Dobre myślenie. Ten ryzykowny typ można skontrowac u innego buka i pewna kasa.Według mnie najlepiej zrobić tak:
1. Przed meczem: over 0.5 gola dla mnie 100 % pewniak
2. Na żywo jakiś ryzykowny typ, w razie przypadku przegranej zwrot i tyle ????
Dobre myślenie. Ten ryzykowny typ można skontrowac u innego buka i pewna kasa.Według mnie najlepiej zrobić tak:
Zapoznaj się z ofertą dokładnie, bo jest to na pewno!Tyle, że nie ma dostępnej takiej opcji z overem 0.5 co najwyżej na pierwszą połowę a to ryzyko.
Hmm może i to byłby pewniak w mojej opinii, gdyby trenerem Chelsea nie był Mou. Nie można wykluczyć, ze Jose zamuruje (a raczej będzie próbował to robić biorąc pod uwagę ostatnie poczynania obrony) bramkę. Mecz z MU powinien dać trochę do myślenia. Jeśli bym szukał pewniaków overowych to byłoby to poniżej 6,5 gola.Według mnie najlepiej zrobić tak:
Masz pewność wygranej więc to nie przejdzie.Over 0,5
na live dw 0-0
Luuuudzie! Tak trudno poszukać czegoś samemu? Oferta - gole - dodatkowa suma goli. Na pewno nie ma nadal?Konju w takim razie ja się nie znam bo nie widzę takowej, a może jestem ślepa ...
Jak chcecie mieć spalone konta na jednym z najlepszych buków to sobie stawiajcie w tak idiotyczny sposób jakich już tu kilka się pojawiło.Po 2 - ,,Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe."
Więc zapomnijcie o przeciwstawnych typowaniach :smile:
Pewniaków nie ma, a po kursie 1.040 za 40 zł nawet na piwo Ci nie wystarczy.1. Przed meczem: over 0.5 gola dla mnie 100 % pewniak
Żle zrozumiałeś.Witam
Czyli jeśli postawie np. przed meczem na remis za 3.40, a na livie na Arsenal za 2.45, oba za 40 zł, to w przypadku wygranej Chelsea zwracana jest stawka na zakład live. W przypadku wygranej Arsenalu także zwracana jest stawka na zakład live, natomiast gdy padnie remis to zakład przedmeczowy nie jest mi zwracany i tracę te pieniążki. Dobrze zrozumiałem?
Pozdrawiam
Dzięki.Żle zrozumiałeś.
Zwracany jest tylko zakład live ( jeśli go NIE TRAFISZ ).
Czyli w Twoim przypadku :
- jak wygra Chelsea to nic nie wygrywasz i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak będzie remis to wygrywasz zakład przedmeczowy i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak wygra Arsenal to wygrywasz zakład live i nie masz zadnego zwrotu
Prosciej sie juz chyba nie da.
Ten typ jest najbardziej opłacalny wg mnie ponieważ:Hm a brak bramki samobójczej? Wtedy co prawda +1.6 ale mamy "darmowy" zakład on live. Tylko czy to dobry pomysł, Premier League "obfituje w samobóje" tak jak dziś...