lars19
Użytkownik
lamento straszne tutaj zauważam. Bardzo ważna rzecz, większość użytkowników tego forum nie gra tego co podaje. Więc o co właściwie ten lament?
Może komuś, coś z tych propozycji się spodoba ( wczoraj spodobało ), będzie pokrywało się z jego przemyśleniami i skorzysta, zagra, zarobi pieniądze. Podawanie takich dodatkowych typów, to na pewno nic złego.
Po co zaczynać dyskusje o takie pierdoły, tego nie wiem.
Nigdy nie masz 100% pewności, że ktoś postawił na to kasę.
Także durne czepianie się użytkownika Dobi, jest co najmniej bezzasadne. Przyczepianie się do kogoś bo tak mi się podoba.
Może komuś, coś z tych propozycji się spodoba ( wczoraj spodobało ), będzie pokrywało się z jego przemyśleniami i skorzysta, zagra, zarobi pieniądze. Podawanie takich dodatkowych typów, to na pewno nic złego.
Po co zaczynać dyskusje o takie pierdoły, tego nie wiem.
jakiś ma to sens co napisałeś, szczególnie o stawianiu własnych pieniędzy, gdzie "niby" stajesz się wiarygodniejszy? Ale jakie ma znaczenie akurat w tym przypadku, gdzie większość tego tematu prawdopodobnie nie postawiła kasy, albo nawet jak to zrobiła, to ciężko to przecież zweryfikować.ale jak wchodza to jest super :wink: taki sens ze wiesz, ze czlowiek inwestuje jakies pieniadze i jest bardziej wiarygodny, podawac typy ktorych sie nie gra? bardzo latwo, wejdzie to wejdzie nie to nie, reputka sie zgadzamoja babcia by tak samo typowala
![]()
Nigdy nie masz 100% pewności, że ktoś postawił na to kasę.
zgadzam się w całej rozciągłości.Dla mnie to może co tydzień podawać typy i ich nie grać , ważne by mu wchodziły a czy on to postawi czy nie to raczej mnie nie przekona czy na dany typ mam postawić 10zł czy 30zł...
Także durne czepianie się użytkownika Dobi, jest co najmniej bezzasadne. Przyczepianie się do kogoś bo tak mi się podoba.