>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

APELACJA

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Ludzie jestem tu nowy, błagam pomóżcie, może stawka nie jest aż taka wielka, nie jest to walka o życie i śmierć, ale te 200zł sprawią, że być może sylwester będzie wyglądać ździebko inaczej aniżeli depresyjnie i biednie! Słuchajcie, 7 grudnia postawiłem, że L. Suarez strzeli 2 gole albo więcej w meczu z WHU. No i co? Oczywiście sraka, najpierw flashscore pokazuje, że strzelił tego drugiego, potem, że pipa, bo jednak samobój. Na stronie EPL też, że samobój. No nic buk rozliczył przegraną... Dziś tak przypadkiem badam sobie jakie kursiwa na gole Suareza i patrzę niskie, nie stawiam, ale chętnie przypomnę sobie ile postrzelał w ostatnich meczach. I wchodzę przez flashscore na kartę meczu m.in. LFC-WHU, a tam, że 2 bramki wpakował. I myślę, ehh nie mogą się zdecydować, ale i tak na oficjalnej jest zapewne, że to samobój. I wchodzę na oficjalną i też zmienili! premierleague. com/en-gb/matchday/matches/2013-2014/epl.html/liverpool-vs-west-ham
No i koniec końców skontaktowałem się dziś z konsultantką i powiedziałem jej, że chcę się odwołać, bo źle mi rozliczono zakład. Podałem jej mój kod zabezpieczający, następnie identyfikator zakładu i powiedziała, że skieruje zakład do ponownego rozliczenia razem z podanym przeze mnie linkiem.
Jakie są szanse, że zwrócą mi pieniądze?
Jakie są szanse, że zwrócą mi wygraną, a nie stawkę?
Czy dobrze przedstawiłem sytuację?
Jak dalej działać w przypadku odmownym?

Acha bukmacher bet365, kwota 70*2,87.

Bardzo was Panowie proszę o pomoc, pozdrawiam.

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
skoro na premier league zmienili, to raczej buk również zmieni decyzję na Twoją korzyść, Zresztą po co martwisz się na zapas? Poczekaj na weryfikację kuponu, jeśli zweryfikują negatywnie dla Ciebie to już raczej nic z tego.

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
a tam nie ma przypadkiem jakiegos zapisu o max 2 dniach po ktorych mozna reklamacje skladac czy cos takiego?
tak jak np bylo z ta walka pudziana z kims tam, co wygral, ale po jakims czasie mu zabrali wina, ale buki juz tej decyzji nie zmienialy. jest iles tam dni kiedy takie cos mzoe obowiazywac chyba

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Znalazłem tylko coś takiego:

Wynik meczu lub zdarzenia zostanie określony w dniu jego zakończenia dla rozliczenia zakładów, podlega potwierdzeniu przez odpowiednią organizację zarządzającą danym sportem. Jakiekolwiek następujące dochodzenia, które mogą zmienić decyzję o wyniku nie będą uznawane przez bet365 i oryginalne rozliczenie zakładów będzie ważne.
:?

vde 119

vde

Użytkownik
Ale to jest zapis, który ma zapobiegać roszczeniom w przypadku, gdy np. mecz będzie zweryfikowany na walkower bo wystąpił niezgłoszony zawodnik.
Jeśli oficjalnie jest że Suarez strzelił dwa gole, to tak mają rozliczyć. Jeśli nie rozliczą to trzeba zgłosić do organów nadzorujących danego bukmachera.

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Dzięki wszystkim za rozjaśnianie sprawy. Czekam na e-mail od buka, dam znać gdy dostanę odpowiedź.
edit: mateo5555, bardzo dziękuję za prywatną wiadomość dotyczącą tego problemu, nie mogę jeszcze pisać wiadomości prywatnych ????

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Ludzie!!!Czemu nie czytacie regulaminów buków u których gracie?!?! Prosta operacja&gt;klik&gt;POMOC&gt;ZASADY OGÓLNE&gt;PIŁKA NOŻNA&gt; Jak wól masz napisane,ze gole samobójcze nie zaliczają się.Nie będę cytował,bo mam po hiszpańsku,ale masz 3 kliknięcia myszka i wszystko jasne,a tak zawracasz 4litery tutaj i ludziom z Supportu-A potem co niektórzy się dziwią,ze Support długo nie odpowiada-wiadomo,jak większość spraw jest temu podobna
PZDR
Do kogoś z góry:
Proponuje umiescic temat pt.: Przed zalozeniem watku sprawdz regulamin buka(ktory de facto SAM zaakceptowałeś)

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Ludzie!!!Czemu nie czytacie regulaminów buków u których gracie?!?! Prosta operacja&gt;klik&gt;POMOC&gt;ZASADY OGÓLNE&gt;PIŁKA NOŻNA&gt; Jak wól masz napisane,ze gole samobójcze nie zaliczają się.Nie będę cytował,bo mam po hiszpańsku,ale masz 3 kliknięcia myszka i wszystko jasne,a tak zawracasz 4litery tutaj i ludziom z Supportu-A potem co niektórzy się dziwią,ze Support długo nie odpowiada-wiadomo,jak większość spraw jest temu podobna
PZDR
Do kogoś z góry:
Proponuje umiescic temat pt.: Przed zalozeniem watku sprawdz regulamin buka(ktory de facto SAM zaakceptowałeś)
Przeczytaj post zanim na niego odpowiesz:mrgreen:

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Niech to szlag...

Uprzejmie informuję, iż powyższy kupon został poprawnie rozliczony.

Gol został uznany jako samobójczy. Następnie zebrał się panel w
Premier League, który na podstawie obejrzenia powtórki z meczu
przyznał gola Suarezowi. Jednakże nasz regulamin stanowi, że liczy się
oryginalny werdykt sędziowski w chwili zakończenia meczu.
W sumie mają rację chyba... Czy próbować jeszcze dalej?

berh 7,5K

berh

Użytkownik
Ech ten sędzia Michael Oliver... Pewnie chciał pobić rekord bramek samobójczych w meczu (w sumie wpisał 3 do protokołu). Poddaję się, buku wygrałeś, kiedy wreszcie to ja Cię ogram :-|

Dzięki wszystkim za pomoc i może komuś przyda się moja sytuacja. Wesołych Świąt.

Do góry Bottom