S
0
szymonbobry
Użytkownik
Działa wam aplikacja? Mi od ponad godziny wyskakuje jakiś błąd jak wchodzę w zakłady oraz zalogować się nie potrafię, jak u Was to wygląda?
Nie wiem, jak teraz bo aplikacja już tydzień temu wylądowała w koszu. Wpłaciłem sobie 30zł, zagrałem na over 2,5 w meczu Pogoni z Zagłębiem. Typ nie wszedł, spoko, dostałem 5zł bonusu, za który nie grałem. Potem na wieczorne mecze piątkowe porównałem kursy z forbet i totolotek miał korzystniejsze w typach, które chciałem zagrać, więc wpłaciłem 50zł do totolotka, wchodzę na aplikację, wybieram typy, mam już 3 typy, wpisuję stawkę 50zł i klikam "zagraj" i się nic nie dzieje, zupełnie nic. Myślę dobra, jakiś błąd może, wyłączam i włączam aplikację raz jeszcze, wybieram typy, dalej nic, nie można zagrać. To próbuję zagrać jeden z typów chociaż, które miałem grać - over 2,5 w Gdańsku w meczu przyjaźni. Nie poszło, bo akurat Lechia strzeliła na 1:0 ???? Więc w przerwie meczów stwierdziłem, że spróbuję zagrać under 1,5 w meczu Bundesligi. Najpierw jak kliknąłem na mecz pokazał mi się jakiś błąd, potem pojawiła się oferta, ale wyskoczyło okienko "ostrzeżenie", tylko było puste, bez żadnego tekstu ???? No nic, przeglądam te kursy, jak już się pojawiły - specjalnie w przerwie, żeby się nie zmieniały kursy i żebym mógł spokojnie zagrać - znalazłem ilość bramek 1,5, klikam poniżej, nic się nie dzieje, próbuję poruszać listą kursów, czy aplikacja się czasem nie zacięła, ale hula wszystko, klikam więc znów na poniżej 1,5 ze 3-4 razy. Potem aplikacja się zacięła, a po odwieszeniu wykonała te 3-4 kliknięcia, co ja, tylko nie kliknęło na poniżej 1,5 a na typ podwójna szansa na 12 i za chwilę potwierdzenie "kupon został postawiony". Aha. Postawiło mi kupon podwójna szansa 12 za 50zł po kursie 1,4 :] Od razu pomyślałem, że pewnie kuponu nie cofną, ale co mi szkodzi spróbować podbić na livechat, jeszcze póki nie grają, żeby nie było, że po przebiegu meczu chce zrezygnować z kuponu. Wchodzę na stronę na kompie, klikam pomoc, a tu:A czy teraz aplikacja Wam działa?
Ofertę mogę przeglądać, mecz do kuponu dodam, ale postawić już nie mogę. Mecz z kuponu usuwam bez problemu, a "zagraj" już nie łapie. To u mnie coś nie bangla czy wina apki?
I nie będzie żadnej aplikacji związanej z zakładami, bo nie może być w sklepie play aplikacji związanych z hazardem. Jedyna opcja to ściągnięcie aplikacji przez stronę, tak jak w przypadku aplikacji innych bukmacherów.u mnie w sklepie play nie ma aplikacji...
Ja po tym, jak wyszła aktualizacja aplikacji dałem jej drugą szansę i teraz jest już lepiej. Przede wszystkim można postawić duble i triple :jezora: Co do Twojego problemu, to nie spotkałem się z nim, ale może dlatego, że ja grałem o jedną dziesiątkę mniejszą kwotą, dokladnie 33,50zł, może problem następuje przy trzycyfrowych? spróbuj puścić zakład za 52,5zł np. i zobaczysz, u mnie poszło bez problemów po przecinkuTeż nie możecie zagrać za kwotę np 520,50 zł tylko za pełną 520zł.Jak daje 520, i już nie ma miejsca na wpisanie kwoty po przecinku?
za dwu cyfrowe stawki można dać po przecinku , trzycyfrowe już tylko pełne stawki - taki mały niuansJa po tym, jak wyszła aktualizacja aplikacji dałem jej drugą szansę i teraz jest już lepiej. Przede wszystkim można postawić duble i triple :jezora: Co do Twojego problemu, to nie spotkałem się z nim, ale może dlatego, że ja grałem o jedną dziesiątkę mniejszą kwotą, dokladnie 33,50zł, może problem następuje przy trzycyfrowych? spróbuj puścić zakład za 52,5zł np. i zobaczysz, u mnie poszło bez problemów po przecinku