>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal - Real M. (0-0) 8.03.2006

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
--------------

Kursy według STS : 1-2.40 X-3.00 2-2.70 1X-1.33 2X-1.42

Analiza : Napewno Madryccy Piłkarze będą grali od 1 do 90 minuty na 100 % ponieważ Florentino Perez zrezygnował ze stanowiska Prezesa i przyszedł nowy Prezes który zapowiedział że jeżeli &#39;&#39;Gwiazdy&#39;&#39; nie zaczną grać to zostaną wyrzuceni z klubu dlatego to pódwójnie motywuje jedenastke Gości którzy myślą dalej po porażce o awansie do dalszej gry na pewno również drużyna Arsenalu łatwo skóry nie odda napewno atutem jest to że prawie cała obrona gospodarzy jest osłabiona dlatego drużyna z Madrytu musi potężnie uderzyć od 1 minut dlatego mój typ to wygrana gości

Awans: ARSENAL

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Ja zaczne od sładów, takie są przewidywane:

Teraz przejde do oceny meczu. Moim zdanie faworytem są tutaj gospodarze, atut własnego
boiska, jedno bramkowa zaliczka zdobyta na wyjeździe i do tego słaba forma Galacticos.
Jednak spójrzy na to oczami graczy Realu. The Blancos nie mają już raczej żadnych szans
na wygranie Primera Division (chyba że jakiś cud), odpadli z Pucharu Króla po kompromitującej
porażce z Saragossą aż 6:1 (co prawda w rewanżu 4:0 ale to było za mało) i została im teraz
tylko LM. Nowy prezes powiedział na konferencji prasowej jasno, gwiazdy będą grać w Realu
jeżeli zaczną grać jak na nich przystało, inaczej będą zmuszeni opuścić klub. Są to dwa powody,
które mogą sprawić że Real od początku do końca zagra na 100% i wygra to spotkanie.
Dodatkowo na korzyść Galacticos przemawiam fakt nie najlepszej obrony Arsenalu.

Arsenal - Real ---&gt; 2 (2.70 STS)

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
ja również typuje tutaj na Real ale co do składu realu mam wątpliwości moim zdaniem na napadzie nie zagra Ronaldo bo ma za dużo lat i za dużo kilogramów raczej liczył bym na Robinho bo niewiem czy Cassano może grac w tej edycji ligi mistrów

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A ja obstawilem X2 tak dla bezpieczenstwa chociaz mysle ze Real wygra a ta podporka to wrazie gdyby Arsenal sie tzlko bronil albo Real po prostu mial pech i nic bz do siatki nie wpadalo

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja obstawiłem 1x. Arsenal to mój ulubiony klub (obok Barcy). W pierwszym meczu już udowodnili, że są lepszym zespołem od Realu. Forma kanonierów rośnie, w sobote wygrali w Fulham aż 4-0. Bardzo dobrze wówczas zagrali. Natomiast Real pokonał rywala zza miedzy 2-1. Mecz był wyrównany, lecz Real nic szczególnego nie pokazał, po prostu wykorzystał jedną okazje więcej do strzelenia bramki niż rywal. W tej lidze mistrzów Real na wyjazdach fatalnie się spisuje, z 3 meczy przegrał aż 2, natomiast Arsenal w fazie grupowej stracił tylko...1 bramkę.

Mój typ: 1

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Mecz jak mecz, było na co popatrzeć ale były też słabsze momenty. Co do gry zawodników
Realu to Beckham zagrał bardzo dobre spotkanie, Zidan coś tam pokazał ale to już nie to
samo co kiedyś, a Ronaldo słabiutki mecz. Widać że gwiazdy Realu potrafiły sie zmobilizować
ale to jeszcze nie to co kilka lat temu ... te czasy już chyba nie wrócą ...

PS. najważniejsze że Raul wraca do formy to tej ferelnej kontuzji 8)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ten Awans ARsenalowi się napewno nie należał grał bardzo słabo Real przeważał przez wiekszość spotkania ale nie trafil niestety do siatki napewno szkoda tej drużyny

Zawsze wszędzie Real Najlepszy Będzie
HALA MADRID !!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ten Awans ARsenalowi się napewno nie należał grał bardzo słabo Real przeważał przez wiekszość spotkania ale nie trafil niestety do siatki napewno szkoda tej drużyny

HALA MADRID !!
Stary Ty chyba meczu nie oglądałeś, przeszła drużyna lepsza, chodź czasami mecz był bardzo wyrównany. Taki Wielki Real, a bramki w dwu meczu nie potrafi żadnej strzelić? To są cienkie bolki i dobrze, że już takich słabeuszy nie ma w dalszej rundzie...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

HALA MADRID !!
Stary Ty chyba meczu nie oglądałeś, przeszła drużyna lepsza, chodź czasami mecz był bardzo wyrównany. Taki Wielki Real, a bramki w dwu meczu nie potrafi żadnej strzelić? To są cienkie bolki i dobrze, że już takich słabeuszy nie ma w dalszej rundzie...
Twoja wypowiedź nic nie wznosi to Raczej ty spotkania nie widziałeś bo ja oglądałem i co kiedy Arsenal miał przewage prócz 1 meczu gdy henry czy jak mu jest Strzelił gola to nic sie nie działo a Real cały czas Okupywał bramke , Napewno karny powinien być podyktowany !! takie moje zdanie [/center]

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ok, nie róbmy siana i czatu na forum. Moja ostatnia wypowiedź.

Oglądałem mecz (może nie cały, ale prawie całą 2 połowę). Więcej z gry miał Arsenal, więcej miał ciekawszych akcji, technicznie zagrał, bardzo mądrze taktycznie. Real poza słupkiem w 2 połowie nie miał żadnej dogodnej sytuacji, fakt pod koniec przycisnął trochę, lecz to było &quot;walenie głową o mur&quot;. Zaś po drugiej stronie szalał Henry, bardzo dobrze zagrał Hleb. Snajper Kanonierów miał dwie dogodne sytuacje (jak nie więcej). Wchodził w pole karne jak &quot;do masła&quot;. Obrońców mijał jak pachołki. To jest klasa zawodnika. Raz brakło mu szczęścia (minimalnie obok okienka bramki) a raz końcami palców bramkarz Realu obronił strzał Henrego.

Pozdro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom