyle moich wypocin a co z tego weszło będziemy wiedzieć na pewno jutro o tej porze (no chyba, że deszcz uniemożliwi rozegranie jakiegoś meczu).
kursy z bwin