P 0 pulkownik01 Użytkownik Maj 25, 2009 #1 Witam. Czy jeśli spotkanie zostało przyjętę po rozpoczęciu spotkania to kupon zostanie zrealizoany czy anulowany?
Witam. Czy jeśli spotkanie zostało przyjętę po rozpoczęciu spotkania to kupon zostanie zrealizoany czy anulowany?
104 porky Użytkownik Maj 25, 2009 #2 Witam. Czy jeśli spotkanie zostało przyjętę po rozpoczęciu spotkania to kupon zostanie zrealizoany czy anulowany? Kliknij aby rozwinąć... Co ma znaczyć "przyjętę"? Bo jeżeli chodzi Ci o to, że wybrałeś zdarzenie z oferty, a spotkanie się zaczęło, to mi zawsze "wyskakuje" błąd i nie można postawić tego typu. Jeżeli nie o to chodzi, to wyjaśnij dokładniej.
Witam. Czy jeśli spotkanie zostało przyjętę po rozpoczęciu spotkania to kupon zostanie zrealizoany czy anulowany? Kliknij aby rozwinąć... Co ma znaczyć "przyjętę"? Bo jeżeli chodzi Ci o to, że wybrałeś zdarzenie z oferty, a spotkanie się zaczęło, to mi zawsze "wyskakuje" błąd i nie można postawić tego typu. Jeżeli nie o to chodzi, to wyjaśnij dokładniej.
2,8K vader Forum VIP Maj 25, 2009 #3 Dla mnie sprawa jest jasna... Czekaj a zobaczysz co z tego wyjdzie. No i dla własnego dobra pozostaw szczegóły dla siebie
Dla mnie sprawa jest jasna... Czekaj a zobaczysz co z tego wyjdzie. No i dla własnego dobra pozostaw szczegóły dla siebie