Wczoraj bardzo fajny typ zarzucił
BSNT na mecz Estudiantes-DyJ, a ja miałem okazje obejrzeć pierwszą połowę, która naprawdę warta uwagi i jeśli macie czas, to zachęcam do wejścia na Youtube, bo było co oglądać, a przy okazji można było szybko zaksięgować zakład. Dzisiaj niestety(dla mnie) mecze dość wcześnie, ale można znaleźć coś dla siebie, jeśli idzie o typy.
Belgrano-Velez: Over+BTS @ 3,00 Bet36.52:3
Moim zdaniem przesadzony kurs na takie zdarzenie, bo statystyki obu ekip pokazują, że strzelać i tracić potrafią jedni i drudzy. W meczach Belgrano padło 17 goli(7 meczów) - śr. 2,43 gola/mecz, w meczach Velezu 16 goli(6 gier) - śr. 2,66 gola/mecz.
Ekipy z Cordoby nie miałem okazji jeszcze oglądać, ale jak widzę potrafili u siebie ograć River Plate 3:2, a póki co najlepszym zawodnikiem jest Ivan Etevenaux - 3 gole i asysta, ale co ciekawe w ataku są ciekawe nazwiska dostępne dla trenera - Mauro Obolo czy Claudio Bieler mają swoje lata, ale trochę w czasie swojej kariery postrzelali i w końcu jednak powinni wesprzeć ekipę swoimi umiejętnościami.
Velez widziałem i naprawdę przyjemnie się ogląda kilku zawodników. Przede wszystkim Hernan Toledo na lewym skrzydle potrafi zrobić wiatrak ze swoich rywali i niezłe liczby - gol i trzy asysty. Na drugim skrzydle dzisiaj ma wystąpić inny młodzian Fabricio Alvarenga, który może mniej utalentowany, ale też widać potencjał. W ataku znany dobrze kibicom Mariano Pavone i jak na razie 3 sztuki strzelił, co jest naprawdę przyzwoitym wynikiem.
W mojej ocenie dzisiaj nudy być nie powinno w Cordobie i liczę na jakieś 2:1/1:2/2:2, a kursy zachęcają do gry, więc można spróbować.
Belgrano: Juan Carlos Olave; Renzo Saravia, Cristian Lema, Pier Barrios y José Rojas; Iván Etevenaux, Mario Bolatti, Guillermo Farré y Jorge Velázquez; Fernando Márquez y Mauro Obolo
Vélez: Alan Aguerre; Fabián Cubero, Cristian Nasuti, Lautaro Gianetti y Damián Pérez; Fabricio Alvarenga, Leandro Somoza, Jorge Correa y Hernán Toledo; Mariano Pavone y Blas Cáceres
Colon over 1,5 @ 2,20 Bet36.50:3
Oj bardzo fajny zakład na dzisiejszy mecz Colonu. Trzeba przyznać, że ta ekipa może być idealna do oglądania, bo sporo się dzieje w ich meczach. U siebie jak na razie cztery mecze i trzy zwycięstwa, a jedyna wpadka, o ile tak można nazwać, to była porażka z Rosario. Poza tym strzelali sporo - 2:1 z Arsenalem, 3:0 z Belgrano i 4:1 z River Plate. Właśnie przed tygodniem pięknie pogonili Milionerów, nawet patrząc przez pryzmat faktu, że nie wszyscy najlepsi zawodnicy ekipy Gallardo grali w tamtym spotkaniu. Po stronie Colonu przede wszystkim warto zwrócić uwagę na Alana Ruiza, który strzelił już 7 goli - wszystkie w domu. Do tego Mauricio Sperdutti(3 gole i 2 asysty), Victor Figueroa(1+3) oraz Pablo Ledesma(2+1). Widać więc kto decyduje o ofensywie ekipy Dario Franco i liczę, że dzisiaj swoje zrobią przeciwko Unionowi, a ten zespół potrafi tracić gole, co udowodnił nie dawno, gdy przegrał 3:6 z Racingiem! Z resztą ich wyjazdowa statystyka, to cztery mecze i poza jednym przypadkiem - 1:1 z Newell's - w pozostałych meczach tracili zawsze, co najmniej 2 gole i liczę, że dzisiaj będzie to samo.
Jescze kwoli ścisłości dodam, że po stronie gości zabraknie Claudio Riano - najlepszego strzelca zespołu i autora 5 z 11 goli dla swojego zespołu.
Colón: Jorge Broun; Clemente Rodríguez, Germán Conti, Osvaldo Barsottini o Ismael Benegas y Raúl Iberbia; Pablo Ledesma, Gerónimo Poblete, Víctor Figueroa; Mauricio Sperdutti, Alan Ruiz y Nicolás Silva
Unión: Nereo Fernández; Emanuel Brítez, Rolando García Guerreńo, Santiago Zurbriggen y Bruno Pittón; Mauricio Martínez, Nelson Acevedo, Martín Rolle e Ignacio Malcorra; Lucas Gamba y Franco Soldano