>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Atletico Madryt - Real Madryt, HIT 22 kolejki Primera Division [07.02.2015 r. ]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Sobota 07.02.2015 godz 16:00

VS

ATLETICO MADRYT - REAL MADRYT
3,20 - 3,47 - 2,27

Vicente Calderon

Kolejne spotkanie derbowe w 2015 roku. Rywalizacja w Copa del Rey zakończyła się awansem Atletico Madryt, które wygrało u siebie mecz 2:0, a na Santiago Bernabeu zremisowało 2:2. Tym razem stawką są ligowe punkty, z pewnością nikt nie będzie odpuszczał, walki nie zabraknie, ostrych starć, ale i pięknych zagrań. W tym meczu zagrać już będzie mógł Cristiano Ronaldo, który po meczu z Sevillą odpokutuje karę dwóch meczów zawieszenia. Czy jego powrót okaże się zbawienny i Real wygra ?

Zapraszam do dyskusji ! ;)

furman19 928

furman19

Użytkownik
Powyżej 6.5 kartek 1.750✅
(Azjatycka suma kartek)

Derby w Madrycie , każdy fan piłki nożnej z niecierpliwością czeka za takimi meczami!.To będzie bardzo ważny mecz dla obu drużyn w kontekście walki o wygranie ligi.Jeden z najważniejszych meczy w sezonie dla oby drużyn.Obustronna nienawiść ,rywalizacja ,pokazanie kto jest lepszy ,w każdym meczu jest to dość zauważalne. Mi się zawsze w takich meczach nasuwa jedna myśl&quot; będzie ostro -kartki!&quot;.I spoglądam w ofertę i jestem zaskoczony.7 kartek?Ostatnie mecze :8,10,11,12,7.Linia za niska na taki spektakl , pewny jestem podniesienia linii kartkowej przez buka ,dlatego korzystajcie puki jest teraz atrakcyjna. David Fernández sędziował raz derby Madrytu i pokazał 10 żółtych ,1 czerwoną .Myślę , ze warto to zagram ,bo jak wiadomo w takich meczach ciężko wytypować zwycięstwo, czy ilość goli .
Powodzenia!

b e t 3 6 5

deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Muszę przyznać, że zgadzam się z wypowiedzią forumowicza Furman19. Też uważam, że będzie to jedno z tych spotkań w których sędzia nie będzie wahał się pokazać :zoltakartka: a gdy przewaga którejś z drużyn będzie po 1 połowie &quot;jednobramkowa&quot; w drugiej niektórym zawodnikom czy to Realu czy Atletico na pewno puszczą nerwy bo nie oszukujmy się - obydwie drużyny to nie zbieranina chłopców ze szkółki niedzielnej . I jedni i drudzy dużo zyskują wygrywając tak prestiżowe spotkanie - bezcenne punkty to raz ale myślę, że aspekt tzw. &quot;morale&quot; będzie równie ważny a to oznacza tylko tyle, że nie będą się ze sobą cackać i nie będzie mowy o &quot;piłkarskich szachach&quot;.

Dlatego mój typ na to spotkanie:

Atl. Madryt - Real Madryt

Czy będzie czerwona kartka?

Typ: TAK ⛔ No żesz...7 &quot;żółtek&quot; i ani jednej &quot;czerwieni&quot; :;/:
Kurs: 2.70 (STS)

daimonfreyy 114

daimonfreyy

Użytkownik
Kursy na Atletico już poleciały w dół w tej chwili znajdują się w okolicach 2.6/2.8 Mimo iż Real to moja piłkarska miłość, słabo widzę ich szanse w tym meczu. Od mniej więcej 1.5 miesiąca obniżyli loty. Dodatkowo doszły osłabienia kadrowe, nie wsytąpią: Modric, James, Ramos, Marcelo, Coentrao i pewnie Pepe. Skład zapewne będzie tak wyglądał: Iker - Carvajal, Varane, Nacho, Arbeloa - Kroos, Illara/Khedira, Isco - CR7, Bale, Benzema. Podopieczni Simeone ewidentnie maja sposób na swojego lokalnego rywala co widać doskonale po ostatnich wynikach. Obstawiam wygrana Atletico, chociaż chciałbym się miło zaskoczyć.

