no dobra to poczekamy cierpliwie ???? bo mam juz 200$ Mniejmy nadzieje ze przeleja :mrgreen: a jak juz bede mnial to na real to msze tą kwote 30 razy obrucić ???
Witam.Mam Wazne pytanie mozna tutuaj jakos usunac konto w tym aspinalls???Jesli zalozylem konto i ktos mi sie wkradl istnieje jakies zagrozenie dla mnie?????????
Witam.Mam Wazne pytanie mozna tutuaj jakos usunac konto w tym aspinalls???Jesli zalozylem konto i ktos mi sie wkradl istnieje jakies zagrozenie dla mnie?????????
Napisz email do supporta zeby ci usunęli konto gracza, a jak ktoś ma twoje dane to niebezpieczeństwo zawsze istnieje,że użyje ich w celach przestępczych
Przeczytaj od początku ze zrozumieniem cały temat i nie zadawaj drugi raz tego pytania-juz ktoś zadawał to pytanie to poczytaj sobie.Otrzymasz kolejnym razem za takie coś ostrzeżenie bez upomnienia.
Z tego co zauważyłem i przeczytałem na stronce to dają teraz 250$ free i warunki sa podobne jak było z 60 Funtami -tylko ta różnica ,że trzeba najpierw depo 50$ złożyć,żeby wybrać wygraną ewentualną-czyli poprzednia promocja sie skończyła wczoraj.