>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Atak z drugiej linii by Andvari

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Siatkówka klubowa i reprezentacyjna. Stawkowanie podawane będzie w jednostkach w skali od 1 do 10, co zarazem będzie ilustracją mojego przekonania do konkretnego typu. Bukmacher: PinnacleSports. W miarę możliwości będę starał się dodawać krótki komentarz do każdego zdarzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +8
andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Asseco Resovia Rzeszów - Lube Banca Marche Macerata
Typ: Powyżej 3,5 seta ⛔ 0:3
Kurs: 1,532 Pinnacle
Stawka: 4/10 j.​

Macerata już od dłuższego czasu bez Savaniego i Kovara. W Resovii zabraknie B ar tmana. Akurat ta absencja wcale nie musi wyjść na złe mistrzom Polski. Aleh prawdopodobnie będzie gotowy do gry, ale raczej nie w pierwszej szóstce. Obecnie Sovia jest w lepszej formie niż miało to miejsce w meczach z Cuneo w fazie grupowej. W dwumeczu z Włochami stać ją było tylko na wygranie jednego seta.
Faworytem dzisiejszego spotkania jak i całego dwumeczu jest Macerata. Myślę jednak, że na Podpromiu podopieczni trenera Kowala są w stanie nawiązać równorzędną walkę z mistrzami Włoch. Biorąc pod uwagę aktualną formę, ale też własną halę są na to duże szanse. Zwycięscy tego meczu nie będę typował. Zapowiada się mecz walki, także over 3,5 seta wydaje się być jak najbardziej do grania.
e: pierwsze śliwki robaczywki

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lube Banca Marche Macerata - CMC Ravenna
Typ: Macerata -2,5 seta ✅ 3:0
Kurs: 1,364 Pinnacle
Stawka: 3/10 j.​

Starcie Dawida z Goliatem. Tutaj chodzi bardziej o to czy Macerata jest w stanie utrzymać pełną koncentrację po udanych meczach wyjazdowych z Piacenzą i Rzeszowem. Decydujące będzie w tym meczu aby nie zlekceważyć słabszego o kilka klas przeciwnika. Zawodnicy Maceraty wraz ze sztabem szkoleniowym mają tego pełną świadomość, powtarzając to na każdym kroku. Kto tu jest zdecydowanym faworytem nie ma złudzeń nawet trener Ravenny. Jedyne światełko w tunelu dla przyjezdnych to brak presji ze strony kogokolwiek. Myślę, że górę wezmą umiejętności czysto siatkarskie i nieporównywalnie większe doświadczenie po stronie Maceraty. Transmisja na Sportube.tv

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Bre Banca Lannutti Cuneo - Andreoli Latina
Typ: Cuneo -1,5 seta ✅ 3:0
Kurs: 1,518 Pinnacle
Stawka: 8/10 j.​

Forma Cuneo jest podstawowym argumentem. 17:30 RAI Sport 1

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Andreoli Latina - Lube Banca Marche Macerata
Typ: Macerata -1,5 seta ⛔ 3:2
Kurs: 1,699 Pinnacle
Stawka: 4/10 j.

Nastroje w Lube jak i Latinie przed niedzielnym spotkaniem na pewno są dobre. W tym tygodniu oba zespoły uzyskały w europejskich pucharach awans do kolejnej rundy. Mecerata w lidze mistrzów nie dała większych szans Resovii. W dwumeczu tracąc tylko jednego seta. Z kolei Latina w pucharze CEV po bardzo wyrównanym boju przegrała u siebie 0:3 z Unterhaching, ale ostatecznie wygrała złotego seta, który dał promocję.
W tym sezonie zespoły grały ze sobą 2 razy. W lidze Macerata wygrała 3:1, w pucharze Włoch 3:0. Co ciekawe w historii spotkań zawsze górą był aktualny mistrz Włoch. Przytaczam to raczej w ramach ciekawostki statystycznej niż konkretnego argumentu.
Latina gra serię ciężkich meczów z czołówką Serie A. Przed tygodniem przegrali na wyjeździe z Cuneo 0:3. W tej kolejce mecz z jeszcze silniejszą moim zdaniem Maceratą, a za tydzień wyjazd do Trydentu. Jakakolwiek zdobycz punktowa w tej serii będzie sporym osiągnięciem zespołu Kuby Jarosza.
Dla kapitana mistrza Włoch Natale Monopoli&#39;ego będzie to 300 mecz w jego karierze (większość w Maceracie), dla Dragana Stankovica 100 mecz w Serie A. Myślę, że Lube uświetni jubileusze swoich graczy wygrywając nad Andreoli Latina.
Niedziela, 18:00 transmisja na sportube.tv

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Podsumowanie: Styczeń 2013
Typy podane: 5
Typy wygrane: 2
Skuteczność: 40 %
Suma zagranych stawek: 27 j.
Suma wygranych: 16,236 j.
Saldo: -10,764 j.
Yield: ⛔ 39,87%

Wynik jaki jest każdy widzi. Póki co nie polecam korzystania z typów zanim nie będzie z mojej strony lepszej formy w dobieraniu spotkań i stawek. W najbliższym czasie Serie A i europejskie puchary. Oby było już tylko zielono.

Otrzymane punkty reputacji: +6
andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Marmi Lanza Verona - Altotevere San Giustino
Typ: Altotevere San Giustino ✅ 0:3
Kurs: 1,769 Pinnacle
Stawka: 7/10 j.​

San Giustino podbudowane zwycięstwem w derbowym meczu nad Perugią. Verona zdecydowanie w dołku co pokazują wyniki z 3 ostatnich miesięcy. Zespół trenera Bagnoliego nie dał rady nawet Ravennie przegrywając przed własną publicznością 0:3.
W meczach z silniejszymi ekipami Serie A San Giustino jest zazwyczaj skaz ywane na przegraną. Z drugiej strony wygrywa z zespołami pokroju Ravenny, Castellany, czy jak w tym przypadku Verony. Dla mnie sprawa jest prosta. Spodziewam się tutaj dobrej gry i pełnej determinacji ze strony gości od samego początku.
Transmisja w sobotę od 17:30 na RAI Sport 1

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Arkas Izmir
Typ: Arkas Izmir +2,5 seta ✅ 3:2
Kurs: 1,588 Pinnacle
Stawka: 7 /10 j.
W ilk syty i owca cała. Typ siedzi oraz wygrana ZAKSY, więc jestem bardzo kontent. Dzisiaj tylko suchy typ z tego względu, że w tygodniu jest naprawdę ciężko ze znalezieniem wolnej chwili.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Bre Banca Lannutti Cuneo - Marmi Lanza Verona
Typ: Cuneo -2,5 seta ✅ 3:0
Kurs: 1,719 Pinnacle
Stawka: 8/10 j.
Andreoli Latina - CMC Ravenna
Typ: Latina ⛔ 1:3
Kurs: 1,143 Pinnacle
Stawka: 10/10 j.​

Otrzymane punkty reputacji: +6
andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lube Banca Marche Macerata - Itas Diatec Trentino
Typ: Macerata ⛔ 1:3
Kurs: 2,27 Pinnacle
Stawka: 2/10 j.​

W meczu na szczycie kibicuję dziś gospodarzom, tak więc żeby lepiej się oglądało za niską stawkę 2/10. Jeśli Macerata będzie grała pierwszym składem, bez żadnego oszczędzania sił przed LM to na pewno nie stoją na straconej pozycji. Forza Lube!
17:30 RAI Sport 1
Altotevere San Giustino - Vibo Valentia
Typ: Powyżej 3,5 seta ✅ 1:3
Kurs: 1,422 Pinnacle
Stawka: 5/10 j.

Trzecie podejście do typu overowego w temacie i oby sprawdziło się powiedzenie &quot;do trzech razy sztuka&quot;. Patrząc na potencjały obu ekip lepiej wyglądają goście. Jeśli chodzi o formę to San Giustino w ostatnich meczach prezentuje się bardzo przyzwoicie czego nie można powiedzieć o Vibo. Zapowiada się w miarę wyrównane spotkanie ze wskazaniem jednak na przyjezdnych. 4 typy na niedzielę - jak wejdzie połowa t o będzie OK :].
e: Cuneo powiedzmy, że planowo - Macerata zagrana rekreacyjnie, 4fun - Latina to jakieś nieporozumienie, nie powinna się tutaj nawet pojawić - najbardziej zadowolony jestem z ostatniego typu. W tygodniu LM rewanże.​

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Liga Mistrzów

Arkas Izmir
- ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
Typ: Arkas ⛔ 1:3
Kurs: 2,24 Marathonbet
Stawka: 1/10 j.
Mała zmiana od tego wpisu. W temacie oprócz Pinka będą pojawiały się typy z oferty Marathonbet i Unibet.
Miałem tego nie ruszać, ale po tym co napisał filip w dziale przekonałem się do takiego rozstrzygnięcia w dzisiejszym meczu. Poza tym jak typ nie wejdzie mamy awans do FF polskiej drużyny, a jak wejdzie to jest jeszcze szansa dla ZAKSY w złotym secie.

Dynamo Moskwa – Zenit Kazań

Typ: Zenit Kazań ✅ 0:3
Kurs: 1,31 Marathonbet
Stawka: 7/10 j.​

To co widziałem w pierwszym spotkaniu w Kazaniu to była manifestacja siły drużyny z Tatarstanu. W tej edycji ligi mistrzów podopieczni Alekny nie zaznali goryczy porażki. Myślę, że po jutrzejszym meczu nic się nie zmieni w tej kwestii. Szczerze wątpię żeby Kazań nastawiał się na granie złotego seta, bo to jest zawsze loteria. Wszystkie atuty są po stronie gości .

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
Delecta Bydgoszcz - Lotos Trefl Gdańsk
Typ: Poniżej 160,5 pkt ✅ 137 pkt
Kurs: 1,8 Marathonbet
Stawka: 5/10 j.​
Analiza Gystlika tutaj przypadła mi do gustu i myślę, że typ ma duże szanse powodzenia. Prof. siatkówki Stéphane Antiga, Masny i reszta kamandy zaczną z wysokiego &quot;C&quot; i poka ż ą niżej notowanym gdańszczanom ich miejsce w szeregu .

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
Typ: Delecta wygra pierwszego seta ✅
Kurs: 1,166 Marathonbet

Jastrzębski Węgiel - Effector Kielce
Typ: Jastrzębski wygra pierwszego seta ✅
Kurs: 1,2 Marathonbet​

Ako: 1,4
Stawka: 5/10 j. Pierwszy dubelek w temacie, szanse oceniam na 50% .​

T 22,9K

tadzin

Użytkownik
Typ: Delecta wygra pierwszego seta
Kurs: 1,166 Marathonbet

Jastrzębski Węgiel - Effector Kielce
Typ: Jastrzębski wygra pierwszego seta
Kurs: 1,2 Marathonbet​

Ako: 1,4
Stawka: 5/10 j. Pierwszy dubelek w temacie, szanse oceniam na 50% .​
skoro oceniasz szanse na 50% a kurs jest 1.4 (1/1.4 ~~71%) to grasz antyvalubeta i to takiego kozackiego :]

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
skoro oceniasz szanse na 50% a kurs jest 1.4 (1/1.4 ~~71%) to grasz antyvalubeta i to takiego kozackiego
Moja ocena jest bardziej subiektywna niż czysto matematyczna :wink:, ale i tak wszystko zweryfikuje boisko - za jakieś 1,5h będzie wynik.

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Lega Pallavolo Serie A1
Bre Banca Lannutti Cuneo - Casa Modena
Typ: Cuneo -1,5 seta ✅ 3:1
Kurs: 1,719 Pinnacle
Stawka: 1/10 j.​

Cuneo p odbudowane wygraną nad Ceratą i awansem do F4 ligi mistrzów. Na pewno dodało to podopiecznym Piazzy pewności siebie. Na cztery kolejki przed końcem sezonu zasadniczego dziś walczą o utrzymanie 4 miejsca. W pierwszym meczu, który miałem okazję oglądać team z Piemontu w sumie niespodziewanie przegrał do zera. Jest duża szansa na rewanż.
Modena, która oprócz wyjazdowej wygranej nad Ravenną (notabene dziwny zespół - w domu czuje się gorzej niż na wyjazdach) gra słabiej. W zespole wyróżniają się Celitans, Deroo i Baranowicz.
Zagram skromnie 1/10 j. ż eby lepiej się oglądało.
Transmisja na sportube.tv 18:00.
e: na dużo po tym typie nie liczyłem, a tutaj powoli mała seria na zielono się rozwinęła ????

andvari1x2 1K

andvari1x2

Użytkownik
Plus Liga
Asseco Resovia Rzeszów – PGE Skra Bełchatów
Typ: Resovia ✅ 3:2
Kurs: 1,54 Marathonbet
Stawka: 2/10 j. e: Knedl i czku dzi ę ki ci za tb i dodatkowe emocje, ale żeby tak zajechać Szepsa to trzeba nie mieć serca... a Nowakowski tylko muchy oganiał. Bartman jak na nowiuśkich duracell&#39;ach bohater ostatniej akcji (czyt. tb), gł ó wnie dzięki niemu ✅

Do góry Bottom