Typy:
Atletco - 2.6/2.8 ✅✅✅✅
Over 2,5 - 1.82 ✅
BTS - 1.65 ⛔
Dokładny wynik 2:1 - 9.5 ⛔
Rzuty rożne over 10.5 - 1.85 ⛔
Żółte kartki over 6.5 - 1.65 ✅

//edit: Masakracja :-(

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Kolejne El Derbi Madrileno, tak więc klasyczna akcja - gramy rożne i nie ma co się zastanawiać. Cóż, ten mecz nie będzie &quot;inną historią&quot; a jedynie &quot;powtórką z rozrywki&quot;. Co mam przez to na myśli? Ano to, iż to Real będzie prowadził grę, lecz jedynym pomysłem na atak będą wrzutki Carvajala i Coentrao. Atletico będzie próbowało odgryzać się z kontry, licząc jednocześnie na stałe fragmenty gry, gdzie górują - Godin, Miranda, Mandżukić, Raul Garcia... Dlaczego twierdzę, iż scenariusz będzie wciąż ten sam? Dyktowanie gry zależy od Realu Madryt, a więc zmiana wizerunku widowiska zależy od Carlo Ancelottiego. Niestety - prawda jest taka, iż pośród 10 spotkań między Atleti a Realem pod wodzą Włocha - dziesięć razy stosował jeden i ten sam scenariusz (!!!), który jest - niestety - kompletnie nieskuteczny, mianowicie ustawienie 4-3-3. Wielkiego pola manewru do skorygowania ustawienia Carlo nie ma, gdyż wypadł z gry James i jakiś czas temu Modric, przez co model 4-4-2 jest mocno ograniczony. Diego Simeone taktyki i założeń zmieniał nie będzie gdyż po prostu nie musi - owa taktyka sprawdza się świetnie przeciwko Królewskim.
Zarówno linia 10,5 na mecz, jak i (moim zdaniem - tym bardziej) 4,5 na Królewskich jest jak najbardziej do pobrania. Real musiałby strzelić szybko bramkę przeciwko Atleti - co w zasadzie się nie zdarza, aby linia nie została pokryta. Rożne Realu Madryt na Calderon w czterech meczach pod wodzą Carlo: 2 (zabity dwumecz), 4 (szybka bramka Benzemy), 9, 8. Atleti w domu: 4 (jak wspomniałem - zabity dwumecz po 3:0 na Bernabeu), 6 (łącznie 10), 5 (łącznie 14), 3 (łącznie 11).

Atleti - Real Madrid; over 10,5 RR @ 1,85 (Betsson) 3/10 5 RR ⛔
Real over 4,5 RR @ 1,8 (Betsson) 4/10 3 RR ⛔

