>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Arsenal Londyn - Manchester City, HIT 17 kolejki Premier League [21.12.2015]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

ARSENAL LONDYN - MANCHESTER CITY

Promocja w Betclick! Darmowy zakład do 200 zł!!! Sprawdź teraz klikając w ten link!

Niezwykle emocjonująca zapowiada się poniedizałkowy mecz na Emirates Stadium, który zamknie 17 kolejkę w Premier League. Faworyta ciężko wskazać. Arsenal mimo wielu kontuzjowanych graczy jakoś sobie radzi i wygrywa kolejne mecze, swoje minuty bardzo dobrze wykorzystuje Joel Campbell.
Jednak naprzeciwko Manchester City, który ma wielkie ambicje, już z Davidem Silvą w składzie. Czy City zapunktują w Londynie?

Zapraszam do dyskusji ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Manchester City ostatnio słabe mecze w Premier League, słabo ze Stoke gdzie polegli bo Stoke miało fenomenalnie dysponowany duet Shaqiri + Arnautović, słabo też wyglądała gra City w meczu ze Swansea, ale tam udało się w samej końcowce wygrać, lecz czy z przebiegu meczu na to zasługiwali?
Swansea miała naprawdę dużo okazji na gola na Etihad. Dobrze bronił Hart. City grało trochę wolno, zbyt czytelnie, w ogole w tych dwóch meczach jak oglądałem Man.City to brakowało mi w ich grze szybkości i zdecydowania w grze ofensywnej.
Arsenal jednak z konutzjami wieloma, ale Mesut Ozil dyryguje kolegami jak należy. Joel Campbell wykorzystuje swoje minuty i daje na pewno wiele do myślenia Wengerowi w kontekście kolejnych meczów aby częsciej na niego stawiać, nawet w roli rezerwowego kiedy powrócą kontuzjowani gracze.
@ShayeYouBody jakieś newsy z obozu Arsenalu kogo tym razem zabraknie w tym poniedziałkowym meczu? ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Arsenal - Manchester City
Over 2,75 ::: 1,96 ::: Pinnacle ::: 2/3 ✅ +0,96
Fakty są takie, że w tym sezonie City tylko w 7 na 25 meczów zaliczyła under 2,5 bramek, więc z czysto statystycznego punktu widzenia w tym kursie mamy po prostu value.
Mecz na szczycie, poniedziałkowy szlagier, spotkanie o II miejsce w tabeli i pościg za sensacją tego sezonu Leicester. Niebieska część Manchesteru pod wodzą Pellegriniego jest nastawiona od kilku sezonu na ultra ofensywny atak i tak szczerze trzeba przyznać, że w tym sezonie nie ma jakiejś wyróżniającej się postaci w tym klubie, strzelają po prostu wszyscy. Z wiadomych powodów City często traci też bramki w meczu. Tak oto po genialnym początku sezonu gdzie wygrali 5 spotkań bez straty bramki, od tego czasu tylko w dwóch meczach (czyli na 20 spotkań) zanotowali mecz 0:0 z Aston Villą i United.
Atak w Arsenalu działa bez zarzutu, strzelają przynajmniej po 2-3 bramki, jak widać również są nastawieni ofensywnie. Ostatnio mieli dość łatwy terminarz, bo grali z dolną częścią tabeli więc stąd też może te dobre wyniki. Co prawda mają trochę poważnych osłabień, ale za to grają na własnym obiekcie więc szykuje się na papierze teoretycznie genialnie spotkanie. Nie zdziwi mnie wynik w tym meczu 2:2 jak to było w 2014 roku.
Wynik: 2:1

