Zostawię sobie te dzisiejsze i jutrzejsze typki powyżej w "spokoju" (niech sobie spokojnie zagrają) ???? i spróbuję UGRYŹĆ "piętnastkę" - mój cel (najmniejsze ryzyko utraty budżetu) - ilość prób? pożyjemy, zobaczymy...
Totalny mecz o życie - Bohemians na miejscu 12 (ostatnim), Dublin na 10. Różnica punktów niewielka - w przypadku zwycięstwa gospodarzy wywindują się przed gości. Ostatnie mecze u siebie Bohemians: 1-1, 1-4, 1-6, 0-1, 0-2; natomiast Dublin na wyjeździe: 1-1, 2-5, 0-4, 0-5, 3-2. Chciałem postawić BTS, ale niestety brak takiego zakładu w BETATHOME, więc... OVER 2,5.
PS. Proszę o ewentualne komentarze na priv - chciałbym utrzymać porządek w temacie; dzięki
Barcelona już 2-0, więc mogę podać już kolejny etap P1/E2
Arsenal - Napoli 1X
St. Gallen FC Basel UNDER 2,5
Bezpośrednie mecze 1-1-2 na korzyść Bazylei i tylko raz padły 3 bramki ogólnie, Basel czeka w tygodniu ciężki wyjazd do Tel Aviv po skromnym 1-0 u siebie, wiec trener zapewne będzie oszczędzał chłopaków z podstawowego składu
P1/E3 Zagłębie - Lech 1X
Chelsea - Milan 1X Rosja - Polska (siata) 1
Lech słabiutki - znowu powtórzy się sytuacja z poprzedniej rundy, gdzie te punkty zabrakną na zdobycie majstra, polecam jeszcze typ Zagłębie 1-szy gol.. Mecz Chelsea nie oglądałem, ale czytając komentarze po meczu postanowiłem uderzyć w ten typ.... Nasze Panie niestety nie mają żadnych szans z Rosjankami - jednej z najlepszych ekip na świecie.. Ku 4 poziomowi:!:
Powodzenia!!
P1/E4
Lechia - Jagiellonia X2
Radwańska U. - Penetta F. (1.5/+1.5) 2 W Gdańsku spotykają się niepokonane dotychczas drużyny - więcej szans daję Jadze, wynik Lechii z Barcą traktuję z przymrużeniem oka - siła ofensywa Białostocczan (Kupisz, Quitana, Piątkowski) wydaje się świetnie współpracować (m.in. ostatni mecz wygrany ze Śląskiem we Wrocławiu)...
Dla odważnych OVER 1.5 Jaga (znowu nie ma w ofercie BAH:?), a Ulka??
Mój typ dość odważny po 6-1 6-1 w Holandii na trawie, ale upatruję szansę na trafny typ w chęci odegrania się Włoszki...Zobaczymy... ???? ????
Maccabi-Bazylea: Bazylea po 1-0 u siebie będzie chciała jak najdłużej utrzymać 0-0 i ewentualnie zdobyć bramkę wychodząc kontrami; jeśli w pierwszych 15 min. nie będzie bramki to jestem spokojny o typ.
KUPON 1 - A/1
Śląsk Wrocław vs Zagłębie Lubin (pierwszy gol)(zakład bez 0-0) KURS: 2.33 Stawka: 5 | Do wygrania: 11,65 PLNUnibet
Śląsk totalnie bez formy - po zawirowaniach w klubie na lini i UM - właściciel chłopaki już nie grają takiego futbolu jak 4-5 kolejek temu . Dla mnie mecz na remis, ale wietrze szansę na 1-st goal dla Zag łębia.
KUPON 2 - B/1 Hannover 96 vs Hertha (pierwszy gol)(zakład bez 0-0)
Villarreal - Granada CF under 3.5 KURS: 2.29 Stawka: 5 | Do wygrania: 11,44 PLN Unibet
Granad a w ost atn ich 5 meczach trac i ła 3 bramki ewentualnie przegrywając w każdym meczu nieznacznie - Żółte Łodzie też zbytnio nie "szlaeją" dlat ego bezpieczny U3.5. Hannover też nie powinien zawie ź ć , ale jak będzie....zobaczymy...