Kolejny typ ze szlagieru opieram w pewnej mierze na przeczuciu, mianowicie mowa tutaj o golu Cristiano Ronaldo. Trzeba przyznać, iż Portugalski Crack ostatnie tygodnie miał bardzo słabe, nawet mimo bramek przeciwko Getafe i Atleti. Ronaldo jest przygaszony, niewidoczny, a efektem słabej gry był atak na Edimara. Ciężko powiedzieć co w bezpośredni sposób było przyczyną nagłego spadku formy Ronaldo, który w ogóle nie przypomina gościa, który brylował na przestrzeni października i listopada. Myślę, że przerwa związana z czerwoną kartką może Cristiano wyjść jedynie na dobre, gdyż chwilowa przerwa być może pozwoliła na uregulowanie pewnych spraw prywatnych, oraz trzeba liczyć, iż Portugalczyk ostatecznie pożegnał się ze stresogennymi myślami związanymi z rywalizacją o Balon d&#39;Or 2014. Trzeba przyznać, że rok temu Cristiano, mniej więcej o tej porze, strzelił trzy bramki w dwóch meczach przeciwko Atletico (11 luty i 2 marzec). Co prawda dwie z karnych... ale jednak.
Ronaldo w ostatnich meczach przeciwko Atleti bywa kompletnie wyłączony przez podwajanie i potrajanie wściekłych psów z Atletico. Mimo wszystko Portugalczyk zna smak zdobywania bramek na Calderon, czego efektem jest 7 bramek w 9 meczach. Oprócz tego - Ronaldo niedawno obchodził urodziny i cóż, liczę, że pełen energii i głodu gry zrobi sobie mały urodzinowy prezent ???? .
Cristiano Ronaldo over 0,5 @ 2,15 (Betsson) 1/10
Ostatni aspekt - kartki. Wynotowałem sobie zawodników, którzy w ostatnich Derbi Madrileno są nad wyraz agresywni. Są to: Koke (6 kartek w ostatnich 10 meczach), Miranda (4 kartki w ostatnich 10 meczach), Godin (5 kartek w ostatnich 10 meczach), Raul Garcia (5 kartek w ostatnich 10 meczach). W Realu wyróżniają się: Ramos, Modric i Arbeloa, ale występ dwóch pierwszych jest wykluczony, a Arbeloi mocno wątpliwy ze względu na Daniego Carvajala (skądinąd którego częstotliwość kartek w tych meczach jest mała, podobnie jak Isco). W związku z tym warto spojrzeć na wspominanych przeze mnie zawodników w kontekście kartki, bonusowo dorzucam Coentrao, który zastąpi Marcelo - na przeciwko niego zagra najprawdopodobniej Raul Garcia, który prowokuje przeciwników (Coentrao dosyć łatwo się gotuje) i nie szczędzi &quot;uprzejmości&quot;.
ŻENUJĄCY, SKANDALICZNY REAL MADRYT.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Atletico Madrid - Real Madrid
Typ: Real powyżej 4,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,8
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Na dzisiejsze derby Madrytu wybieram jeden typ a mianowicie to, że Real zdobędzie w meczu przynajmniej 5 rzutów rożnych. Powiem szczerze, że jak zobaczyłem linię to się troszkę zdziwiłem. Moim zdaniem linia powinna być wyższa (jakieś 5,5 lub 6,5), ale to już nie mój problem. Królewscy zawsze dużo kornerów z Atletico nabiją, mają Bale i powracającego po kartkach Ronaldo. W ostatnich dwóch pojedynkach na Vincente Calderon ekipa gości zdobywała odpowiednio 8 i 9 kornerów. Real dziś w obronie bez Ramosa i Marcelo, będzie eksperyment z tyłu i nie ma wyjścia trzeba atakować a to nakręca rożne.
Mówiąc krótko: Linia niska (powinna być wyższa), w Realu ma kto rożne nabijać, powinno być zabite

K 4

kamal

Użytkownik
Typ: wieksza ilosc zoltych kartek 2 polowa
Kurs: 1.48
Bukmacher: Totolotek
To ze bedzie duza liczba kartek to wydaje sie oczywiste ale pewniakiem jest ze zdecydowanie wiecej kartek bedzie w drugiej polowie, juz nawet w samej koncowce ostatnie 10min gry moze byc przyznanch kilka kartek jak to czesto bywa w takich meczach

Otrzymane punkty reputacji: +4
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Typ: Czyste konto Atletico @ 3,75 bet365 ✅ ✅
Real under 1.5 gola @ 1.62 betsson
✅ ✅ na izaczu
Już 2 ostatnie mecze Atletico kończy na VC mecz z zerem z tyłu. Dziś Real bardziej osłabiony niż Rojiblancos. O gole dla Królewskich będzie ciężko, choć wrócił już Ronaldo, to nie będzie Jamesa. Defensywa osłabiona, więc jeśli Atletico szybko strzeli, to szczelnie zamuruje swoją bramkę i bardzo małe szansę widzę na bramkę dla Blancos. Kursy o dziwo bardzo wysokie, a ja z tego korzystam. Nie ma Ramosa, też był mocnym zagrożeniem ze SFG.

