>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aresowy system na przerwanie serii remisów ;-))

arespl 63

arespl

Użytkownik
Witam :grin:

Być może gdzieś na forum już funkcjonuje/funkcjonował taki właśnie system, jednak ja osobiście na niego nie trafiłem :razz: Co prawda mignął mi kiedyś podobny system oparty na graniu na przełamanie serii 2 remisów, ale ja proponuje mocno zmodyfikowane podejście ;)
A nawet jeśli jest/był prowadzony identyczny temat, to pozwolę sobie spokojnie prowadzić własną symulacje i analizy ;)

Ale przejdźmy do rzeczy :razz:
Sam pomysł opiera się na próbie przerwania serii 3 &lt; i więcej&gt; remisów danej drużyny w serii. Bazuje na piłce nożnej i hokeju.
Selekcja typów następować będzie dość intuicyjnie &lt; przynajmniej w początkowej fazie projektu&gt;, przez najzwyklejsze przeglądanie tabel ligowych i wyhaczanie zespołów z aktualna seria min. 3 remisów na koncie. &lt; ewentualnie branie pod uwagę miejsca w tabeli zespołów grających ze sobą w najbliższej kolejce&gt;

* Starał się będę budować AKO z 3-4 zdarzeń
* Stawka początkowa 10-20 zł
* System w oparciu o ALL-in, przy czym prawdopodobnie przy 3-4 lvl-u, pewną &lt;wyznaczoną procentowo&gt; część zysku przesuwał będę do DEPOZYTU.

UWAGA: Symulacje przeprowadzam na podstawie kursów buka naziemnego jakim jest fortuna, więc wszelkie ewentualne zyski będę obniżał o podatek i podawał już w wersji na czysto.

Gdyby ktoś miał jakieś konstruktywne pytania/założenia/rady bądź osobiste spostrzeżenia, to śmiało piszcie :razz: Proszę tylko o naprawdę konstruktywne i wnoszące coś do tematu posty, aby zbytnio go nie zaśmiecać :cool:

No to na teraz chyba tyle i czas na pierwszy kupon ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
arespl 63

arespl

Użytkownik
# 1 Kupon / Seria 1 :razz:

⚽ Falkirk - Dunfermline
Typ: 12 ; Kurs: 1,23; Wynik: 2-2 ⛔
⚽ Silkeborg - Horsens
Typ: 12 ; Kurs: 1,25; Wynik: 1-1 ⛔
:hokej: Hull - Dundee
Typ: 12 ; Kurs: 1,14; Wynik: 1-3 ✅
:hokej: Ilves - IFK Helsinki
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 0-2 ✅

AKO: 2,03
Buk: Fortuna
Stawka: 20 zł ⛔
EW:
40,6 zł ==&gt; 35,73 zł

e:
Ilves dopiero seria 2 remisów, nie wiem skąd mi się te 3 wzieły :roll:
e 2:
lol... cóż za falstart :razz: Dunfermline 2 gole w 3 min. i remis tuż przed końcem spotkania... :roll:

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Selekcja typów następować będzie dość intuicyjnie &lt; przynajmniej w początkowej fazie projektu&gt;, przez najzwyklejsze przeglądanie tabel ligowych i wyhaczanie zespołów z aktualna seria min. 3 remisów na koncie.
Abyś mógł robić to bez trudu, podaję Ci link:
http://forum.bukmacherskie.com/f46/serie-wynikow-72309.html
a tam dla hokeja mamy np:
http://www.liga.cz/serie/remizy/?sport=hokej
i dla piłki nożnej:
http://www.liga.cz/serie/remizy/

Powodzenia!

.

Otrzymane punkty reputacji: +2
arespl 63

arespl

Użytkownik
edi8 wielkie dzięki za linki, na pewno się przydadzą ;)

# 1 Kupon / Seria 2
:razz:

:hokej: Sparta - Litvinov
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 4-5 ✅

⚽ Silkeborg - Horsens
Typ: 12 ; Kurs: 1,25; Wynik: 1-1 ⛔

:hokej: Hull - Dundee
Typ: 12 ; Kurs: 1,14; Wynik: 1-3 ✅

:hokej: Kom.Brno - Vitkovice
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 2-1 ✅

AKO: 1,92
Stawka: 20 zł ⛔
EW: 38,4 zł ==&gt; 33,79 zł

Bramka na remis w doliczonym czasie gry :? to chyba jakieś fatum z tą piłką nożna... :roll: No bez przesady. Dobrze, ze to tylko testy, ale i tak jak się to zacznie regularnie powtarzać, to zostanę przy samym hokeju :-|

A 22

asza

Użytkownik
Trzymam mocno kciuki.
Sam gram na brak remisu w hokeju można wyrwać kursy w granicach 1,22 -1,3. W ostatnim sezonie, kiedy wpadłem na ten pomysł. 8 krotnie pomnożyłem swój bank.
3 mecze na kupon, kurs około 1,9. Jeśli chodzi o hokej to polecam fin nor ger sło den aus i może khl chociaż tu już łatwiej o remis.
Czasem całe kolejki danego dnia w tych ligach kończą się brakiem dogrywki.
Powodzenia;).

W 5

wojci

Użytkownik
bardzo ciekawy sposób. sam czegoś szukam w ten deseń ????
tylko mam jedno pytanie: jakie zamierzasz wprowadzić stawkowanie??
będę bacznie przyglądał się temu tematowi, oraz życzę powodzenia ????

arespl 63

arespl

Użytkownik
Trzymam mocno kciuki.
Sam gram na brak remisu w hokeju można wyrwać kursy w granicach 1,22 -1,3. W ostatnim sezonie, kiedy wpadłem na ten pomysł. 8 krotnie pomnożyłem swój bank.
3 mecze na kupon, kurs około 1,9. Jeśli chodzi o hokej to polecam fin nor ger sło den aus i może khl chociaż tu już łatwiej o remis.
Czasem całe kolejki danego dnia w tych ligach kończą się brakiem dogrywki.
Powodzenia;).
dzięki ;) częściowo zainspirowany Twoim postem, a częściowo ze względu na to , ze niestety serie 3 remisów pod rzad w hokeju &lt;na której przerwanie da się postawić w myśl tego systemu&gt; pojawiają się stosunkowo rzadko, prawdopodobnie założę temat w innym dziale, gdzie będę próbował grac tym samym systemem stawkowania i budowania AKO, jednak bez ograniczenia wynikającego z długiej serii remisów :razz: Czyli jak wywnioskowałem z Twojego postu właśnie to co Ty grasz ;)

bardzo ciekawy sposób. sam czegoś szukam w ten deseń ????
tylko mam jedno pytanie: jakie zamierzasz wprowadzić stawkowanie??
będę bacznie przyglądał się temu tematowi, oraz życzę powodzenia :smile:
dzięki ;) tak jak już napisałem w pierwszym poście będę stosował stawkowanie na podstawie ALL-in, czyli np. stawka początkowa to 20 zł na pierwszy kupon, całą wygrana z tego kuponu przeznaczam na zainwestowanie w kolejny zakład :razz: Dodaję jednak opcje depozytu, czyli od ok 3-4 lvl będę pewną &lt; procentowo wyznaczoną część wygranych&gt; przesuwał do Depozytu, a za resztę grał dalej ;)

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 1 Kupon / Seria 3 :razz:

:hokej: Kom.Brno - Vitkovice
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 2-1 ✅

:hokej: Sparta - Litvinov
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 4-5 ✅

:hokej: Spartak M.-Dyn.Minsk
Typ: 12 ; Kurs: 1,16; Wynik: 4-1 ✅

AKO: 1,56
Stawka: 20 zł
EW:
31,2 zł ==&gt; 27,46 zł ✅

e:
No to mamy pierwszy trafiony kupon ;) Co warto zauważyć póki co hokej wchodzi fajnie, problemy są jedynie z piłką nożna, ale ten weekend wyjątkowo remisowy jeśli chodzi o ten sport, przynajmniej w moim odczuciu :razz:
Zobaczymy, jak nadal piłka będzie uwalała, to albo zacznę dopierać jedynie spotkania z seria 4 remisów, ale całkowicie zarzucę i zostanę przy hokeju :razz:

No to jedziemy dalej :cool:

V 1

vztxpl

Użytkownik
Ja wręcz przeciwnie. Postawiłem dzisiaj 4 mecze (2 z hokeja, te które podawał Aresa + 2 swoje z piłki nożnej).
Przy hokeju sprawdziłem, czy faktycznie drużyna miała 3remisy z rzędu. Przy piłce nożnej wziąłem pod uwagę 2 remisy. W dwóch tych meczach było po 1:0.

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 2 Kupon / Seria 3 :razz:

⚽ Tacuary - Cer.Porteno
Typ: 12 ; Kurs: 1,22; Wynik: 0-2 ✅

⚽ Chiajna - Otelul Galati
Typ: 12 ; Kurs: 1,27; Wynik: 0-0 ⛔

AKO: 1,55
Stawka: 27,46 zł ⛔
EW:
42,56 zł ==&gt; 37,44 zł

No bez jaj... to już przechodzi lekko ludzkie pojęcie, żeby tak remisy leciały :roll: Aż nierealne... 3 mecze z nożnej i 3 remisy... mam wrażenie, że w ten weekend wszystkie z nożnej jakie stawiam, to się kończą remisem :razz:
no cóż... od tej chwili tylko hokej i nożna z seria min. 4 remisy...

Otrzymane punkty reputacji: +9
V 1

vztxpl

Użytkownik
Moje typy, które dzisiaj sprawdzam:
⚽ Monako (RZR*) - Chateauroux (XXX*)
Typ: 12 ; Kurs: 1,22; Wynik:
⚽ Chiajna (PZZ*) - Otelul Galati (XXX*)
Typ: 12 ; Kurs: 1,28; Wynik:

⚽ Khimki (RPP*) - Ska Energiya (PRR*) **
Typ: 12 ; Kurs: 1,26; Wynik:
AKO: 1.96
Buk: bet365
Stawka: 14zł -&gt; EW: 13.44

*są to 3 ostatnie mecze.
*ten mecz odbiega od założenia Aresa, ale po prostu wziąłem pod uwagę, że Ska Energiya jest 3 w tabeli, 3 ostatnie mecze to tylko 2 pkt,a Khimki ostatnia, więc być może niekoniecznie musi być seria 3 remisów. Zobaczymy!

arespl 63

arespl

Użytkownik
Moje typy, które dzisiaj sprawdzam:
⚽ Monako (RZR*) - Chateauroux (XXX*)
Typ: 12 ; Kurs: 1,22; Wynik:
⚽ Chiajna (PZZ*) - Otelul Galati (XXX*)
Typ: 12 ; Kurs: 1,28; Wynik:

⚽ Khimki (RPP*) - Ska Energiya (PRR*) **
Typ: 12 ; Kurs: 1,26; Wynik:
AKO: 1.96
Buk: bet365
Stawka: 14zł -&gt; EW: 13.44

*są to 3 ostatnie mecze.
*ten mecz odbiega od założenia Aresa, ale po prostu wziąłem pod uwagę, że Ska Energiya jest 3 w tabeli, 3 ostatnie mecze to tylko 2 pkt,a Khimki ostatnia, więc być może niekoniecznie musi być seria 3 remisów. Zobaczymy!
ekhm... jakby Ci to powiedzieć... to tak jakby moj temat testowy :razz: nie rób mi tu bałaganu z kuponami, zwłaszcza jeżeli puszczasz na nich zdarzenia odbiegające od założeń systemu ????
Doceniam chęć sprawdzenia i podzielenia się typami/wynikami, ale polecam otworzenie równoległego wątku, a wrzucenie do tego tematu wyłącznie linku z adnotacja, że swoje testy również prowadzisz ;) a tu wrzucaj ewentualnie same rezultaty, bądź swoje spostrzeżenia, to tak dla lepszej czytelności tematu ;)

arespl 63

arespl

Użytkownik
Granie tą metodą w naziemnym buku z podatkiem i naprawdę duzoo niższymi kursami &lt; dla porównania bet365 daje nam dziś 1,21 a fortuna 1,14... :-| &gt; jest póki co nieopłacalne :razz: Nie tylko ze względu na wyżej wspomniane różnice, ale też fakt, że mecze w hokeju z seria min. 3 remisów z rzędu pojawiają się stosunkowo rzadko i ciężko ułozyć z nich AKO. Dlatego teraz postaram sie sprawdzić jak wychodziłoby to wszystko grając u buków internetowych ;) Przypominam, ze to tylko testy i symulacje i nie gram tego w realu :razz:

# 1 Kupon / Seria 4
:razz:

:hokej: Esbjerg - Herning
Typ: 12 ; Kurs: 1,21; Wynik: 1-3 ✅

AKO: 1,21
Buk: Bet365
Stawka: 20,00 zł
EW: 24,20 zł ✅

arespl 63

arespl

Użytkownik
# 3 Kupon / Seria 4 :razz:

:hokej: Kuopio - Espoo
Typ: 12 ; Kurs: 1,25; Wynik: 0-0 ⛔

:hokej: Tappara - SaiPa
Typ: 12 ; Kurs: 1,21; Wynik: 1-2 ✅
:hokej: Nowokuznieck - Nizniekamsk
Typ: 12 ; Kurs: 1,27; Wynik: 5-4 ✅

:hokej:Fribourg - Rapperswil
Typ:
12 ; Kurs: 1,20; Wynik: 7-1 ✅

AKO: 2,31
Buk: Bet365
Stawka: 30,25 zł ⛔
EW: 69,88 zł

A 22

admek69

Użytkownik
Ciekawy system. Od dziś zaczynam obserwować temat. Z tego co tu zauważyłem to wywnioskowałem, że powinieneś ograniczyć ilość meczy nawet do 2 tak jak pisze kolega zolw123, przy graniu 4 meczy na kuponie jak wiadomo ryzyko duże i szanse małe;]

Pozdrawiam

arespl 63

arespl

Użytkownik
Jak widać system nie wygląda za dobrze póki co :razz: Z dotychczasowych symulacji wynika, że jednak stosunkowo często drużyna która ma serie 3 remisów z rzędu zalicza 1/2 kolejne... :? taka kumulacja :razz:
Wiadomo, że im mniej zdarzeń na kuponie to i ryzyko mniejsze, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że wszystkie spotkania na tych kuponach spełniały to same kryterium, więc np. mam na dany dzień 4 mecze, które pasują mi do systemu, więc je gram :razz: Mogę oczywiście wybrać z tych 4 meczy tylko 2, ale tu pojawia sie kwestia jakim kryterium sie kierować przy tej selekcji, bo jeżeli od tak na chybił trafił, losowo dopiore sobie 2 spotkania z 4, które spełniają wymogi projektu, to rownie dobrze moge trafić ten jeden mecz, który z tych 4 nie wejdzie :razz:
Nie wiem, czy dość jasno się wyraziłem :grin: Zasadniczo chodzi o to, ze te 4 mecze są już wyselekcjonowane założeniami systemu z dziesiątek innych meczy i ryzyko uwalenia na każdym z nich jest takie samo, potęguje się jedynie przez ilośc typów, ale tu powstaje dylemat które odrzucić, a które zostawić skoro wszystkie mają teoretycznie taka samą szansę powodzenia :-|

Przy graniu standardowych kuponów z typami &quot;na faworytów&quot;, każde kolejne zdarzenie mocno potęguje ryzyko, jednak ten przypadek jest trochę inny :razz:

Pomyślimy, zobaczymy...

Do góry Bottom