>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Aorta Kleszczwera

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 33
Miami Heat - New York Knicks 92-112
typ: Miami Heat kurs: 1,30 Ekspekt
NBA, sprawa pozornie wygląda prosto zmotywowani Heart u siebie powinni wygrać z NY Knicks, ale jak weźmiemy pod uwagę że to NBA to już nic nie jest takie proste.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 34
Barako E.C. Masters - Rain Or Shine Paint. 101-116
typ: Barako E.C. Masters kurs: 3,07 Pinnacle
Liga Filipińska, pewniaczki zawodzą spróbujemy doga. Szanse typu oceniam na 40% po takim kursie można spróbować...

Kupon 35
Perth Wildcats - Wollongong 80-68
typ: powyżej 144,5 kurs: 1,85 Pinnacle
Koszykówka, liga Australijska. Napiszę po raz kolejny jak ktoś korzysta z moich typów to lepiej z tych z tematu &quot;Lokata?!&quot;. Typy co podaje w tym temacie też gram osobiście tylko za mniejsze pieniądze, typy za większą gotówkę czyli teoretycznie pewniejsze znajdują se w drugim z moich tematów.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 36
Lietuvos Rytas - Brose Baskets 67-62
typ: Lietuvos Rytas kurs: 1,60
Euroliga, drużyna Litewska potrzebuje zwycięstwa co najmniej 8 punktami by mieć sprawę awansu w swoich rękach w ostatnim meczu. Myślę że wygrają czy 8 punktami to nie wiem, ale wygrają. Ostatnio mi te ciut ryzykowniejsze typy bardzo słabo wchodzą, jak tak dalej pójdzie to droga do bankructwa będzie stała przede mną otworem.
Kupon 37
Panathinaikos - Fenerbahce 69-54
typ: powyżej 146,5 kurs: 1,94 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +2
kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 38
Gaziantep BB - Turk Telekom 81-69
typ: Gaziantep BB kurs: 1,75 Pinnacle
Koszykówka, liga turecka. Gospodarze awansowali z drugiej ligi, skład mają mocny ale wyniki beznadziejne, Turk Telekom gra beznadziejnie na wyjazdach.

Kupon 39
Perm - N. Novgorod 1-3
typ: N. Novgorod kurs: 1,40 Bwin
Siatkówka, liga Rosyjska wiec do końca nic nie wiadomo.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 40
Szwecja K - Francja K 17-24
typ: Francja K kurs: 1,37 Ekspekt

Kupon 41
Serbia K - Czechy K 28-24
typ: Serbia K kurs: 1,47 Pinnacle
Obydwa mecze Mistrzostwa Europy Kobiet, ja w tych meczach nie widzę niespodzianek.

Kupon 42
Dania K - Macedonia K 37-30 (wynik z handicapem 37-41)
typ: Macedonia K +11 kurs: 1,31

Statystyki:
t ypy wygrane : 25
typy przegrane: 17
zainwestowane: 42j
zwrot od buka: 44,02j
zysk/strata: +2,02j
yield: 4,8%

