>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aresowe symulacje porogresji ;-))

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 40
Drużyna: Zl.Moravce ( SŁOWACJA: Corgon Liga )

Poziom: 3

Mecz: Zl.Moravce - Trnava
Kurs: 3,6
Stawka: 20j
Wynik: 0-2 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 39
Drużyna: Nocerina ( WŁOCHY: Serie B )

Poziom: 3 &lt; pierwszy poziom gry na tą drużynę, ale traktuje to jako kontynuacje progresji na Kaiserslautern &lt; tutaj mamy serie 10 meczy bez remisu, wspołczynnik 3,9; 10 remisów w 39 meczach :razz: &gt;&gt;

Mecz: Crotone - Nocerina
Kurs: 2,95
Stawka: 20j
Wynik: 3-1 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Niestety tak się zająłem maturami, ze całkowicie zapomniałem na parę dni o temacie :razz:
Przez to zapomniałem o 2 meczach...
dzisiejszy: progresja nr. 38 - Mattersburg ( AUSTRIA: T-Mobile Bundesliga ) - lvl 5 &lt; na szczęście i tak by nie weszło, bo dopiero plułbym sobie w brodę :razz: z racji, ze sezon w Austrii się już zakończył prawdopodobnie progresje tą dokończę w przyszłości na jakiejś innej drużynie :razz:&gt;

wczorajszy:
progresja nr. 40 - Zl.Moravce ( SŁOWACJA: Corgon Liga )
- lvl 4 &lt; i tutaj na moje nieszczescie mecz akurat wszedł i byłaby zakończona progresja... no co zrobić... jeszcze pomyśle, co zrobić z tą progresja, albo pogodzę się z błędem i odżałuję to jakoś, albo w przyszłości dokończę na jakiejś innej drużynie :razz: jeszcze pomyśle co z tym zrobić :razz:&gt;

arespl 63

arespl

Użytkownik
Trochę zmniejszona stawka na poziom :razz:

Progresja:
39
Drużyna: Nocerina ( WŁOCHY: Serie B )

Poziom: 5

Mecz: Pescara - Nocerina
Kurs: 4,9
Stawka: 60j
Wynik: 1-0 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Pora na kolejne, małe podsumowanie :razz:

Progresje zagrane: 43
Progresje zakończone: 39
Progresje w grze: 4

Środki zainwestowane w zakończone progresje: ⛔ 1840 j
Zysk z zakończonych progresji: ✅ 2909,58 j
Zysk na czysto z zakończonych progresji: ✅ 1069,58 j
Najwyższy poziom zakończonej progresji: 8

Komentarz:

1) Po pierwsze trzeba zaznaczyć to co było moim głównym celem: zysk :grin: przyjemny zysk, przy graniu stosunkowo niewielkimi stawkami :wink: Chociaż pojawiły się również trochę dłuższe serie, a co za tym idzie wyższe stawki, jednak starałem się to trochę amortyzować obniżaniem stawek na poszczególne lvl-e &lt; co niestety odbiło sie też na skromniejszych zyskach &gt; Ogólnie ujmując: Cel zrealizowany :razz:

2) Pojawiło się parę dłuższych serii, ktore lekko amortyzowałem, zeby nie wchodzic szybko na b. wysokie stawki, ale o tym juz wspomniałem w poprzednim punkcie :razz: Szkoda tylko niedokończonych progresji &lt;zakończenie sezonu&gt;, ale jeszcze się zastanowię co z tym zrobić i pewnie dokończę je w późniejszym okresie na jakichś innych drużynach :wink:

A więc podsumowując: Jestem bardzo zadowolony z dotychczasowych rezultatów :grin: jedziemy dalej :cool:

** Mam nadzieje, ze nigdzie się nie pomyliłem :razz:

arespl 63

arespl

Użytkownik
Sezon wakacyjny, co oznacza, ze większość europejskich lig nie startuje, wiec stad mały ruch ostatnio w tym temacie :razz:
Ale powoli postaram sie rozkręcać ;)
Progresja: 44
Drużyna: Jippo Joensuu ( FINLANDIA: Ykkonen)
Komentarz dla pierwszego poziomu: Jippo Joensuu to drużyna, która w obecnym sezonie na 12 ligowych meczy zanotowała 2 remisy&lt;sam początek sezonu&gt;, co daje współczynnik: 6. Aktualna seria bez remisu to 10 kolejnych spotkań, a ich przeciwnicy legitymują się 11 meczami z rzędu bez remisu, próbujemy :razz:
Poziom: 1

Mecz: Viikingit - Jippo Joensuu
Kurs: 3,5
Stawka: 5j
Wynik: 1-0 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 45
Drużyna: Shelbourne ( IRLANDIA: Pierwsza Liga)
Komentarz dla pierwszego poziomu: Shelbourne ma w tym sezonie ligowym na koncie 3 remisy w 15 meczach, co daje współczynnik: 5, a aktualna seria to 10 meczy bez remisu, próbujemy ;)

Mecz: Shelbourne - Dundalk
Kurs: 3,6
Wynik: 4-0 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 44
Drużyna: Jippo Joensuu ( FINLANDIA: Ykkonen)

Poziom: 4

Mecz: Rovaniemi - Jippo Joensuu
Kurs: 4,8
Stawka: 40j
Wynik: 1-1 ✅

✅ Progresja zakończona !!! ✅

Zysk z poziomu: ✅128,96j
Zysk z progresji: ✅93,96j :cool:

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 46
Drużyna: Trenczyn ( SŁOWACJA: Corgon Liga )
Komentarz dla pierwszego poziomu: Trenczyn dopiero zaczyna rywazlicje ligowa i ma do tej pory na swoim koncie rozegrane zaledwie 3 mecze, w tym żadnego remisu. Ale:
Współczynnik za sezon 2010-/2011 : 5,5 (6 remisów w 33 meczach - zaplecze 1 ligi )
Współczynnik za sezon 2011-/2012 : 2,75 (12 remisów w 33 meczach )
Jedziemy :razz:

Mecz: Koszyce - Trenczyn
Kurs: 3,1
Wynik: 3-0 ⛔

arespl 63

arespl

Użytkownik
Progresja: 47
Drużyna: AIK Sztokholm ( SZWECJA: Allsvenskan)
Komentarz dla pierwszego poziomu: AIK Sztokholm w tym sezonie legitymuje się współczynnikiem 2,83 ( 6 remisów w 17 meczach ligowych ) Aktualna seria to 7 meczy bez remisu, jedziemy :razz:

Mecz: AIK Sztokholm - Kalmar
Kurs: 3,65
Wynik:

Do góry Bottom