>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Argentyna 2024/2025

makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
23.09
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna
Godzina: 00:30
Spotkanie: All Boys - San Martin
Typ: remis
Kurs: 2.70
Bukmacher: superbet
Analiza:
Dzień dobry. W poniedziałkowy wieczór atakować będziemy kolejny remis w Argentynie. All Boys u siebie w roku 2024 przegrali tylko 1 mecz i maja bilans 8-7-1, więc bardzo remisowy. Z kolei pierwszy w tabeli San Martin na wyjazdach ma najlepszy bilans 8-4-4 i jest na wyjazdach od 5 meczy bez porażki. All Boys ostatnio u siebie notuje 2 mecze z rzędu remisowe 0-0. Jeszcze w tym roku u siebie nie zremisowali więcej meczy z rzędu niż 2, ale myślę że to się zmieni, bo to będzie dla nich dobry wynik przeciw bardzo dobrej drużynie San Martin która w ostatnich 10 meczach ma bilans 9-1-0. Pierwszy mecz tych drużyn na stadionie San Martin w maju zakończył się remisem 0-0. Kursy na remis nie rozpieszczają ale nic dziwnego, ten mecz z wielkim prawdopodobieństwem zakończy się właśnie takim a nie innym wynikiem.

makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
01.10.24
Godzina: 02:10
Spotkanie: Atletico Atlanta - San Telmo
Typ: remis 3 z 4 remisów z Argentyny tej nocy, ale nie tu :)
Kurs: 2.80
Analiza:
Atlanta u siebie ma bilans 6-7-3, taki sam jak San Telno na wyjeździe, różnią się tylko nieznacznie pod względem strzelonych/straconych bramek na korzyść San Telno które ma 16-9 a Atlanta 13-9. Pierwszy mecz który odbył się 12 maja Atlanta wygrała w San Telmo zasłużenie 1-0, mając przewagę pod względem większej ilości sytuacji bramkowych 18 do 6! Jak i więcej strzałów celnych bo aż 12 do 2! Rożnych także 7-4 jak i niebezpiecznych ataków 77 do 71. Byli wtedy w bardzo dobrej formie bo wygrali 5 z 6 meczy i taka forma już w tym sezonie im nie dopisała ale ostatnio też byli w dobrej formie 6 meczy z rzędu bez przegranej 3-3-0, ale ostatnio zażegnali tą formę przegrywając z 15/19 Chaco na wyjeździe. Z tym samym Chaco San Telmo również przegrali na wyjeździe 0-1 ostatnio. Jest duża szansa że zobaczymy remis w tym spotkaniu.

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Primera B Clasura
Godzina: 20:00
Spotkanie: Fenix - UAI Urquiza
Typ: UAI Urquiza DNB
Kurs: 1.73
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, mój typ na poniedziałek pochodzi trochę z mniej ciekawej ligi, a mianowicie z Argentyny Primera B Clasura. O godzinie 20 zagrają Fenix oraz UAI Urquiza, typuję wygraną gości bez remisu. Fenix to drużyna, która zajmuje 19 miejsce w 22-zespołowej stawce. Zdobyli 14 punktów w 15 meczach, ale co mnie najbardziej zaskoczyło, podczas tych 15 spotkań strzelili tylko 4 gole (!), mimo to potrafili wygrać 3 mecze oraz 5 zremisować. Pozostałe 7 meczy kończyło się porażkami. Fenix nie strzelił gola od 7 spotkań, ta drużyna ma ogromne problemy ze strzelaniem goli i wygrywaniem meczy, goście natomiast są drużyną z czołówki, zajmują 4 miejsce, dlatego typuje ich wygraną bez remisu. Powodzenia !

versa 612,6K

versa

Typer Miesiaca
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Boca Juniors - Argentinos
Boca Juniors
Fortuna @2.08
Boca Juniors ostatnie ostatnie 3 mecze to trzy porażki z wyżej notowanym drużynami aktualnie w lidze i przyszedł czas na przełamanie tej złej passy z drużyną, która w rankingu zajmuje obecnie 19 miejsce z 28 dostępnych i która przede wszystkim zdobywa punkty na własnym stadionie, w meczach wyjazdowych są fenomenem, bowiem w siedmiu takich dotychczasowych spotkaniach zdobyli zaledwie jeden punkt w ostatniej kolejce.. Z bilansem bramkowym....0:11. Tak tragicznej statystyki dawno nie widziałem i sądzę, że zdecydowanie bliżej gospodarzem do przełamania złej passy 3 przegranych niż do wyszarpania choćby punktu w tym spotkaniu drużyny przyjezdnej. Boca Juniors na swoim obiekcie spisuję się dobrze, przeważnie ich domowe mecze kończą się zwycięstwem, bilans bramkowy 10:5 w 7 kolejkach wygląda dosyć dobrze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1637
versa 612,6K

versa

Typer Miesiaca
Atl. Tucuman - CA Tigre
Powyżej 1.5 goli
Fortuna @1.50
Faworytem spotkania drużyna gospodarzy, która zajmuje szóstą lokatę, a ich przeciwnik zaledwie 23. miejsce.
Patrząc przez pryzmat bilansu bramkowego jednak Tigre nie wygląda aż tak źle jak ich zajmowane miejsce w tabeli, więc powinni powalczyć o co najmniej punkcik w tym meczu.
Na własnym obiekcie Tucuman w 8 kolejkach bilans bramkowy 11-7, co daje średnią 2.25 gola na mecz, natomiast drużyna gości w siedmiu meczach wyjazdowych bilans 8-8 , co daje troszkę większą średnią na mecz.
Z racji bardzo nijakiej oferty dla mnie decyduje się na niezbyt interesujący typ, który powinien być pokryty. Trzy ostatnie bezpośrednie starcia pomiędzy tymi drużynami nie były obfitujące w bramki więc liczymy na przełamanie w tym aspekcie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1211
L 2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Banfield - Estudiantes La Plata
Bukmacher: Superbet
Typ: gol Banfield
Kurs: 1.51

Poziom w Argentynie jest bardzo wyrównany i tak naprawdę kilka kolejek może sprawić, że np. ekipa z dołu - zamelduje się gdzieś na górze tabeli. Banfield na ten moment zajmuje dopiero 26. miejsce i ma na swoim koncie 17 punktów, czyli tylko o 3 oczka mniej od dzisiejszych rywali. Bukmacherzy nie mają w tym meczu wyraźnego faworyta, a Banfield jako gospodarz powinien być nieco bardziej faworyzowany, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę fatalny ostatni okres wyjazdowy w wykonaniu Estudiantes. Nastawiam się na wyrównane boisko, w którym powinniśmy zobaczyć bramki, a kursy sa naprawdę przyjemne. Pod lupę biorę minimum jednego gola gospodarzy.

Ostatnia edycja:
makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
Godzina: 01:00
Spotkanie: Tristan Suarez - Guillermo Brown
Typ: Guillermo Brown
Kurs: 4.80
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Ale mam dobór spotkań, dzisiaj w nocy ze 3 inne dogi wygrały w tym z Brazylii Fluminese we Flamengo po kursie >5 ale oczywiście musiałem wybrać nie ten mecz :/ Dobra tutaj krótka piłka goście mają 2 ostatnie mecze które muszą wygrać by myśleć o utrzymaniu się w lidze jednak nie od ich samych będzie to zależeć bo inne drużyny muszą nie zdobyć punktów jak przedostatnie Telleres RE, 3 od końca Arsenal Sarandi czy 4 od końca Patronato z którym Guillermo zagra ostatni mecz. Patrząc z kim będą grać te drużyny to śmiało można powiedzieć że Guillermo ma stosunkowo najłatwiejsze mecze, bo tutaj Tristan Suarez nie ma już o co grać. Doszukując się pozytywów w grze Guillermo, którego wyniki są beznadziejne tak w przedostatnim meczu na wyjeździe wygrali pierwszą połowę ale grali tam z drużyną która była zmotywowana wejściem do PO o awans więc przegrali ostatecznie a ich ostatni mecz z All Boys u siebie, które również gra o wyższe cele zakończył się remisem 0-0.

makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
29.10
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentina
Spotkanie: Huracan - Central Cordoba
Typ: Central Cordoba tyle czasu w przewadze zawodnika...
Kurs: 4.70
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Eh taki sam mecz był w piątek tyle że w pucharze i Central Cordoba wygrał po takim samym kursie mniej więcej, żałuję że nie zagrałem tylko jakąś duńską unfamiliar dla mnie. I co ja mam teraz zrobić? Przecież drugi raz z rzędu pewnie nie wygrają ale przecież nie będę czekał na jakiś inny mecz w środku dnia. Huracan traci tylko 3 punkty do pierwszego miejsca okupowanego przez Velez Sarsfield, ale myślę że nie dosięgną pierwszej drużyny z Sarsfield. Central Cordoba to drużyna 2 w tabeli najlepszej formy w ostatnich 10 meczach maja bilans 6-3-1. Huracan też niczego sobie forma ale słabsza 3 miejsca od swojego przeciwnika i bilans 4-4-2. Czyli 5 pkt mniej i o 5 bramek mniej w tym okresie czasu. U siebie niedawno przegrali z niezbyt dobrym Tigre 0-2, ale te Tigre potrafiło zaskoczyć ostatnio wszystkich. Po takich kursach drużynę w lepszej formie zawsze warto zagrać.

Ostatnia edycja:
makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
02.11
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentina Torneo Betano
Godzina: 02:00
Spotkanie: Argentinos Juniors - Velez Sarsfield
Kurs: 2.90
Analiza:
Argentinos Juniors w tabeli jest dopiero dwudzieste pierwsze na dwadzieścia osiem drużyn ale u siebie ma drugi bilans w lidze 6-3-1. Velez jest pierwsze w tabeli z bilansem 11-5-3 i na wyjazdach też z bilansem 4-3-3. Trzy z ostatnich pięciu meczy pomiędzy tymi drużynami zakończyło się remisem. Velez ma dwa remisy z rzędu ostatnio, więc myślę że remis w tym spotkaniu będzie najsprawiedliwszym wynikiem jakiego możemy się spodziewać.

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Deportivo Moron - Temperley
@2.75 Fortuna

Druga liga w Argentynie charakteryzuje się mnogością spotkań underowych, a co za tym idzie - pada tu wiele remisów. Prym pod tym względem wiedzie Temperley, który na przestrzeni 37 spotkań odnotował 18 remisów, co jednoznacznie wskazuje na fakt, że przeciętnie co drugi mecz z ich udziałem kończy się podziałem punktów. Co ciekawe, w ostatnim czasie ten odsetek jest jeszcze wyższy, bowiem na dziesięć ostatnio rozegranych spotkań, aż siedem zakończyło się remisem (w tym większość bezbramkowym). W takiej sytuacji kurs na poziomie @2.75 na podobne rozstrzygnięcie wydaje się całkiem atrakcyjny. Deportivo Moron jest zespołem, który w ostatnim czasie notuje mniej remisów, są też niżej w tabeli, ale ich spotkania również w znacznej mierze kończą się underami, a ponadto grają u siebie. Wszystko to sprawia, że równowaga sił jest na podobnym poziomie, co sprzyja podziałowi punktów i takiego właśnie scenariusza będe upatrywał w tym meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +351
makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
05.11
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentina Primera Nacional
Godzina: 01:10
Spotkanie: All Boys - Colon Santa Fe
Typ: 1X
Kurs: 1.47
Bukmacher: betclic
Analiza:
Nie wiem czemu goście są tu faworytem ale zamierzam to wykorzystać typując 1X. All Boys u siebie w sezonie miał bilans 10-7-2, natomiast Colon Santa Fe na wyjazdach miał bilans 4-6-9. All Boys jest w lepszej formie bo w ostatnich 10 meczach ma bilans 5-4-1, natomiast Colon Santa Fe ma bilans 3-3-4. Natomiast 2-4-9 to bilans wyjazdowy w ostatnich 15 meczach dla gości i nie widzę jak oni mają tutaj zdobyć dobry wynik, myślę że będą liczyć na remis lub jak najmniejszą przegraną.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1230
makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
07.11
Godzina: 01:30
Spotkanie: Instituto - River Plate
Typ: X2
Kurs: 1.40
Analiza:
River Plate ma mecz dzisiaj z Banfield u siebie, natomiast Instituto ma mecz jutro po południu, więc będzie tutaj jeden dzień więcej odpoczynku dla River Plate. River Plate na wyjazdach słabo 1-5-3, ale jest drużyną która jest bardziej utytułowana i myślę że będzie to grało dużą wagę na miarę nie przegrania tego meczu. W najnowszej historii River Plate nie przegrało jeszcze meczu z tym rywalem. W poprzednim roku River Plate wygrało u siebie 3-1 i zremisowało 0-0 też u siebie a wygrało na wyjeździe w tym roku 3-1 w rozgrywkach Copa de la Liga Profesional.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Sergio Ramos zostanie piłkarzem Boca Juniors
Były piłkarz Realu Madryt czy Sevilli do Argentyńskiego klubu dołączy pod koniec grudnia gdzie będzie się przygotowywał do nowego sezonu​

Otrzymane punkty reputacji: +527
makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
10.11
Spotkanie: Huracan - Independiente
Kurs: 3.00
Analiza:
Huracan grać będzie jeszcze jutro na wyj. z Newells Old Boys a Indepeniente u siebie z Union Santa Fe. Obie drużyny lubią remisować i mamy bilans 9-9-2 dla Huracan i 5-12-3 dla Indepeniente. Na wyjazdach Independiente ma bilans 2-6-2. Huracan u siebie 6-4-1. Ponadto mamy po 3 remisy w ostatnich 5 meczach ligowych dla obu drużyn a jeszcze ciekawiej prezentuję się bilans gości w ostatnich 10 meczach czyli 3-7-0. Jedyny mecz w tym roku pomiędzy tymi drużynami miał miejsce w lutym i padł tam remis 0-0 także na stadionie Huracan.

makaveli23 642,8K

makaveli23

Użytkownik
11.11
Godzina: 01:30
Spotkanie: Sarmiento Junin - Boca Juniors
Kurs: 2.90
Analiza:
Niezależnie od wyniku jutrzejszego meczu Boca Juniors u siebie z Godoy Cruz, gdzie są faworytem po kursie 1.77 to myślę że nawet jak go wygrają to nie będą w stanie wygrać dwóch meczy z rzędu w lidze co nie udało im się jeszcze w tym sezonie. Na wyjeździe ostatnio 4 porażki z rzędu, więc myślę że teraz przyjmą remis z podziękowaniem. Sarmiento u siebie mimo że względem całej ligi ma słaby bilans to jednak 3-5-3 nie wygląda tak źle i myślę że także zadowolą się remisem. Pierwszy mecz w tym roku w CLP zakończył się remisem 1-1 na stadionie Boca Juniors.

Do góry Bottom