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 43
Ambri/Piotta - Zug 4-1 (wynik z handicapem 4,5-1)
typ: Ambri/Piotta + 0,5 kurs: 2,05
Hokej na lodzie, liga Szwajcarii. Kolega Matul9, typuje zwycięstwo Zug, ja to widzę całkiem inaczej Zug bez żadnej motywacji żeby wygrywać z słabeuszem (który u siebie jest groźny). W kwestii wyjaśnienia w hokeju po sezonie zasadniczym są play-off które decydują o mistrzostwie i zajętych miejscach na koniec sezonu. I tak dla przykładu do play off awansuje w Szwajcarii 8 zespołów i mistrzem może zostać np. zespół z miejsca ósmego choć po sezonie zasadniczym miał np. 50 punktów straty do miejsca pierwszego. Ale może kolega Matul9 ma racje więc jego analizę też zamieszczam.
Analiza kolegi Matul9:
Dyscyplina: Hokej na lodzie. - Szwajcaria, NLA
Spotkanie: Ambri-Piotta - Zug
Typ: 2
Kurs: 1.75
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Zmiana decyzji, początkowo chciałem dać inny mecz. Jednak w ostatniej chwili zdecydowałem się na ZUG! czy dobrze okaże się. a więc zaczynamy :
Ambri Piotta, rok w rok zajmują miejsce premiujące grę w Play, ale OUT :wink: Szanse na grę mają 4 najgorsze drużyny w lidze. Bezpieczne miejsce i Play Offy odjechały już na 14 punktów. Kto jak kto ale taka drużyna nie ma szans na odrobienie takiej straty. Jedyne co szkodzi temu typowi to ostatnia gra Ambri u siebie 4 zwyciestwa na 5 meczy ; OO.
Zug cel jak zawsze mistrzostwo !? a więc ze &quot;spadkowiczami&quot; trzeba wygrywać. Ciągnie się za nimi seria 5 zwycięstw z rzędu. Wygrana z liderem , wiceliderem i Davos, który w tym roku zawodzi. Strzelają bardzo dużo bramek aż 102 drugi wynik w lidze. Mają stratę 2 punktów ale mecz mniej jest to doskonała okazja na zdobycie punktów :wink:
HC Ambri Piotta EV Zug 2:4 27 % 18 % 55 % 2
PS. Ja już zagrałem , gorąco POLECAM!

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 44
Hiszpania K - Rumunia K 26-31 (wynik z handicapem 26-34,5)
typ: Rumunia K +3,5 kurs: 1,57 Betsafe

Kupon 45
Niemcy K - Rosja K 26-26
typ: Rosja K kurs: 1,48 Pinnacle
Mistrzostwa Europy Kobiet w piłce ręcznej. Jakoś nie przekonuje mnie swoją grą Hiszpania a tym bardziej Niemcy.

Kupon 46
Cuneo - Macerata 3-2
typ: Cuneo kurs: 1,65 Ekspekt
Siatkówka, liga Włoska. Kursy bardzo pospadały i chyba słusznie.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 47
Pesaro - Milano 70-72
typ: Milano kurs: 1,40
Koszykówka, liga Włoska. W Armani Milano wpompowano ogromne pieniądze a zespół gra beznadziejnie, jeżeli w poniedziałek nie wygrają z słabiutkim Pesaro to polecą głowy. I w kwestii przypomnienia jak nie podaje bukmachera to gram to w Bet365.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 49
Brooklyn Nets - New York Knicks 97-100
typ: poniżej 196 kurs: 1,91 Bwin
Nie lubię underów, ale typ wydaje się pewny. Dlaczego idzie masówka na over to nie mam pojęcia.

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 50
New Orleans Hornets - Washington Wizards 70-77
typ: New Orleans Hornets kurs 1,45 Ekspekt

Kupon 51
Detroit Pistons - Denver Nuggets 94-101
typ: Denver Nuggets kurs 1,50

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 52
Zalgiris Kaunas - Anadolu Efes
typ: Anadolu Efes +7,5 kurs 1,91 Unibet

Kupon 53
Olympiakos - Armani Milano
typ: Armani Milano +8,5 kurs 1,91 Unibet

Kupon 54
Caja Laboral - Cedevita
typ: Cedevita +14,5 kurs 1,90 Betsafe

Kupon 55
Miami Heat - GWS 95-97
typ: Miami Heat kurs 1,25 Pinnacle

Kupon 56
Czechy K - Szwecja K 26-35
typ: Szwecja K kurs 1,40

Kupon 57
Serbia K - Francja K 18-17
typ: Francja K kurs 1,80 Bwin

kleszczwer 46

kleszczwer

Użytkownik
Kupon 58
Lotos Gdańsk - Jastrzębski Węgiel
typ: Lotos Gdańsk kurs 4,25
Siatkówka, liga Polska. Cyferki nie dają szans gospodarzom, ale ja uważam że każdy mecz jest inny i nie trzeba zbytnio wierzyć statystyką. W Lotosie głównym problemem nie jest aż tak słaby skład zespołu tylko psychika graczy i trenera, może w końcu się przełamią. U gosci grypa w zespole pewnie się podleczą do soboty ale czy będą sprawni na 100%, wątpię.

Do góry Bottom