Najbliższa kolejka w Argentynie wygląda następująco:
Co tu grać? - ja sobie zagrałem to:
San Lorenzo - Patronato (3:2)
1 - @1,7
wersja ryzykowna - 1+un2,5 - @2,92
Ostatni mecz San Lorenzo juz wyglądał całkiem nieźle - gol na wagę 1 punktu padł dopiero w 93 minucie - czyli blisko było remisu z Godoy. Ale to był wyjazd. U siebie San Lorenzo spisuje się poprawnie - remisy 2:2 z Lanus, 1:1 z River i 2:2 z Colon, oraz wygrana z Club Nacional. W sumie to nie są złe wyniki. Dziś przeciwnikiem jest Patronato - zespół z półki niżej - dlatego San Lorenzo powinno ugrać te 3 punkty - ale, że to mecz ważny i na przełamanie pewnej passy - myślę, że ta wygrana może być minimalna.
NOB - Lanus (2:0)
un2,5 - @1,45
Jak dla mnie wróciło 'dawne' Lanus. Zespół, który gra minimalistycznie, bez polotu, wręcz brzydko. Efekt - 3 ostatnie mecze to porażki bez strzelonego gola. NOB też jakoś w ataku nie zachwyca, dlatego mój typ na ten mecz to under.
Talleres - Velez (1:1)
1 - @2,3
Talleres potrafi grać u siebie 1"0 z Godoy i 3:1 z River pokazują moc tej drużyny. Po takim kursie czysta jedynka to okazja - jak dla mnie kurs powinien oscylować w granicach 1,8-1,9
Boca - River (0:2)
1 - @2,35
Mecz klasyk. O meczach Boca i River napisano już wiele, i wiele będzie do napisania. Ale przechodząc do faktów sportowych - Boca trzyma poziom. Pavon, Benedetto, Andrada, Barrios i Jara - to są zawodnicy, którzy świadczą o sile i pozycji Boca Juniors. Z drugiej strony mamy River - które kolejny sezon gra poniżej oczekiwań. Scocco i Pratto grają poniżej oczekiwań. Młody Palacios też gra tylko poprawnie. Dlatego w tym pojedynku, dla mnie, gospodarze są mocnymi faworytami. Wiem, że to wielki mecz, wręcz święto i tutaj będzie gra na 200%... no ale liczę, że boisko potwierdzi siłę i dominację Boca Juniors.