>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Argentyna 2009

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Estudiantes de La Plata - Godoy Cruz Antonio Tomba​

Mecz dla mnie pewniaczek. Estudiantes ostatnio co prawda porażka na wyjeździe, ale wcześniej seria 14 spotkań bez przegranej, przed tą porażką 4 wygrane z rzędu. Wpadka każdemu się może przydarzyć a tym bardziej na wyjeździe. A u siebie ostatnio grają naprawdę bardzo dobrze, w ostatnich 7 spotkaniach 5 wygranych i 2 remisy, z dość mocnymi ekipami - Huracan i Avellaneda. Godoy to może ekipa porównywalna z Avellanedą, ale ostatnio są totalnie bez formy. Jedyny jej przebłysk to wygrana z Independiente, bo pokonanie Argentinos Juniors to wielki wyczyn nie jest. A poza tymi meczami w ostatnich 6 spotkaniach 4 porażki. Wyjazdy to też nie jest ich najmocniejsza strona. Podsumowując myślę, że dziś ekipa Verona powinna wygrać to spotkanie.
Moje typy:
Estudiantes 1.75 bet365
Estudiantes wygra 1 bramką 3.60 bet365

Więcej analiz z Argentyny nie chce mi się pisać, dam tylko typy:
Arsenal de Sarandí - CA Lanús
CA Lanús 1.83 bet365 kursy spadają
CA River Plate - CA Tigre
CA River Plate 1.85 bet365 warto poczekać bo kurs rośnie, myślę że może nawet dojść do 2.00 pod wieczór
CA Vélez Sársfield - Newell s Old Boys
CA Vélez Sársfield 1.65 bet365

simons 646

simons

Forum VIP
No i niestety juz na samym poczatku nie moge sie zgodzic z przedmowca :p
Estudiantes - Godoy Cruz x2 ⛔
Estudiantes w piatek (godzina 00:30 polsiego czasu) zagra rewanz zeby dostac sie do polfinalu Copa Libertadores z Urugwajskim Defensor, gdzie Argentynczycy wygrali peirwszy mecz na wyjezdzie 1-0. Z drugiej strony mamy Godoy ktory wciaz poszukuje punktow.
Gospodarze bez gwiazdy Marcos Angeleri, ktory przez kontuzje bedzie wylaczony z gry do konca 2009, do tego nei zagra bramkarz Mariano Andujar, ktory po spotkaniach reprezentacji narzeka na maly problem. Pod znakiem zapytania stoi wystep weterana Juan&#39;a Sebastaian&#39;a Veron&#39;a.
Goscie bez: Hernan Encina, Sebastian Martinez i Gabriel Valles.
Prawdopodobne sklady:
Club Estudiantes de La Plata: 25 Damian Albil - 13 German Re, 2 Leandro Desabato, 3 Christian Cellay, 13 Juan Manuel Diaz - 8 Enzo Perez, 11 Juan Sebastián Verón (capt.) (20 Diego Galvan), 22 Rodrigo Braña, 23 Leandro Benitez - 7 Juan Manuel Salgueiro, 17 Mauro Boselli
Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba : 1 Nelson Ibáñez (capt.) - 4 Dario Salomon, 2 Leonardo Sigali, 15 Francisco Dutari, 6 Lautaro Formica - 5 Nicolas Olmedo, 26 Cristian Leiva, 23 Ariel Rojas, 14 Víctor Figueroa - 9 Ivan Borghello, 11 Leandro Caruso.
Reasumujac, mysle ze chec utrzymania sie w pierwszej lidze Godoy&#39;a jak i fakt iz czesc zawodnikow bedzie myslami w meczu z Copa Libertadores, pozwola uzyskac chociaz 1 punkt gosciom w tym spotkaniu.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Spotkanie: CA San Martin – Gimnasia de Jujuy
Typ: X2
Kurs: 2.20
Bukmacher: Betsson

Analiza:

Spotkanie 17 kolejki Argentyńskiej Premiery Division w którym zmierzą się będący aktualnie na 17 pozycji w tabeli zespół CA San Martin z 19 Gimnasia de Jujuy. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 7 spotkań przed własną publicznością w których to zdołali 3x zwyciężyć 2x zremisowali a 2x ponieśli porażkę zdobywając przy tym 9 bramek a stracili 2. Goście natomiast w swoich 8 dotychczas rozegranych spotkaniach wyjazdowych zdołali 2x wygrać 3x zremisowali a 3x ponieśli porażkę strzelając przy tym 8 bramek a stracili 9. Spotkanie to ma olbrzymie znaczenie dla obydwu w/w drużyn gdyż każda z nich znalazła się niebezpiecznie blisko dolnej części tabeli. Patrząc na kurs postanowiłem postawić na wygraną gości bądź remis w tym spotkaniu z racji tego, że kurs 2.20 jaki znaleźć możemy na to zdarzenie w Betsson jest warty zaryzykowania a różnica jaka dzieli od siebie te 2 zespoły jest bardzo nie wielka. Reasumując myślę, że typ X2 jest tutaj warty zaryzykowania.

1:3 ✅

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
Nie ma tematu do II ligi więc wklejam tutaj.
Mam nadzieję że nie będzie to żaden problem.
(16.06.2009 02:00) Club Atletico Tucuman v Olimpo B Blanca under 2,5
Kurs: @2,00
Stawka: 3j.
Buk: Bet365
Pierwszy typ na forum mam nadzieję że uda się nam trafić.
Mała analiza: gospodarze to pierwszy zespół w tabeli piekielnie mocny w grze obronnej i grze z kontry. U siebie mają dotychczas 7 underów i dwa overy. U siebie 12 strzelonych bramek (1,33 na mecz). Ostatnie pięć spotkań w Tucuman zakończyło się wynikiem 1-0 dla gospodarzy. Olimpio w ostatnim czasie nie wiarygodnie poprawiło swoją grę w tym także w obronie w ostatnich spotkaniach stracili tylko 0,67 gola na mecz przy 32 bramkach straconych w całym sezonie.
Ostani mecz tych zespołów zakończył się wynikiem 0-0 na boisku Olimpio.
Betsson, który trochę lepiej czuję się w ligach latino @1,85 na under.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom