>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aspinalls 60$-promocja dalej trwa

Status
Zamknięty.
power3000 0

power3000

Użytkownik
no dobra to poczekamy cierpliwie ???? bo mam juz 200$ Mniejmy nadzieje ze przeleja :mrgreen: a jak juz bede mnial to na real to msze tą kwote 30 razy obrucić ???

bodi 70

bodi

Użytkownik
bodi a ty wyplacales juz kase z tad? Przy wyplacie caly pakiet skanow musi byc?

Tak wypłacałem 18.03 ponad 100 Funtów -trzeba kopie dowodu i jakiegos innego dokumentu , ja wysłalem umowę z mBankiem

Power3000 musisz ugrac powyżej tego bonusika co ci dopiszą , ale nie mniej niż 50$ , bo od tylu wypłacają

G 0

grzybas

Użytkownik
Witam.Mam Wazne pytanie mozna tutuaj jakos usunac konto w tym aspinalls???Jesli zalozylem konto i ktos mi sie wkradl istnieje jakies zagrozenie dla mnie?????????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Witam.Mam Wazne pytanie mozna tutuaj jakos usunac konto w tym aspinalls???Jesli zalozylem konto i ktos mi sie wkradl istnieje jakies zagrozenie dla mnie?????????
Napisz email do supporta zeby ci usunęli konto gracza, a jak ktoś ma twoje dane to niebezpieczeństwo zawsze istnieje,że użyje ich w celach przestępczych

G 0

grzybas

Użytkownik
A slyszeliscie o jakims gosciu ktory niby obraca te pieniadze w tych kasynach?Wiadomo cos wam o tym??To gosciu prawdziwy bo wlasnie mu podalem to????

bodi 70

bodi

Użytkownik
zarejestrowalem sie 3 dni temu i do teraz nie mam tych 60$. co mam zrobic?
Przeczytaj od początku ze zrozumieniem cały temat i nie zadawaj drugi raz tego pytania-juz ktoś zadawał to pytanie to poczytaj sobie.Otrzymasz kolejnym razem za takie coś ostrzeżenie bez upomnienia.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Z tego co zauważyłem i przeczytałem na stronce to dają teraz 250$ free i warunki sa podobne jak było z 60 Funtami -tylko ta różnica ,że trzeba najpierw depo 50$ złożyć,żeby wybrać wygraną ewentualną-czyli poprzednia promocja sie skończyła wczoraj.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom