berh
Użytkownik
Ludzie jestem tu nowy, błagam pomóżcie, może stawka nie jest aż taka wielka, nie jest to walka o życie i śmierć, ale te 200zł sprawią, że być może sylwester będzie wyglądać ździebko inaczej aniżeli depresyjnie i biednie! Słuchajcie, 7 grudnia postawiłem, że L. Suarez strzeli 2 gole albo więcej w meczu z WHU. No i co? Oczywiście sraka, najpierw flashscore pokazuje, że strzelił tego drugiego, potem, że pipa, bo jednak samobój. Na stronie EPL też, że samobój. No nic buk rozliczył przegraną... Dziś tak przypadkiem badam sobie jakie kursiwa na gole Suareza i patrzę niskie, nie stawiam, ale chętnie przypomnę sobie ile postrzelał w ostatnich meczach. I wchodzę przez flashscore na kartę meczu m.in. LFC-WHU, a tam, że 2 bramki wpakował. I myślę, ehh nie mogą się zdecydować, ale i tak na oficjalnej jest zapewne, że to samobój. I wchodzę na oficjalną i też zmienili! premierleague. com/en-gb/matchday/matches/2013-2014/epl.html/liverpool-vs-west-ham
No i koniec końców skontaktowałem się dziś z konsultantką i powiedziałem jej, że chcę się odwołać, bo źle mi rozliczono zakład. Podałem jej mój kod zabezpieczający, następnie identyfikator zakładu i powiedziała, że skieruje zakład do ponownego rozliczenia razem z podanym przeze mnie linkiem.
Jakie są szanse, że zwrócą mi pieniądze?
Jakie są szanse, że zwrócą mi wygraną, a nie stawkę?
Czy dobrze przedstawiłem sytuację?
Jak dalej działać w przypadku odmownym?
Acha bukmacher bet365, kwota 70*2,87.
Bardzo was Panowie proszę o pomoc, pozdrawiam.
No i koniec końców skontaktowałem się dziś z konsultantką i powiedziałem jej, że chcę się odwołać, bo źle mi rozliczono zakład. Podałem jej mój kod zabezpieczający, następnie identyfikator zakładu i powiedziała, że skieruje zakład do ponownego rozliczenia razem z podanym przeze mnie linkiem.
Jakie są szanse, że zwrócą mi pieniądze?
Jakie są szanse, że zwrócą mi wygraną, a nie stawkę?
Czy dobrze przedstawiłem sytuację?
Jak dalej działać w przypadku odmownym?
Acha bukmacher bet365, kwota 70*2,87.
Bardzo was Panowie proszę o pomoc, pozdrawiam.