>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aparat Cyfrowy 500-600zł

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Otóż potrzebuje pomocy tych którzy się na tym znają. chcę kupić sobie NOWY aparat ale jestem kompletnie nie w temacie, moje wymagania aby robił ładne zdjęcia, kręcił w miare dobre filmiki jak na tą cenę, był łatwy w obsłudze, nie był awaryjny.
może ktoś coś polecić ?

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
pomoglo zostały dwa typy canon a720 i nikon s520 hmm ?
Jasiek , ja pracuje w firmie która ma nowe aparaty i po bardzo atrakcyjnych cenach jesli bys juz wiedział jaki chcesz napisz na PW a ja ci powiem ile bedzie kosztował w mojej firmie. Pozdrawiam.

matsta1 0

matsta1

Użytkownik
poprostu zdecyduj sie na ten ktory Ci sie bardziej podoba wizualnie i ma bardziej ergonomiczny ksztalt ???? roznic w fotkach raczej nie zobaczysz golym okiem.
Pozdrawiam

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
a720 faktycznie b.fajny ;] sam się nad nim mocno zastanawiałem... Z nieco mniejszych b. dobry jest też Canon IXUS 80. Wiem bo sam szukałem i pytałem na forach ;] B. mały, idealny na imprezę itd ;]

adriano7 0

adriano7

Użytkownik
Aparat fabrycznie odnawiany to aparat mający już wcześniej właściciela, który oddał egzemplarz do serwisu gwarancyjnego, bo znalazł jakąś wadę.
W serwisie egzemplarz przechodził przez szereg testów, zostaje
naprawiony, często również zostaje zapakowany w inne niż firmowe pudełko i jest sprzedawany w niższej cenie.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Chodzi mi tylko o ten model. Jakbym się na niego zdecydował, na pewno brałbym nowy. Warto? Parametry techniczne wyglądają świetnie.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Nie chce zakładac nowego tematu wiec napisze tutaj.

Który aparat według Was jest lepszy:

Canon A590IS czy Lumix DMC LZ8ES

Do góry Bottom