>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Arabia Saudyjska

bfred 590K

bfred

Użytkownik
Arabia Saudyjska
Post automatycznie złączony:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Arabia Saudyjska Division 1
Godzina: 13:30
Spotkanie: Al Najma vs Al Ain
Typ: over 2,5
Kurs: 1.88
Bukmacher: LVBET
Analiza: Mecz z Arabii S. Gra 11 z 14 drużyną tabeli. Gospodarze 10 pkt przewagi nad strefą spadkową a goście tylko 3. Będą więc walczyć o każdy punkt natomiast gospodarze o powiększenie dorobku punktowego i być może na pewne zbliżenie się do czołówki (szansa jest). Liczę zatem na otwarty mecz i kilka goli chociaż ta liga często bywa underowa. Jeśli chodzi o mój typ to gospodarze w ostatnich 5 meczach mają 3/5 natomiast goście 2/5. Meczów H2H nie znalazłem ale patrzę, że Al Ain w każdym z ostatnich 4 meczy strzelał gola więc liczę również dzisiaj na trafienie z ich strony jak również i gospodarzy którzy wg statystyki grają wesołą piłkę (bilans 29-26). Widzi mi się jakieś 2-1 dla gospodarzy. Powodzenia:)

Ostatnia edycja:
Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
De Bruyne zgadza się na osobiste warunki Al Ittihad

Jak wynika z raportu Daily Mail, Kevin De Bruyne zgodził się na osobiste warunki dołączenia do Al Ittihad, drużyny Saudi Pro League.

33-latek wszedł w ostatni rok swojego kontraktu na stadionie Etihad i od dawna łączony jest z przeprowadzką do Arabii Saudyjskiej.

Laurent Blanc został mianowany menadżerem klubu na początku tego miesiąca, a N'Golo Kante i Karim Benzema byli już na stanowiskach menedżerskich.

W przemówieniu na początku tego roku De Bruyne powiedział, że może być trudno odrzucić pokusę przeniesienia się za granicę za duże pieniądze.

„Mam jeszcze rok kontraktu, więc muszę pomyśleć o tym, co może się wydarzyć” – powiedział wówczas.

„Mój najstarszy syn ma teraz osiem lat i zna tylko Anglię. Pyta też, jak długo będę grać dla City. Kiedy nadejdzie ten moment, będziemy musieli sobie z tym poradzić w określony sposób.

„W moim wieku trzeba być otwartym na wszystko. Mówisz o niesamowitych kwotach pieniędzy, które mogą oznaczać koniec mojej kariery. Czasami trzeba o tym pomyśleć”.

p-z. 223,4K

p-z.

Użytkownik
Godzina: 18:20
Spotkanie: Al Ain - Al Batin
Typ: Superbets: Powyżej 2,5 gola w meczu, Al Batin strzeli powyżej 0,5 gola
Kurs: 1,90
Bukmacher: Superbet

Witam. Dziś typ z zaplecza najlepszej Ligi w Arabii Saudyjskiej, czyli Division 1 gdzie Al Ain podejmie u siebie Al Batin. Na wstępie mogę zaznaczyć, że ekspertem od tej ligi nie jestem, ale w poprzednim sezonie stawiałem kilka spotkań gdzie grał dzisiejszy gość i przyznam, że kupony w większości były zielone, więc dziś i też spróbuję. Na pewno Al Batin mają i chcą awansować wyżej, ale przed nimi długa droga, bo dziś dopiero 1 kolejka i co mnie zaciekawiło, to historia spotkań pomiędzy tymi drużynami, bo na ostatnie 5 spotkań aż 4 razy był co najmniej over 2,5 gola, a w ostatnich 3 spotkaniach były wyniki tj.: 2:3, 3:0, 4:3 więc nie pogniewam się jeśli dziś zobaczę podobne wyniki na tablicy wyników. Niespełna 40 minut do meczu, goście są faworytami tego spotkania i bramkę, czy dwie powinni na spokojnie w tym spotkaniu strzelić do tego niech gospodarze dołożą jedną i kupon na plus, polecam.

ferguson2 943K

ferguson2

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna Arabia Saudyjska
Godzina: 13 35
Spotkanie: Abha - Al Jabalain
Typ: over 3.5 bramek
Kurs 2.95
Bukmacher: betclic
Post w dziale:
Analiza: Zdarzają się mecze dla gospodarzy w których strzelają po dwie czy trzy bramki ostatnio ale traca tez duzo. Al Jabalain to bardziej ofensywna ekipa, bez watpienia będą musieli zaatakować. Lekkim faworytem jest Abha i tam bym upatrywał zwycięstwa- grają ofensywnie i powinni dyktować tempo. Ale wiadomo jak to jest na Bliskim Wschodxie.

Do góry Bottom