andvari1x2
Użytkownik
Plus Liga
Lotos Trefl Gdańsk - Delecta Bydgoszcz
Typ: Delecta -1,5 seta
0:3
Kurs: 1,513 Pinnacle
Stawka: 1,5/10 j.
Typ: Delecta -1,5 seta
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Kurs: 1,513 Pinnacle
Stawka: 1,5/10 j.
Niestety nie było mi dane oglądać meczu na żywo. Jak to w tygodniu mało czasu na wszystko. Z relacji "świadków" wiem tylko, że mogło skończyć się na tb.Ural Ufa – Delecta BydgoszczGram już teraz bo jest duża szansa, że kurs poleci w dół. Pomimo sympatii do naszych tym razem gram przeciwko Galaretkom. Nie zmienia to faktu, że i tak będę trzymał kciuki za polski zespół. Ural Ufa we własnej hali przegrywa bardzo rzadko . Ural: Kazakov, Abramov, Vissotto, Miguel Falasca, Verbov, Panteleymonenko ...uff. Siłą Delecty jest przede wszystkim zgranie, ale to może być zdecydowanie za mało na rosyjski zespół. Tym bardziej na ich terenie. Jest też taka możliwość, chociaż są to moje luźne dywagacje, ze strony Bydgoszczy podobnej zagrywki jak w poprzedniej rundzie z Radnickim. Wysłanie do dalekiej Ufy rezerwowego składu, a skoncentrowanie się na meczu rewanż owym . W ostatecznym rozrachunku może nie byłoby to złym pomysłem.
Typ: Ural Ufa3:1
Kurs: 1,66 Marathonbet
Stawka: 3/10 j.
:razz: musiałem wbrew sobie i logiceZ Super Ligi chyba tylko Zenit pewny do grania.
Zenit Kazań moim zdaniem jest najpoważniejszym kandydatem do wygrania tegorocznej edycji LM i tym samym obron i trofeum zdobyte w poprzednim sezonie.
e// słowo zabójca nie pojawiło się tutaj przez przypadekZenit Kazań – Lokomotiv Novosibirsk
Typ: Zenit2:3
Kurs: 1,3 Marathonbet
Bre Banca Lannutti Cuneo – ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
Typ: Cuneo3:2
Kurs: 1,52 Marathonbet
Ako: 1,976Dubel zabójca. Miałem nie ruszać drugiego półfinału. Po tym co dziś zobaczyłem w wykonaniu Zaksy zmieniłem zdanie.
Stawka: 8/10 j.