scyth 98

scyth

Użytkownik
⚽ Atletico Madryt - Real Madryt
Typ#1 : Cristiano Ronaldo strzeli bramke - 2,0 [Totolotek]​
Real zbyt oslabiony zebym skusil sie na granie na ich zwyciestwo. Dla lepszego ogladania proponuje wiec powyzszy zaklad.
Ronaldo po zawieszeniu i przegapieniu 2 spotkan, wraca do skladu. Mnie osobiscie zrazil do siebie bardzo ostatnim idiotycznym zachowaniem i cyrkiem podczas opuszczania boiska, jednak Portugalczykowi nie mozna odmowic przede wszystkim jednej cechy - ambicji. W oparciu o nia wlasnie zdecydowalem sie na taki typ. Cristiano to perfekcjonista, zawsze dazy do bycia najlepszym. Nie jest tez idiota (a przynajmniej nie wydaje sie nim byc) wiec musi miec swiadomosc, ze to co zrobil bedzie sie za nim ciagnac dosc dlugo. Wiec najprosciej sprobowac &quot;przykryc&quot; to swietnym wystepem w derbach z Atletico, ktore ostatnio jest prawdziwym koszmarem Krolewskich. Poza tym Ronaldo mial troche czasu, zeby ogarnac sie i uporzadkowac swoje sprawy, ulozyc sobie w glowie wszystko po zamieszaniu zwiazanym z rozstaniem z Irina. Na to wlasnie licze, ze Cristiano wreszcie zagra mecz na swoim poziomie bo przed zawieszeniem gral naprawde zalosnie.
Szanse zwieksza oczywiscie mozliwosc podyktowania rzutu karnego. W takim meczu o &quot;jedenastke&quot; nie bedzie ciezko. Wiadomo, ze podejdzie do niej Cristiano. Jesli ktos szuka czegos dla dodatkowego podniesienia poziomu emocji w trakcie ogladania meczu to szczerze polecam.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Atletico Madryt - Real Madryt
Derby Madrytu a wiec kartki,kartki,kartki....Główny mój typ na to spotkanie to over 6,5 kartki w meczu po kursie 1.65 na Betsafe.Do tego zapoluje na kartki dla zawodników.Real osłabiony brakiem kilku piłkarzy co mnie osobiscie cieszy, ponieważ zagraja zawodnicy na ktorych chce zagrac.Pierwszym z nich jest Khedira, który nigdy nie zawodzi mnie w derbach i prawie zawsze ukarany jest kartką.Kurs na &quot;zółtko&quot; Niemca wynosi 2.15 (Unibet).Drugim zawodnikiem jest Coentrao, piłkarz, któremu często &quot;gotuje sie głowa&quot;.Kurs na kartkę Portugalczyka 2,05 (Unibet).Do tego z drużyny Atletico typuje kartkę dla Koke, który w derbach czesto jest karany.Kurs na kartke dla Hiszpana 2.09 (Betsafe).

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
- Arcyciekawy mecz przed nami. Atletico poza słabszymi momentami w Copa del Rey gra naprawdę solidnie. Real także zdobywa cenne punkty, nawet bez swojego lidera, Ronaldo.
- Dzisiejsze składy będą jednak bardzo silne. W ekipie gospodarzy błyszczą Mandzukic, Griezmann, a i odrodzony Torres gra solidnie. W zespole z Santiago Bernabeu zobaczymy Cristiano po absencji, ale wciąż brakuje kilku zawodników w szeregach Królewskich. Modric, Pepe, a i Marcelo na pewno nie zobaczymy. Ponadto Sergio Ramos nie wystąpi na 90%.
- Kadry są solidne, ale jednak spore kłopoty w obronie będzie miał zespół Ancelottiego. H2H również wskazuje na to, iż Atletico dzisiaj będzie groźne. Diego Simeone poza finałem LM potrafi radzić sobie z wielkim Realem.
Dzisiejszy mecz będzie bardzo ciekawy. Liczymy na dobry wynik ze strony gospodarzy. Mają naprawdę rewelacyjną ofensywę, a i obrona jest niezła. Muszą jednak hamować swój temperament. Sądzimy, iż ekipa Atletico dzisiaj może ponownie zaskoczyć teoretycznie silniejszego rywala, stąd nasze typy:
Atletico powyżej 1.5 bramki, 2.30 Sportingbet ✅ 4:0
Powyżej 0.5 bramki do przerwy, 1.363 Sportingbet ✅ 2:0 HT

Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 400PLN

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Powyżej 14 rożnych @ 6,00 Bet365 ⛔ Milczenie jest złotem...
Standardowy zakład na &quot;mecz podwyższonego ryzyka&quot;. W poprzednich derbach kurs na najwyższą linię był mniejszy. Teraz wyraźnie mamy przesadzony kurs (tak zwane value). Mocne skrzydła z obu stron i nieprzemawiający do mnie boczni obrońcy - to powinien być klucz do sukcesu. Linia na rzuty rożne &quot;przyjezdnych&quot; śmiesznie niska, i gdyby nie limity u tego bukmachera to grałbym ten zakład. Na siłę argumentów za typem nie będę szukał, ale jeśli tylko nie będziemy świadkami dwóch szybkich ciosów ustawiających wynik tego meczu, to po dynamicznym spotkaniu również ta linia (i ten kurs!) jest w zasięgu zawodników, którzy za trzy kwadranse rozpoczną mecz na Estadio Vicente Calderón.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Zgadzam się co do rożnych w tym spotkaniu. Unibet wystawił bardzo fajne kursy na cornery w tym spotkaniu. Wiadomo dwie drużyny bardzo dobra ofensywa więc możemy się spodziewać dużej ilości rożnych z obydwu stron.

Moje propozycje:
Liczba rzutów rożnych:
Ponad 9.5 @ 1.60
Ponad 10.5 @ 1.85
Liczba rzutów rożnych gości / ponad 4.5 @ 1.65

// UNIBET

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna, Hiszpania 1, 16:00

Real Madryt strzeli over 2.5 gola
5.00
Bet365

Na dzisiaj wybrałem hit kolejki w Primera Division. W 22 serii spotkań zmierzy się ze sobą Atletico Madryt i Real Madryt. Gospodarze po 21 meczach są na 3 miejscu w tabeli, a goście są liderem rozgrywek. Jak na derby przystało nie powinno zabraknąć emocji w tym spotkaniu. Typuję na to, że Real zdobędzie 3 gole lub więcej. Po pierwsze są liderem rozgrywek i wygrywając dzisiaj z Atletico odskoczą od nich aż na 10 punktów. Po drugie ekipa Ancelotiego jest głodna rewanżu za porażkę jaką ponieśli w pucharze Króla. Do składu po pauzie wraca również głodny gry Ronaldo, któremu kilka dni temu stuknęła 30&#39;staka i będzie chciał za wszelką cenę uczcić swoje urodziny, które obchodził 2 dni temu. I najważniejszy argument to fakt, że Real w swoich 21 meczach ligowych aż w 13 strzelali 3 gole lub więcej! Łącznie zdobyli już 70 goli i są pod tym względem niepodważalnym liderem. Atletico ostatnio straciło 3 gole w meczu z Barceloną i moim zdaniem dzisiaj również bramkarz gospodarzy wyciągnie co najmniej 3 raz piłkę ze swojej bramki. Mój typ to 2:3 dla gości i over 2.5 gola dla Realu Madryt.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom