>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aspinalls - 100 spinów

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
ja tez czekam juz dugo z 10 min a powiedzcie mi free spiny bede na obojetne sloty czy na jakas ustalona gre?
video slot Katmandu

Nie ma co nastawiać się na jakieś kokosy, ja ugrałem z tych spinów 8e i przegrałem potem ale może ktoś będzie miał szczęście.

m.n 0

m.n

Użytkownik
wypłata na MB normalnie, bez zadnego depozytu minimum 50 euro.
aby wyplacic musimy miec wszystkie kredyty wyzerowane w promoacjach czy cos w tym stylu ????

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
video slot Katmandu

Nie ma co nastawiać się na jakieś kokosy, ja ugrałem z tych spinów 8e i przegrałem potem ale może ktoś będzie miał szczęście.
no no ostanio tez bylo jakies promo co bylo 100 spinow to tez lwansie 8 uero mi sie udalo tez! szkoda ze 9 lin tylko jest jakby bylo 20 i wyzszastaweczka troszke to moze moze wiecej by cos bylo ???? ale zobaczymy co z tego bedzie

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
It has been a pleasure to assist. Please do not hesitate to contact us again with any queries you may have. Enjoy the rest of your day.

cop to znaczy ?

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
kurde wzialem skopiowalem to hello costam do supportu zeby wyslac o bonu tylko ze wklilem razem z tą 1 i 2 i napisalem my usrename: 1233454 i z tą 1 i napisal mi cos takiego jak wyzej

endriu 361

endriu

Forum VIP
It has been a pleasure to assist. Please do not hesitate to contact us again with any queries you may have. Enjoy the rest of your day.

cop to znaczy ?
dziękuję że mogliśmy pomóc, prosimy o ponowny kontakt w sprawie jakichkolwiek pytań, życzymy miłego dnia :-D

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
mi napisali ze mam czekac 30 min a potem na koniec tez to napisali It has been a pleasure to assist. Please do not hesitate to contact us again with any queries you may have. Enjoy the rest of your day w sumie nie wiem co jest bo o 14 napisali mi tak a spinow nie mam takze nie wiem ...

pieter89 0

pieter89

Użytkownik
mi ta je...... lebiega na chacie napisala ze nie dostane tych spinow poniewaz mam ten kod z forum i mi nie da:kwasny4565::kwasny4565:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom