>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Aresowy system na przerwanie serii remisów ;-))

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 2 Kupon / Seria 5 :razz:

⚽ Horsens - FC Kopenhaga
Typ: 12 ; Kurs: 1,25; Wynik: 1-0 ✅

AKO: 1,25
Buk: Bet365
Stawka: 50 zł
EW: 62,5 zł ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 0

fulldriver

Użytkownik
ja wczoraj zagrałem tym sposobem 3 zakłady po 3 mecze i wszystko weszło - razem 9 meczy ( 6 z hokeja i 3 piłka ), będę tak grał dalej i testował, dzięki za pomysł ????

A 22

admek69

Użytkownik
# 2 Kupon / Seria 5 :razz:

:hokej: Horsens - FC Kopenhaga
Typ: 12 ; Kurs: 1,25; Wynik:

AKO: 1,25
Stawka: 50 zł
EW: 62,5 zł
Mała pomyłka z działu Piłka nożna, a nie hokej. Ale tylko ok, system bardzo ciekawy jednak chyba jak narazie mało opłacalny. Przy przegraniu 3 kuponu wychodzimy na - grając all in. A jak zauważyłeś niekiedy ta passa remisów się przedłuża. Trzeba po prostu wybierać dobre mecze bo inne stawkowanie przy takich kursach nie zda efektu.

Pozdrawiam + leci za pomysł.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
ja wczoraj zagrałem tym sposobem 3 zakłady po 3 mecze i wszystko weszło - razem 9 meczy ( 6 z hokeja i 3 piłka ), będę tak grał dalej i testował, dzięki za pomysł ????
Podaj nazwy tych drużyn z hokeja, które miały serie remisów i które wczoraj te serie przerwały.

F 0

fulldriver

Użytkownik
Podaj nazwy tych drużyn z hokeja, które miały serie remisów i które wczoraj te serie przerwały.
Proszę bardzo ????
1 kupon:
Plzen ( 2 remisy ) v Karlovy Vary
Rosenborg ( 3 remisy ) v Sparta
HK SKP Poprad v Dukla Trencin ( 2 remisy )
2 kupon:
Tønsberg ( 2 remisy ) v Vålerenga
Storhamar v Frisk Asker ( 2 remisy )
KAC v Salzburg ( 2 remisy )
Uważam, że sposób jest wart uwagi. Z tego co widzę, obecnie jest 14 drużyn w hokeju co ma 2 remisy z rzędu i tylko jedna, która ma 3. Nie zagłębiałem sie we wcześniejsze statystyki i nie wiem czy w hokeju były serie remisów tak jak w piłce np 5...

arespl 63

arespl

Użytkownik
Mała pomyłka z działu Piłka nożna, a nie hokej. Ale tylko ok, system bardzo ciekawy jednak chyba jak narazie mało opłacalny. Przy przegraniu 3 kuponu wychodzimy na - grając all in. A jak zauważyłeś niekiedy ta passa remisów się przedłuża. Trzeba po prostu wybierać dobre mecze bo inne stawkowanie przy takich kursach nie zda efektu.
Pozdrawiam + leci za pomysł.
Już poprawione ;)
Co do opłacalności to jak widać, póki co nie wygląda to najlepiej, ale tak jak wcześniej pisałem, jest to na razie tylko faza testów i symulacji :razz:
Z nabytego już doświadczenia mogę stwierdzić, ze granie na przerwanie serii 2/3 remisów nie sprawdza się :razz: fakt, czasem wchodzi parę meczy, ale prędzej czy później zdarzy się jakaś dłuższa seria i wtedy już leżymy :? dlatego żeby zminimalizować ryzyko &lt; mimo znacznego zmniejszenia liczby możliwych do zagrania spotkań&gt; w ostatniej serii przeszedłem na system grania spotkań z serią 4/5 remisów z rzędu, teraz sprawdzimy jak to się będzie sprawdzać ;)
powodzenia wszystkim :grin:

arespl 63

arespl

Użytkownik
Na remisy trochę tutaj próbowałem, ale chyba dogram do końca to co jest i skupie się na czym innym w najbliższym czasie :razz:
A co do serii remisów w poprzednich sezonach niestety jeszcze nic takiego nie znalazłem. Zostaje samemu analizować :razz:
Tutaj macie stronkę, która mi osobiście najlepiej do tego przypasowała :razz: b. dużo lig, statystyki ładnych parę lat wstecz i dość czytelny &lt; w porównaniu do innych stron na które trafiłem&gt; przegląd ;)

e: klikacie na nazwę wybranej drużyny i przenosi was do listy meczy, jeden po drugim, tylko tej wybranej drużyny, dzięki temu można dość łatwo i szybko liczyć serie bez remisów :razz:

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 3 Kupon / Seria 5

⚽ Nantes - Niort
Typ: 12 ; Kurs: 1,28; Wynik:
AKO: 1,28
Stawka: 62,5 zł
EW: 80 zł

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 3 Kupon / Seria 5

⚽ Nantes - Niort
Typ: 12 ; Kurs: 1,28; Wynik: 0-0 ⛔
AKO: 1,28
Stawka: 62,5 zł ⛔
EW: 80 zł

Jak widać po testach, system realizowany przy tych założeniach jest zdecydowanie nieefektywny :razz:
Stosunkowo mało możliwych do zagrania typów, a dość często nietrafione zakłady :razz: Myślę, że przy jakiejś większej korekcie założeń dałoby się wyciągać z tego jakieś zyski, ale nie teraz i nie w takiej formie :razz: A przynajmniej tak pokazują testy :razz:
Prawdopodobnie ograniczenie się wyłącznie do typów hokejowych dałoby zdecydowanie lepsze rezultaty, ale takich typów możliwych do zagrania byłoby bardzo, bardzo mało :-|

Temat do zamknięcie ;)

POWODZENIA :grin:

Do góry Bottom