>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Atak z drugiej linii by Andvari

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
Lotos Trefl Gdańsk - Delecta Bydgoszcz
Typ: Delecta -1,5 seta ✅ 0:3
Kurs: 1,513 Pinnacle
Stawka: 1,5/10 j.​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Challenge Cup
Ural Ufa – Delecta Bydgoszcz
Typ: Ural Ufa
Kurs: 1,66 Marathonbet
Stawka: 3/10 j.​
Gram już teraz bo jest duża szansa, że kurs poleci w dół. Pomimo sympatii do naszych tym razem gram przeciwko Galaretkom. Nie zmienia to faktu, że i tak będę trzymał kciuki za polski zespół. Ural Ufa we własnej hali przegrywa bardzo rzadko . Ural:Kazakov, Abramov, Vissotto, Miguel Falasca, Verbov, Panteleymonenko ...uff. Siłą Delecty jest przede wszystkim zgranie, ale to może być zdecydowanie za mało na rosyjski zespół. Tym bardziej na ich terenie. Jest też taka możliwość, chociaż są to moje luźne dywagacje, ze strony Bydgoszczy podobnej zagrywki jak w poprzedniej rundzie z Radnickim. Wysłanie do dalekiej Ufy rezerwowego składu, a skoncentrowanie się na meczu rewanż owym . W ostatecznym rozrachunku może nie byłoby to złym pomysłem.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lega Pallavolo Serie A1
Andreoli LatinaCastellana Grotte
Typ: Powyżej 183,5 pkt ⛔ 159 pkt
Kurs: 1,97 Marathonbet
Końcówka sezonu zasadniczego to zwyżkująca forma Castellany. Wygrane z Coprą, Vibo czy Modeną nie wzięły się z niczego. Jest to młody zespół, który potrafi sprawić niespodziankę z najlepszymi w lidze. W ostatniej kolejce wyjazdowa przegrana z Trentino, ale w tym meczu chyba nikt nie spodziewał się innego rozstrzygnięcia.
Dzisiaj widzę przynajmniej 4 sety. W środę Latina gra finałowy mecz o puchar CEV z Halkbankiem Ankarą. Grę zespołu ciągnie głównie Kuba Jarosz. Po sromotnej porażce z Coprą na pewno będą chcieli wygrać i w lepszych nastrojach przystępować do środowego finału. Z drugiej strony Castellana to nie są jakieś ogórki i będą w stanie postawić trudne warunki Latinie. Jest to bardzo realne patrzą c na ich ostatnie wyniki i dobrą formę. Wygrana Castellany też nie byłaby jakąś wielką sensacją. e: 2 pierwsze sety gra ne na przewagi, kolejno : 28:30, 26:28 typowe 50/50, mało brakowało hihi...
aha Castellana potwierdziła dobrą dyspozycję w tej części sezonu , tak więc w nast ę pnej kolejce z Ravenn ą powinni mieć lajtowo.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lega Pallavolo Serie A1 &amp; Challenge Cup
Copra Elior PiacenzaItas Diatec Trentino
Typ: Trentino ✅ 2:3
Kurs: 1,45 Marathonbet

Typ: Ural Ufa ✅ 3:1
Kurs: 1,4 Marathonbet
Ako: 2,03
Stawka: 7/10 j. high risk high return , oto taki dubel przyszedł mi do głowy... pod prysznicem. Nikomu tego nie polecam. :jezora:​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
PGE Skra Bełchatów – Asseco Resovia Rzeszów
Typ: Skra wygra pierwszego seta ⛔
Kurs: 1,78 Marathonbet
Stawka: 2/10 j.​

Argumentuję to tym, że w meczach w Rzeszowie pierwsze sety padały łupem Skry. Bełchatowianie ogólnie lepiej zaczynają od Sovii. Następnym jest to, że podopieczni Kowala na wyjazdach nie są tak mocni jak u siebie. Z meczu na mecz widać, że Skra czuje się coraz pewniej. Po cichu liczę dziś na wygraną gospodarzy, niemniej będzie bardzo trudno.
e: po ser ii zielonej czas na czerwo ną

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
PGE Skra Bełchatów – Asseco Resovia Rzeszów
Typ: Res ovia +1,5 seta ⛔ 3:1
Kurs: 1, 5 Unibet
Wyniki Reski ze Skrą : 3:1, 3:2, 2:3. Idąc tym trope m powinni dziś przegrać przynajmniej 1:3 . 5 mecz ów z tak słabo grającą Skrą pokazałoby jak &quot;mocna&quot; jest Plus Liga i jeszcze bardziej utwierdziło mnie w tym przekonaniu. Jednak na przekór temu typuję za symboliczną stawkę przynajmniej 2 sety po stronie Resovii.
e: mówisz i masz :cool:

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Typ: Ural Ufa ✅ 3:1
Kurs: 1,66 Marathonbet
Gram już teraz bo jest duża szansa, że kurs poleci w dół. Pomimo sympatii do naszych tym razem gram przeciwko Galaretkom. Nie zmienia to faktu, że i tak będę trzymał kciuki za polski zespół. Ural Ufa we własnej hali przegrywa bardzo rzadko . Ural: Kazakov, Abramov, Vissotto, Miguel Falasca, Verbov, Panteleymonenko ...uff. Siłą Delecty jest przede wszystkim zgranie, ale to może być zdecydowanie za mało na rosyjski zespół. Tym bardziej na ich terenie. Jest też taka możliwość, chociaż są to moje luźne dywagacje, ze strony Bydgoszczy podobnej zagrywki jak w poprzedniej rundzie z Radnickim. Wysłanie do dalekiej Ufy rezerwowego składu, a skoncentrowanie się na meczu rewanż owym . W ostatecznym rozrachunku może nie byłoby to złym pomysłem.
Niestety nie było mi dane oglądać meczu na żywo. Jak to w tygodniu mało czasu na wszystko. Z relacji &quot;świadków&quot; wiem tylko, że mogło skończyć się na tb.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Podsumowanie: luty
Pierwsze typy mogły wyglądać o wiele lepiej. Podchodzę do tego mimo wszystko z dystansem, głównie ze względu na to, że jest to mój pierwszy temat. Wyciągnąć wnioski z popełnionych błędów i będzie dobrze. Pierwsze primo: omijam Latinę dużym łukiem - drużyna bardzo nieprzewidywalna, wygrywa z mistrzem kraju żeby za chwilę przegrać z Ravenną. W sumie dwie niespodzianki w meczach tego zespołu, ale o dwie za dużo. Nieprzemyślany typ na Gubernię – nie grać lig, w których nie jest się pewnym. Chociaż nie przekreślam definitywnie Super Ligi. Pojedyncze typy o kursach w granicach ~1,2 za duże stawki nie wchodzą w grę, nawet jeśli jest to &quot;pewniak&quot;. Konsekwentnie będę się tego trzymał i zobaczymy jaki będzie tego wynik. Marzec zacznę od włoskiej serie A, gdzie na oku mam już 2-3 mecze. W połowie miesiąca liga mistrzów – FF. Tam zdecydowanym faworytem jednego z półfinałów jest Zenit. W drugiej parze po cichu liczę na dobry występ Zaksy i tutaj raczej odpuszczę typowanie.
Podsumowanie: Luty 2013
Typy podane: 23
Typy wygrane: 14
Skuteczność: 61 %
Suma zagranych stawek: 91,5 j.
Suma wygranych: 95,79 j.
Saldo: 4,29 j.
Yield: ✅ 4,69%

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lega Pallavolo Serie A1

Itas Diatec Trentino –
Marmi Lanza Verona
Typ: Trentino -2,5 seta ✅ 3:0
Kurs: 1,389 Pinnacle

Podopieczni trenera Stoytcheva już dziś będą chcieli przypieczętować pierwsze miejsce w tabeli po rundzie zasadniczej. Jest ku temu bardzo dobra okazja. Własna hala plus mało wymagający przeciwnik. Czego chcieć więcej. Jak można wywnioskować z tabeli spotykają się praktycznie najlepszy zespół z najsłabszym. Wynik 3:0 dla gospodarzy aż sam ciśnie się na usta. Z drugiej strony w sporcie często w teoretycznie oczywistych sytuacjach dochodzi do niespodzianek. W tym przypadku do taki ej należałoby zaliczyć wygranie jednego seta przez Veronę. 3 pkt na koncie Trentino po tym meczu to dla mnie &quot;oczywista oczywistość&quot; i tego jestem pewny. Pytanie tylko czy będzie to szybka godzinka z prysznicem, czy jednak będzie stać przyjezdnych na coś więcej. Reasumując kurs na Trentino -2,5 seta nie zachwyca, ale i okoliczności nie pozwalają bukom na zaoferowanie czegoś więcej. &quot;Przetarcie&quot; zrobiłem w dziale, to teraz podejrzewam, że wejdzie. Mimo to ostrożnie ze stawką.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Liga Mistrzów

Która drużyna wygra Ligę Mistrzów?

Typ: Zenit Kazań
Kurs: 1,9 Unibet
Zenit Kazań moim zdaniem jest najpoważniejszym kandydatem do wygrania tegorocznej edycji LM i tym samym obron i trofeum zdobyte w poprzednim sezonie.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Super Liga

Iskra Odintsovo –
Guberniya Nizhniy Novgorod
Typ: Guberniya ⛔ 3:2
Kurs: 1,5 Marathonbet
Stawka: 2/10 j. Podebrane od Gystlika. Zobaczymy czy Super L iga da się lubić .
e// taaak drugi raz poległem na Guberni. Z Super Ligi chyba tylko Zenit pewny do grania. Z drugiej strony mało brakowało... jednak rosyjskie klimaty nie dają się lubić.​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga

Jastrzębski Węgiel –
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
Typ: ZAKSA
Kurs: 1,55 Marathonbet ⛔ 3:0
Stawka: 3 /10 j.​

Za zespołem Castellaniego przemawiają statystyki. W tym sezonie spotykali się 3 razy. Wynik to 3 wygrane ZAKSY , p o stronie Jastrzębskiego 1 set. Własna hala będzie atutem, ale nie przesłoni tego co jest na boisku. Tutaj widzę przewagę po stronie przyjezdnych. Zagumny, Fonteles, Rouzier, Wiśnia, Gato... są po prostu lepsi od t ego czym dysponuje Węgiel.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Liga Mistrzyń

Rabita Baku
Busto Arsizio
Typ: Rabita -1,5 seta ⛔ 3:2
Kurs: 1,35 Marathonbet
Stawka: 5/10 j. Pierwszy raz w temacie gości siatkówka w wykonaniu kobiet. Typ od mariok1992 . Analiza tutaj

e// Rabita od 3 match pointów przy stanie 2:0 do tie-break&#39;a. Zagrały to koncertowo w czym duża zasługa Skorupy. ;)

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Liga Mistrzów
Zenit Kazań Lokomotiv Novosibirsk
Typ: Zenit
Kurs: 1,3 Marathonbet

Bre Banca Lannutti Cuneo – ZAKSA Kędzierzyn-Koźle

Typ: Cuneo
Kurs: 1,52 Marathonbet​

Ako: 1,976
Stawka: 8/10 j.​
Dubel zabójca. Miałem nie ruszać drugiego półfinału. Po tym co dziś zobaczyłem w wykonaniu Zaksy zmieniłem zdanie.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lega Pallavolo Serie A1
CMC Ravenna – Itas Diatec Trentino
Typ: Poniżej 160,5 pkt ✅ 128 pkt
Kurs: 1,45 Marathonbet

Marmi Lanza Verona – Copra Elior Piacenza
Typ: Copra ✅ 1:3 Kurs: 1,125 Marathonbet​
Bre Banca Lannutti Cuneo – Sir Safety Perugia
Typ: Cuneo ✅ 3:0
Kurs: 1,38 Marathonbet​
Vibo Valentia – Lube Banca Marche Macerata
Typ: Macerata ✅ 1:3
Kurs: 1,79 Marathonbet​

Ako: 4,03​

Trento i Copra to mecze o pietruszkę i d o końca nie wiadomo jaka będzie motywacja i wyjściowe szóstki faworytów , ale... Ravenna u siebie gra padakę. Verona nie powinna sprawić Coprze większych trudności. Walka o 6 lokatę i pewny ćwierćfinał między Valentią i Perugią. Myślę, że tutaj zostanie utrzymane status quo. Kurs na Lube moim zdaniem jest już za wysoki. Cuneo u siebie. Zobaczymy co z tego się wykluje.
e// No i wykluło się , wcale nie brzydkie te plusy.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Super Liga

Iskra Odintsovo – Grozniy

Typ: Iskra ✅ 3:1
Kurs: 1,181 Marathonbet

Dynamo Moskwa – Zenit Kazań
Typ: Dynamo ⛔ 1:3
Kurs: 3,75 Marathonbet​

Ako: 4,432
Stawka: 3/10 j.

Third time lucky! e//
Z Super Ligi chyba tylko Zenit pewny do grania.
:razz: musiałem wbrew sobie i logice​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik

Która drużyna wygra Ligę Mistrzów?

Typ: Zenit Kazań ⛔
Kurs: 1,9 Unibet
Zenit Kazań moim zdaniem jest najpoważniejszym kandydatem do wygrania tegorocznej edycji LM i tym samym obron i trofeum zdobyte w poprzednim sezonie.
Zenit Kazań Lokomotiv Novosibirsk
Typ: Zenit ⛔ 2:3
Kurs: 1,3 Marathonbet

Bre Banca Lannutti Cuneo – ZAKSA Kędzierzyn-Koźle

Typ: Cuneo ✅ 3:2
Kurs: 1,52 Marathonbet​

Ako: 1,976
Stawka: 8/10 j.​
Dubel zabójca. Miałem nie ruszać drugiego półfinału. Po tym co dziś zobaczyłem w wykonaniu Zaksy zmieniłem zdanie.
e// słowo zabójca nie pojawiło się tutaj przez przypadek ;).

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Liga Mistrzów

ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
Zenit Kazań
Typ: ZAKSA +2,5 seta ✅ 1:3
Kurs: 1,709 Pinnacle
Stawka: 9/10 j. Fonteles!!! jest siła :grin:
-------------------------------------------------------------------------​

ZAKSA Kędzierzyn-Koźle Zenit Kazań
Typ: ZAKSA ⛔ 1:3
Kurs: 5,5 Marathonbet

Lokomotiv Novosibirsk Bre Banca Lannutti Cuneo
Typ: Cuneo ⛔ 3:2
Kurs: 2,2 Marathonbet

Ako: 12,1
Stawka: 2 /10 j.

Dubel na dogów, a w zasadzie na jednego - Zaksę. W finale nie widzę zdecydowanego faworyta. Stawka z oczywistych względów symboliczna.​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga &amp; Challenge Cup

Asseco Resovia Rzeszów
Delecta Bydgoszcz
Typ: Resovia wygra pierwszego seta ⛔
Kurs: 1,5 Marathonbet
Copra Elior PiacenzaUral Ufa
Typ: Copra wygra pierwszego seta ✅
Kurs: 1,42 Marathonbet
PGE Skra Bełchatów – Politechnika Warszawska
Typ: Skra wygra pierwszego seta ⛔
Kurs: 1,333 Marathonbet
Ako: 2,84
Stawka: 9 /10 j.
Typy obciążone bardzo dużym ryzykiem. Stawka dobrana wyłącznie z myślą wyjścia na plus w tym miesiącu. Trzymamy kciuki za faworytów.

Do góry Bottom