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
@ShakeYoBody jakieś newsy z obozu Arsenalu kogo tym razem zabraknie w tym poniedziałkowym meczu? ;)
Żadnych rewolucji. Arsenal najprawdopodobniej wyjdzie tym samym składem co ostatnio ???? Mówi się, że zagrać może Sanchez ale sam Wenger twierdzi, że byłby głupi gdyby wstawił go do wyjściowej XI. Oczywiście może to być zasłona dymna jednak w moim odczuciu Chilijczyk dostanie jakiś kwadrans pod sam koniec. Uważam, że każde inne rozwiązanie byłoby złe. Po pierwsze Alexis musi złapać rytm meczowy a przed napiętym terminarzem lepiej go nie eskploatować coby kontuzja się nie odnowiła. Po drugie zmiennicy radzili sobie ostatnimi czasy bardzo dobrze. Zadanie z Olympiakosem wykonane na 5+ a mecz z Aston Villa wygrany na totalnym luzie i malutkim nakładzie sił. W związku z z powyższymi powinni mieć kredyt zaufania.
Co do samego meczu - nie zdziwiłbym się gdyby ta potyczka miała rozstrzygnąć losy tegorocznego mistrzostwa. Nie jestem pewien czy to kwestia bycia kibicem czy faktycznie tak jest ale mimo poważnych osłabień Kanonierzy mimo wszystko wyglądają lepiej niż zespół z Manchesteru. Giroud i Ozil szczytowa forma. Walcott po kontuzji cały czas robi wiatr. Jak słusznie zauważył Robson, Campbell też robi swoje. Ramsey tak jakby po kontuzji odżył. Niemniej jednak największym zaskoczeniem jest dla mnie Flamini, który radzi sobie o wiele lepiej niż myślałem. Remis z Norwich nie psuje zbytnio mojego postrzegania.
City oczywiście świetna drużyna ale mimo to nie na miarę oczekiwań. Ostatnio wygląda to na prawdę średnio. Uratowane punkty ze Swansea, nerwówka z Borrussia(w ogóle polecam przyjrzeć się co tam robił bramkarz niemieckiej drużyny), blamaż ze Stoke... Jeśli dodać do tegom że ostatnie zwycięstwo na wyjeździe miało przeszło półtora miesiąca temu nie wygląda to zbyt kolorowo. Na pewno na plus jest fakt, że Aguero wrócił do treningów ale też nie ma stuprocentowej pewności, że zagra od pierwszej minuty. Choć w tym przypadku jest to dużo bardziej prawdopodobne niż z Sanchezem. Nawet jakby miał nie grać to Bony i tak całkiem nieźle sprawdza się jako zmiennik.
Niezaprzeczalnie konikiem obu drużyn jest ofensywa. W związku z tym podobnie jak Shakal widzę sporo bramek. Po stronie Kanonierów jest atut własnego boiska, zapas sił(choć to akurat w przypadku profesjonalistów bardzo dyskusyjny argument) oraz formacja obronna. Nie bez powodu Rio Ferdinand nazwał Kościelnego najlepszym obrońcą BPL. Na plus City jest przód formacji. Szczególnie w obliczu braku Sancheza i Cazorli. Mimo to różnica nie jest taka ogromna bo Ozil Walcott i Giroud na pewno postraszą. Nie sądzę by City wywiozło tu 3 punkty. Moje propozycje są następujące
Arsenal + over 2.5 @3.25 (spodziewałem się trochę wyżej ;/)
Giroud gol @2.1 (to mi wpadło do głowy tak po napisaniu analizy)
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +63
ibis 1,9M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Ten weekend udany za mną 4/5 i idziemy dalej....
21:00 Arsenal - Manchester City
Typ: obie strzelą - TAK
Kurs: 1.55 ✅ 2:1

Już jutro wieczorem czeka nas hit 17. kolejki. Arsenal, który w ostatnim czasie ma zwyżkę formy podejmować będzie u siebie The Citizines. Ja idę tym razem w kierunku, ze obie z drużyn strzelą przynajmniej po jednym golu. Gospodarze do tego meczu będa przystępować z drugiego miejsca w tabeli mając 1 pkt przewagi nad swoim rywalem i 5 pkt straty do liderującego Leicester. Kanonierzy to zespół, który w ostatnim czasie może się podobać. Ich gra w końcu jest poukładana, a i sami piłkarze trafili w końcu z formą....W ostatnich pięciu spotkaniach Arsenal strzelił 12 goli, co jest dość dobrym wynikiem przed jutrzejszym spotkaniem. MC ostatnio na wyjeździe nie zachwyca gdyż zaliczył dwie porażki pod rząd. Jednak o ich gola w jutrzejszym spotkaniu nie powinniśmy się martwić. Podobnie jak Arsenal mają kim straszyć w ataku pod nieobecność Aguero. Oba zespoły jutro na pewno wyjdą w swoich możliwie najsilniejszych składach, a strzelanie bramek z obu stron powinno być tylko kwestią czasu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
W hicie 17. kolejki gram rożne. Oba zespoły potrafią je nabijać. Arsenal przeważnie co mecz u siebie robi co najmniej 5-6 rożnych. Kanonierzy grają na Emirates ofensywnie, dużo atakują skrzydłami, dużo strzelają na bramkę - to przekłada się na dużą liczbę kornerów. Swoją część powinien dołożyć także zespół gości, który cechuje podobny styl gry co gospodarzy.

Nie jestem do końca przekonany do grania overów czy też BTS-ów. Po pierwsze kurs nie jest satysfakcjonujący. Po drugie underowe H2H. Po trzecie City słabo spisywało się w ostatnim meczu ze Swansea i dzięki fartowi wygrało 2:1 w samej końcówce. Słabo również idą tej drużynie wyjazdy, gdzie The Citizens zdobywają mało goli. Po czwarte już w tym sezonie parę takich hitów potrafiło mocno rozczarować. Także ja na pewno nie gram pre bramek, być może na live jak zobaczę, że jest szansa na over ✅.

Arsenal - Man City over 10,5 rożnych @ 1,83 Bet365 ✅ 12 rożnych

Otrzymane punkty reputacji: +3
dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
vs.

Arsenal - Manchester City
Typ: 1
Kurs: 2,37
Bet.365

✅✅✅
Na Emirates Stadium czeka na nas prawdziwy szlagier i absolutny hit 17. kolejki Barclays Premier League. Ten mecz to przedsmak wielkiej dawki angielskiej piłki w okresie świąteczno-noworocznym.
Kanonierzy raczej w dobrym humorze powinni podejść do tego spotkania. Przez ostatni miesiąc wygrali cztery spotkania - każde różnicą przynajmniej dwóch bramek; a raz zremisowali na wyjeździe w Norwich. Mecz w Pireusie był rozegrany świetnie - zarówno taktycznie jak i piłkarsko, mimo iż brakowało trzonu Arsenalu czyli wciąż Santiego, Coquelina i Alexisa, to podopieczni Wengera zdołali wygrać 0:3 w Grecji i awansować do następnej fazy LM zachowując twarz. Przypomnę, że przed tym spotkaniem przez rok Olympiakos u siebie przegrał tylko z Bayernem w ramach LM więc było to trudne zadanie ale jak widać świetnie dali sobie radę. Pokazali, że nawet bez teoretycznie jednych z ważniejszych piłkarzy można wygrać ważny mecz. Występ Sancheza stoi pod znakiem ale wątpię aby wystąpił od początku.
Manchester City ostatnio widoczny spadek formy. Naprawdę słaby mecz na Britannia Stadium ze Stoke, mierny występ na Etihad przeciwko Łabędziom i wywalczone rzutem na taśmę dość szczęśliwie trzy punkty, na które chyba nie zasłużyli z przebiegu gry. Pellegrini w dalszym ciągu nie będzie mógł skorzystać z Zabalety, Kompanego, Fernando i Nasriego. Wrócił za to Sergio Aguero, który na pewno swoje zrobi z przodu. Obywatele podobnie jak Arsenal wygrali cztery z ostatnich pięciu spotkań, ale styl średnio imponuje - jak już zresztą pisałem, zobaczymy jak będzie jutro.
Na korzyść Arsenalu na pewno gra przed własną publiką i ostatnie H2H, z którego wynika, że Kanonierzy wygrali 2 z ostatnich pięciu meczy bezpośrednich, ale w Premier League u siebie wygrali zaledwie w 2012 roku. Biorąc pod uwagę formy w ostatnich meczach obu zespołów i to, że mecz będzie toczyć się w Londynie mam nadzieję, że to jednak podopieczni Wengera zrobią sobie miły prezent przed świętami wygrywając naprawdę ciężkie spotkanie.

Dodatkowe typy na to spotkanie:
Arsenal + over 2,5 @3,25 ✅
Over 2,5 + BTS @1,90 ✅
Arsenal + BTS @4,00 ✅
Giroud gol @2,10
✅
Aguero gol @2,10 - ryzyko, świeżo po kontuzji ⛔ tak jak myslałem ;)
Over 11 RR AH @2,10 ✅
Under 5,5 ŻK @1,83
✅
City over 4,5 RR @1,66 - trochę promo :cool: ✅
Arsneal over 5,5 RR @1,83
⛔
Szkoda tych typów na minus, ale i tak jest bardzo dobrze :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +58
tomekzwd 257

tomekzwd

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Spotkanie Arsenal-Man City
Typ: over 2,5 ✅
Kurs 1,65
Buk Bet 365
Witam, dziś wybrałem spotkanie zapowiadające się bardzo ciekawie w Premier League. Chodź w ostatnich pięciu bezpośrednich pojedynkach tych drużyn tylko 3 razy był rezultat over 2.5, to jeżeli przeanalizujemy statystyki obu zespołów w ostatnim czasie będziemy mogli stwierdzić że wygląda to całkiem dobrze. Arsenal w każdym meczu od prawie dwóch miesięcy strzela bramkę i w lidzę ta średnia wygląda na prawde dobrze. City za to zaliczyła wpadkę ze Stoke, ale także w ich statystykach ligowych wygląda to bardzo dobrze. Te zespoły mają bardzo dobrą ofensywe i stawiam dziś że na Emirates Stadium więcej niż 2.5 bramki. Powodzenia ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
O 1,3K

osiek

Użytkownik
Arsenal - Manchester City (2-1) ⛔
Data i czas: Poniedziałek, 21 grudnia, godzina 21:00
Sędzia: Andre Marriner
Typ: 1połowa/koniec
1/2 28 oraz 2/1 24 Fortuna
Witam
Dziś jak wiadomo hit kolejki. Lubie kiedy tego typu mecze rozgrywane są w poniedziałek ponieważ teoretycznie najgorszy dzień tygodnia od razu staje się przyjemniejszy ;). Większość osób idzie dziś w Btsy i overy. Osobiście odpuszczam tego typu zakłady ponieważ mam mieszane uczucia co do tego spotkania. Moim zdaniem under bramkowy nie jest dziś wcale taki nieprawdopodobny. Oczywiście nie neguję typów kolegów jednak ja postanowiłem dziś pograć for fun ;]. Za drobne gram dwa zdarzenia które widać wyżej. Po cichu liczę na podobny przebieg zdarzeń jak w meczu Citiznes z M Gladbach z tym że w tym przypadku to City może objąć prowadzenie w pierwszej połowie a w drugiej za odrabianie strat wezmą się piłkarze Arsena Wengera a być może będzie na odwrót?.
Przewidywane składy:
Arsenal: Cech - Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Ramsey, Flamini - Walcott, Ozil, Campbell - Giroud
Man City: Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov - Fernandinho, Toure - De ruyne, Silva, Sterling - Aguero
Nie zagrają:
Arsenal: Cazorla, Coquelin, Rosicky, Welbeck, Wilshere (kontuzje)
Man City: Fernando, Kompany, Nasri, Zabaleta
źródło: goal.pl

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP

Arsenal + over 2,5 @3,25
Over 2,5 + BTS @1,90
Arsenal + BTS @4,00
Giroud gol @2,10
Aguero gol @2,10 - ryzyko, świeżo po kontuzji
Over 11 RR AH @2,10
Under 5,5 ŻK @1,83
City over 4,5 RR @1,66 - trochę promo
Mam pytanie. Czy Ty to wszystko grasz?

professional. 622

professional.

Użytkownik
Arsenal vs Man City
over 12.5 korka = 2,70 = 12 ⛔
Nie zagrał bym tutaj nic, poza korkami oczywiście, które pograłem już kilka dni temu. Osobiście widzę tutaj remis. @ Bułeczka już wszystko powiedział co do rożnych w tym spotkaniu. Arsenal u siebie gra odważnie i ofensywnie i szczególnie skrzydłami, które mają na prawdę szybkie, liczę na Theo że zrobi robotę. Podobnie City gdzie Sterling i Kevin na pewno trochu ich nabiją. Jeśli ktoś widzi większą linię korków to proszę o info na PW, bo przewiduję dziś ich na prawdę sporo.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Arsenal v Man City / City o0,5 gola w 1 polowie @ 2,15 W i l l i a m H i l l ⛔
Arsenal v Man City / City o1,5 gola w 1 polowie @ 7 W i l l i a m H i l l ⛔

Zastanawialem sie jak podejsc do tego meczu i postanowilem pojsc w strone &quot;underdoga&quot; z Manchesteru. Po pierwsze mam wrazenie, ze City dzisiaj zdominuje pierwsza polowe. Arsenal wyjdzie z zalozenia, ze trzeba zaczac powoli i nie rzucac sie jak wariat na City bo to moze sie zle skonczyc. Graja u siebie, maja 1 pkt przewagi w tabeli, remis tez im ujmy nie przyniesie bo zachowaja pozycje vicelidera wiec i uplywajacy czas bedzie im na reke. City w kontrach moga nastukac nie jedna bramke bo maja bardzo szybkich i swietnych technicznie pilkarzy wiec lepiej im nie dawac pretekstu do szybkiego ataku. Mam wrazenie, ze City wyjdzie na ten mecz z taka sama motywacja w I polowie z jaka zagrali mecz w LM z Sevilla. Pellegrini potrafi zmotywowac swoich grajkow i nie raz pokazywali, ze jak im sie chce to losy spotkan sa w stanie rozstrzygnac juz w pierwszych 45 minutach. Wiem, ze City ostatnio slabo gralo, Stoke ich totalnie zdominowal, problemy z AV i mecz o zlote majtasy z Juve w LM. Dzisiaj jednak poziom inny i inna powinna byc motywacja przyjezdnych. Bo jednak na mecz z Arsenalem, City motyowac sie bedzie inaczej jak na mecz z AV czy Stoke ktore zapewne mialy &quot;wygrac sie same&quot;. Dzisiaj widze City dominujaca w I polowie i Arsenal &quot;on the back foot&quot;. Druga polowa pewnie sie nieco zmieni i gra sie wyrowna dlatego licze, ze City wiecej okazji do bramki bedzie mialo w pierwszej czesci spotkania. Do tego dochodzi fakt, ze przed zespolami ciezki okres swiateczny, 3 mecze do rozegrania w ciagu 8 dni (25.12-3.01) wiec w drugiej polowie oba zespoly moga zaczac sie nieco oszczedzac. Ogolnie patrzac na to spotkanie mam wrazenie, ze obie ekipy najbardziej kuleje w obronach gdzie ich najsilniejszymi punktami sa bramkarze. I Hart i Cech spisuja sie bardzo dobrze, ale ile beda w stanie wyciagnac w jednym meczu, 1 moze 2 setki. W obu zespolach im dalej w przod tym jakosc wieksza. Mysle, ze dzisiaj moze byc calkiem spora strzelaninka. Licze na gosci bo jednak ciezko przejsc obojetnie (szczegolnie, gdy nie sa faworytami) kolo takich napadziorow jak Aguero - jak wystapi (jak nie to Bony), Sterling, Silva czy De Bruyne ktorzy moga 3 podaniami rozmonotwac defensywe gospodarzy. Dodatkowo stawiam na o1,5 gola City w I polowie @ 7 wszystko w W H. Powodzenia i milego ogladanie

mara_1910 257

mara_1910

Użytkownik
Arsenal Londyn-Manchester City
remis 3,50 bet365

Długo się zastanawiałem w jaki sposób dobrać się do tego poniedziałkowego hitu BPL. Biorąc pod uwagę aktualną formę obu ekip to wydaje się, że szala zwycięstwa przechyla się ku Kanonierom.Ja jednak nie lekceważyłbym tu w żaden sposób The Citizens,mają oni w swoich szeregach niesamowitych piłkarzy,którzy na taki mecz na pewno wyjdą maksymalnie skoncentrowani i odpowiednio zmotywowani. Sytuacja w tabeli wskazuje na to iż remis tak naprawdę nie krzywdzi żadnej z drużyn,co prawda gdyby padł taki wynik to straciliby 2 oczka do lidera choć myślę że Leicester City z całym szacunkiem dla tej ekipy w końcu się &quot;zatnie&quot; i przyjdą dla tej drużyny ciężkie chwile,więc 4 czy 5 pkt to strata jak najbardziej do odrobienia.W Manchesterze najbardziej odczuwalny będzie brak kapitana Vincenta Kompanego (8M 2G 0A), mam nadzieję że obok Otamendiego wobec absencji Belga wystąpi Mangala (10M 0G 0A) a nie Demichelis (10M 0G 0A) .Obrona Arsenalu prezentuję się lepiej niż City,stracili mniej bramek w lidze za to środek pola to według mnie przewaga The Citizens.W ataku wystąpi będący w dobrej formie Giroud, zaś po drugiej stronie prawdopodobnie Aguero, jego dyspozycja pozostaje wielką niewiadomą gdyż ostatni okres to problemy ze zdrowiem.Myślę że Arsenal nie rzuci się tak do gardeł graczom City jak to zwykle mają w zwyczaju, kiedy grają na The Emirates. Arsene Wenger ma świadomość siły jaką w grze z kontry prezentują Obywatele więc zbyt mocne odsłonienie się raczej nie wchodzi w grę,powodzenia...

pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Olivier Giroud kartka TAK--&gt; 4,00 Ónibet
Krótka piłka. Francuz jest jednym z najbardziej charakternych graczy w zespole Wengera. Nogi nie odstawia, zawsze idzie na 100%, często ma niewyparzony język, nierzadko wdaje się w dyskusje z arbitrami. W obecnym sezonie we wszystkich rozgrywkach zebrał 6 żółtych kartek(2 w PL, 4 w CL).
W meczu z City będzie trzeba walczyć do upadłego, a Giroud jest bardzo ambitny i z pewnością nie odpuści żadnej piłki w starciach z Demichelisem lub Otamendim,nawet koszem kartonika.
Sędziuje pan Andre Marriner. W obecnym sezonie 14 meczów i pokazane 54 żółte kartki i 3 kiery.
Moim zdaniem warto pograć to zdarzenie, zwłaszcza, że to mecz na szczycie i walka nie tylko o 3 punkty ale także o prestiż. Dodam jeszcze, że nie tak dawno Kanonierzy grali arcyważne spotkanie z z Grekami z Pireusu i tam Francuz też wyłapał kartkę ;) pozdro!
&lt;table class=&quot;imageHead&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Popieram typ Pietras7 ... ja osobiście czekam na składy i właśnie pogram Giroud albo Sagna. Francuski obrońca podczas nieobecności Zabalety zagościł na stałe w składzie City. Dodając do tego arbitra, fakt,że Sagna to były zawodnik Kanonierów. Wydaje się znaczne value bo Sagna jest drugi sezon a nie grał przeciwko byłem klubowi. Z decyzją kogo gram wstrzymam się kiedy zobaczę składy obu ekip...
Sagna kartka TAK
5.00
Unibet

J 316

jarekrk

Użytkownik
Arsenal + over 2,5 @3,25
Over 2,5 + BTS @1,90
Arsenal + BTS @4,00
Giroud gol @2,10
Aguero gol @2,10 - ryzyko, świeżo po kontuzji
Over 11 RR AH @2,10
Under 5,5 ŻK @1,83
City over 4,5 RR @1,66 - trochę promo
Jeżeli to wszystko zagrałeś to jesteś mistrzem, a jeśli tylko typy to chyba plujesz sobie w brode jak nigdy bo ładnie powchodziło ????

A tak btw. panowie to w końcu Hit BPL to był Hit a nie KIT jak często kończą się te mecze;)
Czekamy na Boxing Days

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Jeżeli to wszystko zagrałeś to jesteś mistrzem, a jeśli tylko typy to chyba plujesz sobie w brode jak nigdy bo ładnie powchodziło
On tego nie zagrał, nawet głównego typu z analizą nie grał. Zobacz sobie do jego tematu, tylko over rożnych City.

Nie wiem jaki jest sens podawania typów i pisania analiz, gdy się tego samemu nie gra...

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
On tego nie zagrał, nawet głównego typu z analizą nie grał. Zobacz sobie do jego tematu, tylko over rożnych City.

Nie wiem jaki jest sens podawania typów i pisania analiz, gdy się tego samemu nie gra...
A ja nie wiem jaki jest sens pisania analiz i podawania 3-4 typow ktore nie wchodza....

bosco 372

bosco

Użytkownik
A ja nie wiem jaki jest sens pisania analiz i podawania 3-4 typow ktore nie wchodza....
ale jak wchodza to jest super ;) taki sens ze wiesz, ze czlowiek inwestuje jakies pieniadze i jest bardziej wiarygodny, podawac typy ktorych sie nie gra? bardzo latwo, wejdzie to wejdzie nie to nie, reputka sie zgadza :cool: moja babcia by tak samo typowala :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +10
fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
ale jak wchodza to jest super ;) taki sens ze wiesz, ze czlowiek inwestuje jakies pieniadze i jest bardziej wiarygodny, podawac typy ktorych sie nie gra? bardzo latwo, wejdzie to wejdzie nie to nie, reputka sie zgadza :cool: moja babcia by tak samo typowala :cool:
A jak koleś poda jak ten wyżej 8-10 typów z jednego meczu i napisze że gra każdy po 5000 zł to Ty mu zaufasz i polecisz zagrasz to samo ?? Bo ja nie...

Według mnie jeśli ktoś podaje 8 typów z czego 6 jest trafnych a sam zagra jedynie 1-2 to tylko i wyłącznie jego sprawa i nie ma to nic do wiarygodności typów czy on zagrał to czy nie.

Dla mnie to może co tydzień podawać typy i ich nie grać , ważne by mu wchodziły a czy on to postawi czy nie to raczej mnie nie przekona czy na dany typ mam postawić 10zł czy 30zł...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom