>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal Londyn - Manchester City, HIT 17 kolejki Premier League [21.12.2015]

Status
Zamknięty.
lars19 272

lars19

Użytkownik
lamento straszne tutaj zauważam. Bardzo ważna rzecz, większość użytkowników tego forum nie gra tego co podaje. Więc o co właściwie ten lament?
Może komuś, coś z tych propozycji się spodoba ( wczoraj spodobało ), będzie pokrywało się z jego przemyśleniami i skorzysta, zagra, zarobi pieniądze. Podawanie takich dodatkowych typów, to na pewno nic złego.

Po co zaczynać dyskusje o takie pierdoły, tego nie wiem.

ale jak wchodza to jest super :wink: taki sens ze wiesz, ze czlowiek inwestuje jakies pieniadze i jest bardziej wiarygodny, podawac typy ktorych sie nie gra? bardzo latwo, wejdzie to wejdzie nie to nie, reputka sie zgadza :cool: moja babcia by tak samo typowala :cool:
jakiś ma to sens co napisałeś, szczególnie o stawianiu własnych pieniędzy, gdzie &quot;niby&quot; stajesz się wiarygodniejszy? Ale jakie ma znaczenie akurat w tym przypadku, gdzie większość tego tematu prawdopodobnie nie postawiła kasy, albo nawet jak to zrobiła, to ciężko to przecież zweryfikować.

Nigdy nie masz 100% pewności, że ktoś postawił na to kasę.

Dla mnie to może co tydzień podawać typy i ich nie grać , ważne by mu wchodziły a czy on to postawi czy nie to raczej mnie nie przekona czy na dany typ mam postawić 10zł czy 30zł...
zgadzam się w całej rozciągłości.

Także durne czepianie się użytkownika Dobi, jest co najmniej bezzasadne. Przyczepianie się do kogoś bo tak mi się podoba.

bosco 372

bosco

Użytkownik
Nie chodzi o czepianie sie tylko o fakty. Skoro znam typera i wiem ze gra powaznie to moze zagram to co on. Jesli wiem ze ktos typuje na sucho to nie zagram i tyle. Nie interesuje mnie granie dla zabawy.Takie pisanie typu &quot; to i to i to wyglada super ale sam tego nie gram&quot; dla mnie nie ma sensu. Koniec tematu z mojej strony

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
On tego nie zagrał, nawet głównego typu z analizą nie grał. Zobacz sobie do jego tematu, tylko over rożnych City.
Nie wiem jaki jest sens podawania typów i pisania analiz, gdy się tego samemu nie gra...
Właśnie Arsenal grałem, tylko nie miałem czasu wrzucić do tematu i teraz trochę lipa wrzucać ???? A na resztę już żywcem nie miałem nawet czasu wejść na beta bo cały czas poza domem... A szkoda, ale ładnie powchodziło ;) Mam nadzieję, że ktoś skorzystał
POZA TYM

o co właściwie ten lament?
Może komuś, coś z tych propozycji się spodoba ( wczoraj spodobało ), będzie pokrywało się z jego przemyśleniami i skorzysta, zagra, zarobi pieniądze
Po to właśnie podaje te typy dodatkowe, gdybym grał typy dodatkowe z każdego meczu to bym musiał pół budżetu na jeden mecz postawić. Pograłem Arsenal i rogi City, a reszty niestety nie zdążyłem i żałuję, no ale co zrobię po fakcie ;) Typy dodatkowe są po to, że jeżeli komuś nie spodoba się typ główny, w tym przypadku Arsenal, to podaję co jeszcze warto z tego meczu zagrać wg mnie, a że w meczach Arsenalu zawsze mam najlepszą skuteczność w BPL, to ktoś może coś wybierze, coś mu się spodoba i zarobi dzięki mnie pieniądze. Kompletnie nie rozumiem czepiania się o podawanie typów, zwłaszcza tych, na których można było nieźle zarobić ???? Nie podajesz - źle, podajesz - źle, bo nie grasz wszystkiego. Nie dogodzisz, no nie dogodzisz ????

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Widzę, że niektórzy w tym sam Dobi nie za bardzo rozumieją o co tutaj chodzi, jedynie bosco jest na tyle ogarnięty, że wie o co kaman. Właściwie jest to bardziej dyskusja pasująca do HP niż do działu tematycznego, no ale OK. Takie coś jak &quot;przecież większość typów weszła, więc nie wiem o co ludzie się czepiają&quot; po prostu nie wiem jak skomentować. Tu przecież nie chodzi o to czy weszło czy nie, jak ktoś myśli, że tak jest no trudno, nie podyskutujemy. Jak dla mnie, jeśli ktoś jest przekonany do zagrania danego typu to nie zastanawia się tylko po prostu go gra. A jak ktoś NIE MA ODWAGI ZARYZYKOWAĆ SWOICH PIENIĘDZY w dany typ, to oznacza, że sam NIE JEST PRZEKONANY co do tego typu. Tak więc warto grać typ polecony przez kogoś, kto sam go nie gra, bo nie jest do niego przekonany? No chyba nie. Dla mnie taki typer nie jest wiarygodny, bo skąd niby mam wiedzieć, który akurat typ on gra w realu (tzn. jest do niego przekonany i ryzykuje swoje pieniądze), a który podaje na zasadzie &quot;oto reszta moich propozycji, może ktoś coś wybierze i skorzysta&quot; - to jest po prostu śmieszne.

Dobi, teraz robisz dobrą minę do złej gry, mówiąc, że chciałeś zagrać, ale czasu nie starczyło. Gdybyś był przekonany do tych typów, to zagrałbyś je od razu jeszcze w niedzielę, kiedy je podałeś. Nie wiem na co czekałeś. Poza tym sam sobie zaprzeczasz, pisząc, że nie grałeś, bo musiałbyś przeznaczyć połowę budżetu na zagranie tych typów. Widzisz, gdybyś był przekonany do tych typów, to miałbyś odwagę zaryzykować swoje pieniądze, skoro nie zagrałeś, znaczy, że nie byleś do nich przekonany, a mimo to innych namawiałeś do zagrania - o to tutaj chodzi. Teraz weszła większość z tych propozycji, które podałeś, a innym razem byłoby np. 2/9 i co wtedy? Podawanie takich nazwijmy to &quot;propozycji&quot; mija się z celem, dla mnie jest to potencjalne wpuszczanie kogoś na minę, bo jak nie wejdzie to Ty nic nie tracisz, a ten ktoś kto zagrał i nie był świadomy, że podajesz sobie typ ot tak, żeby coś podać, traci przez to kasę. Dla mnie w tym momencie nie jesteś wiarygodny jako typer. Oczywiście nikt Ci nie zabrania podawania dziesiątek &quot;propozycji&quot; do jednego meczu, ale zastanów się przynajmniej czy warto tak robić. Podejrzewam, że gdyby skuteczność z tego meczu wczorajszego wyniosła te 2/9 to nikt by Cię tutaj nie bronił (mało tego - leciałyby teraz hejty w Twoją stronę), ale że jest na odwrót, to niektórzy w tym Ty sam sprowadzają dyskusję do tego, że &quot;ludzie czepiają się, a przecież większość typów weszła, o co im chodzi?&quot; - i jeszcze raz podkreślam nie o to tutaj chodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +31
lukasz80 88

lukasz80

Użytkownik
Polemika zbędna bułeczka ma rację,nie widzę sensu podawać typu skoro sam go nie grasz.

Otrzymane punkty reputacji: +30
dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
@bułeczka być może masz trochę racji, tylko no też każdy ma swoje zdanie. Na pewno masz rację z tym, że gdyby nie weszło to wieszaliby na mnie psy. Ale to, że podałem dodatkowe typy, na pewno nie jest niczym złym. Jak już mówiłem, te typy dałem jakby alternatywnie, jak się komuś nie podoba typ główny, to może pomyśli nad czymś innym co zaproponowałem. Skończmy dyskusję no ???? Nigdy się wszystkim nie dogodzi i tyle ;)

Otrzymane punkty reputacji: +30
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Ale macie ból dupy ludzie. Twierdzenie, że jeśli ktoś nie gra swojego typu to nie ma sensu go podawać jest trochę słabe. Spotykają się tu ludzie, którzy kochają sport i jest to swego rodzaju forma wyrażania tego. Bukmacherka to dziedzina, w której trzeba być na bieżąco a różne wypadki chodzą po ludziach. Może ktoś akurat musiał wypłacić całego rolla bo np. potrzebował na operację/leki/dopisz sobie(już nie wspominając, że są święta a to dla każdego spory wydatek) ale wie, że się zna i ma dobry pomysł to dlaczego miałby tego nie napisać? Nie róbcie z siebie imbecyli. Od tego macie mózgi, żeby odróżnić dobrą analizę od złej, dobrego typera od złego, typera z duża ilością reputacji od tego z małą. Wyrażam tu swój pogląd i nie jest to żadna obrona użytkownika ale użyjcie mózgów i zastanówcie się chwilę. Za coś Dobi dostał rangę znawca. Za coś ma te 1.2k reputy. Siedzi na forum parę lat i już na pierwszy rzut oka różni się od jakiegoś jareczka12345. Nawet jakby miał cały ten post na czerwono to przecież Tobie bułeczka też się niejeden taki zdarzył. Mi tak samo. Każdemu. Dlaczego? Bo dobrze uargumentowany typ może nie wejść i na odwrót. Ważne żeby nie pierdolić farmazonów i celowo wprowadzać ludzi w błąd. bułeczka czekam na zdjęcia/screeny zagranych podanych typów wraz ze stawkami do 18ej kolejki i w zasadzie każdej następnej. Pozdrawiam
No i żeby nie było: (c`mon zjedzcie mnie bo podałem kurs z b365 a zagrałem w ziemniaku[wyjątkowo for real])

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom