>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Asian market | AH U & O

sokol_p 0

sokol_p

Użytkownik
Temat założony chyba raczej z nudów. Przez długi okres grałem sam udzielając się jedynie w małym gronie osób z innych krajów (powiedzmy taka zlepka starych wyjadaczy), natknąłem się na to forum już dawno, ale dziś mnie tknęło, by się zarejestrować. Nie wiem ile pociągnę, ale cel to osiągnięcie wyższej rangi i dostanie się do tematu z VIPami ????

Jak tytuł mówi, opierał się będę na rynkach azjatyckich głównie dlatego, że z racji wyższych limitów gram w ten sposób od dawna i dość się już przyzwyczaiłem. Stawkowanie prezentować się będzie w ten oto sposób:

1-2j = typy oparte na przeczuciu/statystykach
3-5j = oparte na wiedzy danej ligi
6-9j = ciekawa informacja na temat spotkania + znajomość tematu
10j = pewne info lub wyraźna różnica klas pomiędzy drużynami
gdy napiszę 10 postów wrzucę to do sygnatury, by się nie powtarzać

Dany system stworzony głównie do prowadzenia statystyk i racjonalnego grania, w realu wygląda to nieco inaczej, bo stosuję pewien system oparty o wysokość stanu konta, który jest elastyczny i teoretycznie przy dobrej skuteczności daje większe profity aniżeli bardziej płaska stawka. Tak więc jak widzicie, opierał się będę głównie na jak największym % skuteczności co przy odpowiednio wysokim średnim kursie powinno dać stały zysk w długim okresie.

Dyscyplina, w której się specjalizuję to piłka nożna i nie zamierzam od tego odstępować w najbliższym czasie. Dodatkowo nieco zawęziłem swoje zainteresowania do kilku wybranych lig, co daje czasem ciekawe bonusy.

Gra oparta o doświadczenie, na pewno nie znajdziecie w tym miejscu żadnego typu, który nie został w pełni przeanalizowany.

sokol_p 0

sokol_p

Użytkownik
Kanadyjska SL | Waterloo vs North York
Typ: Waterloo -3 @ 1.925 Bet365 za 4/10

Waterloo doświadczony wbrew pozorom skład, najmocniejsza wydaje się być linia ofensywna z groźnymi skrzydłami. North York mieli być w tym roku lepszym zespołem od tego z poprzednich lat, gdzie zwykle zasiadali na dwóch ostatnich pozycjach, ale nawet i odsiecz z Węgier nie pomogła. Zespół jako tako się broni, ale nie potrafi złożyć groźnej sytuacji, a znając domową siłę Waterloo powinni zostać zmieceni kilkoma bramkami.
FT 0-0
⛔ 4j

Grali tak, by North York nie zagrozić.

sokol_p 0

sokol_p

Użytkownik
Towarzyski | Olimpia Grudziadz vs Stomil Olsztyn
Typ: Olimpia -0.5 @ 2.05 Bet365 za 3/10

Olimpia ciekawie się wzmacnia, dziś powinni przetestować kilku zawodników, ale i tak porównując ich do Stomilu, który obecnie nie znajduje się w dobrej sytuacji (część podstawowych zawodników odeszła, spora ilość młodzieżowców) powinni być dziś znacznie większym faworytem, znając też fakt, że Olimpia zagra na własnym stadionie. Kurs ciekawy i na pewno warto jest coś pobrać w ich kierunku.
FT 2-0
✅ 3,15j

sokol_p 0

sokol_p

Użytkownik
Towarzyski | Wisła Kraków vs Omonia Nikozja
Typ: Omonia +0.25 @ 1.714 Pinnacle za 3/10

Omonia do tej pory rozegrała jeden sparing w Polsce przeciwko Lechowi (0-0) grając jednak bez kilku ważnych postaci z linii ofensywnej. W tym tygodniu jednak część miała dołączyć do zgrupowania (gracze wracający z urlopów oraz 1 testowany napastnik Bemba). Drużyna która zajęła wysoką lokatę w lidze cypryjskiej przygotowuje się do Ligi Europejskiej. W Wiśle natomiast część z Was zapewne wie jak jest (zainteresowanych odsyłam do poszukiwań). Wg tych faktów myślę, że mamy dość ciekawy kurs po lekkich spadkach stąd pobrane za niewielką jednak stawkę.
FT 3-0
⛔ 3j

sokol_p 0

sokol_p

Użytkownik
Liga Kanadyjska
Kingston vs St Catharines
Typ: Kingston -2.25 @ 1.63 188Bet za 6/10
Typ: Over 3.75 @ 1.66 188Bet za 3/10

Nic dodać nic ująć, różnica klas, Catharines może pomarzyć o jakiejkolwiek zdobyczy punktowej.
FT 5-1
✅ 5,76j

Windsor Stars vs Toronto Croatia
Typ: Toronto Croatia @ 1.91 WillHill za 5/10

Spora ilość podstawowych zawodników w Windsor poza składem. Dodatkowo dla niektórych będzie to też ostatni mecz w sezonie (z racji kontraktów). Toronto Croatia mistrz CSL i idzie na kolejnego.

Analizy z racji publicznego forum są dość krótkie.
FT 2-2
⛔ 5j

Do góry Bottom