>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Arsenal-Chelsea Darmowy zakład bet365

K 128

konju1

Użytkownik
Według mnie najlepiej zrobić tak:

1. Przed meczem: over 0.5 gola dla mnie 100 % pewniak
2. Na żywo jakiś ryzykowny typ, w razie przypadku przegranej zwrot i tyle ????
Dobre myślenie. Ten ryzykowny typ można skontrowac u innego buka i pewna kasa.

arek666 29

arek666

Użytkownik
Według mnie najlepiej zrobić tak:
2. Na żywo jakiś ryzykowny typ, w razie przypadku przegranej zwrot i tyle ????
Hmm może i to byłby pewniak w mojej opinii, gdyby trenerem Chelsea nie był Mou. Nie można wykluczyć, ze Jose zamuruje (a raczej będzie próbował to robić biorąc pod uwagę ostatnie poczynania obrony;)) bramkę. Mecz z MU powinien dać trochę do myślenia. Jeśli bym szukał pewniaków overowych to byłoby to poniżej 6,5 gola.

M 17,6K

madek92

Użytkownik
Witam, chcialbym zapytac czysto teoretycznie:

W przedmeczowym stawiam 2 DNB 2.20 * 40 =88zl w przypadku wygranej gosci

W live stawiam 1 2.37 * 40 = 94,80

Wygrywa Arsenal 94,80 - 80 = 14,80
Wygrywa Chelsea 88 - 80 = 8zl
Remis =Zwrot z live + 40 * 1,00 z przedmeczowego = 0zl

przejdzie to?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Proponuję się jeszcze raz zapoznać z tym co kolega tu wkleił z regulaminu buka , bo widzę niektórym wizja &quot;darmowej&quot; wygranej o wartości pozwalającej na zakup 1 piwa w knajpie zatarła resztki zdrowego rozsądku i logicznego myślenia.
Po 2 - ,,Tam, gdzie jakiekolwiek warunki oferty lub promocji zostaną naruszone lub występuje dowód serii zakładów postawionych przez klienta lub grupę klientów, które z powodu bonusu, specjalnych wypłat, darmowych zakładów lub jakiejkolwiek innej oferty promocyjnej zagwarantują klientowi zysk niezależnie od wyniku, czy indywidualnie, czy w grupie, bet365 zastrzega sobie prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert według własnego uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe.&quot;
Więc zapomnijcie o przeciwstawnych typowaniach :smile:
Jak chcecie mieć spalone konta na jednym z najlepszych buków to sobie stawiajcie w tak idiotyczny sposób jakich już tu kilka się pojawiło.
Albo wykluczajcie remis w meczu derbowym wyrównanych drużyn - kolejny &quot;genialny&quot; pomysł na &quot;łatwy zysk&quot; &quot;bez ryzyka&quot; ;)
Proponowałbym na prawdę co poniektórym ochłonąć , i jeśli korzystać z promocji to albo z głową i stawiając przemyślane typy , albo jak chcecie stawiać na prawdę bez ryzyka to postawcie na zakład przedmeczowy surebeta z innym bukiem.

borek7 24

borek7

Użytkownik
Witam
Czyli jeśli postawie np. przed meczem na remis za 3.40, a na livie na Arsenal za 2.45, oba za 40 zł, to w przypadku wygranej Chelsea zwracana jest stawka na zakład live. W przypadku wygranej Arsenalu także zwracana jest stawka na zakład live, natomiast gdy padnie remis to zakład przedmeczowy nie jest mi zwracany i tracę te pieniążki. Dobrze zrozumiałem?
Pozdrawiam
Pewniaków nie ma, a po kursie 1.040 za 40 zł nawet na piwo Ci nie wystarczy.

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Witam
Czyli jeśli postawie np. przed meczem na remis za 3.40, a na livie na Arsenal za 2.45, oba za 40 zł, to w przypadku wygranej Chelsea zwracana jest stawka na zakład live. W przypadku wygranej Arsenalu także zwracana jest stawka na zakład live, natomiast gdy padnie remis to zakład przedmeczowy nie jest mi zwracany i tracę te pieniążki. Dobrze zrozumiałem?
Pozdrawiam
Żle zrozumiałeś.
Zwracany jest tylko zakład live ( jeśli go NIE TRAFISZ ).
Czyli w Twoim przypadku :
- jak wygra Chelsea to nic nie wygrywasz i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak będzie remis to wygrywasz zakład przedmeczowy i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak wygra Arsenal to wygrywasz zakład live i nie masz zadnego zwrotu
Prosciej sie juz chyba nie da.

borek7 24

borek7

Użytkownik
Żle zrozumiałeś.
Zwracany jest tylko zakład live ( jeśli go NIE TRAFISZ ).
Czyli w Twoim przypadku :
- jak wygra Chelsea to nic nie wygrywasz i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak będzie remis to wygrywasz zakład przedmeczowy i masz zwrot 40zł za zakład live
- jak wygra Arsenal to wygrywasz zakład live i nie masz zadnego zwrotu
Prosciej sie juz chyba nie da.
Dzięki.
Tak myślałem. Pisząc po prostu się pogubiłem.

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
Pewniaki nie istnieja... chodz pomysła bardzo dobry ja ta strategie mam według mnie bardziej dopracowana ????
1. Przed meczem: over 0.5 gola, jak nie wchodzi do około 2 poła 70minuta to gramy live under 0,5 gola (czekam po prostu az kurs na under 0,5 spadnie do 2.00, co da nam &quot;darmowa zabawe&quot; w 100%)

2. Na żywo jak mamy juz jednego gola w meczu stawiamy co chcemy
Moja propozycja rożni sie od proponowanych tym że z matematycznego punktu widzenia wszystko gra, bo granie na under/over to 50% a nie 100% tak jest zawsze, nie ważne jak my jestesmy tego pewni...

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
im szybciej padnie gol w meczu tym wieksze pole do popisu czyli mozna szalec z wiekszym kursem, na razie jeszcze szczerze mowiac nie mam pomysłu na ewnetualny typ na zywo inny niż under 0,5 ???? , zazwyczaj grałem w tej sytuacji strzelonego gola na druzyne przegrywanajaca 1:0 ale teraz mam co do tego watplisci, chyba ze gola strzeli pierwszy arsenal to gram na chelsea, a jak chelsea trafi pierwsza to pewnie na chelsea-1, pozdr

S 9

smakosz2

Użytkownik
Hm a brak bramki samobójczej? Wtedy co prawda +1.6 ale mamy &quot;darmowy&quot; zakład on live. Tylko czy to dobry pomysł, Premier League &quot;obfituje w samobóje&quot; tak jak dziś...
Ten typ jest najbardziej opłacalny wg mnie ponieważ:
Stawiam 40 zeta na brak samobója po 1.083. Zysk 3.33.
Stawiam 5 zeta na strzelenie samobója po 8. Zysk 35.
Jeśli nie padnie samobój to jesteście tylko niecałe 2 zeta do tyłu. Jeśli samobój padnie to jesteście TYLKO 5 zeta do tyłu.

A na zakład na żywo polecam jakiś wyższy kurs grać, bo takiego bonusu nie gra się drobnymi kursami.

POZDRO 600 xD

novo 203

novo

Użytkownik
LOL no a dlaczego mamy sobie zagwarantowac minus przed obstawieniem lajwa? Zal bierze jak tu sie niektorych czyta. Tak cięzko sobie znalezc cos pewnego przed meczem?
Dobrym wyjsciem wydaje się taka gra:
1) Under 4,5 przed meczem. @1,16. 40 x 1,16 = 46,4
2) Over 4,5 na lajwie. @okolo5,25 40x5,25 = 210
Najpewniej wygramy tylko 6,4 zł, ale warto zaryzykowac

K 128

konju1

Użytkownik
Jak tak was czytam to zastanawiam sie czy wiecie co to logiczne myślenie.
Przed meczem over 0.5 a na live under 0.5
Przed meczem under 4.5 a na live over 4.5.
Nie widzicie ze wygrana jest bez wzgledu na wynik? Ile razy trzeba powtarzac? W sumie to grajcie jak chcecie ale nie placzcie jak wam zamkna konta.

Do góry Bottom